Φίλε Υετ, το τραγούδι αυτό, δεν πιάνει ένα Θέμα, πιάνει ολόκληρη την επίγεια πραγματικότητα και ιστορία του ανθρώπου. Βέβαια δε θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα μας. Ο Μηλιώκας έχει προσπαθήσει να δώσει όσο μπόρεσε σε μερικούς στίχους, σε ποιους - σε ποιον θα μπορούσε να συμβεί. Για μένα, είναι ένα από τα ωραιότερα Ελληνικά τραγούδια, θα μπορούσα να πω ότι έχει την επαναστατικότητα του Another Brick in the Wall των Pink Floyd, για να μην πω και παρόμοιο περιεχόμενο.
Μέχρι στιγμής, δεν έχω ακούσει κάποιον να το λέει καλύτερα από τον Μηλιώκα. Εννοώντας να μπορέσει να δώσει μία άλλη ερμηνεία στο κομμάτι, που να του τονίσει ακόμη περισσότερο την ουσία, τη δύναμη το συναίσθημα. Γιατί περισσότερο αυτό έχει σημασία, παρά έαν κάποιος έχει καλύτερη φωνή και καλύτερη τεχνική από τον Μηλιώκα. Δύσκολο να μπορέσει να δώσει κάποιος κάτι καινούριο σε αυτό το κομμάτι.
Μου άρεσε η ερμηνεία σου και ο τρόπος σου, έδωσες κάτι δικό σου στο κομμάτι όπως είπε ο κκμσπμ, δίκιο είχε και ο καθόδιος που είναι πιο απαιτητικός, αλλα μή μασάς γιατί δεν είμαστε όλοι γεννημένοι καρδερινοκάναρα! Θα σε άκουγα με μεγάλη ευχαρίστηση να το τραγουδάς ακριβώς έτσι όπως το τραγούδησες. Να 'σαι καλά.
Μάλιστα μια και κάνεις εκπομπή, αν δεν τους έχεις βάλει ήδη στο playlist σου , ένα από τα λίγα ωραία ελληνικά συγκροτήματα, που έχω ακούσει εδώ και αρκετά χρόνια ιντερνετικώς, είναι οι Σάτυροι, στους οποίους ανήκει και ο kathodios, κάνε ένα κόπο να ακούσεις τα κομμάτια τους, αλλά κυρίως τους Σάτυρους, για να δεις ότι ακόμη υπάρχουν μουσικοί που τα σπάνε.
To link :
http://satyroi.webnode.gr/