Αποστολέας Θέμα: ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΠΑΝΤΕΛΟΝΗΣ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΡΕΛΛΑ? Ή...?  (Αναγνώστηκε 39389 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΣ - EOSFORUM - SOTRIANI -

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • To Φαινόμενο Γνωστό έως τα Πέρατα του Κόσμου...
    • Προφίλ
    Παρακολουθω πολλα χρονια τις παραγωγες της Nickelodeon και αυτο απο ενα παιχνιδι που ειχαμε μικροι (στο PC) με τον paniczent, το 3D moovie maker (με χαρακτηρες απο το Real Monsters). Φυσικα τοτε δεν γνωριζαμε οτι ειναι πραγματικα καρτουν, αλλα απλοι χαρακτηρες του προγραμματος!
    Αυτο που θελω να παραθεσω ειναι οτι μεχρυ πριν απο 3 χρονια κανεις δεν ηξερε την υπαρξη αυτου του ηρωα, και ολοι απορουσαν οταν εβγαινα στα λαϊβ με τον Τετραγωνοπαντελονή κολλημενο πανω στην κιθαρα μου!!! Ομως τωρα εχει γινει μια νεα τρελλα, ειναι trendy, περα απο τον χαβαλε της ψηφοφοριας, μηπως, τελικα "χειραγογουμαστε" απο τις τασεις της "μοδας" που επιβαλλουν καποιοι αλλοι? ...και αυτο γιατι υπαρχουν ολοκληρα καταστηματα δωρων που το μονο που πουλανε ειναι προϊοντα Μπομπ, απο σφουγγαρια (!!!) μεχρυ ο,τι να 'ναι!

Παρακαλω παραθεστε και εσεις τη γνωμη, ή την κριτικη σας.
Ο.Ξ.Ο.Κ.Δ.Τ.Ξ.Ο.Κ.Ο. 
θα τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα
να γεμίσει ο κόσμος εξυπνάδα

Αποσυνδεδεμένος Απόλλων

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Μονίμως προβληματικός...
    • Προφίλ
Κατ' αρχήν να εκφράσω την απορία μου για τα τεκταινόμενα εντός του εγκεφάλου αυτών που αποφάσισαν να μεταφράσουν τόσο πιστά εις την Ελληνικήν το όνομα του ήρωα (SpongeBob Squarepants). Φαντάζομαι ότι η συντριπτική πλειοψηφία του τμήματος του πληθυσμού στο οποίο κατά κύριο λόγο απευθύνονται παρόμοιοι ήρωες θα έχει ιδιαίτερα μεγάλη δυσκολία να προφέρει όλο αυτό το κατεβατό.

Όσο για την τρέλλα, όπως και οι περισσότερες παρόμοιες "τρέλλες", μάς έρχεται και αυτή από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπου φυσικά δεν είναι τόσο πρόσφατο φαινόμενο όσο επί Ελληνικού εδάφους. Όπως είχαμε αναφέρει και σε μια παλιότερη συζήτηση περί πολιτισμού, ακόμα και τα πολιτισμικά (ή παρα-πολιτισμικά) είδη μαζικής κατανάλωσης από κάπου πρέπει να εισαχθούν. Γενικά ότι δεν παράγει ο τόπος σου, θα πρέπει να το φέρεις από κάπου αλλού. Κάποτε είχαμε και μια Φρουτοπία (all time classic!) και άλλες παρόμοιες προσπάθειες. Δυστυχώς εγώ ποτέ δεν πίστευα ότι στην αναβροχιά το χαλάζι είναι ικανοποιητικός συμβιβασμός...
Διψάς και δεν το ξέρεις...

