Αποστολέας Θέμα: ΑΕΚ  (Αναγνώστηκε 343748 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΚ
« Απάντηση #500 στις: 24/12/07, 11:47 »

Να πάτε στην Αγγλία και να φάτε 5-6 γκολάκια ή,μάλλον 9 γκολάκια,για να σπάσει το ρεκόρ της Λίβερπουλ και για να στρώσει το μυαλό σας.
17-1 και το γκολ μας θα ειναι απο αντικανονικη θεση οφσαιντ ::) ::) :P

Αποσυνδεδεμένος master of puppets

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • γνωστός και ως....master of ΜΠΑΜΠΗΣ....
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #501 στις: 06/01/08, 21:17 »
Εγώ μια φάση θα σχολιάσω.....manu σπριντ απο δεξιά περναει τους πάντες...σεντρα...blanco....γκολ.....

τώρα θα λειτουργήσω συνειρμικά.........ο blanco ειναι πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ....ο manu μολις μπήκε στο παγκρήτιο γυρισαμε το ματς σε δέκα λεπτά......ο σέζαρ, ο μαντούκα και ο ριβάλντο σέρνονται.....

ΠΟΣΟ ΑΜΥΑΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΚΙΝΑΣ? ΠΟΣΟ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΡΕ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ?
ουφ.....πρέπει να φύγει.....δεν τον σηκώνει αλλο το κλιμα της ομάδας.....ξαναφερτε μπαγεβιτς....χίλιες φορές.....φανταστειτε σε τι σημειο ειμαι για να λέω αυτο το πράγμα.....και δεν θα ανεχτώ δικαιολογιες τύπου έχασαν και οι άλλοι.....για να πάρεις πρωτάθλημα δεν πρέπει να χανεις εκει που χανουν και οι άλλοι....και επίσης πρέπει να κερδίζεις τους άλλους.....σε οσα παιχνιδια ο φερέρ κατέβηκε για να παρει απλα μια ισοπαλία......δεν έχει σταυρώσει ματς...πχ με παναθηναικό...ελεος δλδ.....έλεος......μα ειναι δυνατον να ξεκιναει το ματς με σεζαρ και μαντούκα μαζι....? και μεσα σε ολα ο ριβαλντο...πςςςςςςς...το παλικάρι εξελισσεται σε δεύτερο καραγκουνη......όλη την ώρα κάτω...όλη την ώρα....και γερανος να έρθει δεν σηκωνεται....δελλας, ζεραλδο....νταξ....εχουν ξεμεινει απο μπαταριες τα παιδια αλλιως δεν εξηγειται τόση καθυστέρηση.....ramos....για μια ακομα φορα φανέρωσε οτι δεν μπορει να βγάλει σέντρες.....αρουαμπαρένα....το γνωστό μέτριο πράγμα....αχρωμος....άοσμος.....καφες....ανύπαρκτος....μονο καποιες ωραίες κινήσεις...τόζερ....στο πρώτο ημίχρονο μόνο λάθος μεταβιβάσεις είδα.....σέζαρ.....τον αφήνω ασχολιαστο γιατι δεν τον αντέχω άλλο.....μαντούκα...χίλιες φορές καλύτερα επαιζε πάρυσι σαν δανεικος...τώρα βολεύτηκε......ριβάλντο....απορω γιατι παιρνει τζάμπα θέση βασικού...λυμπερόπουλος.....μονος του .....τελειως...βοήθεια απο πουθενά...οποτε...ανύπαρκτος....λαγός....έδωσε κίνηση στην αριστερή πτέρυγα της ομαδας....ήταν φρέσκος....έτρεξε...έβγαλε μπαλιες....διασωθηκε απο το ναυάγιο.....manu.....εγώ έχω εκφράσei πολλάκις την συμπαθεια μου στον παίχτη.....έτρεχε...κερδισε φάουλ....εβγαλε την ασιστ για το γκολ...και ολα αυτα σε ενα τέταρτο...blanco....προσπαθησε...εβαλε και το γκολ....τον αδικει πολύ ο φερέρ....μορέττο....γιατι ρε γμτ όποτε λεω οτι έχει στρώσει κανει μια πατατα και μου τα γκρεμίζει όλα?

