Αποστολέας Θέμα: Ομοφυλοφιλία  (Αναγνώστηκε 39653 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ypokrisia

• Περαστικός
  • *
  • Natasa for ever!!!!
    • Προφίλ
Ομοφυλοφιλία
« στις: 09/05/04, 01:45 »
Kathomai sto internet kafe kai ekei pou xazeuw to steki twn kitharwdwn, to mataki mou pianei 2 gomenes na filiountai mposta se olo to net cafe.. Vriskete fusiologikh auth thn ekdhlwsh dhmosiws? Den exw tipote proswpika me tous omofulofilous alla anarwtiemai.. giati den uparxei sevasmos kai aksioprepeia pros stous diplanous mas? :-\
Entaksei bre paidia, dikaiwma tou kathenos na kanei o,ti thelei sto krevvati tou alla einai anagh na to epideiknuei kiolas???  ???

Αποσυνδεδεμένος Kapetan

• Επισκέπτης
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Έρχομαι..αι..αι...
    • Προφίλ
Απ: Ομοφυλοφιλία
« Απάντηση #1 στις: 09/05/04, 02:59 »
Χμμ...
Κι εγώ θα ενοχλιόμονα, αλλά δεν ξέρω ακριβώς γιατί.
Σίγουρα θα ερχόμουνα σε δύσκολη θέση, αλλά ποιός είναι ο λόγος;
Πιστεύω ότι αν δω ένα ζευγάρι άντρα-γυναίκα να φιλιούνται επίμονα πάλι θα με φέρουν λίγο σε δύσκολη θέση αλλά δεν τρέχει και τίποτα.
Τώρα με τους ομοφιλόφυλους μάλλον είναι και το γεγονός ότι η κοινωνία δεν τους έχει αποδεχτεί πλήρως και δεν τους έχει αφομοιώσει, δεν κρίνουμε το αν αυτό είναι σωστο ή θα πρέπει να το αλλάξουμε.
Επίσης θα με πείραζε πολύ περισσότερο να έβλεπα 2 άντρες να φιλιούνται παθιάρικα :-* :-* :-*, θα μου ανακάτευε το στομάχι.

• Περαστικός
  • *
  • Natasa for ever!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: 09/05/04, 03:03 »
genika na to xamoureuetai ena zeugari san 15xrona einai ontws polu enoxlhtiko alla apo thn allhn to dikaiologeis giati les re g**wto einai fusiologiko! alla otan vlepeis 2 wrimes(sthn emfanish) kopeles h antres(to exw dei ki auto kathws eixa filarakia gay) mou thn dinei polu sta neura dioti kathws eimai "straight" einai fovero enoxlhtiko kai se fernei se amhxania se shmeio pou sou spaei ta neura..

Αποσυνδεδεμένος Τσάκι

• Ο ονειροπόλος
  • Παλιός
  • Ειμαι αυτο που κυνηγαω....
    • Προφίλ
    • tsaki's musicpage
« Απάντηση #3 στις: 09/05/04, 04:07 »
ela re pedia eiste sovaroi?min to epidekjnyoun kiolas? tote oute kai ta straight seygaria na filoiuntai ekso..an einai dinaton.tha stamatisoun na filiountai epeidi enoxlei emas??
tora sxetika me to ti einai normal kai fisilogiko thelei megali sizitisi
Ολα τελειώνουνε κι όλα περνάνε...

CHCOME

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: 09/05/04, 04:09 »
To περιεργο ξερεις ποιο ειναι; Οτι ενω εμενα δε μου αρεσει να βλεπω δημοσιες περιπτυξεις ζευγαριων παρολα αυτα εχω πιασει τον εαυτο μου πολλες φορες να ερωτοτροπει δημοσιως με τον συντροφο μου σε στιγμες εντονης εκδηλωτικοτητας χωρις καν να σκεφτομαι αν αρεσει στους αλλους γυρω αυτο.Απλα δεν μπορω να κρατηθω.Φυσικα δε μιλαω για ακραιες συμπεριφορες :), κανα φιλι, κανα χαδι, αυτά που κανουμε ολοι.

