Επιστρέφει στην ομάδα που αγαπήθηκε και μισήθηκε όσο κανένας άλλος προπονητής της ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Το ότι η ΑΕΚ είναι σε μεγάλη αγωνιστική κρίση αυτό είναι πασιφανές όπως είναι γνωστό και σε όλους όσους ασχολούντε με το ποδόσφαιρο ότι όπου και αν ήταν προπονητής ο Μπάγεβιτς οι ομάδες του παίξανε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου (για τα δεδομένα της Ελλάδας), οπότε αγωνιστικά μόνο τα καλύτερα μπορούμε να περιμένουμε(αν και όχι άμεσα). Το ζήτημα όμως είναι κατά πόσο είναι διατεθειμένοι όλοι αυτοί που τον βρίζανε και τον διώξανε στη δεύτερη επιστροφή του να κάνουν πίσω για το καλό της ομάδας. Αυτό είναι κάτι που εγώ φοβάμαι πολύ με την συγκεκριμένη κίνηση, η οποία θα είχε μεγαλύτερες ελπίδες μακροβιότητας αν συνδυαζόταν και με ανάληψη προεδρίας από τον Μελισσανίδη (κάτι που φημολογείτε ότι θα συμβεί με το τέλος της σεζόν)
Εγώ έχω ζήσει όλες τις περιόδους Μπάγεβιτς στην Ελλάδα γενικότερα (ακόμα και ως παίκτης) και μπορώ να πω ότι το θέμα είναι και λίγο θέμα ψυχοθεραπείας των οπαδών που ακόμα τον μισούν. Γιατί το απωθημένο εναντίον του δεν είναι ούτε ότι "πρόδωσε" την ΑΕΚ ούτε τίποτε άλλο. Είναι ότι "έφτιαξε" τον ΟΣΦΠ, ενώ ταυτόχρονα η ΑΕΚ βρέθηκε στην "αφάνεια". Νοιώθουν πιο πολύ σαν τη γυναίκα εκείνη που περιμένει από τον άντρα της να την κάνει βασίλισσα, εκείνος όμως την αφήνει για κάποια άλλη, πιο εντυπωσιακή και πιο χλιδάτη που δεν τον αγαπάει όμως, αλλά εκείνος κάνει όσα δεν έκανε για την πρώην.
Αν αγαπάει κάτι στη ποδοσφαιρική ζωή του ο Μπάγεβιτς αυτό είναι η ΑΕΚ και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι οι ΑΕΚτζήδες και να τον συγχωρέσουμε επιτέλους...Βέβαια και αυτός χρώστάει κάποιες ξεκάθαρες εξηγήσεις για το τι έγινε τότε και θα πρέπει κάποτε να τις δώσει στο κόσμο. Ίσως τότε να αποκατασταθεί και η σχέση...