μην πειτε ότι υπερβάλλω.....είπαμε...να μην βλέπουμε μπαλα.....αλλα αυτό παραπαει.....ο φερερ παιζει αντιποδόσφαιρο φέτος...ΠΡΕΠΕΙ να φύγει....αντε γεια...συγχύστηκα πάλι....
« Τελευταία τροποποίηση: 06/01/08, 21:29 από master of puppets »

Αποσυνδεδεμένος Δαμιανός

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Quality Never Goes Out Of Style...
    • Προφίλ
« Απάντηση #502 στις: 06/01/08, 21:20 »
μη βριζεις καταρχας.δεν ειναι γηπεδο εδω ουτε μπουρδελο

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #503 στις: 06/01/08, 21:22 »

σορρυ...οντως παραφέρθηκα....αλλα δεν αντεχα άλλο....my mistake...

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #504 στις: 06/01/08, 23:59 »
Ωρα να χρησιμοποιησεις το edit ;)
Και βεβαια, για αλλη μια φορα, οι παικτες της ΑΕΚ δεν αποδεικνυουν πως ειναι επαγγελματιες παικτες:

http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=861788&lngDtrID=246

Παράθεση
Ο Τραϊανός Δέλλας έκλεψε την παράσταση στο... τρίτο ημίχρονο της Τρίπολης. «Ελπίζω οι ''Καλικάτζαροι'' να φύγουν τώρα με τα Φώτα!» είπε για τους διαιτητές, ενώ υποσχέθηκε ότι την επόμενη Κυριακή η ΑΕΚ θα είναι πάλι πρώτη.

Και απορω..Ο Δελλας πιστευει πως οι διαιτητες φταινε για την ηττα της ΑΕΚ, ή εχει την εντυπωση πως το πρωτο πραγμα που θα πρεπει να "καιει" εναν φιλαθλο ειναι το πρωταθλημα;

Επειδη κρατησε αρκετα το αστειο αυτο, πρεπει οι ιδιοι οι παικτες της ΑΕΚ να καταλαβουν πως δεν ειναι ουτε "αστερες", ουτε η ΑΕΚ "ομαδα αξιωσεων" που υποσχεθηκε ο Νικολαϊδης. Και το πιο σημαντικο, πρεπει να αντιληφθουν πως ο ογκος που πιανει τη θεση του προπονητη στο παγκο, δεν ειναι αξιος για την ομαδα της ΑΕΚ.

Τελος, ο Φερερ για αλλη μια φορα δεν απανταει επι του θεματος:

Παράθεση
Από την άλλη πλευρά ο Φερέρ δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων για την απουσία του Μπλάνκο στην βασική 11άδα, χωρίς να δώσει απαντήσεις.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάτι διαιτητές έχουν βιονικά μάτια και βλέπουν στα 50 μέτρα και κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να διακρίνουν στα πέντε? Ελπίζω οι ‘Καλικάτζαροι’ να φύγουν τώρα με τα Φώτα!», υποστήριξε ο διεθνής «Κολοσσός» αναφερόμενος στον κατά τη γνώμη του μη καταλογισμό του πέναλτι του Φιλομένο πάνω στον Καφέ.

Ναι, τι ειπατε? Ρωτησατε κατι; Μπα, ακουσα μια ερωτηση για την αγωνιστικη κατασταση της ομαδας, αλλα μαλλον ο προπονητης της ομαδας μονο για τους διαιτητες ξερει να λεει..

Βεβαια, υπαρχει και ενα κερασακι:

Παράθεση
Σέβομαι τα κριτήρια και τις απόψεις σας, αλλά η ΑΕΚ είχε περισσότερες ευκαιρίες και δεν άξιζε την ήττα», απάντησε αρχικά ο «Δον Λορένσο» στις απανωτές ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου για να συνεχίσει: «Δεν μπορώ να μιλάω μόνο για έναν ποδοσφαιριστή στη συνέντευξη Τύπου. Όλα αυτά που λέτε είναι υποθέσεις και δεν στέκουν τέτοιου είδους αναλύσεις. Μετά το 2-0 ο Αστέρας δεν ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά τον ενδιέφεραν μόνο οι καθυστερήσεις».

Να ρωτησω κατι τους φιλους της ΑΕΚ;

Για ποσο καιρο ακομα θα ανεχεστε να σας γεμιζει με τετοιες δικαιολογιες; Το τελευταιο καιρο, μονο αυτο εχει μαθει να λεει:
"Εμεις αξιζαμε τη νικη"..

Συγνωμη κυριε Φερερ, αλλα η νικη μετραει πανω στο φωτεινο πινακα, οχι στο μυαλο σας!!

Ελπιζω ο Νικολαϊδης να αντιληφθει τι λαθος εχει κανει στην ομαδα και να το διορθωσει..πριν ερθουν τα χειροτερα!
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος LuNaFrEaK

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Spiral Out...
    • Προφίλ
« Απάντηση #505 στις: 07/01/08, 00:21 »
Γνωριμα τα πραγματα κ παλι στη σουπερ λιγκ..Χιχιχιχι...Εχει κ κρυο ρε γμτ ;D
We were all born screaming....