Και για αυτον τον λογο νομιζω οτι οι ανθρωποι εχουμε την ταση να ειμαστε αυστηροι με τους αλλους σε τετοια θεματα, ξεχνωντας το ποσο ευκολα μπορουμε και εμεις να βρεθουμε στη θεση του αλλου.

Τωρα αν το ζευγαρι ειναι ετεροφυλοφιλο ή ομοφυλοφιλο ποσώς παιζει ρόλο για μένα.Δεν ξέρω, αλλα ειμαι πολυ ανεκτικη με τις σεξουαλικες συμπεριφορες και τασεις των αλλων, φτανει βεβαια να μην ανέβουν και στο τραπέζι να το ''κανουν'' μπροστα μου.
Αφηστε και το αλλο.Θα το πω..δεν κρατιεμαι :-X..Η θεα ενος αλλου ζευγαριου να φιλιεται ειναι ακρως διεγερτικη και ισως για αυτο το λογο ακριβως να ενοχλει.
« Τελευταία τροποποίηση: 09/05/04, 04:19 από CHCOME »

Αποσυνδεδεμένος Pontifikas

• Ο Γκρίζος Ταξιδευτής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Fly benevolent creature...
    • Προφίλ
    • Greek .Net Programming Community
« Απάντηση #5 στις: 09/05/04, 04:26 »
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα "απελευθέρωσης των ηθών".Αυτή έχει επέλθει από την στιγμή που θεωρούμε φυσιολογικό να φιλιούνται δημοσίως ένας άντρας και μια γυναίκα.Είναι θέμα εξοικείωσης όπως το γεγονός ότι θεωρούμε φυσιολογικό να περπατάμε στον δρόμο και να δούμε έναν μαύρο.Βέβαια εγώ δεν ξέρω αν θα μου προκαλούσε απέχθεια το να βλέπω δυο γυναίκες να φιλιούνται.Ούτε αν "ανέβουν στο τραπέζι μου να το κάνουν" αρκεί ...να περσσεύει καμοιά θεσούλα ::) :P.Τώρα για άντρες.....αυτό θέλει πολύ εξοικείωση :-\
Run - but if you run away
You'll always have to hide
So if you need to run Run for help!

Αποσυνδεδεμένος wolf spirit

• Περαστικός
  • *
  • και, με τά μάτια στον ουρανό, πέφτω σε γκρεμούς!
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: 09/05/04, 05:15 »
Αυτά έχει η ζωή!!
Κανένα πρόβλημα όλοι την δουλεία μας κάνουμε
Εφόσον είναι φυσιολογικό για αυτές  τη λόγος πέφτει σε εμάς??
 ::)
Μικρό κορίτσι με τα βήματα χαμένα
τυχαία γόνατα ξεκούρασαν τα οστά μου
μα πάντα θα'ρχομαι απ'το άπειρο σε σένα
με το χαμόγελο σου στη ματιά μου

Αποσυνδεδεμένος JaYmZ

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: 09/05/04, 09:23 »
simfono me pontifika.Protrepete tis ginaikes na filiountai metaksi toys!!! ;D

Αποσυνδεδεμένος D@ve Murray

• Χορδοβασανιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Once a wolf.... always a wolf...
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: 09/05/04, 12:15 »
Να πω και εγω με την σειρα μου οτι ειναι και θεμα συνηθειας... πιθανοτατα πριν απο αρκετα χρονια να μας εκανε εντυπωση να δουμε εναν εγχρωμο στον δρομο...γιατι ηταν λιγοι στην ελλαδα...τωρα πια μας εχει γινει συνηθεια....αλλα σιγουρα ειναι και κατι που ξεφευγει απο την καθημερινη αισθητικη μας....και εγω μεχρι πριν λιγο καιρο ημουν ανετος και ελεγα οτι δεν με ενοχλει τιποτα μεχρι που ειδα ενα ζευγαρι γκει αντρων να φιλιουνται και μου καπως δεν μου καθησε καλα...δεν με χαλασε αλλα ανιωσα λιγο αβολα...λετε να ειμαι ομοφοβικος η ακομα χειροτερα λετε το γεγονος οτι δεν δεχομαστε τους αλλους οπως ειναι εχει αμεση σχεση με την σεξουαλικοτητα μας???

