Ένας τύπος πηγαίνει σ' ένα κλαμπ γυμνιστών.
- Τι ακριβώς γίνεται εδώ; ρωτάει τη γραμματέα
- Είναι πολύ απλό. Βγάζετε όλα σας τα ρούχα και επικοινωνείτε με τη φύση.
- Τέλεια. Γράψτε με!
Βγάζει λοιπόν τα ρούχα του και βγαίνει έξω... Μια ατέλειωτη παραλία γεμάτοι γυμνούς ανθρώπους. Αρχίζει και περπατάει όταν βλέπει μια ταμπέλα: "Προσοχή στους gay". Συνεχίζει να περπατάει αμέριμνος και να ξανά άλλη μια πινακίδα: "Προσοχή στους gay". Παραξενεύεται, αλλά το αφήνει το θέμα και συνεχίζει χαλαρός τη βόλτα του. Κάποια στιγμή βλέπει μια πολύ μικρή ταμπελίτσα, χαμηλά στην άμμο και σκύβει να διαβάσει: "Συγγνώμη, αλλά είχες δύο ευκαιρίες"...
Στο γηροκομείο ο ογδοντάχρονος και η ογδοντάχρονη είχαν δεθεί πολύ κατά την διάρκεια παραμονής τους στον οίκο ευγηρίας. Τόσο πολύ που ζούσαν και κάποιες πιο... προσωπικές ας το πω στιγμές... Όχι ότι έκαναν έρωτα βέβαια, αλλά κάθε βράδυ πήγαινε η γιαγιά πήγαινε στο δωμάτιο του παππού, ξαπλώνανε στο κρεβάτι και βλέπανε τηλεόραση ενώ του κρατούσε τα "ιδιαίτερά" του. Κάποιο βράδυ μπήκε η πρωταγωνίστρία μας στο δωμάτιο του παππού και βρήκε εκεί μιαν άλλη συγκάτοικο του οίκου ευγηρίας, ξαπλωμένη μαζί του στο κρεβάτι, βλέποντας τηλεόραση και κρατώντας τα "ιδιαίτερά" του.
- Γιατί; φωνάζει σπαραχτικά είναι πιο όμορφη από μένα;
- Όχι!
- Έχει πιο έντονη προσωπικότητα από εμένα (λέμε τώρα...)
- Όχι!
- Τότε πες μου σε παρακαλώ τι είναι αυτό που έχει αυτή και δεν το έχω εγώ;
- Πάρκινσον.
Η δασκάλα στα παιδιά: Θα μου φέρετε αύριο ένα ποίημα, που να έχει ομοιοκαταληξία. Την άλλη μέρα άρχισαν όλα τα παιδάκια να λένε τα ποιηματάκια τους, φτάνει και η σειρά του Τοτού. Παίρνει ύφος ο Τοτός και αρχίζει:
- Χτες το βράδυ ψάρευα στην άμμο για σαβρίδια και φούσκωσε η θάλασσα και μου 'βρεξε τα γόνατα!
- Μα αυτό δεν έχει ομοιοκατηληξία! του λέει η δασκάλα.
- Και τι φταίω εγώ κυρία που δεν φούσκωσε η θάλασσα λίγο παραπάνω
kai ta 2 kalytera στο τέλος :
1) Η τύπισσα, μέλος του φεμινιστικού κινήματος, πάει στο χωριό να μιλήσει για την ισότητα.
- Πρέπει, επιτέλους, η γυναίκα να πάρει τη θέση που της αξίζει στην οικογένεια, στο κύτταρο της κοινωνίας, λέει.
Οι χωριάτισσες την ακούνε με προσοχή, αλλά δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Και συνεχίζει η φεμινίστρια:
- ...Και πρέπει, επιτέλους, η γυναίκα ν' αποκτήσει τη δική της οντότητα. Να βρεθεί πάνω από τον άντρα.
Οπότε μια χωριάτισσα πετάγεται και της λέει:
- Να με συμπαθάς, κορίτσι μου, αλλά εμείς αυτό το λέμε συντριβανάτο!
2) Ηταν ο Χιτλερ σε Στρατόπεδο συγκέντρωσης Εβραίων, και λεεϊ
Σημερα θα αλλάξετε ρουχα
ακουγονται φωνες απο κατω
γεεεεεεεεεες γεεεεεεες μπραβοοοοοοοο
εσυ με εκεινον, εσυ με εκεινον, εσυ με το διπλανό σου