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #506 στις: 07/01/08, 14:58 »
Είναι η πρώτη φορά που θα γράψω μια άποψη για τον Φερρέρ.Και αυτό γιατί προσωπικά θέλω να είμαι καλοπροαίρετος απέναντι στους προπονητές.Εξακολουθώ να πιστεύω λοιπόν ότι ο Φερρέρ ΕΙΝΑΙ καλός προπονητής και η απόδειξη είναι ακριβώς η κριτική που ασκούν οι αντίπαλοί του.ΑΝ ισχύουν όσα λένε και η ΑΕΚ είναι μια κατώτερη ομάδα ,αυτός ευθύνετε στο μεγαλύτερο ποσοστό για το ότι η ομάδα βρίσκετε ψηλά και διεκδικεί το πρωτάθλημα...Όμως έχω και εγώ παράπονα τα οποία είναι τα εξής...α) Η φυγή του Τσιρίλλο.Λείπη πολύ από την ομάδα και πιστεύω ότι φταίει ο Φερρέρ για αυτό.β) Η εμμονή στο να έχει τον Ριβάλντο βασικό. Ο Ρίμπο είναι σε μια ηλικία και μια κατάσταση που δεν βγάζει 90 λεπτά και ειδικά όταν θέλεις να γυρίσεις παιχνίδι.γ)Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τον Νίκο τον Λυμπερόπουλο.Αργός του θανατά και καθόλου killer όπως τα προηγούμενα χρόνια,δ) Η ψυχρά επαγγελματική του συμπεριφορά που τον κάνει απόμακρο και στην Ελλάδα του χαβαλέ ,σε λίγο καιρό (αν όχι ήδη), γραφικό .
Όλα αυτά και κάποια άλλα στοιχεία τον κάνουν φέτος σε αντίθεση με πέρσι να μην έχει φτιάξει μια γρήγορη νεανική ομάδα ,αλλά φορές -φορές ένα συνοθύλευμα συνταξιούχων.
 Και κάτι τελευταίο.Οι παίκτες της ΑΕΚ να μη μπαίνουν στη διαδικασία να ασχολούντε με τη διαιτησία ,γιατί πρέπει να καταλάβουν ότι εκτός από την εποχή Μελλισανίδη (92-94) ,ανέκαθεν ήταν υποχρεωμένη αυτή η ομάδα, σε αντίθεση με τους άλλους δύο,να  κερδίζει ΚΑΙ  τον διαιτητή. Και οι δηλώσεις Δέλλα πιστεύω ότι πιο πολύ πήγαιναν σε αυτά που έγιναν στα παιχνίδια του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟ ,παρά στο ότι έγινε στη Τρίπολη(ακόμα χειρότερα δηλαδή).

"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #507 στις: 07/01/08, 16:39 »
Ο Δελλας εκανε τη δηλωση, γιατι θεωρησε πως το αποτελεσμα το καθορισε ο διαιτητης. Οχι για τους αλλους 2 αγωνες.

Και ξαναρωταω. MΑCMISIAS, η ΑΕΚ αξιζε τη νικη μεσα στον Αστερα Τριπολης; Ο Φερερ σωστα ( και συνεχομενα ) λεει πως "α, εμεις αξιζαμε τη νικη"; Εχει αποδειξει πως θελει με νυχια και με δοντια τη νικη ή οτι πηγε μελετημενος απεναντι σε μια ομαδα ( Αστερα Τριπολης ) που ξερει να νικαει στην εδρα της;

Και τελος..Ο διαιτητης επηρρεασε το αποτελεσμα του αγωνα, οπως θελει να νομιζει ο πικραμενος Δελλας, ή η απραγια καποιων παικτων που προαναφερες φταιει για την ηττα;
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Aλχημιστής