ΥΓ Παντως αν Ποντιφικα εβλεπα και εγω δυο γυναικες να φιλιουνται...δεν θα ειχα κανενα προβλημα...θα προσπαθουσα να μπω στην μεσοτοιχια.... ;D
Φάτε οτι προλάβετε...Ο Χονδροc γaρ Τaχυc...

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• Έκπτωτος Άγιος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Elen sila lumenn omentielvo
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: 09/05/04, 12:30 »
Εμένα θα με πείραζε να δώ αντρες να φιλιούνται...Γενικά όχι μόνο ζωντανα στο δρόμο...και σε φωτό ακόμα...Δεν ξέρω...Απλά εγώ δεν το θεωρώ σωστό...Δεν μου αρέσει...Δεν θα κάνω τίποτα γιαυτό αλλά δεν μου αρέσει... Είναι σαν το τσιγάρο ένα πράμα...Δεν μου αρέσει, καθόλου, αλλά δεν είναι δουλειά μου να πώ κάτι...Αυτός που καπνίζει, καλά κάνει και καπνίζει. Τώρα αν το μοστράρει λίγο παραπάνω...φαντάζομαι ανάλογη με την περίσταση θα ήταν και η αντίδραση.
My spirit is crying for love so tired of being alone
I Remember He came here to steal, and You are his stealer of souls

http://img74.imageshack.us/img74/4245/53408797vz8.jpg

Αποσυνδεδεμένος geni

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • εύχομαι το 2008 να κάνω κάτι καλό...
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: 09/05/04, 13:32 »
εμενα θα με ενοχλουσε το ιδιο ειτε ηταν γυναικες ειτε αντρες. Οπως και να χει ξερουν πολυ καλα σε τι βαθμο εχουν αφομοιωθει η οχι στην κοινωνια μας, και πως τους αντιμετωπιζουν <κατα μεσο ορο> οι "straight" !......Πιστευω οτι περα απο την ελευθερια των κινησεων σε μια σχεση, οταν ξερεις οτι αυτο που κανεις δεν ειναι και οτι πιο φυσιολογικο μπορει να κανει κανεις, παιζει κι ο παραγοντας "επιδειξη"
....<οχι παντα για κακο. για παραδειγμα θελουν εκεινη την ωρα που φιλιουνται μπροστα σε ολους φυσικα να τους προσεξουν και κατα δευτερον να τους "συνηθισουν" και να μαθουν να τους αποδεχονται οι αλλοι οπως ειναι και οτι κι αν κανουν...>

η μαγκια ειναι να εισαι κρυφοstraight.... ;D
Είναι διγ**ία ν΄αγαπάς και να ονειρεύεσαι. Αλλά τι είναι καλύτερα;;;;;

CHCOME

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11 στις: 09/05/04, 13:50 »
οταν ξερεις οτι αυτο που κανεις δεν ειναι και οτι πιο φυσιολογικο μπορει να κανει κανεις

Και ποιος οριζει τι ειναι φυσιολογικο στη σεξουαλικη συμπεριφορα;; Εαν δεχτουμε οτι υπαρχει ο ορος ''φυσιολογικη συμπεριφορα'' σε ενα τετοιο πεδιο οπως οι σεξουαλικες σχεσεις ,τοτε ειναι σιγουρο οτι πολλα απο τα ετεροφυλοφιλα ζευγαρια θα επρεπε να κοψουν πολλα απο οσα κανουν στο κρεββατι τους και θεωρουνται ανωμαλα απο καποιους αλλους.Μην αναφερω ορους, οι περισσοτεροι θα καταλαβαν τι εννοω.
Το κρεββατι(σαν ευρεια εννοια) ειναι χωρος προσωπικης απολαυσης και ηδονης.Και οταν και οι δυο παρτενερ δεχονται μια ηδονη, τοτε ποιος ειναι αυτος που θα την ορισει ως αφυσικη;;Καποιος υποθετικος παρατηρητης;;
« Τελευταία τροποποίηση: 09/05/04, 13:53 από CHCOME »

