Αποστολέας Θέμα: Χορεύετε;  (Αναγνώστηκε 62925 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fugue

• Θαμώνας
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Χορεύετε;
« Απάντηση #75 στις: 21/10/05, 14:32 »
κι άμα λάχει χορεύει και κανέναν στο ταψί.... 8) 8) 8)

μαζί σου... ;)

Αποσυνδεδεμένος pony

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: 21/10/05, 15:35 »
Το μονο που ξερω να χορευω ειναι συρτακι....ολα τα αλλα χυμα οπως μου ερθει! Ουτε κι εγω τρελαινομαι, αλλα οταν ειμαστε παρεα και εχουμε κεφια (και κυριως και αν εχουμε πιει...... ;D ;D ;D ;D) χορευω. Θα μου αρεσε παντως να ηξερα ζεμπεκικο αλλα οσες φορες εχω προσπαθησει εχω γινει ρομπα.

το ζεϊμπέκικο, να ξέρεις πως είναι καθαρά ένας χορός που βγάζει τον καημό σου.. δεν είναι ανάγκη να γνωρίζεις τα βήματα, αν και υπάρχει βηματολόγιο, απλά πρέπει να πατάς σταθερά και δυνατά.. δηλ. όταν πατάει το πόδι κάτω, να το βαράς σα να βαράς προσοχή.. τόσο δυνατά.. το σώμα σου πρέπει να έχει μία κλίση προς τα μπροστά όχι πολύ όμως, τα γόνατα οπωσδήποτε  ελαφρώς λυγισμένα γιατί με τεντωμένα δεν πρόκειται να σου βγεί σωστά το βήμα, και τα χέρια σου πρέπει να είναι σε έκταση με μια ελαφριά δόση λυγίσματος , για να βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με τα λυγισμένα γόνατα... αν δεν ξέρεις να κάνεις φιγούρες, πήγαινε απλά όπως θέλεις, αλλά πάντα μέσα στο ρυθμό.. και αν θέλεις να κάνεις και καμιά στροφή, να κοιτάς πάντα μπροστά και όχι κάτω.. σημαντικό αυτό για να μπορέσεις να έρθεις πάλι στη θέση που ήσουνα και όχι να βγεις αλλού για αλλού.. και αν θέλεις να μάθεις τον ρυθμό, απλά μέτρα έτσι...ε-να (δυο χτυπήματα) , δυο τρια (δυο χτυπήματα), τέσσερα (ένα χτύπημα), πέ-ντε (δυο χτυπηματα), εξι εφτα (δυο χτυπήματα), οχτω (ένα χτύπημα), εννια  (ένα χτύπημα).. και αρχίζεις πάλι απο την αρχή με το ίδιο μέτρημα... τα περισσότερα ζεϊμπέκικα είναι σε αυτόν τον ρυθμό.. αντε, καλή επιτυχία.. :)
τί να κάνω η γυναίκα που τρέχω σα τη τρελλή. Μ΄ ένα μυαλό νύχτα μέρα, σ΄ αυτή τη δόλια τη ζωή ;;;..

Αποσυνδεδεμένος fugue

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: 21/10/05, 15:46 »

το ζεϊμπέκικο, να ξέρεις πως είναι καθαρά ένας χορός που βγάζει τον καημό σου.. δεν είναι ανάγκη να γνωρίζεις τα βήματα, αν και υπάρχει βηματολόγιο, απλά πρέπει να πατάς σταθερά και δυνατά..