• Θαμώνας
  • Μια μερα ολα αυτα θα μοιαζουν με χρωματιστες ευχες
    • Προφίλ
    • το myspace μας....
« Απάντηση #508 στις: 07/01/08, 16:40 »
Το οτι ολοι ασχολουνται με τον Φερρερ και οχι με τις ομαδες τους τον κανει ακομα πιο σημαντικο..ο οποιος την μια Κυριακη κανει,μετα απο 2 δεν κανει.Πλακα εχει..Ο Δελλας σχολιαζε δηλωση του Κοκκαλη,δεν εκρινε τη διαιτησια του αγωνα αλλα η ''αντικειμενικη'' Νετ σιγα μην εδειχνε ολη τη δηλωση απο την αρχη.Επρεπε να το δειξει 1 η ωρα τη νυχτα ο alpha για να μαθουμε την αληθεια.Η διαφορα της Αεκ απο την κορυφη ειναι η ηλιθια ηττα απο τον Ηρακλη.Και εξαλλου την αλλη βδομαδα παλι πρωτη μπορει να ναι και ο Φερρερ να ξαναειναι προπονηταρα και καποιος αλλος απο αλλη ομαδα να στηνεται στον τοιχο για τις επιλογες του στο επερχομενο ντερμπι.Ποδοσφαιρο ειναι..ενα παιχνιδι οχι καποιο σοβαρο κοινωνικο προβλημα..
Κ συ που καποτε να κοιμηθεις φοβοσουνα...
Τωρα φοβασαι να ξυπνησεις...

Αποσυνδεδεμένος bairn of mosul

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • pisteveis afto p theleis na pisteveis
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #509 στις: 07/01/08, 16:42 »

σορρυ...οντως παραφέρθηκα....αλλα δεν αντεχα άλλο....my mistake...
πρεπει να σαι πολυ αεκτσης...κουλαρισε μπαλα ειναι
otan oi alloi prospathoysan na paiksoyn mousikh oi P!nk Floyd aplws to ekanan

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #510 στις: 07/01/08, 16:46 »
Αλχημιστη δες τα παιχνιδια που εκανε η ομαδα σου στο εξωτερικο. Δες την κατασταση της στο εσωτερικο. Δες τι απαντανε και αλλα μελη, που ειναι φιλαθλοι της ΑΕΚ.

Και σκεψου...
Ειναι οντως ο Φερερ τοσο μεγαλος προπονητης, οσο τελοσπαντων τον ανεδειξαν περσι στην ΑΕΚ?

Εαν το πιστευεις, τοτε καλως και τον εχετε και παιζετε τετοιο ποδοσφαιρο. Εγω απλως μια επισημανση εκανα, σαν φιλαθλος που ειδε καποιους αγωνες και απαγοητευτηκε απο το αποτελεσμα.
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος mesimeriaris

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #511 στις: 07/01/08, 17:34 »
AΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ο παπαδακης.Εγω προσωπικα στραβωσα μαζι του απο την πρωτη στιγμη που πατησε Αθηνα(αυτο το εξοργιστικο υφος αυτοπεποιθησης του μη εξυπνου ανθρωπου).Το κοουτσαρισμα του ανυπαρκτο,περυσι στο cl του εκατσαν(επιμενω εκατσαν) καποια αποτελεσματα,και ο προγραμματισμος παροιμιωδης:διωχνω cirillo(τον διωχνω δεν μου εφυγε) και φερνω τον Αλβες και Ασκαρατε(!!!!),παιρνω τελειωμενο κλαψιαρη ribo για να εχω ταχυτατη γραμμη κρουσης με το λυμπε(respect ο λυμπε με τη ρουλα βροχοπουλου στραβωνω) (και γιατι μας περισσευουν τα λεφτα)και ξεκιναω παντα blanco στον παγκο-το κανει για να ριξουν τα συμφωνημενα λεφτα(τυπικη ...αρχοντια της ομαδος ) ή ειναι καθηστερημενος?Ελεος.
Ευτυχως πλεον αφου εχει παραγινει τα βλεπουν και αλλοι και οχι μονος μου(γιατι περυσι με αποκαλουσαν τρελο).Αντε να τελειωσει η σεζον (3η θεση στανταρ)να παει στο καλο και να παρει και τον ribo μαζι του(που θα φτυσουμε αιμα να φυγει του εδωσαν διετες τα σαϊνια) .Α,,και να μεινει ο σεζαρ.Και τερμα οι παπατζες με τη διαιτησια,φετος μονο οι διαιτητες δεν φταινε(σε μας,τους αλλους δυο ως γνωστων τους πανε σπρωχτους)
« Τελευταία τροποποίηση: 07/01/08, 17:36 από mesimeriaris »