Αποσυνδεδεμένος Σιδηρόπουλος

• Το ζώον
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Engineers Do It With Models
    • Προφίλ
    • pink floyd
« Απάντηση #12 στις: 09/05/04, 16:04 »
αν ειναι γυναικες, ας κανουν οτι θελουν  ;D
αντρες καλυτερα σπιτια σας  ;D ;D
Είμαι ο Βασίλης και είμαι καλα...

Αποσυνδεδεμένος gini

• Επισκέπτης
  • **
  • Ξανά εδώ.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: 09/05/04, 16:08 »
Παράθεση
Και ποιος οριζει τι ειναι φυσιολογικο στη σεξουαλικη συμπεριφορα;; Εαν δεχτουμε οτι υπαρχει ο ορος ''φυσιολογικη συμπεριφορα'' σε ενα τετοιο πεδιο οπως οι σεξουαλικες σχεσεις ,τοτε ειναι σιγουρο οτι πολλα απο τα ετεροφυλοφιλα ζευγαρια θα επρεπε να κοψουν πολλα απο οσα κανουν στο κρεββατι τους και θεωρουνται ανωμαλα απο καποιους αλλους.Μην αναφερω ορους, οι περισσοτεροι θα καταλαβαν τι εννοω.
Το κρεββατι(σαν ευρεια εννοια) ειναι χωρος προσωπικης απολαυσης και ηδονης.Και οταν και οι δυο παρτενερ δεχονται μια ηδονη, τοτε ποιος ειναι αυτος που θα την ορισει ως αφυσικη;;Καποιος υποθετικος παρατηρητης;;
Παράθεση
Στο μυαλό μου είσαι...Με κάλυψες 100%
Love is like a flame....
it burns you when it's hot...

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• Έκπτωτος Άγιος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Elen sila lumenn omentielvo
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: 09/05/04, 17:23 »

Σίγουρα "ισχύει" αυτό που λες, αλλά δεν νομίζεις ότι είναι λίγο φλου;;;Με την ίδια λογική, ποιος είναι αυτός που θα ορίσει ότι αυτά που κάνουν είναι φυσικά;;;
Ακόμα, αναφέρεσαι σε οριοποίηση του χώρου, (πχ στο κρεββάτι, ακόμα και σαν έννοια) υποδηλώνοντας (ή έτσι το λαμβάνω εγώ) τον προσωπικό/ιδιωτικό χώρο. Λοιπόν, δεν ξέρω τί κάνει καθένας στο σπίτι του, στο κρεββάτι του ή στον κάθε  "χώρο" του γενικά και ποσώς με ενδιαφέρει...Αλλά η κουβέντα αναφέρεται για πασιφανή δραστηριότητα μπροστά στα μάτια μου, σε καθαρά δημόσιο χώρο.
Όσον αφορά την ηδονή που αναφέρεις, μπορεί μιά κοπέλα να ηδονίζεται με το να μου προβάλλει τα στήθη της στο αίθριο του πανεπστημίου και να "ηδονιζόμαστε" και οι δύο, αλλά αν περνάει αστυνομικός από μπροστά, φαντάζομαι θα την παρει στο τμήμα για προσβολή της δημόσιας αιδούς...Και στο πανεπιστήμιο δεν νομίζω να έχει καποιος παρεβρισκόμενος πρόβλημα με τα στήθη της κοπέλας...Και μπορώ να αναφέρω και πολλά άλλα παραδείγματα...Δεν θέλω να σε/σας μειώσω με αυτά που λέω, απλά έτυχε και ξαναέκανα πρόσφατα την συζήτηση αυτή και δεν βγάινει άκρη, καλό θα ήταν να μην παρασυρόμεθα και να δούμε απλά τι λένε οι νόμοι για αυτά.Έτσι σωστό ή λάθος θα ορίζεται ποιά από κάτι υπαρκτό και όχι από τις απόψεις μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με τους νόμους, άλλα είναι ένα υπαρκτό όριο...
Γι την έκταση του μνμ ζητώ ταπεινά συγγνώμη...
My spirit is crying for love so tired of being alone
I Remember He came here to steal, and You are his stealer of souls

