Φίλες και φίλοι καλημέρα
Είμαι νέος στο forum, ξεκίνησα να μαθαίνω κιθάρα στα 40 μου, αρχικά με μια Squire Affinity Stratocaster και έναν Line6 Spider 15W.
Αισίως μετά από 1 χρόνο έχω αρχίζει και παίζω κομμάτια χωρίς να τρέχει ο κόσμος να γλιτώσει, και ο δάσκαλός του ωδείου μου είπε ότι "το έχω", και ότι είναι ευχαριστημένος με την πορεία. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, παραμένω αρχάριος, μόλις ολοκλήρωσα τον 1ο τόμο της μεθόδου του William Leavitt, και μελετάω και άλλα τραγούδια παράλληλα.
Πήραν λοιπόν τα μυαλά μου αέρα και αναβάθμισα την κιθάρα μου σε μια Fender American Special Stratocaster HSS. H Κιθάρα είναι κατά τη γνώμη μου καταπληκτική, μέχρι στιγμής έχω πάθει πλάκα με τον ήχο της και το εύρος που καλύπτει.
Αυτό που την αδικεί πλέον (πέραν από το παίξιμό μου

) είναι ο ενισχυτής, ο οποίος από την αρχή δε με είχε ενθουσιάσει.
Σκέφτομαι λοιπόν να τον αναβαθμίσω και θα ήθελα τις προτάσεις σας, με βάση τα εξής:
Budget: €500-550max
Είδος: Combo, ιδανικά με tuner και line in. Χρήση κυρίως εντός σπιτιού ή σε άλλες μικρές αίθουσες. Δε θα με χάλαγαν μερικά εφέ, αλλά κυρίως χρησιμοποιώ clean και ελαφρύ overdrive ή/και sustain. Όχι distortion.
Είδη μουσικής: Country (Willie Nelson, Rory Block, David Allan Coe, Johnny Cash, Kenny Rogers), Rock/Blues (Rory Gallagher, The White Stripes, The Doors, Kansas, Led Zeppelin,
[/size]PJ Harvey, ....), Progressive/Psychedelic (Camel, Hawkwind, White Witch, Cathedral, ...)Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη!
Ευχαριστώ