Είναι ο μοναδικός χορός που δεν έχει βήματα και δεν διδάσκεται:)

Αποσυνδεδεμένος fatses asteies

• μια εξ αυτών κι εγώ ο Αντώνης
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: 21/10/05, 16:06 »
....απλά μέτρα έτσι...ε-να (δυο χτυπήματα) , δυο τρια (δυο χτυπήματα), τέσσερα (ένα χτύπημα), πέ-ντε (δυο χτυπηματα), εξι εφτα (δυο χτυπήματα), οχτω (ένα χτύπημα), εννια  (ένα χτύπημα).. και αρχίζεις πάλι απο την αρχή με το ίδιο μέτρημα... τα περισσότερα ζεϊμπέκικα είναι σε αυτόν τον ρυθμό.. αντε, καλή επιτυχία.. :)

Κι όμως, είναι τόσο απλό τελικά, χαχα, πιο απλό να το μάθεις σα ρυθμό από το να το δείχνεις γραμμένο σε παρτιτούρα και να του λες διάβασέ το ή να κάνεις σα το βλάκα "πούμ-πα , πουμ-πά , πά , πούμ-πα, πουμ-πά, πά, πά" (δυστυχώς εγώ έτσι προσπαθούσα να το μάθω σε ένα πιτσιρίκι αλλά με τα νούμερα μάλλον είναι πιο εύκολο)
"....Μιλούν με τις ώρες για κρύες ανάγκες και μετά με το φόβο παλεύουν. Κι είναι τόσο καλοί όταν λένε βλακείες που καμιά φορά ...ΞΕΓΕΛΟΥΝ."   -    fatses asteies

Αποσυνδεδεμένος pony

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: 21/10/05, 19:59 »

το ζεϊμπέκικο, να ξέρεις πως είναι καθαρά ένας χορός που βγάζει τον καημό σου.. δεν είναι ανάγκη να γνωρίζεις τα βήματα, αν και υπάρχει βηματολόγιο, απλά πρέπει να πατάς σταθερά και δυνατά..

Είναι ο μοναδικός χορός που δεν έχει βήματα και δεν διδάσκεται:)

αγαπητή μου fugue, να είσαι σίγουρη ότι υπάρχει βηματολόγιο και σίγουρα διδάσκεται.. σε οποιαδήποτε σχολή χορού να πας και να ρωτήσεις, θα σου πούνε ακριβώς τα ίδια ... ασχολούμαι με τον χορό τα τελευταία 10 χρόνια...  ;)

τί να κάνω η γυναίκα που τρέχω σα τη τρελλή. Μ΄ ένα μυαλό νύχτα μέρα, σ΄ αυτή τη δόλια τη ζωή ;;;..

Αποσυνδεδεμένος fugue

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: 24/10/05, 11:58 »
αγαπητή μου fugue, να είσαι σίγουρη ότι υπάρχει βηματολόγιο και σίγουρα διδάσκεται.. σε οποιαδήποτε σχολή χορού να πας και να ρωτήσεις, θα σου πούνε ακριβώς τα ίδια ... ασχολούμαι με τον χορό τα τελευταία 10 χρόνια...  ;)

Είναι σίγουρο πως σε σχολή χορού θα το διδάσκουν...και μάλιστα το χορεύουν και πολυ artistic εκεί...
στη ουσία όμως βήματα για το συγκεκριμένο χορό δεν υπάρχουν...είναι όπως είπες παραπάνω: ζεϊμπέκικο, να ξέρεις πως είναι καθαρά ένας χορός που βγάζει τον καημό σου...
δεν έχει σιγκεκριμένα βήματα....αρκεί να είναι βαριά, σταθερά και να πηγαίνεις με το ρυθμό!  :)