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #512 στις: 07/01/08, 18:23 »
AΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ο παπαδακης.Εγω προσωπικα στραβωσα μαζι του απο την πρωτη στιγμη που πατησε Αθηνα(αυτο το εξοργιστικο υφος αυτοπεποιθησης του μη εξυπνου ανθρωπου).Το κοουτσαρισμα του ανυπαρκτο,περυσι στο cl του εκατσαν(επιμενω εκατσαν) καποια αποτελεσματα,και ο προγραμματισμος παροιμιωδης:διωχνω cirillo(τον διωχνω δεν μου εφυγε) και φερνω τον Αλβες και Ασκαρατε(!!!!),παιρνω τελειωμενο κλαψιαρη ribo για να εχω ταχυτατη γραμμη κρουσης με το λυμπε(respect ο λυμπε με τη ρουλα βροχοπουλου στραβωνω) (και γιατι μας περισσευουν τα λεφτα)και ξεκιναω παντα blanco στον παγκο-το κανει για να ριξουν τα συμφωνημενα λεφτα(τυπικη ...αρχοντια της ομαδος ) ή ειναι καθηστερημενος?Ελεος.
Ευτυχως πλεον αφου εχει παραγινει τα βλεπουν και αλλοι και οχι μονος μου(γιατι περυσι με αποκαλουσαν τρελο).Αντε να τελειωσει η σεζον (3η θεση στανταρ)να παει στο καλο και να παρει και τον ribo μαζι του(που θα φτυσουμε αιμα να φυγει του εδωσαν διετες τα σαϊνια) .Α,,και να μεινει ο σεζαρ.Και τερμα οι παπατζες με τη διαιτησια,φετος μονο οι διαιτητες δεν φταινε(σε μας,τους αλλους δυο ως γνωστων τους πανε σπρωχτους)

συμφωνω σχεδον σε ολα...αλλα .....γιατι ρε παλικαρε να μεινει ο σέζαρ? αργοκινητος ειναι κι αυτος...βαζει το κεφάλι κάτω...και ντου να χάσουμε την μπαλα....

εγώ παράπονα απο την διαιτησία φέτος σε αγώνα της ΑΕΚ δεν έχω....με την διαιτησία γενικά...γινεται χαμος αλλα αυτα στο θεμα της superleague...

Αλχημιστή.....και το οτι θα μαστε την αλλη βδομάδα πρώτοι τι σημαινει? με την λογική που κατεβαινει ο φερερ (ειδικά σε ντέρμπυ) έχουμε τεσσερα παιχνιδια (τα σιγουρα ειναι αυτα)  ήττες (ΟΣΦΠ στο ΟΑΚΑ, ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ και ΠΑΟΚ στην τούμπα και με λαρισσα...)

ο φερέρ καιει παιχτες...κατανοήστε το...ο τοζερ απο που και ως που αμυντικο χαφ? ο μαντούκα στην κορυφή της επιθεσης χθες.......lol......ο ramos...(που αν εξαιρεσεις τις σεντρες του που ειναι χάλια κατα τα αλλα ειναι ωραιος...) θα καιει...μεχρι το τελος της χρονιας στανταρ θα βγει τραυματιας απο το πολύ (ασκοπο) τρέξιμο...(και λεω άσκοπο γιατι εκει που πρέπει να τρεξει και να καλύψει.... :-\)...

Επίσης..δεν βγήκαν κάποιες μεταγραφες.....Αρουαμπαρένα.....δεν ειναι αυτο που περιμενε ο κοσμος.....δεν μπορει.....και μετά της χθεσινή εμφάνιση του λαγού θα τον έβαζα μονιμα βασικό να παρει και παιχνιδια....ασκάρατε....τζάμπα λεφτά...ζεράλδο...δεν ξερω....μου την σπάει και αισθητικά και σαν παιχτης....(ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΣΕΞΥ ΜΠΡΟΥΝΟ).....

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Όλα είναι στο μυαλό,πόνος και γιατρειά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #513 στις: 07/01/08, 18:29 »
Mου θυμίζει ο Φερέρ τον Ρεχάγκελ ώρες ώρες με τις εμμονές του....
Ντε και καλά ο ρίμπο μέσα ντε και καλά ο πιοαργοςαποτοθανατο λυμπερόπουλος....έλεος....ο μανού γιατί έπρεπε να μπει στο τέλος όπως και ο Μπλάνκο?
Αφού δεν του βγαίνουν οι εμμονές γιατί δεν δοκιμάζει τίποτα άλλο?Θέλει τόσο μεγάλη σοφία?
Όσο για τη διαιτησία κάνουμε και λες ανακαλύψαμε την αμερική ξαφνικά...
www.ektakta.gr
μάθε άμεσα ό,τι επηρεάζει την καθημερινότητά σου...απεργίες, εφημερίες νοσοκομείων, τηλέφωνα δημοσίων υπηρεσιών, έκτακτη επικαιρότητα...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #514 στις: 07/01/08, 18:54 »
Ο Δελλας εκανε τη δηλωση, γιατι θεωρησε πως το αποτελεσμα το καθορισε ο διαιτητης. Οχι για τους αλλους 2 αγωνες.

