Αποστολέας Θέμα: ΑΕΚ  (Αναγνώστηκε 343768 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Melodos21

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΚ
« Απάντηση #200 στις: 04/10/05, 15:17 »
1)Den katalabainv poy kollas παραδεχεσαι οτι ειναι κοκκινη?
2)Εθιξε το θεμα των λιγων χρηματψν της ΑΕΚ και του απαντησα καταλληλως.Γιατι οολοι ξερουν που βρισκει τα λεφτα η ομαδα σας
3)Ναι μου ειπε για τη ζενιτ του ειπα για τη ροζεμποργκ.

Και για πες μου εσυ "ειδικε" Στο πρωτο απο τα τρια που παρεθεσες  για την καρτα δεν καταλαβαινω γιατι ειμαι ιδιος με αυτα που κατηγορω αφου ειναι 100% κοκκινη καρτα.
Οσο για μαφιοζους κτλ δεν νομιζω να πιστευεις οτι τα λεφτα της ομαδας σου εχουν κερδισθει με κοπο και ιδρωτα των προεδρων της?
Και φιλε μου να απαντας σε ολα οχι μονο εκει που μπορεις να σκεφτεις(λεμε τωρα) κατι για να απαντησεις.Και οπως σου εδειξα δικος σας οπαδος εθιξε το θεμα διαιτησιας.

Αποσυνδεδεμένος jacksonas

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: 04/10/05, 17:42 »
Mα τι καθόμαστε και συζητάμε?
Όσοι είδαν το ματς θα παραδεχτούν πως:
1)Η άεκ είχε περισσότερες ευκαιρίες
2)Ο ολυμπιακός μετέτρεψε τις ευκαιρίες σε γκολ και κέρδισε
3)Ο γεωργάτος αλλά και ο Λάκης είναι για κλάμματα
4)Ο Οκκάς ήταν σεληνιασμένος!
5)Το πέναλτι στον Οκκά έγινε αφού ήταν στον αέρα του πήραν το πόδι και τον πέταξαν κάτω!Τι πιο ξεκάθαρο?
6)Το χέρι στο γκολ της Άεκ είναι δύσκολη φάση και δεν έχουμε κάποιο replay που θα μας πει 100%.

Ξαναβλέποντας τα Replay σας λέω 100%:
1)Το γκολ της Άεκ ήταν χέρι(δεν το λέω εγώ,το replay το έδειξε)
2)Ο γεωργάτος έπρεπε να είχε πάρει δεύτερη κίτρινη.Είχε τον επόπτη δίπλα του και αυτός έκανε τον κινέζο!
Πάντως ο ολυμπιακός θα έπαιζε καλύτερα αν δεν είχε ένα γεωργάτο να χαρίζει τη μπάλα στους αντιπάλους!

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: 04/10/05, 21:53 »
"Ρε φιλε ξερεις τι μου τη δινει?Οτι ολοι οι ολυμπιακοοι ειστε καφροι"

Ρε μελωδε δεν καταλαβαινω γιατι το λες αυτο. Εμεις απλα αντιδρασαμε αναλογ αμε σενα. Αρχισες να βριζεις Θεους και δαιμονες για την καταφορη αδικια κατα της ΑΕΚ και οτι οι διαιτητες κανουν τα παντα για να νικησει ο ολουμπιακος και διαφορα τετοια και εμεις τι θες να κανουμε?! να κατοσυμε να σε ακουμε να τα τσαμπα στον Ολυμπιακο? Εμεις δεν θελουμε να υποστηριξουμε την ομαδα μας ?!

2)Εθιξε το θεμα των λιγων χρηματψν της ΑΕΚ και του απαντησα καταλληλως.Γιατι οολοι ξερουν που βρισκει τα λεφτα η ομαδα σας

Για πες τα εσυ που τα ξερεις συνομοσιολογε. Και αφου τα ξερουν ολοι γιατι δεν τα κανει και ο ντεμης οσα ο κοκκαλης για να βγαλει λεφτα μηπως ο κοκκαλης ειναι βουτηγμενος στην ακολασια και ο Ντεμης το αγιο παιδι τησ original?

Συγκρινεις τωρα τις 2 αυτεσ ομαδες?!

Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: 04/10/05, 22:10 »
1)Den katalabainv poy kollas παραδεχεσαι οτι ειναι κοκκινη?

Μισά greeklish, μισά hellenic...μάιστα!  8)

Μόνο κόκκινη?! Ο Γεωργάτος έπρεπε να είχε αποβληθεί διά παντός για δυσφήμηση του αθλήματος. Ο άνθρωπος δεν μπορούσε να κάνει μια πάσα από το δεξί του στο αριστερό χωρίς να λαθέψει. Ο διαιτητής προφανέστατα είχε δωροδοκηθεί με 8 υπογεγραμμένα cd της Βανδή να διατηρήσει τον Γεωργάτο, ανεξάρτητα ποδοσφαιρικής αθλιότητας και βαθμού παραβατικότητας, προκειμένου να χάσει ο Ολυμπιακός.

Παράθεση

Εσύ λοιπόν που ξέρεις τα πολλά κι ο νους σου κατεβάζει, μπορείς να προσφέρεις πολλά σε εθνικό επίπεδο αν καταφύγεις στη δικαιοσύνη, ώστε να δεθεί χειροπόδαρα ο πράκτορας της Στάζι και να ξεβρωμίσει ο τόπος. Όλοι ξέρουν...ουδείς μιλάει...ελπίζω εσύ να είσαι από τους γενναίους, γιατί από λεκτικές φούσκες χορτάσαμε.

Παράθεση

Και μπράβο σου...τον αποστόμωσες. Έκανες το χρεός σου απέναντι στην ανάγκη να υπηρετήσεις το όραμα και το ιδεώδες της (όποιας) ομάδας. Για να ενισχύσω και τον πλούτο των επιχειρημάτων σου, όποτε σου ξαναπεί τίποτα, να του πεις για τη Μόλντε, τις 7αρες, τα καφενεία της Ευρώπης κοκ. Μιλάμε θα τον σκίσεις...σε κόβω ακόμα και για κιτρινόμαυρο παράσημο με τη φάτσα του Τσουκαλά.

Παράθεση
Και για πες μου εσυ "ειδικε" Στο πρωτο απο τα τρια που παρεθεσες  για την καρτα δεν καταλαβαινω γιατι ειμαι ιδιος με αυτα που κατηγορω αφου ειναι 100% κοκκινη καρτα.

Γιατί και να σου πω, θα καταλάβεις? Ψιλά γράμματα Melode.

Παράθεση
Οσο για μαφιοζους κτλ δεν νομιζω να πιστευεις οτι τα λεφτα της ομαδας σου εχουν κερδισθει με κοπο και ιδρωτα των προεδρων της?

Όχι βρε...κατακάθια της κοινωνίας είναι όλοι τους. Βάρα τον ένα και χτύπα τον άλλο. Τι να πρωτοθυμηθούμε: Κοσκωτάς, Σαλιαρέλης, Κόκκαλης? Λαμόγια και απατεώνες. Αλλά ας το δούμε και λίγο σφαιρικά: Μελισσανίδης...businessman ολκής (μονάχα τη μάνα του δεν έχει κλέψει). Τροχανάς...το σύστημα "πυραμίδα" σου λέει τίποτα?. Ψωμιάδης...αναστνάζει η νύχτα, plus απαύγασμα αισθητικής και ήθους. Ας είναι καλά ο Ντεμίνιο που έχει ένα επίπεδο τουλάχιστον το παιδί. Για το Βαρδινογιάννη πάλι μιλάνε τα έργα του μέσα στις φυσούνες και τα κουμπούρια που έβγαζε απειλώντας αστυνομικούς. Γι' αυτό σου λέω...βρώμα και δυσωδία.

Παράθεση
Και φιλε μου να απαντας σε ολα οχι μονο εκει που μπορεις να σκεφτεις(λεμε τωρα) κατι για να απαντησεις.Και οπως σου εδειξα δικος σας οπαδος εθιξε το θεμα διαιτησιας.

Μα και να καταφέρω να σκεφτώ βρε Melode, πως θα γίνει να επικοινώνησουμε? Αφού θα χρειαστεί να σκεφτείς κι εσύ μετά και φοβάμαι πως θα βαρεθώ να περιμένω.

