Είναι τέσσερις ενισχυτές κάτω του entry level. Καλώς ή κακώς είναι μάπα και οι τέσσερις.
Ολες οι κουβέντες το τελευταίο διάστημα και περισσότερο λόγω της κρίσης είναι «πως θα πάρω το πιο φτηνό και θα κάνω άψογα την δουλειά μου». Δεν υπάρχει αυτό δυστυχώς, ότι πληρώσεις παίρνεις.
Λογικά θα είσαι νέος στην κιθάρα (αν κάνω λάθος συγγνώμη). Αν ήθελες να μάθεις ακουστική π.χ., θα σου προτείναμε μια καλή ακουστική σε αναλογία χρημάτων που θα ήταν value for money και θα ήσουν ΟΚ.
Στην περίπτωση της ηλεκτρικής όμως, μπαίνει στην εξίσωση του ήχου και ένας ενισχυτής (περά από την κιθάρα). Καλή κιθάρα με κακό ενισχυτή ή κακή κιθάρα με καλό ενισχυτή είναι το ίδιο αποτέλεσμα. Κακός ήχος. Και αν όλα αυτά δεν σε νοιάζουν σε πρώτη φάση γιατί «δεν έχω ρε φίλε να διαθέσω παραπάνω» δεν σημαίνει ότι αναιρείται το γεγονός του κακού αποτελέσματος (το οποίο μπορεί στην πορεία να σε κανει εύκολα να τα παρατήσεις).
Αυτό προσπαθούνε να σου εξηγήσουν οι παραπάνω. Δεν βάζεις μια λίστα να σου διαλέξουμε. Αν αυτό θες ΟΚ, να το κάνουμε παιχνίδι.
Αν το ερώτημα το κάνεις τι να κάνω με λίγα λεφτά ώστε να ακούω αξιοπρεπώς την ηλεκτρική μου, ίσως ακούσεις και άλλες λύσεις. Οπως software σε υπολογιστή, πεταλιέρα, πετάλι προσομοίωσης με ακουστικά και πάει λέγοντας...