http://img74.imageshack.us/img74/4245/53408797vz8.jpg

CHCOME

• Επισκέπτης
« Απάντηση #15 στις: 09/05/04, 18:04 »
Σίγουρα "ισχύει" αυτό που λες, αλλά δεν νομίζεις ότι είναι λίγο φλου;;;Με την ίδια λογική, ποιος είναι αυτός που θα ορίσει ότι αυτά που κάνουν είναι φυσικά;;;
Κανενας αλλος εκτος απο τους ιδιους.
Παράθεση
Ακόμα, αναφέρεσαι σε οριοποίηση του χώρου, (πχ στο κρεββάτι, ακόμα και σαν έννοια) υποδηλώνοντας (ή έτσι το λαμβάνω εγώ) τον προσωπικό/ιδιωτικό χώρο.
Δεν υποδηλωνω αυτο που εκλαμβανεις.Υποδηλωνω γενικα τη σεξουαλικη ζωη καθε ατομου οχι απαραιτητα μεσα σε στενο προσωπικο χωρο(πχ κρεββατι,παγκος κουζινας ,αυτοκινητο κτλ)
Παράθεση
Όσον αφορά την ηδονή που αναφέρεις, μπορεί μιά κοπέλα να ηδονίζεται με το να μου προβάλλει τα στήθη της στο αίθριο του πανεπστημίου και να "ηδονιζόμαστε" και οι δύο, αλλά αν περνάει αστυνομικός από μπροστά, φαντάζομαι θα την παρει στο τμήμα για προσβολή της δημόσιας αιδούς......
Γιατι πρεπει να πηγαινουμε τη συζητηση στο αλλο ακρο;Αυτο που περιγραφεις δεν εχει καμια σχεση με ενα φιλι δημοσιως ή εστω ενα χαδι, εκτος αν και τα προαναφερθεντα πρεπει να τα ενταξουμε σε αυτα που προσβαλλουν τη δημοσια αιδω.Ας μην ειμαστε τοσο πουριτανοι.Και εγω μπορει να ηδονιζομαι με διαφορα πραγματα ως γυναικα, αλλα δε θα βγω να ηδονιστω δημοσιως (εκτος και αν μου στριψει, ξερω εγω ποτε δε ξερεις ;D ).Το φιλι ομως θα το δωσω .Ενα δημοσιο φιλι(ανεξαρτητως ζευγαριου) δεν ειναι παντα εκδηλωση σεξουαλικης καψας.Δε σημαινει '' ερωτα θελω, τωρα τονε θελω'' (κατα παραφραση καποιου αλλου ρητου).
Και αν παρουμε και την αλλη περιπτωση που καποιος αναψει σεξουαλικα ενω βρισκεται σε χωρο με αλλους, υπαρχουν κρυφοι τροποι για να το δειξει στον συντροφο του.Ας μην πιανουμε τα ακρα τωρα και μιλαμε για λυσσασμενες που ισως θελουν να επιδειξουν τα στηθη τους.