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: 04/10/05, 23:28 »
Ρε αγορι μου στο ξαναλεω γιατι εισαι και στοκος,δεν ξεκινησα εγω το θεμα της διαιτησιας και σου παρεθεσα και ποστ.Και βεβαια θα βαρεθεις να περιμενεις μεχρι να φερεις το λεξικο για ν ακαταλαβεις τι γραφω.Και στην τελικη μου τη λεει ο καθε ηλιθιος για την ζενιτ του τη λεω και εγω για τη ροζεμποργκ.Καλα το οτι το μυαλο σου δεν δουλευει φαινεται απο τις βλακειες που λες.Εμενα οι οπαδοι μου δεν επιτιθενται σε προεδρους (γρανιτσας)ουτε πανε σε ξενα γηπεδα (βλεπε Ν.Σμυρνη,Κρητη) και τα κανουν λαμπογιαλο και μετα λενε "α δεν ημασταν εμεις ηταν οι κακοι οι βαζελοι που ειχαν διακριτικα του ολυμπιακου." βλεπεις τετοια ειναι η νοοτροπια της διοικησης και των οπαδων σας.Και επειδη βαριεμαι να στα ζωγραφιζω θα στα κανω λιανα για να απαντησεις με ενα ναι η ενα οχι και αερολογιες με παρασημα και μαλ***ες.

1)Μιλησε δικος σας οπαδος εδω μεσα πριν απο εμενα για διαιτησια?
2)Εχετε παρει τα τελευταια 8 πρωταθληματα χωρις την παραμικρη βοηθεια απο τριτους παραγοντες?
3)Συμφωνεις οτι η ομαδα σου ηταν τυχερη την κυριακη,η αν σου αρεσει πιο αποτελεσματικη?
4)Πιστευεις οτι θα παιξετε τελικο τσαμπιονς λιγκ του χρονου?
« Τελευταία τροποποίηση: 04/10/05, 23:30 από Melodos21 »

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: 04/10/05, 23:34 »
"Ρε φιλε ξερεις τι μου τη δινει?Οτι ολοι οι ολυμπιακοοι ειστε καφροι"

Ρε μελωδε δεν καταλαβαινω γιατι το λες αυτο. Εμεις απλα αντιδρασαμε αναλογ αμε σενα. Αρχισες να βριζεις Θεους και δαιμονες για την καταφορη αδικια κατα της ΑΕΚ και οτι οι διαιτητες κανουν τα παντα για να νικησει ο ολουμπιακος και διαφορα τετοια και εμεις τι θες να κανουμε?! να κατοσυμε να σε ακουμε να τα τσαμπα στον Ολυμπιακο? Εμεις δεν θελουμε να υποστηριξουμε την ομαδα μας ?!

Το ξαναλεω το θεμα ης διαιτησιας το εθιξε δικο σας οπαδος στην αρχη και μετα το συνεχισα εγω.Το εχω παραθεσει πιο πανω.Εχετε μηπως προβλημα ορασης?

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: 04/10/05, 23:41 »
.Μετα το 20λεπτο παιξατε μπαλα.Βαλατε γκολ(αμφισβητουμενο οσο αναφορα το πως κοντρολαρατε τη μπαλα..βλεπε χερι)

Να το για αυτο μιλησ αγια διαιτησια.Δεν το ξεκινησα εγω,οκ?

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: 04/10/05, 23:43 »
Kανεις δεν ειπε οτι του χρονου θα παμε τελικο τσαμπιονσ λιγκ

Αυτος μιλησε για μια φαση και συ το χεις κανει πανελληνιο ζητημα. Μονο με αυτο ασχολησε δεν λες τπτ αλλο.
Αρα λες οτι αν δεν υπηρχαν οι διαιτητες ο ολυμπιακοσ θα ηταν καπου μεταξυ Β' εθνικης ετσι? αφου δεν μπορουμε να κανουμε τπτ χωρις διατησια οπως λες. Και εν παση περιπτωση αν δεχτουμε οτι οντως ετσι ειναι και ο ΠΑΟ που το πηρε το πηρε με βοηθεια αρα η ΑΕΚ θα τα χε σαρωσει αν δεν βοηθαγανε ολυμπιακο ΠΑΟ οι ρεφερηδες ετσι?
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: 04/10/05, 23:44 »
.Μετα το 20λεπτο παιξατε μπαλα.Βαλατε γκολ(αμφισβητουμενο οσο αναφορα το πως κοντρολαρατε τη μπαλα..βλεπε χερι)