Και ξαναρωταω. MΑCMISIAS, η ΑΕΚ αξιζε τη νικη μεσα στον Αστερα Τριπολης; Ο Φερερ σωστα ( και συνεχομενα ) λεει πως "α, εμεις αξιζαμε τη νικη"; Εχει αποδειξει πως θελει με νυχια και με δοντια τη νικη ή οτι πηγε μελετημενος απεναντι σε μια ομαδα ( Αστερα Τριπολης ) που ξερει να νικαει στην εδρα της;

Και τελος..Ο διαιτητης επηρρεασε το αποτελεσμα του αγωνα, οπως θελει να νομιζει ο πικραμενος Δελλας, ή η απραγια καποιων παικτων που προαναφερες φταιει για την ηττα;
Η ΑΕΚ του πρώτου ημιχρόνου;H AEK χωρίς τη μακακία του Μορέττο; H AEK που δήλωσε παίκτης του Αστέρα ότι ήταν η καλύτερη από τους τρεις που παίξαν στη Τρίπολη; Ο Αστέρας είχε τρία καλά σουτ όλα κι όλα στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο εκμεταλλεύτηκε δυό λάθη και τα λάθη του Φερρέρ... Οπότε το συμπέρασμα είναι πως όχι . Το παιχνίδι άξιζε να το κερδίσει ο Αστέρας και μάλιστα με 5-0, μιας και ο Μανού δεν έπαιξε ποδόσφαιρο στη φάση του γκολ,αλλά έτρεξε 200μ. μετ'εμποδίων , οπότε ο Βασσάρας έπρεπε να το ακυρώσει για διακωμώδηση του αθλήματος (περίπτωση Μπλάνκο-μάσκας)
Επίσης χωρίς να το προτείνω σε κανένα ,εγώ δηλώνω ότι εδώ και δύο βδομάδες "έκοψα" την Αθλητική Κυριακή και βλέπω την εκπομπή του Alpha ή της ΕΤ-3....Κάτι που θα έπρεπε να κάνει και ο φίλος μας ο Χρήστος ο Κωστής που έχει αρχίσει και εκτίθετε με την παρουσία του στην εν λόγω εκπομπή...
« Τελευταία τροποποίηση: 07/01/08, 18:59 από MACMISIAS »

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #515 στις: 08/01/08, 00:35 »

Η ΑΕΚ του πρώτου ημιχρόνου;H AEK χωρίς τη μακακία του Μορέττο; H AEK που δήλωσε παίκτης του Αστέρα ότι ήταν η καλύτερη από τους τρεις που παίξαν στη Τρίπολη; Ο Αστέρας είχε τρία καλά σουτ όλα κι όλα στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο εκμεταλλεύτηκε δυό λάθη και τα λάθη του Φερρέρ... Οπότε το συμπέρασμα είναι πως όχι . Το παιχνίδι άξιζε να το κερδίσει ο Αστέρας και μάλιστα με 5-0, μιας και ο Μανού δεν έπαιξε ποδόσφαιρο στη φάση του γκολ,αλλά έτρεξε 200μ. μετ'εμποδίων , οπότε ο Βασσάρας έπρεπε να το ακυρώσει για διακωμώδηση του αθλήματος (περίπτωση Μπλάνκο-μάσκας)
Επίσης χωρίς να το προτείνω σε κανένα ,εγώ δηλώνω ότι εδώ και δύο βδομάδες "έκοψα" την Αθλητική Κυριακή και βλέπω την εκπομπή του Alpha ή της ΕΤ-3....Κάτι που θα έπρεπε να κάνει και ο φίλος μας ο Χρήστος ο Κωστής που έχει αρχίσει και εκτίθετε με την παρουσία του στην εν λόγω εκπομπή...