Αποσυνδεδεμένος Πελαργός

• Ασσασινος κατοικος Κιθαρισταν
  • Παλιός
  • Το Πετρωμενον Φαγειν Αδυνατον
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: 09/05/04, 19:49 »
Γιατι μου φαινεται υπερβολικο ακομα και να κουβεντιαζουμε τετοια θεματα.Αφορισμος μεν αλλα καποια θεματα δεν πρεπει και δεν ειναι λογικο να μας απασχολουν.Απο που και ως που η σεξουαλικοτητα και οι προτιμησεις ενος ανθρωπου για το τι ειναι αυτο που θα του χαρισει την ευτυχια απασχολουν αλλους και ποσο μαλιστα καποιους που δεν εχουν απολυτος καμια σχεση με τα εν λογω ατομα.Τι σημασια εχει αν εισαι ανδρας και σου αρεσουν οι ανδρες ???, τα γατια ???, οι κατσικες ???, οι μηλοπιτες :-X ή αν εισαι γυναικα και σου αρεσουν οι γυναικες  ???,τα αλογα  ???,τα ψαρια ??? και οι βουρτσες 8) :o  ?Γουστο σου.Σιγουρα ολοι εχουμε καλυτερα πραγματα να συζητησουμε απο το τι κανει ο καθενας τα γεννητικα του οργανα... ;D ;D
το ΕΙΝΑΙ ειναι αβασταχτα ελαφρυ

Αποσυνδεδεμένος sourwtiri

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Trobet.gr
« Απάντηση #17 στις: 09/05/04, 22:12 »

σε ντοκιμαντέρ είχα δει την περίπτωση κατά την οποια ο ομοφυλόφιλος σε αγγελία ζητάει κάποιον για να φάει!αυτός που απάντησε λοιπόν τον siantaei και γίνονται αυτά που είπαν και οι ειδήσεις!το ενδιαφέρον ήταν πως το να μοιραστούν, βιντεοσκοπώντας το βεβαια,τα γεννητικά όργανα του ενός ήταν γι αυτούς ο τρόπος να κάνουν sex!όσο κι αν προσπαθώ να ανοίξω το μυαλό μου δε μπορώ να το πω φυσιολογικό... :-\
Με μια τρατα ολοχρυση, με  sourwtiri  πατο
στο σκοτος πλεει αβυθιστη με πληρωμα φευγατο

• Περαστικός
  • *
  • Natasa for ever!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: 09/05/04, 23:32 »
Entaksei bre paidia, mhn varate! Otan anaferomai sthn epideiksh, den ennoow ta kana 2 filakia kai xadakia alla na xamoureuontai olh thn wra! E.. ki oso afora gia antra h gunaika, den exei shmasia! Opws tous antres, enoxlei na blepoune antra me antra, ..etsi enoxlountai kai oi gunaikes otan blepoune gunaika me gunaika.. egw proswpika etsi pisteuw! Genika pisteuw oti otan briskesai se dhmosio xwro prepei na eisai sovaros h alliws na sevesai ton diplano sou pou pinei kafe xwris na xreiazetai na ton prokaleis..! Fusiologiko einai o antras na einai me thn gunaika kai na kanoune o,tidhpote metaksi tous! H Fush kati hksere h kahmenh kai mas ekane etsi! Oso gia thn omofulofilia, auto einai kathara thema psixologias kai egefalou! Toulaxiston auth einai apopsi mou kai den tha diafwnisw me kamia allh giati sigoura tha uparxoune eksereseis!

Apla h aporia mou einai oti giati prokaloun oi 2 gomenes? Den kseroune oti oi fantasiwsh twn antrwn einai na paroune meros se mia sunousia gunaikwn?  ;D

CHCOME

• Επισκέπτης
« Απάντηση #19 στις: 10/05/04, 09:37 »

σε ντοκιμαντέρ είχα δει την περίπτωση κατά την οποια ο ομοφυλόφιλος σε αγγελία ζητάει κάποιον για να φάει!αυτός που απάντησε λοιπόν τον siantaei και γίνονται αυτά που είπαν και οι ειδήσεις!το ενδιαφέρον ήταν πως το να μοιραστούν, βιντεοσκοπώντας το βεβαια,τα γεννητικά όργανα του ενός ήταν γι αυτούς ο τρόπος να κάνουν sex!όσο κι αν προσπαθώ να ανοίξω το μυαλό μου δε μπορώ να το πω φυσιολογικό... :-\

Ειναι αυτονοητο πιστευω οτι καθε ειδους εγκληματικη διαστροφη(και το να τρως τον αλλον εμενα σε εγκληματικο μου φερνει) εξαιρειται.
Οπως ειπα και πριν, ας μην πιανουμε τα ακρα.