Να το για αυτο μιλησ αγια διαιτησια.Δεν το ξεκινησα εγω,οκ?
Και ειπε απλα αμφισβητουμενο αυτο δεν σημαινει οτι αρχισε να λεει οτι ο διαιτητης ειναι δικοσ σας και μα αδικησε και τετοια

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: 04/10/05, 23:49 »
γ**ωτο δεν λεω οτι δεν εχεται ομαδα.Απλα ειπα οτι αν δεν ηταν καποιες διαιτησιες τα πρωταθληματα θα ηταν πιο μοιρασμενα 2 στον παο 2 σε μας 3 σε εσας και παει λεγοντας.Δηλαδη γιατι να παιζεται β'εθνικη.Το περσινο πρωταθλημα που πηρατε ηταν καθαρο παιξατε μπαλα και το πηρατε.Δεν μιλησα για β'εθνικη.Και πρωτα ριχνω ευθυνες στην επιθετικη δυστοκια της ομαδας μου και μετα στη διαιτησια.

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #210 στις: 04/10/05, 23:52 »
Ναι ρε φιλε αλλα το χεις  χεσει το θεμα με τη διαιτησια ετσι και γω γινομαι υπερβολικος για να σου δειξω πως φαινονται αυτα που λες. Ο Ολυμπιακος δεν ειναι η διατησια. Το ματσ το κερδισαμε και τερμα δεν νομιζω να αλλαζαν πολλα αν αποφασιζε κατι αλλο ο διαιτητης (σασ ακυρωνε το ενα γκολ για χερι και εδινε πεναλντυ)

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: 05/10/05, 00:18 »
Εγω πιο πολυ απο κοντρα σε εκεινη τη φραση το ξεκινησα σιγουρα η διαιτησια δεν διαμορφωσε το αποτελεσμα.Το οτι ο σαντος κοιμηθηκς και το οτι χασανε ευκαιριες που δεν χανονται(σοαρες 2 φορες) ειναι αρκετα για να χαθει ενα ματς.

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: 05/10/05, 01:03 »
Ρε αγορι μου στο ξαναλεω γιατι εισαι και στοκος,

Κι εσύ βρε Χριστιανέ, πως κατάφερες να κάνεις αγόρι σου ένα στόκο? Είχες δυσκολία να βρεις κορίτσι και μάλιστα έξυπνο? Εγώ πάντως σε αυτή τη σχέση δε συναίνεσα ποτέ. Είσαι φαντασιόπληκτος. :P

Παράθεση
Και βεβαια θα βαρεθεις να περιμενεις μεχρι να φερεις το λεξικο για ν ακαταλαβεις τι γραφω.

Βρε έχω καταλάβει τι λες, γι' αυτό και σου απαντάω αναλόγως. Περίμενες πραγματικά να σε πάρω στα σοβαρά, μετά από τόση φαιά ουσία που κατέθεσες στο παρόν thread? Ξέρεις τι ευπροσάρμοστος συζητητής είμαι?

Παράθεση
Και στην τελικη μου τη λεει ο καθε ηλιθιος για την ζενιτ του τη λεω και εγω για τη ροζεμποργκ.

Χρήσιμο θα ήταν να το αναπροσαρμόσεις σε: Και στην τελικη μου τη λεει ο καθε ηλιθιος για την ζενιτ του τη λεω και εγω ο ηλίθιος για τη ροζεμποργκ.