Αποσυνδεδεμένος Cuenca_60R

• Παλιός
  • Gainta lover!!!Ο εραστής του άσκ**λου.
    • Προφίλ
    • Cuenca's web-place!!!
« Απάντηση #81 στις: 26/10/05, 22:55 »
Φυσικά και έχει η ζεμπεκια βηματολόγιο...Ας μην ξεχνάμε, ότι τώρα πλέον την χορεύουμε άλλα αντ' άλλον...Η αυθεντική ζεμπεκιά είναι ο Μικρασιάτικος χορός Απτάλικος...πολύ μάγκικος και ασήκικος, ελεύθερος...και με συγκεκριμένο βήμα.Πολύ κοντά σε αυτόν είναι το ζεϊμπέκικο Πίνω και μεθώ...βέβαια είναι ίδιος ο ρυθμός...Φίλε Αντώνη στην εκμάθηση του χορού, πρέπει να τα ξέρεις και τα δύο...Δηλαδή και με χτυπήματα, αλλά και με μέτρημα...Στην διδασκαλία γενικά ενός χορού ακολουθείται η εξής σειρά:Πρώτα τα βήματα με μέτρημα, και σε αργό ρυθμό, μετά τα βήματα με ρυθμό και πιο γρήγορα, και στο τέλος μπαίνει και η μουσική...Έπειτα αφού αποκτηθεί οι ευχέρια διδάσκονται οι φιγούρες...και τέλος το χορευτικό ύφος...
Για να εξασφαλίσουμε το μέλλον μας πρέπει να διαφυλάξουμε το παρελθόν μας.

Αποσυνδεδεμένος Iroukos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...όπου γης & πατρής...!!! ΤΑΞΙΔΙΑΡΑ ΨΥΧΗ!!!!!
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • ALOE VERA (FLP)
« Απάντηση #82 στις: 26/10/05, 23:15 »
ρε παιδια....

ρε παιδια....

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! Διαβαζω, ξαναδιαβαζω και τρελαινομαι!
βηματα το ζεΐμπεκικο?????????????????????  
ρε σεις...το ζεΐμπεκικο είναι εκφραση, ειναι συναισθημα, το ζεις εκεινη τη στιγμη!
όχι σοβαρα τωρα...σκευτητε το λιγο...αν κατσεις και μαθεις βηματα για τον συγκεκριμενο χωρο χανει όλη του την ουσια!
τι θελω να πω....?

είσαι χαλια? ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ
είσαι καλα? ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ
εισαι ερωτεμενος? ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ
εισαι χωρισμενος? ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ

αν λοιπων υπαρχουν βηματα όντος τοτε παιδες θα πρεπει για καθε διαθεση να υπαρχει και χαρακτηρας στο χτυπημα του ποδιου!
καλο ειναι να το φιλοσοφουμε αλλα μη του γαμ***με τα πρεκια! :-X (συγνωμη αλλα δεν αντεξα! ::))

« Τελευταία τροποποίηση: 26/10/05, 23:20 από Iroukos »

• Παλιός
    • Προφίλ
    • Cuenca's web-place!!!
« Απάντηση #83 στις: 05/11/05, 00:18 »
Irouko...είσαι μερακλού και φαίνεσαι μερακλού...αλλά είτε το θέλεις είτε όχι...το ζειμπέκικο έχει βήματα.Ψάξε όπου θες για Απτάλικο χορό.Θα δεις ότι είναι ο πρόδρομος του ξεφτυλισμένου και σε πολλές φορές κατ' εμέ φλώρικου ζειμπέκικου που χορεύουν σήμερα.Με ένα πράγμα θα συμφωνήσω μαζί σου!!!Για να χορέψεις ζεμπεκιά πρέπει να είσαι ΜΑΓΚΑΣ και όχι φλώρος...ΑΥΤΑ!Ουγκ!

Αποσυνδεδεμένος Σ.απ.φώΣ

• Παλιός
  • Ξέρω, μα επιλέγω ξανά τ' όνειρο.
    • Προφίλ
    • Μαρία Νεφέλη
« Απάντηση #84 στις: 05/11/05, 10:59 »
ένα έχω να πω...BLINKERS! :P
Ιξίονες είμαστε όλοι. Iξίονες που αγκαλιάσαμε ένα σύννεφο νομίζοντας ότι κρατούμε τα όνειρά μας...
Ν.Κ.