Μπορω και εγω να σου φερω παραδειγματα του τι μπορει να κανει ενα ''φυσιολογικο ετεροφυλοφιλο'' ζευγαρι εν ωρα σεξ, πραγματα που καποιοι να τα θεωρησουν ανωμαλα ή διαστροφικα.Αλλα καλυτερα να μην το κανω γιατι ή που θα μετατρεψουμε το φορουμ σε κρεββατοκαμαρα ή που θα χρειαστουμε κρυο ντουζ μετα ;D
« Τελευταία τροποποίηση: 10/05/04, 09:46 από CHCOME »

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Όλα είναι στο μυαλό,πόνος και γιατρειά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: 10/05/04, 12:20 »
Το τι βρίσκουμε ακραίο και προσβλητικό έχει να κάνει με το τι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε και τι αντιληψη έχουμε για τα πράγματα.Αν ο κόσμος ήταν αλλιώς και το φυσιολογικό ήταν οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις θα μας κέντριζε η εικόνα ενός άντρα και μιας γυναίκας.
Έχει διαβάσει κανείς "Τα μαύρα φεγγάρια του έρωτα"?
Μπροστά στις καταστάσεις που περιγράφονται εκεί η επαφή 2 γυναικών φαντάζει καθ' όλα νορμάλ.
Πάντως εμένα αν και θα μου τράβαγε την προσοχή μια τέτοια εικόνα δε μπορώ να πω ότι θα με ενοχλούσε κιόλας.
www.ektakta.gr
μάθε άμεσα ό,τι επηρεάζει την καθημερινότητά σου...απεργίες, εφημερίες νοσοκομείων, τηλέφωνα δημοσίων υπηρεσιών, έκτακτη επικαιρότητα...

Αποσυνδεδεμένος sourwtiri

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Trobet.gr
« Απάντηση #21 στις: 10/05/04, 14:25 »
  CHCOME   παρ ότι είναι εγκληματικό συνεχίζει να είναι μια ιδιαίτερη προτίμηση stop κρεβάτι όπως λες!!εξ αλλου το να σπάει κάποιος την κοπέλα του στο ξύλο εν ώρα sex εμενα μου φαίνεται επίσης εγκληματικό αλλα αυτό δε σημαίνει ότι δεν αρέσει και στους 2! κι όπως είπες αφού η ίδιοι ορίζουν ότι είναι φυσιολογικό εσύ πας πάσο? (ναι ξέρω ότι είναι εγκληματικό αλλα μιλάω αποκλειστικά για το sex)
Με μια τρατα ολοχρυση, με  sourwtiri  πατο
στο σκοτος πλεει αβυθιστη με πληρωμα φευγατο

Αποσυνδεδεμένος maria

• Η μάνα του παίδαρου
  • Παλιός
  • Το καμάρι μου...
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: 10/05/04, 14:27 »
Χωρίς να έχω την πρόθεση να κριθώ ως ρατσίστρια ,θα πω πω είμαι αντίθετη με την ομοφυλοφυλία.Κάποιος παραπάνω ανέφερε " Και ποιος οριζει τι ειναι φυσιολογικο στη σεξουαλικη συμπεριφορα;;"..Πάνω σ'αυτό έχω να πω το εξής απλό: Ο Θεός έπλασε τον άντρα και την γυναίκα ...όχι τον άντρα ,την γυναίκα και τους ομοφυλόφυλους.Όχι πως μου έχουν κάνει κάτι ή οτι δεν τους θέλω ... αλλά το θεωρώ πέραν του φυσιολογικού (κι έτσι είναι ).Υπάρχουν και οι περιπτώσεις βέβαια ,της ορμονικής διαταραχής ...δλδ οι εκ γεννετής ομοφυλόφυλοι...είναι όμως πραγματικά έτσι ή απλά είναι μια δικαιολογία ως προς αυτό ?Δεν ξέρω παιδιά ..είναι αρκετά ευαίσθητο θέμα και βέβαια υπάρχουν πάρα πολλές παράμετροι να εξετασει κανείς πριν δώσει μια αλοκληρωμένη άποψη ...