Αποσυνδεδεμένος Joef - Über Alles

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φυλακισμενος στην πραγματικοτητα των ξενων κοσμων
    • Προφίλ
παρολο που ντρεπομαι να το αναφερω παρακολουθω αυτο το προγραμα περιπου 2 χρονια τωρα!
φυσικα στη αρχη οι περρισοτεροι φιλοι μου με κραζαν αλλα οταν τους επριξα να το δουν τους αρεσε!
τεσπα οχι σε ολους αλλα στους περρισοτερους...
εχει μερικα πολυ εξυπνα αστεια αλλα και καμια αλλη φορα γινετε πολυ παιδικο!
εμενα παντως μου αρεσει!
παρακαλω μην με βρισετε  :P :P :P
lol
κανω εκπομπη στο activeradio.gr καθε τεταρτη 12-2"fragile dreams" θα την ακουσετε χοντρα :D
ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ...ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ!!!!
Life's a B!tch 'till You Die, So Fuck The World and Let's Get High!

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
   καποιος μου ειπε οτι η περιοχη που διαδραματιζονται τα επισοδια -bikini bottom- ειναι περιοχη πυρηνικων δοκιμων, γι αυτο ,λεει, εχουν αυτη τη συμπεριφορα οι χαρακτηρες!!!

και εμενα μου αρεσει παρα πολυ και εχω "γραψει" 4 DVD με 120 επεισοδια!!!
Ο.Ξ.Ο.Κ.Δ.Τ.Ξ.Ο.Κ.Ο. 

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Όλα είναι στο μυαλό,πόνος και γιατρειά...
    • Προφίλ
Μ αρέσει πολύ αλλά δυστυχώς εδώ που μένω δεν πιάνω το κανάλι που τον εκπέμπει....σνιφ.....
www.ektakta.gr
μάθε άμεσα ό,τι επηρεάζει την καθημερινότητά σου...απεργίες, εφημερίες νοσοκομείων, τηλέφωνα δημοσίων υπηρεσιών, έκτακτη επικαιρότητα...

Αποσυνδεδεμένος super_freak_me

• Θαμώνας
  • i don't try anything,just do it
    • Προφίλ
μπαααααααααααα...τα επεισοδια του μου σπανε τα νευρα.......η ταινια καλη ητανε (οχι για σινεμα..χαλαρα στο σπιτι σε ντιβιντι να διασκεδασεις τη μιζερια σου)...εχει ενα ιδιαιτερο "χιουμορ" για γερα νευρα.....αλλα μεχρι εκει.ζω + χωρις αυτον...μπορω να πω οτι μου σπαει τα νευρα...δν ξερω αν το ανεφερα...αλλα μου σπαει τα νευρα....χμ...μου σπαει τα νευρα.....νομιζω οτι μου σπαει τα νευρα.......κατανοητο?
you'll never see the lonely me at all

Αποσυνδεδεμένος Fteo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • If it's too loud, you are too old!
    • Προφίλ
    • The Thermoshredders
παρολο που ντρεπομαι να το αναφερω παρακολουθω αυτο το προγραμα περιπου 2 χρονια τωρα!
φυσικα στη αρχη οι περρισοτεροι φιλοι μου με κραζαν αλλα οταν τους επριξα να το δουν τους αρεσε!
τεσπα οχι σε ολους αλλα στους περρισοτερους...
εχει μερικα πολυ εξυπνα αστεια αλλα και καμια αλλη φορα γινετε πολυ παιδικο!
εμενα παντως μου αρεσει!
παρακαλω μην με βρισετε  :P :P :P
lol
Ακριβως αυτο. ΠΑντως στο επεισοδειο με τον αντιαρκουδικο κυκλο εκλαιγα απο τα γελια, ποναγε η κοιλια μου κ μονο που γελουσα! Μετα τα 30' του επεισοδιου οι κοιλιακοι μου ηταν πιασμενοι...

Αποσυνδεδεμένος D@ve Murray

• Χορδοβασανιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Once a wolf.... always a wolf...
    • Προφίλ
Δεν ξερω για εσας,δηλαδη ξερω για τον σωτηρακη, αλλα εγω εχω ενα λουτρινο Μπομπ στο παρμπριζ του αυτοκινητου μου...
Φάτε οτι προλάβετε...Ο Χονδροc γaρ Τaχυc...