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: 05/11/05, 13:58 »
είσαι χαλια? ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ
είσαι καλα? ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ
εισαι ερωτεμενος? ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ
εισαι χωρισμενος? ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ

+1000000000000000000000000000000000000000000

Το ζαιμπεκικο ειναι ο καλυτερος αυθορμητος χορος
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος Iroukos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • ALOE VERA (FLP)
« Απάντηση #86 στις: 05/11/05, 15:35 »
Irouko...είσαι μερακλού και φαίνεσαι μερακλού...αλλά είτε το θέλεις είτε όχι...το ζειμπέκικο έχει βήματα.Ψάξε όπου θες για Απτάλικο χορό.Θα δεις ότι είναι ο πρόδρομος του ξεφτυλισμένου και σε πολλές φορές κατ' εμέ φλώρικου ζειμπέκικου που χορεύουν σήμερα.Με ένα πράγμα θα συμφωνήσω μαζί σου!!!Για να χορέψεις ζεμπεκιά πρέπει να είσαι ΜΑΓΚΑΣ και όχι φλώρος...ΑΥΤΑ!Ουγκ!

χμμμ... αρα κανεις μας δε ξερει ζεΐμπεκικο στην ουσια!

οκ, ενταξει! μπορει....
                                     ...πάντος εγω προσωπικα προτυμω να ακολουθω το σωμα μου κ αυτο με τη σειρα του το πως αισθανομαι! ;) :)

Αποσυνδεδεμένος hello_earth

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
    • Προσωπική σελίδα
« Απάντηση #87 στις: 07/11/05, 15:36 »
είναι τέλεια φάση ο χορός.
μ'αρέσει πολύ να χορεύω και πριν από πολλά χρόνια το έκανα και εγώ τακτικά σπίτι μου με καμία αγαπημένη μουσική. μ'αρέσει πολύ ο αυτοσχεδιασμός και η πλαστικότητα, ομαλότητα ας πουμε στις κινήσεις. ήθελα να πάω για μαθήματα αλλά (ακόμα) ντρέπομαι, βασικά όλο ρωτάω τον εαυτό μου αν το θέλω πραγματικά - καθώς επίσης δεν θα είχα ιδέα να απαντήσω κάτι αν με ρωτούσαν πιο χορό θέλω να μάθω. και κανένα, και όλα.. εκτώς από τα παραδοσιακά :Ρ (σόρρυ, νοτ μαιγ καπ οφ τι)
άμα βλέπω κάτι στην τηλεόραση, έχω μια αδυναμία για χορευτικά συγκροτήματα που συνόδευαν ποπ καλλητέχνες ας πουμε στα 80'ζ :) γενικά τρελλένομαι να βλέπω το πάθως (αλλά και μουσικότητα) στην κινηση, και την έκφραση του προσώπου, παρόλο που δεν πάω 100% την flamenco, ίσως επειδή την γουστάρει πολύς κόσμος και έχει γίνει λίγο μόδα (βλκια άποψη).. έτσι, νεανικό πάθος, ρομαντισμός, ειλικρίνεια, πειραματισμός - τα θαυμάζω πραγματικά σε χορό.

ο χορός είναι ένα δυνατό μέσο έκφρασης - και ενώ μ'αρέσει και 'μένα να κάνω headbanging, θεωρώ πως χάνει την αξία του σαν τέχνη όταν το μόνο που νιώθουμε να κάνουμε όταν ακούμε ένα κομμάτι, είναι να κουνάμε το κεφάλι ρυθμικά.. χμ..

και όσο για τον χορό σε ζευγάρι, θέλω να το ψαξω λίγο ακόμα το θέμα, αλλά όντως νιώθεις τον άλλον διαφορετικά, ξεφεύγεις από το ηλίθιο ταμπού παραβίασης ξένης περιουσίας, με το βλέμμα, με το άγγιγμα και ίσως να μπαίνεις σε μια άλλη διάσταση, επικοινωνόντας σε ένα άλλο επίπεδο...

χαχαχα φυσικά μου αρέσει τρελλά και το flashdance! :)

• Παλιός
    • Προφίλ
    • Cuenca's web-place!!!
« Απάντηση #88 στις: 14/11/05, 17:33 »
Παράθεση

οκ, ενταξει! μπορει....
                                     ...πάντος εγω προσωπικα προτυμω να ακολουθω το σωμα μου κ αυτο με τη σειρα του το πως αισθανομαι! 

