Μπορώ να σού πω για την κεφαλή Vox Night Train G2, την οποία έχω και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Κατ'αρχήν, ναι, έχει καθαρό κανάλι, το οποίο μάλιστα διαθέτει και διακόπτη "Thick", που δίνει περισσότερο όγκο και κάνει τον ήχο να βρωμίζει λίγο νωρίτερα όσο ανεβάζεις το gain. Το βρώμικο κανάλι έχει μια μάλλον μοντέρνα χροιά που δεν μπορώ να πω ότι μού αρέσει ιδιαίτερα, αλλά για τα είδη που θέλεις να παίξεις μπορεί να ταιριάζει πολύ καλά. Εγώ χρησιμοποιώ το βρώμικο κανάλι με το gain σε χαμηλά επίπεδα, αυξάνοντας ανάλογα το volume και το master volume. Πιο συχνά παίρνω παραμόρφωση από το καθαρό κανάλι στο thick mode με κανένα πετάλι. Συνολικά αρκετά αξιόλογος και ευέλικτος ενισχυτής, ειδικά αν τον βρεις σε καλή τιμή. Eννοείται ότι αν ενδιαφέρεσαι για την κεφαλή, θα πρέπει να κοιτάξεις και για μια καμπίνα.
Σχετικά με τις άλλες δύο επιλογές που παραθέτεις, ο Marshall έχει καθαρό κανάλι, αλλά απ' όσο έχω ακούσει και αυτό βρωμίζει αρκετά σε υψηλές εντάσεις. Καλύτερη χροιά από τον Night Train αν προτιμάς πιο κλασσικό ήχο για rock και blues. Ο AC15C1 είναι καλός ηχητικά (ίσως ο καλύτερος από τους τρεις) αλλά αρκετά βαρύς για κουβάλημα (22 κιλά έναντι 18 του Μarshall). Επίσης είναι αρκετά ακριβός, αλλά φαντάζομαι ότι ο Night Train με μια καμπίνα ίσως σε πάει σε παρόμοια επίπεδα τιμής.