Συνεχίζουμε σε άλλο μοτίβο, γιατί με κούρασαν τα quotes:

Εμενα οι οπαδοι μου (δικοί σου είναι;) δεν επιτιθενται σε προεδρους (γρανιτσας)ουτε πανε σε ξενα γηπεδα (βλεπε Ν.Σμυρνη,Κρητη) και τα κανουν λαμπογιαλο και μετα λενε "α δεν ημασταν εμεις ηταν οι κακοι οι βαζελοι που ειχαν διακριτικα του ολυμπιακου." (σωστός, που και που μονάχα έβγαζαν τίποτα εμετικά συνθήματα για το "Βάτραχο" ή περνούσαν έξω απ' το σπίτι του "βαρυφορτωμένοι" για να του πουν τα κάλαντα...όσο για επεισόδια, πιπέρι!!!) βλεπεις τετοια ειναι η νοοτροπια της διοικησης και των οπαδων σας. (μωρέ και λίγα λες)Και επειδη βαριεμαι να στα ζωγραφιζω (οτιδήποτε απαιτεί πνευματικό μόχθο, το έχεις παραγκωνίσει) θα στα κανω λιανα για να απαντησεις με ενα ναι η ενα οχι και αερολογιες με παρασημα και μαλ***ες. (εδώ κάπου υπάρχει συντακτικό πρόβλημα, οπότε πέρα από το λεξικό θα χρειαστεί να απευθυνθώ κι αλλού...πάμε όμως και στο ερωτηματολόγιο, όπου θα απαντήσω με σθένος κι ευθέως στις ακαδημαϊκού επιπέδου ερωτήσεις σου)

1)Μιλησε δικος σας οπαδος εδω μεσα πριν απο εμενα για διαιτησια? (ίσως)
2)Εχετε παρει τα τελευταια 8 πρωταθληματα χωρις την παραμικρη βοηθεια απο τριτους παραγοντες? (δεν ξέρω δεν απαντώ)
3)Συμφωνεις οτι η ομαδα σου ηταν τυχερη την κυριακη,η αν σου αρεσει πιο αποτελεσματικη? (ντεν καταλαβαίνει)
4)Πιστευεις οτι θα παιξετε τελικο τσαμπιονς λιγκ του χρονου? (άγνωστες αι βουλαί του Κυρίου)

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: 05/10/05, 07:58 »
Αστο ρε φιλε εσυ ζεις στο μαγικο κοσμο της γαυροland οπου υπαρχει μονο ο ολυμπιακος και τιποτα αλλο.Ειδες τι ειπαμε με τον roufous,η διαιτησια ηταν κοντρα στον φιλο που ειπε για το χερι.

Αποσυνδεδεμένος Mithradir White Wizard

• Παλιός
  • ελάτε μια βόλτα www.xroupista.gr
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: 05/10/05, 16:06 »
1)....τον Σωκρατη μην τον ανακατευεται διδα FSL μοναχα οταν χανει η ΑΕΚ και οταν ειστε με την πλατη στον τοιχο :-X
2)....δεν ειπαμε ποτε οτι ο διαιτητης δεν μας επαιξε καλα μονο εμας,δεν επαιξε καλα και την ΑΕΚ ;D
3)....Περασαν μερες και το θεμα εκλεισε...χωρις να εχει τελιωσει το πρωταθλημα.
4)....ομαδα εχετε.....Δοιηκηση προσπαθειτε να φτιαξετε και δε σας βγαινει....

Απο εκει και περα για οσους δεν ξερουν πως εχουν τα πραματα ας ριξει μια μιατια εδω.... :o

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/AEth/index.html?choice=2

οσο για τη γαυροLand καλη ειναι...και  :-* 8)καλυτερη σιγουρα απο το κεντρο διασκεδασεως στην Παιανια υπο τους ηχους του καινουριου σουξε του Φοιβου.!!
www.xroupista.gr Απανταχού Αργίτες το e-στεκι σας είναι εδώ...ελάτε

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: 05/10/05, 16:37 »
1)....τον Σωκρατη μην τον ανακατευεται διδα FSL μοναχα οταν χανει η ΑΕΚ και οταν ειστε με την πλατη στον τοιχο :-X
2)....δεν ειπαμε ποτε οτι ο διαιτητης δεν μας επαιξε καλα μονο εμας,δεν επαιξε καλα και την ΑΕΚ ;D
3)....Περασαν μερες και το θεμα εκλεισε...χωρις να εχει τελιωσει το πρωταθλημα.
4)....ομαδα εχετε.....Δοιηκηση προσπαθειτε να φτιαξετε και δε σας βγαινει....