Μου άρεσε η τελευταία σου ατάκα...θα την χρησιμοποιήσω σε καμιά έκθεση...Αλλά δεν συμφωνώ μαζί σου σε ένα σημείο.Ζεϊμπέκικο, αν εννοείς με την έννοια της μαγκιάς...χορεύει οποιοσδήποτε νιώθει αυτό που χορεύει...και πώς γίνεται αυτό; Όταν ακούγοντας την μουσική νιώθει να του διαπερνάει κάθε πόντο του σώματος από το κεφάλι μέχρι τα πόδια, τα οποία από μόνα τους έχουν την ανάγκη να το χορέψουν τον χορό...Έτσι όπως εξελίχθηκε η ζεμπεκιά σήμερις, η μαγκιά είναι μόνο αυτό που μας μένει για να μας θυμίζει τους ασήκιδες μάγκες της Σμύρνης...Αν πάλι εννοείς από έννοια βημάτων ότι δεν ξέρει κανείς να το χορεύει...έχεις δίκιο, γιατί λίγοι και καλοί είναι αυτοί που ξέρουν Απτάλικο...
Παράθεση
εκτώς από τα παραδοσιακά :Ρ (σόρρυ, νοτ μαιγ καπ οφ τι)

:( Δεν ξέρεις τι χάνεις...ξέρεις πόσες έχω ρίξει με τον χορο;  ;) :P Μία φίλη μου μάλιστα μου είπε ότι ζαλίστηκε όταν χόρευε μαζί μου σε μια παράσταση από τον τρόπο πο κοιτούσα...νόμιζε λέει ότι την είχα υπνωτήσει..(Μα τι είμαι...γκουρού;)Θέλω να σου πω ότι αυτόν τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό που αποζητάς άνετα και σε μεγαλύτερο μη σου πω βαθμό, τον βρίσκεις και στα παραδοσιακά...

Αποσυνδεδεμένος Iroukos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • ALOE VERA (FLP)
« Απάντηση #89 στις: 15/11/05, 20:58 »
Παράθεση

οκ, ενταξει! μπορει....
                                     ...πάντος εγω προσωπικα προτυμω να ακολουθω το σωμα μου κ αυτο με τη σειρα του το πως αισθανομαι! 

Μου άρεσε η τελευταία σου ατάκα...θα την χρησιμοποιήσω σε καμιά έκθεση...Αλλά δεν συμφωνώ μαζί σου σε ένα σημείο.Ζεϊμπέκικο, αν εννοείς με την έννοια της μαγκιάς...χορεύει οποιοσδήποτε νιώθει αυτό που χορεύει...και πώς γίνεται αυτό; Όταν ακούγοντας την μουσική νιώθει να του διαπερνάει κάθε πόντο του σώματος από το κεφάλι μέχρι τα πόδια, τα οποία από μόνα τους έχουν την ανάγκη να το χορέψουν τον χορό...Έτσι όπως εξελίχθηκε η ζεμπεκιά σήμερις, η μαγκιά είναι μόνο αυτό που μας μένει για να μας θυμίζει τους ασήκιδες μάγκες της Σμύρνης...Αν πάλι εννοείς από έννοια βημάτων ότι δεν ξέρει κανείς να το χορεύει...έχεις δίκιο, γιατί λίγοι και καλοί είναι αυτοί που ξέρουν Απτάλικο...