Νομίζω ότι λογικό είναι ότι η ΑΕΚ έπαιξε πιο καλά από τους τρεις του Π.Ο.Κ. διότι ο ΠΑΟ ήταν εντελώς απονήρευτος για το τι θα συναντούσε στην Τρίπολη, ενώ ο Ολυμπιακός ήταν μεν πιο διαβασμένος αλλά κατέβηκε με το 1/3 του βασικού κορμού του εκτός 16αδας.. Πάντως έχω να πω για τους φίλους της ΑΕΚ ότι οι πιθανότητες για κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι με το μέρος τους διότι έχουν πιο εύκολο πρόγραμμα, δύο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ που όμως πρέπει τουλάχιστον να μην χάσουν αν θέλουν να αποδείξουν ότι φέτος είναι η χρονιά τους και επίσης συγχωρήστε με φίλοι μου ολυμπιακοί και παναθηναικοί, το ποδόσφαιρο που παράγουν αυτές οι ομάδες φέτος είναι επιεικώς μέτριο με ανούσια και άκαρπη κατοχή μπάλας και με μηδενική ταχύτητα, κίνηση, σκέψη.. Πραγματικά απορώ για τον Ολυμπιακό (ο ΠΑΟ μέχρι να αλλάξει ιδιοκτήτη, κάθε χρονιά τα ίδια θα βλέπουμε) πως με τέτοιους παίχτες (η ανωτερότητα τους στην Ελλάδα δεν νομίζω ότι αμφισβητείται) είναι δυνατό να ξελασπώνεται (στα παιχνίδια που τελικά κερδίζει) από 2-3 φάσεις όλες κι όλες στις οποίες συμμετέχει καθ'ολοκληρία ο συγκινητικός γερο-καμπούρης Κοβάσεβιτς.. Επίσης απορώ πως ο κ. Λεμονής μέσα σε 4 χρόνια απέκτησε αυτό το ύφος των πολλών καρδιναλίων και κοιτάει όλους τους συναδέλφους του προπονητές εφ' υψηλού.. Bear in mind, κ. Λεμονή, 2 διπλά δεν φέρνουν την άνοιξη, ούτε καμία θέση είναι εξασφαλισμένη... Ο Del Boske, o "ταβερνιάρης", που έφτιαξε μια ομάδα που έπαιξε κατά τη γνώμη μου την καλύτερη μπάλα στα 20 χρόνια που παρακολουθώ ποδόσφαιρο, έφυγε νύχτα από την Real..

Αποσυνδεδεμένος bairn of mosul

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • pisteveis afto p theleis na pisteveis
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #516 στις: 08/01/08, 02:25 »
Πραγματικά απορώ για τον Ολυμπιακό (ο ΠΑΟ μέχρι να αλλάξει ιδιοκτήτη, κάθε χρονιά τα ίδια θα βλέπουμε) πως με τέτοιους παίχτες (η ανωτερότητα τους στην Ελλάδα δεν νομίζω ότι αμφισβητείται) είναι δυνατό να ξελασπώνεται (στα παιχνίδια που τελικά κερδίζει) από 2-3 φάσεις όλες κι όλες στις οποίες συμμετέχει καθ'ολοκληρία ο συγκινητικός γερο-καμπούρης Κοβάσεβιτς.. Επίσης απορώ πως ο κ. Λεμονής μέσα σε 4 χρόνια απέκτησε αυτό το ύφος των πολλών καρδιναλίων και κοιτάει όλους τους συναδέλφους του προπονητές εφ' υψηλού.. Bear in mind, κ. Λεμονή, 2 διπλά δεν φέρνουν την άνοιξη, ούτε καμία θέση είναι εξασφαλισμένη... Ο Del Boske, o "ταβερνιάρης", που έφτιαξε μια ομάδα που έπαιξε κατά τη γνώμη μου την καλύτερη μπάλα στα 20 χρόνια που παρακολουθώ ποδόσφαιρο, έφυγε νύχτα από την Real..
wraia apopsi
συμφωνω και η μαγκια του λεμονη ειναι να δεσει την ομαδα και να την κανει να πεταξει.αμα δεν το κανει γρηγορα θα ρθουν ξανα τα χαστουκια στην ελλαδα και στο τελος αν δεν παρει και πρωταθλημα θα θεωρηθει και αποτυχημενος.στην ελλαδα ζουμε,μια πανω μια κατω και μια γκρινια μια μπραβο.ενταξει υφακι εχει ολοι το καταλαβαινουμε αλλα εγω σαν γαβρος τον καταλαβαινω και τον δικαιολογω σε ενα βαθμο(δεν δικαιολογω αυτα μονο που ελεγε για το χορτο)γιατι και ο ιδιος νιωθει πιο εμπειρος πιο ''δυνατος'',πιο ευρωπαιος στο δευτερο περασμα του απο τον ολυμπιακο.
otan oi alloi prospathoysan na paiksoyn mousikh oi P!nk Floyd aplws to ekanan

Αποσυνδεδεμένος Raz

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • I dont give a fuck if you hate me
    • Προφίλ
« Απάντηση #517 στις: 09/01/08, 22:05 »
Βγήκε πάλι ο Λυμπερόπουλος και είπε οτι παίξανε καλύτερα και ότι αξίζανε τη νίκη.. Εγώ πάντως είδα μια Ξάνθη που ήθελε να περάσει στο επόμενο γύρο και έπαιζε πολύ καλό ποδόσφαιρο, και το σκόρ 8α μπορούσε κάλλιστα να ήταν και 3-0(όπως βέβαια και 2-1)

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #518 στις: 09/01/08, 23:59 »
Τελικα ο Φερερ τους μαθαινει καλα το γνωστο παραμυθι:

"ε, μα παιξαμε καλυτερα..ε..ναι..ε..αξιζαμε τη νικη"...