Απο εκει και περα για οσους δεν ξερουν πως εχουν τα πραματα ας ριξει μια μιατια εδω.... :o

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/AEth/index.html?choice=2

οσο για τη γαυροLand καλη ειναι...και  :-* 8)καλυτερη σιγουρα απο το κεντρο διασκεδασεως στην Παιανια υπο τους ηχους του καινουριου σουξε του Φοιβου.!!

Ετσι συμφωνω,ακομα και με το τελευταιο στον θεοφανους επρεπε να παμε ::)

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Όλα είναι στο μυαλό,πόνος και γιατρειά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: 05/10/05, 17:31 »
Τον Σωκράτη τον ανακατεύω γενικά απλά δεν έχει τεθεί κάποιο άλλο θέμα ώστε ν αναφερθώ σ αυτόν.
Αν κατάλαβα καλά κάποιος ανέφερε πως η διαιτησία αδίκησε τον Ολυμπιακό??Δε γίνονται αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα.....
www.ektakta.gr
μάθε άμεσα ό,τι επηρεάζει την καθημερινότητά σου...απεργίες, εφημερίες νοσοκομείων, τηλέφωνα δημοσίων υπηρεσιών, έκτακτη επικαιρότητα...

Αποσυνδεδεμένος Mithradir White Wizard

• Παλιός
  • ελάτε μια βόλτα www.xroupista.gr
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: 05/10/05, 17:41 »
Οσο για τη αντιμετωπιση του φετινου Ολυμπιακου και τα παρε δωσε του Σωκρατη με τα οποια προγραμματα και εργα εχει κλεισει και εχει συμφωνησει ο προεδρος και ο επιχηρηματιας αυτος δεν εχουν καμια μα καμια σχεση με το πως παιζει ο Ολυμπαικος.Ατυχες το παραδειγμα...Αν παλι επιμενετε για στησιμο του Ολυμπιακου μπορειτε να δειτε τα φετινα επεισοδια της ΑΕΚ που ακομα και ο Ντεμης κατονομασε οργανομενους που καναν τα εκτροπα και η αποφαση ηταν ενα απλο χαδι.!!!Ενω για τον Ολυμπαικο εκφραστηκε με αλλα συναισθηματα ακομα απο περισυ με 7+2 αγνωστικες.....Αρε Ελλαδα εεεεε?Αλλα αυτα δε γινονται.....Κοιμηθητε :P :-*
www.xroupista.gr Απανταχού Αργίτες το e-στεκι σας είναι εδώ...ελάτε

Αποσυνδεδεμένος Aλχημιστής

• Θαμώνας
  • Μια μερα ολα αυτα θα μοιαζουν με χρωματιστες ευχες
    • Προφίλ
    • το myspace μας....
« Απάντηση #218 στις: 07/10/05, 12:46 »
Ο Ολυμπιακος ηταν πολυ χειροτερος απο την αεκ στο παιχνιδι.Απλα ηταν κωλοφαρδος κ νικησε.Και δεν θα γινεται αυτο μια ζωη..Και προς ολα τα αδερφια..η αεκ εχει καλυτερη ομαδα απο περσι.Οσο ειναι στο τιμονι της ομαδας ο ντεμης και ο σαντος δεν ανησυχω για τιποτα.Συνεχιστε ολοι να πηγαινετε στο γηπεδο για να δειχνουμε το ποσο διαφορετικοι ειμαστε..γιατι η αεκ δεν ειναι απλα ομαδα..ιδρυθηκε για να θυμιζει κατι το ξεχωριστο.. αεκαρα αγαπη μου γλυκια,με οριτζιναλ για παντα στην καρδια!
Κ συ που καποτε να κοιμηθεις φοβοσουνα...
Τωρα φοβασαι να ξυπνησεις...