αν διάβαζες κ τις ποιο πανω απαντησεις θα καταλαβαινες τι ενωουσα! ;) :)

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: 15/11/05, 21:09 »
Εγω παντως οσα ειπα παραπανω (οτι δεν χρειαζεται να πιω για να χορεψω) τα απεδειξα περιτρανα στη συναντηση.Παντως δεν ξερω τι λετε για βηματα στο ζεμπεκικο. Εχω δει κοσμο να χορευει με βηματ το ζεμπεκικο αλλα παντα το θεωρουσα τελειως ελευθερο
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος Μουσικόφιλη

• Θαμώνας
  • Αύριο είναι μια καινούρια μέρα!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: 21/04/06, 20:15 »
Αν χορεύω λέει?? Όπου και να 'μαι είμαι απ'τους πρώτους που αρχίζουν να χορεύουν και απ' τους τελευταίους που σταματάνε! :D

Αποσυνδεδεμένος tsoukas77

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: 22/04/06, 20:03 »
Ενα απο τα λιγα πραγματα που δεν προκειται να κανω ποτε στην ζωη μου,ειναι να χορεψω...Το θεωρω απιστευτα γελοιο και την χειροτερη μορφη εκφρασης...
Duc 748

Αποσυνδεδεμένος Σιδηρόπουλος

• Το ζώον
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Engineers Do It With Models
    • Προφίλ
    • pink floyd
« Απάντηση #93 στις: 23/04/06, 00:05 »
ένα έχω να πω...BLINKERS! :P

αργκ ασε με στον πονο μου.. θελω να παω και δεν βρισκω ποτε παρεα :@

κατα τ' αλλα θα συμφωνήσω απολυτα με την Iroukos για το ζειμπεκικο..
αν το νιώθεις, δεν θελεις ουτε βηματολογιο ουτε σετ χορογραφια..
Είμαι ο Βασίλης και είμαι καλα...

Αποσυνδεδεμένος blackie

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Take me down, I'm coming home, arena of pleasures
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: 23/04/06, 01:46 »
Βεβαιως και χορευουμε...
Καθε μερα στο Cubanita ειμαι και χορευω...

Faraway

• Επισκέπτης
« Απάντηση #95 στις: 10/05/06, 18:57 »
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΟΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΙ????????/

Αποσυνδεδεμένος Σιδηρόπουλος

• Το ζώον
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Engineers Do It With Models
    • Προφίλ
    • pink floyd
« Απάντηση #96 στις: 10/05/06, 21:16 »
ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ! ! ! /
Είμαι ο Βασίλης και είμαι καλα...

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Όλα είναι στο μυαλό,πόνος και γιατρειά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: 10/05/06, 21:19 »
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΟΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΙ????????/

Nα σου πω εγώ...που δε χορεύω και είμαι παντελώς αντίθετη στο να χορέψω.
Απλά δε μ αρέσει.Δοκίμασα και απλά δε θέλω ξανά.
Τόσο απλά.
www.ektakta.gr
μάθε άμεσα ό,τι επηρεάζει την καθημερινότητά σου...απεργίες, εφημερίες νοσοκομείων, τηλέφωνα δημοσίων υπηρεσιών, έκτακτη επικαιρότητα...

stavros75

• Επισκέπτης
« Απάντηση #98 στις: 11/05/06, 07:35 »
Χορεύω. Απλά θέλω 2 βαρέλια μπύρα για να το κάνω  ;D

Αποσυνδεδεμένος Korgy

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Q the Filters 2 the F##k!!
    • Skype - korgy-
    • Προφίλ
    • το φάρμακο της περιέργειας..
« Απάντηση #99 στις: 11/05/06, 09:00 »
εξαρταται απο τον κόσμο που με περιβάλει (το κέφι δηλ.) καθώς κ απο το μουσικο κομματι που παιζει εκείνη τη στιγμή..

αμα ειναι σκουπιδι δεν του αξίζει να καψω θερμιδα αλλά αμα εχει στίχο ή παραγωγή ή παίξιμο τοτε ω ναι ;D

Ο μουσικος-καυστήρας   . Ότι αφορά ήχο ,αγορά,πρόβα και ηχογραφήσεις εδώ είμαστε!
http://www.myspace.com/korgyatopon  -> project recording studio for the open minded ears <-