Λυπαμαι, αλλα μαλλον οσοι υποστηριζουν τον Φερερ, πρεπει να ξανασκεφτουν τις επιλογες του ( οπως και του Νικολαίδη, που βλεπω συντομα να εξανεμιζεται η υπομονη του ). Τουλαχιστον ας το κρατησουν στο τμημα παραπονων ή δημοσιων σχεσεων, οπου ολα θα βαινουν καλως, συμφωνα με την αποψη του Φερερ..

Ενταξει, περιμενω και τη δηλωση για τους διαιτητες οπου να'ναι, ωστε να περασουμε ενα ωραιο διημερο μεχρι το πρωταθλημα :D
DreamCatcher

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #519 στις: 10/01/08, 14:42 »
Επειδή δεν μου αρέσει να κάνω τη "πάπια" στα δύσκολα , θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε freemind.Έχει αρχίσει και με κουράζει η ομάδα είτε έχει , είτε δεν έχει δικαιολογίες...Το πρωτάθλημα είναι εφικτός στόχος και πρέπει σίγουρα να το καταλάβει ο Νικολαίδης...
Χωρίς να είναι προσπάθεια να δικαιολογήσω τον Φερρέρ ,άκουσα μια φήμη ότι στο συμβόλαιο του Ριβάλντο ,υπάρχει σημείο που υποχρεώνει τον προπονητή να τον "ξεκινάει". Ξέρει κανείς αν ισχύει ή είναι μούφα;

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #520 στις: 10/02/08, 00:49 »
Μήπως να το κλεινουμε σιγά σιγά το μαγαζί? η απλά να αλλαξουμε προπονητή?

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #521 στις: 10/02/08, 00:51 »
Εγω λεω να αλλαξετε και μυαλα στον προεδρο, γιατι ο Νικολαϊδης, τωρα ανακαλυψε τη διαφθορα στο ποδοσφαιρο..Οσο ηταν πρωτος στον πινακα, δεν μιλαγε..Ξαφνικα λυθηκαν τα λιονταρια;

...τελικα, ο Φερερ αποδεικνυει ολο και περισσοτερο σε καθε αγωνα ποσο ζημια κανει σε μια ομαδα με ιστορια σαν την ΑΕΚ :/
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Zeppelin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Κοχλιωτός κριθαρένιος λαμπτήρας...
    • Προφίλ
« Απάντηση #522 στις: 10/02/08, 00:58 »
Ώπα παιδιά, τον φάγατε τον άνθρωπο.

Εγώ λέω να κοιτάξετε λίγο προς Ριβάλντο μεριά, προς Λύμπε, νομίζω είναι πολύ αργοί παίκτες για το μοντέλο ομάδας που ψάχνει ο Φερέρ.
The world is full of kings and queens,
who will blind your eyes and steal your dreams,
IT'S HEAVEN AND HELL!

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #523 στις: 10/02/08, 01:03 »
Ο Λυμπε δεν επαιξε σημερα ομως σε ολον τον αγωνα..Ουτε και ζητησε να γινει τριπλη αλλαγη...
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος MakisSRV

• Παλιός
  • Thor the mighty...Other bands play MANOWAR kill
    • Προφίλ
« Απάντηση #524 στις: 10/02/08, 03:05 »
Ώπα παιδιά, τον φάγατε τον άνθρωπο.

Εγώ λέω να κοιτάξετε λίγο προς Ριβάλντο μεριά, προς Λύμπε, νομίζω είναι πολύ αργοί παίκτες για το μοντέλο ομάδας που ψάχνει ο Φερέρ.

Kαι προσθέτω εγώ, Ζήκος, Ζεράλντο...
Ηλεκτρικής κιθάρας μαθήματα παραδίδονται. Ανάλυση Rock/Blues/Metal/Funky τεχνοτροπίας, σύμφωνα με σύγχρονες τεχνικές.Ear training,soloing,αυτοσχεδιασμός.Εκμάθηση θεωρίας.Περιοχές:Aιγάλεω,Νίκαια,Κορυδαλλός,Περιστέρι,Χαιδάρι.