1)Den katalabainv poy kollas παραδεχεσαι οτι ειναι κοκκινη?
Μισά greeklish, μισά hellenic...μάιστα!

Μόνο κόκκινη?! Ο Γεωργάτος έπρεπε να είχε αποβληθεί διά παντός για δυσφήμηση του αθλήματος. Ο άνθρωπος δεν μπορούσε να κάνει μια πάσα από το δεξί του στο αριστερό χωρίς να λαθέψει. Ο διαιτητής προφανέστατα είχε δωροδοκηθεί με 8 υπογεγραμμένα cd της Βανδή να διατηρήσει τον Γεωργάτο, ανεξάρτητα ποδοσφαιρικής αθλιότητας και βαθμού παραβατικότητας, προκειμένου να χάσει ο Ολυμπιακός.
2)Εθιξε το θεμα των λιγων χρηματψν της ΑΕΚ και του απαντησα καταλληλως.Γιατι οολοι ξερουν που βρισκει τα λεφτα η ομαδα σας
Εσύ λοιπόν που ξέρεις τα πολλά κι ο νους σου κατεβάζει, μπορείς να προσφέρεις πολλά σε εθνικό επίπεδο αν καταφύγεις στη δικαιοσύνη, ώστε να δεθεί χειροπόδαρα ο πράκτορας της Στάζι και να ξεβρωμίσει ο τόπος. Όλοι ξέρουν...ουδείς μιλάει...ελπίζω εσύ να είσαι από τους γενναίους, γιατί από λεκτικές φούσκες χορτάσαμε.
3)Ναι μου ειπε για τη ζενιτ του ειπα για τη ροζεμποργκ.
Και μπράβο σου...τον αποστόμωσες. Έκανες το χρεός σου απέναντι στην ανάγκη να υπηρετήσεις το όραμα και το ιδεώδες της (όποιας) ομάδας. Για να ενισχύσω και τον πλούτο των επιχειρημάτων σου, όποτε σου ξαναπεί τίποτα, να του πεις για τη Μόλντε, τις 7αρες, τα καφενεία της Ευρώπης κοκ. Μιλάμε θα τον σκίσεις...σε κόβω ακόμα και για κιτρινόμαυρο παράσημο με τη φάτσα του Τσουκαλά.
Και για πες μου εσυ "ειδικε" Στο πρωτο απο τα τρια που παρεθεσες για την καρτα δεν καταλαβαινω γιατι ειμαι ιδιος με αυτα που κατηγορω αφου ειναι 100% κοκκινη καρτα.
Γιατί και να σου πω, θα καταλάβεις? Ψιλά γράμματα Melode.
Οσο για μαφιοζους κτλ δεν νομιζω να πιστευεις οτι τα λεφτα της ομαδας σου εχουν κερδισθει με κοπο και ιδρωτα των προεδρων της?
Όχι βρε...κατακάθια της κοινωνίας είναι όλοι τους. Βάρα τον ένα και χτύπα τον άλλο. Τι να πρωτοθυμηθούμε: Κοσκωτάς, Σαλιαρέλης, Κόκκαλης? Λαμόγια και απατεώνες. Αλλά ας το δούμε και λίγο σφαιρικά: Μελισσανίδης...businessman ολκής (μονάχα τη μάνα του δεν έχει κλέψει). Τροχανάς...το σύστημα "πυραμίδα" σου λέει τίποτα?. Ψωμιάδης...αναστνάζει η νύχτα, plus απαύγασμα αισθητικής και ήθους. Ας είναι καλά ο Ντεμίνιο που έχει ένα επίπεδο τουλάχιστον το παιδί. Για το Βαρδινογιάννη πάλι μιλάνε τα έργα του μέσα στις φυσούνες και τα κουμπούρια που έβγαζε απειλώντας αστυνομικούς. Γι' αυτό σου λέω...βρώμα και δυσωδία.
Και φιλε μου να απαντας σε ολα οχι μονο εκει που μπορεις να σκεφτεις(λεμε τωρα) κατι για να απαντησεις.Και οπως σου εδειξα δικος σας οπαδος εθιξε το θεμα διαιτησιας.
Μα και να καταφέρω να σκεφτώ βρε Melode, πως θα γίνει να επικοινώνησουμε? Αφού θα χρειαστεί να σκεφτείς κι εσύ μετά και φοβάμαι πως θα βαρεθώ να περιμένω.