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: 07/10/05, 13:40 »
Mαλλον βλεπεις το δεντρο και χανεις το δασος φιλε μου

Αποσυνδεδεμένος WINNIE

• Θαμώνας
  • sometimes,there's a time you must say "goodbye"..
    • Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: 11/12/05, 17:39 »
απορίας άξιο:
έχουμε τοοοοοοοοσσσσσοοοοο καιρό που τα πηγαίνουμε καλά (φτου σκόρδα), είμαστε (για την ώρα) 1οι, αυριο παίζει ο Ολυμπιακός με Λάρισα στο "τηγάνι", αήττητοι εδώ κ 7 αγώνες (νομίζω) κ δν έχει αναφερθεί τπτ...
Γιατί μας περνάει απαρατήρητο;;
 :)
"Η αγάπη, μετριέται με ό,τι μπορεί να απαρνηθεί κανείς για χάρη της.. Ακόμη και την ίδια την αγάπη..."   ΟΜΑΡ ΚΑΓΙΑΜ

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: 11/12/05, 17:48 »
Δεν περνάει απαρατήρητο.Μην ξεχνάς όμως πως η απόδοσή μας είναι ασανσέρ συνήθως και το προηγούμενο παιχνίδι το πήραμε στις καθυστερήσεις.
Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι.....
www.ektakta.gr
μάθε άμεσα ό,τι επηρεάζει την καθημερινότητά σου...απεργίες, εφημερίες νοσοκομείων, τηλέφωνα δημοσίων υπηρεσιών, έκτακτη επικαιρότητα...

Αποσυνδεδεμένος WINNIE

• Θαμώνας
  • sometimes,there's a time you must say "goodbye"..
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: 11/12/05, 18:02 »
το πήραμε στις καθυστερήσεις αλλά ήμασταν καλύτεροι του ΠΑΟΚ. Ειδικά στο Α ημίχρονο..
Τους είχαμε 20' μονότερμα κ με το που κάνει επίθεση ο Μίετσελ το βάζει (μεταξύ μας, πολύ ωραίο γκολ..)
"Η αγάπη, μετριέται με ό,τι μπορεί να απαρνηθεί κανείς για χάρη της.. Ακόμη και την ίδια την αγάπη..."   ΟΜΑΡ ΚΑΓΙΑΜ

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: 11/12/05, 19:57 »
Ας μου επιτραπεί να πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μια κι έπιασε πολύ καλή απόδοση και σαφώς ανώτερη από το μέσο όρο που έχει στα παιχνίδια του Λεκανοπεδίου. Ο δε Τσιρίλο έπρεπε να πάρει διαβατήριο επιστροφής στην πατρίδα του αντί για κόκκινη (που δεν πήρε άλλωστε!!!) με την απίστευτη κλωτσιά καράτε, που θα τη ζήλευε κι ο Στίβεν Σιγκάλ. Απορώ πως επέζησε η σιαγόνα του ανθρώπου και δε έχασε και 2-3 δόντια... :o

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #224 στις: 19/02/06, 22:24 »
Επαναφέρω το θέμα για να σχολιάσω λίγο το ντέρμπι που τέλειωσε πριν λίγο.
Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός πήρε δίκαια το παιχνίδι αν και δε νομίζω πως η εικόνα του παιχνιδιού ήταν για 3-0.
Τεσπα το παράπονό μου έγκειται στον "καταπληκτικό" παίκτη που έχουμε στο δυναμικό μας ονόματι Βασίλης Λάκης.
Έλεος πια!Του έχουν πει ποτέ πως το τέρμα είναι 7 μέτρα και όχι κουμπότρυπα,πως ο άνθρωπος που βρίσκεται μπροστά στο τέρμα δεν είναι συμπαίκτης του αλλά αντίπαλός του?
Δε θα μιλήσω για το κοντρόλ που δεν έγινε όπως έπρεπε αλλά για το ότι βρέθηκε μόνος του απέναντι στο Νικοπολίδη και επέλεξε να σκοτώσει το κουνούπι που περνούσε εκείνη την ώρα πίσω από το τέρμα και το ότι μετά το δοκάρι του Λυμπερόπουλου αν δεν απατώμαι σε κενό τέρμα πλάσαρε όχι για να βάλει γκολ αφενός και αφετέρου όχι στη γωνία που δεν υπήρχε περίπτωση να προλάβει να σώσει κανείς αλλά προς τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Τι να το κάνω που τρέχει γρήγορα όταν τα σκατώνει στο τέλος? Άμα τη βρίσκει με το τρέξιμο να πάει να γίνει σπρίντερ όχι ποδοσφαιριστής.
« Τελευταία τροποποίηση: 19/02/06, 22:25 από FSL »
www.ektakta.gr