Είμαι καινούργιος στο φόρουμ γι' αυτό ελπίζω να πόσταρα το θέμα αυτό στο σωστό μέρος

.Λοιπόν,ενδιαφέρομαι να αγοράσω τη συγκεκριμένη ηλεκτρική κιθάρα
IBANEZ GRGR121 EX.Παίζω κιθάρα μόλις 4 μήνες και έχω μία παλιά squier affinity οπότε δεν διαθέτω αρκετή εμπειρία για να διαλέξω μόνος μου μία καλή κιθάρα καθώς το budget μου είναι περιορισμένο και δεν θα ήθελα να πάρω μία κακής ποιότητας κιθάρα που θα με αποτρέψει απ' το να απολαμβάνω τη χαρά να παίζω κιθάρα.Φυσικά δεν περιμένω οτι μία κιθάρα σ' αυτήν την τιμή θα είναι τρομερή αλλά ελπίζω τουλάχιστον να είναι καλής ποιότητας ώστε αργότερα να επενδύσω κάποια λεφτά αναβαθμίζοντάς την.Έχω στρέψει την προσοχή μου στη συγκεκριμένη κιθάρα καθώς είναι μέσα στο όριο του budget μου δηλαδή στα 190 ευρώ και έχω διαβάσει μερικά καλά reviews.Επίσης παρατήρησα οτι διαθέτει active humbuckers οι οποίοι όπως έχω πληροφορηθεί είναι κατάλληλοι για heavy metal,καθώς παίζω κυρίως power metal,old school hard rock και λίγο blues.Λοιπόν η ερωτήσεις που έχω να κάνω είναι:
1)είναι καλό deal κόστους-ποιότητας ή μπορώ να βρω κάτι καλύτερο στην ίδια τιμή;
2)Έχει καλή κατασκευή ώστε αν αλλάξω κάποια στιγμή τα pickups με active seymour duncan humbuckers να μεταμορφωθεί η κιθάρα σε ένα αξιόπιστο μουσικό όργανο που να ικανοποιεί ο ήχος της τα αυτιά ενός επαγγελματία μουσικού;
3)Μπορεί αυτή η κιθάρα να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Heavy Metal(high distortion,drop tunings κτλπ.);
4)Έχετε να μου προτείνεται κάποια καλύτερη κιθάρα για metal/hard rock στο εύρος τιμών 180-240 ευρώ;
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και για τις προτάσεις σας εκ των προτέρων.