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
Δεν θα το έλεγα τρέλλα... Πιστεύω ότι ο Μπόμπ είναι θρησκεία!!!! Καμένο όσο δεν πάει, αλλα απίστευτο γέλιο..

Φίλε Απόλλωνα θυμάμαι τη φρουτοπία.Εγώ μεν διάβαζα το κόμικ... Τελείως διαφορετικό στύλ...

Σοτριάνι τώρα που θα πάρω υπολογιστή παίζει να μου τα γράψεις, ή να τα γράψω εγώ;;;;;
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος Απόλλων

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Μονίμως προβληματικός...
    • Προφίλ
Φίλε Απόλλωνα θυμάμαι τη φρουτοπία.Εγώ μεν διάβαζα το κόμικ... Τελείως διαφορετικό στύλ...

Θυμάσαι την αυθεντική σειρά στην τηλεόραση; Πρέπει να ήσουν πολύ μικρός όταν παιζόταν. Πάντως η Φρουτοπία ήταν κάτι παραπάνω από εμπνευσμένη και ευρηματική σειρά. Όποιος την παρακολουθούσε ξέρει τι εννοώ. Τι να μάς πούνε τώρα οι Σφουγγαροπανάκηδες, τα Pokemon και οι λοιποί ξενέρωτοι εισαγόμενοι ήρωες κόμικς... Πίκος Απίκος rules!!!
Διψάς και δεν το ξέρεις...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
   ...ηταν ολα ωραια, απο τις κουκλες μεχρυ το καστ! εμενας παντως μου αρεσε ο μαναβης και ο αιμιλιος το μηλο, μου τηνεσπαγε η ματα η τοματα, πολυ ντιβα βρε αδερφε! κατι σαν τον καλαμαρη πλοκαμια!
Ο.Ξ.Ο.Κ.Δ.Τ.Ξ.Ο.Κ.Ο. 

Αποσυνδεδεμένος Alex Flouros

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Seduce The Heaven
    • Προφίλ
    • Seduce The Heaven Official Webpage
 ;D ;D
Πλακιτσα εχει...Μου αρεσουν γενικως τα animation κυριως απο εταιριες οπως η pixar και η dreamworks...
Το κακο ειναι οτι τελευταια εχουν ψιλοχαθει τα "εξυπνα" και αστεια σεναρια και οι καινουριες ανιμε ταινιες ειναι ψιλοξενερωτες...
anyway...
Αν και η ταινια ηταν ψιλοκαλη ο Βοb κερδιζει εξτρα ποντους για το τραγουδι των Kiss που λεει στο τελος... :D :P
Alex

Αποσυνδεδεμένος D@ve Murray

• Χορδοβασανιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Once a wolf.... always a wolf...
    • Προφίλ
Παιδια εμενα η φρουτοπια μου αρεσε πολυ...αλλα την θυμαμαι και με λιγο φοβο...εβαζε κατι μουσικες οταν ο αστυνομικος που δεν θυμαμαι το ονομα του εβρισκε κατι στοιχεια... ενα κλειστο μαγαζι αν θυμαμαι καλα... και με αγριευε...αλλα παντα το εβλεπα...
Φάτε οτι προλάβετε...Ο Χονδροc γaρ Τaχυc...

Αποσυνδεδεμένος Korgy

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Q the Filters 2 the F##k!!
    • Skype - korgy-
    • Προφίλ
    • το φάρμακο της περιέργειας..
για μένα ο μποπ αποτελεί ευχάριστο διάλλειμα αλλα μονο όταν δεν εχω νεύρα γιατί το περιεργο αμερικάνικο χιουμορ του δεν παλευεται μερικές φορές...πάντως ειναι ποιο εξυπνο σε ατάκες απο τη νεα ταινια του ροζ πανθηρα ;D ;D
Ο μουσικος-καυστήρας   . Ότι αφορά ήχο ,αγορά,πρόβα και ηχογραφήσεις εδώ είμαστε!
http://www.myspace.com/korgyatopon  -> project recording studio for the open minded ears <-

