Sfanfan απολαυστικότατοι! Μπραβο σας!!
Δυο ερωτήσεις, ετσι για το gas του πράγματος...
1. Δεν συμπαθείς τις les Paul η την slash signature? ωραιο κιθαρίτσα. Πες λίγα λόγια
2. Victory. Τον έχετε παρει με κλειστά μάτια απο εξωτερικό η τον ακούσατε πρώτα; Τελευταία σκέφτομαι πολυ σοβαρά να κατευθυνθώ σε one channel amp. Ο victory dutchess με γοητεύει (απο YouTube ομως άκουσμα δυστυχώς). Οποτε ποιες οι εντυπώσεις γενικοτερα απο victory? βέβαια, δεν μπορω να ξεπεράσω με τπτ τον Marshall 2061x. Την χροιά του, που ειναι ο ορισμός του ηλεκτρικού ήχου για εμένα. Συνεπως ως one channel amp εκει με βλεπω, αλλα πολλα τα λεφτα 'Αρη'!
Μπραβο σας και παλι! Το διασκεδάζετε, περνάτε καλα κ αυτο βγαίνει προς τα εξω
@Mistral Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!
Όσον αφορά τις ερωτήσεις σου, είμαι κατά των Les Paul type guitars γενικά, ενώ μου αρέσουν σαν ομορφιά πάρα πολύ, δεν με βολεύουν στο παίξιμο ιδιαίτερα. Είμαι super strat τύπος. Αν δεις και ο τρόπος που θέλω να έχω την κιθάρα πάνω μου (οριζόντια και σχετικά ψηλά) δεν ενδείκνυται η Les Paul για τέτοια καθώς όσο κατεβαίνεις στην ταστιέρα και ειδικά από το 17ο τάστο και κάτω μου είναι αδύνατο να παίξω με άνεση. Παρόλα αυτά, από τις Les Pauls που έχω, αυτή είναι η αγαπημένη μου (από Customs, Standarts, Studios, Signatures και άλλες). Έχει το καλύτερο μανίκι και τους καλύτερους ίσως μαγνήτες για LP.
Για τον Silverback, μόλις τον άκουσα στα βιντεο του Andertons, τον λάτρεψα. Επειδή είχα λοιπόν τον Cornford Hellcat τότε (άλλο απίστευτο πράγμα) ήξερα ότι αυτό που ακούω είναι σαν κατά κάποιον τρόπο η εξέλιξη του Hellcat, ή πιο σωστά άκουγα στοιχεία του Hellcat εκεί μέσα. Επίσης το ότι η Victory είναι παιδί του Martin Kidd, με έκανε σχεδόν σίγουρο ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι λιγότερο από άψογο σε όλα τα επίπεδα (ποιότητα κατασκευής, προσοχή στη λεπτομέρεια, εξωτερική εμφάνιση, feautures κτλ). Άρα με βάση αυτά τα 2 (Martin Kidd, και βίντεο Andertons) τον αγόρασα. Στην ουσία blind όπως είπες. Υπόψιν αν με τον καλό τον αγοράσεις τον Dutchless, δοκίμασε να κάνεις μία επικοινωνία με το ιταλικό luckymusic.com, είναι αντιπρόσωποι της Victory στην Ιταλία, εγώ από εκεί πήρα τον Silverback, σε καλύτερη τιμή από ότι έβγαινε από Βρετανία. Δεν τον είχαν και μου τον παρήγγειλαν χωρίς καν να μου ζητήσουν προκαταβολή. Επίσης αν βγαίνεις οικονομικά, πάρε και την καμπίνα του! Η καμπίνα του Silverback (η 2x12) είναι από τις καλύτερες καμπίνες που έχω δοκιμάσει. Ο Dutchless είναι ενισχυτάρα, στο υπογράφω.