Καλησπέρα σας νέο μέλος στο forum και συγχαρητήρια για το υπέροχο αυτό forum που είναι μια πηγή εμπειριών και πάθους για τα αγαπημένα μας μουσικά όργανα. Είμαι 27 ετών και κάτοχος ακουστικής κιθάρας από το 2008 αλλα δυστυχώς λόγο συνθηκών θα μπορούσα να χαρακτηριστώ σαν αρχάριος και πήρα την απόφαση να ξεκινήσω μαθήματα κιθάρας. Ο δάσκαλος μου μου πρότεινε να πάρw μια ηλεκτρική κιθάρα. Σαν άσχετος που είμαι και καθώς εργάζομαι σε μια χωρα που το να μάθεις κάποιο μουσικό όργανο δεν είναι πολύ διαδεδομένο που συνεπάγεται λίγα καταστήματα πωλήσεις όργανwν θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας.
Το στυλ που μου αρέσει να παίζω είναι έντεχνο - rock. Οποτε τι μπορείτε να προτείνεται από άποψη μαγνητών , xαρακτηριστικά (ταστιερα rosewood η maple) είδος κιθάρας γενικά (p.x. Stratocaster, telecaster, les paul κτλ)? Εμφανισιακά λατρεύω τις les paul αλλα συνεχεια βλέπω στο internet ότι είναι υπέρ εκτιμημένες, βαριές κτλ και με χρήματα γύρw στα 600-700 euro δεν μπορείς να βρείς κάτι καλο (αν κάτι αξίζει ίσwς ανεβεί λίγο το budget).
Πολλές ερωτήσεις θα ακούγονται ανόητες αλλα δεν έχω ιδέα για αυτό και πήρα το θάρρος να γράψω εδώ. Ευχάριστw παρα μα παρα πολύ προκαταβολικά οποιον μπει στο κόπο να σπάσει τα νεύρα του να με βοηθήσει.