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Όλα είναι στο μυαλό,πόνος και γιατρειά...
    • Προφίλ
Θα συμφωνήσω με τον αποπάνω μου όσον αφορά τις ατάκες....
www.ektakta.gr
μάθε άμεσα ό,τι επηρεάζει την καθημερινότητά σου...απεργίες, εφημερίες νοσοκομείων, τηλέφωνα δημοσίων υπηρεσιών, έκτακτη επικαιρότητα...

Αποσυνδεδεμένος TassosK

• Παλιός
  • Lefty Powah!
    • Προφίλ
    • Legion of Glory CSS Clan
δεν ξερω για σας παντως εγω εφερα τον Μπομπ στο σχολειο μου....απο τοτε που τον εμα8α στα φιλαρακια μου εγινε μοδα...
BOMB SQUAD:If you see me running try to catch up :P

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Παιδια εμενα η φρουτοπια μου αρεσε πολυ...αλλα την θυμαμαι και με λιγο φοβο...εβαζε κατι μουσικες οταν ο αστυνομικος που δεν θυμαμαι το ονομα του εβρισκε κατι στοιχεια... ενα κλειστο μαγαζι αν θυμαμαι καλα... και με αγριευε...αλλα παντα το εβλεπα...

...και εγω το ιδιο, ειδικα στο επεισοδιο με το κλειδι που καταπιε η Ματα και στο αλλο που επρεπε να παει να πυγμαχυσει καποιος (δεν θυμαμαι καθολου το ονομα του) με τον μαναβη και καποιοι μπηκαν μεσα στο σπιτι (του "καποιου") και εκλεψαν κατι ειδικα χαπια για να μην μπορει να παλεψει με τον μαναβη!
   τρελλο χεσιδι!
Ο.Ξ.Ο.Κ.Δ.Τ.Ξ.Ο.Κ.Ο. 

Αποσυνδεδεμένος KOYPEAS

• Θαμώνας
  • Καλύτερα Πειρατής Παρά Τηλεθεατής
    • Προφίλ

και εμενα μου αρεσει παρα πολυ και εχω "γραψει" 4 DVD με 120 επεισοδια!!!

Πληρωνω οτι θες!!!Ψαχνω κ δεν βρισκω!!Χεχε!!

Εμενα μ'αρεσει για τις ατακες κ τις φατσες-αλλα σαν τον καπαμαρου δεν ειναι!!!
Αξίζει να υπάρχεις για ένα όνειρο
Collect some stars...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ

...επισης εχω ολα τα επεισοδια που προβλειθηκαν στην Ελλαδα!!!!
Ο.Ξ.Ο.Κ.Δ.Τ.Ξ.Ο.Κ.Ο. 

Αποσυνδεδεμένος TassosK

• Παλιός
  • Lefty Powah!
    • Προφίλ
    • Legion of Glory CSS Clan

Εχω τα 4 τελευταια....ειδικα στο τελευταιο επεισοδιο γινεται της μουρλης....οσοι το εχουν δει ξερουν τι λεω....Οσο για τη συγκριση? Πιστευω ειναι ατοπη διοτι ειναι 2 κινουμενα σχεδια διαφορετικης εποχης και νοοτροπιας με τον Καμπαμρου να απευθυνεται σε ελαφρως πιο μεγαλα παιδια....
BOMB SQUAD:If you see me running try to catch up :P

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
   λοιπον αυριο (τεταρτη) θα ανεβασω μπομπ στο demonoid.com to ονονα του torrent θα ειναι "BOB epeisodes 1-25" to  nick  μου στο σοτε ειναι φυσικα sotriani!!
Ο.Ξ.Ο.Κ.Δ.Τ.Ξ.Ο.Κ.Ο. 

Αποσυνδεδεμένος KOYPEAS

• Θαμώνας
    • