Και ποιος οριζει τι ειναι φυσιολογικο στη σεξουαλικη συμπεριφορα;; Εαν δεχτουμε οτι υπαρχει ο ορος ''φυσιολογικη συμπεριφορα'' σε ενα τετοιο πεδιο οπως οι σεξουαλικες σχεσεις ,τοτε ειναι σιγουρο οτι πολλα απο τα ετεροφυλοφιλα ζευγαρια θα επρεπε να κοψουν πολλα απο οσα κανουν στο κρεββατι τους και θεωρουνται ανωμαλα απο καποιους αλλους.Μην αναφερω ορους, οι περισσοτεροι θα καταλαβαν τι εννοω.
Το κρεββατι(σαν ευρεια εννοια) ειναι χωρος προσωπικης απολαυσης και ηδονης.Και οταν και οι δυο παρτενερ δεχονται μια ηδονη, τοτε ποιος ειναι αυτος που θα την ορισει ως αφυσικη;;Καποιος υποθετικος παρατηρητης;;
Σίγουρα "ισχύει" αυτό που λες, αλλά δεν νομίζεις ότι είναι λίγο φλου;;;Με την ίδια λογική, ποιος είναι αυτός που θα ορίσει ότι αυτά που κάνουν είναι φυσικά;;;
Ακόμα, αναφέρεσαι σε οριοποίηση του χώρου, (πχ στο κρεββάτι, ακόμα και σαν έννοια) υποδηλώνοντας (ή έτσι το λαμβάνω εγώ) τον προσωπικό/ιδιωτικό χώρο. Λοιπόν, δεν ξέρω τί κάνει καθένας στο σπίτι του, στο κρεββάτι του ή στον κάθε "χώρο" του γενικά και ποσώς με ενδιαφέρει...Αλλά η κουβέντα αναφέρεται για πασιφανή δραστηριότητα μπροστά στα μάτια μου, σε καθαρά δημόσιο χώρο.
Όσον αφορά την ηδονή που αναφέρεις, μπορεί μιά κοπέλα να ηδονίζεται με το να μου προβάλλει τα στήθη της στο αίθριο του πανεπστημίου και να "ηδονιζόμαστε" και οι δύο, αλλά αν περνάει αστυνομικός από μπροστά, φαντάζομαι θα την παρει στο τμήμα για προσβολή της δημόσιας αιδούς...Και στο πανεπιστήμιο δεν νομίζω να έχει καποιος παρεβρισκόμενος πρόβλημα με τα στήθη της κοπέλας...Και μπορώ να αναφέρω και πολλά άλλα παραδείγματα...Δεν θέλω να σε/σας μειώσω με αυτά που λέω, απλά έτυχε και ξαναέκανα πρόσφατα την συζήτηση αυτή και δεν βγάινει άκρη, καλό θα ήταν να μην παρασυρόμεθα και να δούμε απλά τι λένε οι νόμοι για αυτά.Έτσι σωστό ή λάθος θα ορίζεται ποιά από κάτι υπαρκτό και όχι από τις απόψεις μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με τους νόμους, άλλα είναι ένα υπαρκτό όριο...
Γι την έκταση του μνμ ζητώ ταπεινά συγγνώμη...