CHCOME

• Επισκέπτης
« Απάντηση #23 στις: 10/05/04, 14:32 »

.....εξ αλλου το να σπάει κάποιος την κοπέλα του στο ξύλο εν ώρα sex εμενα μου φαίνεται επίσης εγκληματικό αλλα αυτό δε σημαίνει ότι δεν αρέσει και στους 2!

Μη με προκαλεις ;D γιατι ξερεις οτι δεν την κραταω τη ρημαδα τη γλωσσα  :P..Θα πιασουμε τωρα καθε περιπτωση και υποπεριπτωση;
Κοιταξε να δεις, αν και οι δυο τη βρισκουν με το ξυλο και δεν καταληγουν στο νοσοκομειο μετα απο καθε ερωτικη τους συνευρεση, δικαιωμα τους να μαστιγωνονται κιολας.Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.Και δεν ξερω αν μιλας για πολυ ξυλο ή για μερικες ξυλιες  ;D, ξερεις πως και που..

Πισω μου σ'εχω σατανα μεσημεριατικα..

Χωρίς να έχω την πρόθεση να κριθώ ως ρατσίστρια ,θα πω πω είμαι αντίθετη με την ομοφυλοφυλία.Κάποιος παραπάνω ανέφερε " Και ποιος οριζει τι ειναι φυσιολογικο στη σεξουαλικη συμπεριφορα;;"..Πάνω σ'αυτό έχω να πω το εξής απλό: Ο Θεός έπλασε τον άντρα και την γυναίκα ...όχι τον άντρα ,την γυναίκα και τους ομοφυλόφυλους.Όχι πως μου έχουν κάνει κάτι ή οτι δεν τους θέλω ... αλλά το θεωρώ πέραν του φυσιολογικού (κι έτσι είναι ).Υπάρχουν και οι περιπτώσεις βέβαια ,της ορμονικής διαταραχής ...δλδ οι εκ γεννετής ομοφυλόφυλοι...είναι όμως πραγματικά έτσι ή απλά είναι μια δικαιολογία ως προς αυτό ?Δεν ξέρω παιδιά ..είναι αρκετά ευαίσθητο θέμα και βέβαια υπάρχουν πάρα πολλές παράμετροι να εξετασει κανείς πριν δώσει μια αλοκληρωμένη άποψη ...

Κοιταξε να δεις Μαρια η ομοφυλοφιλια αποδεδειγμενα υπαρχει και σε αρκετα ειδη ζωων.Και το γεγονος οτι υπαρχουν ομοφυλοφιλοι και μαλιστα υπολογισιμος αριθμος δειχνει οτι κατι παει στραβα με το βασιλειο του Θεου και της φυσης οπως το οριζεις εσυ.

« Τελευταία τροποποίηση: 10/05/04, 14:40 από CHCOME »

Αποσυνδεδεμένος Τσάκι

• Ο ονειροπόλος
  • Παλιός
  • Ειμαι αυτο που κυνηγαω....
    • Προφίλ
    • tsaki's musicpage
« Απάντηση #24 στις: 10/05/04, 14:38 »

ναι και ο Θεος επλασε τον κοσμο σε 7 ημερες και επισης επλασε τα ζωα και τα πτηνα του κοσμου και ο Θεος τα βλεπει ολα και κρινει και επισης ο καλος Θεουλης ειπε ΜΗΝ κρινεις για να μην κριθεις..
Ολα τελειώνουνε κι όλα περνάνε...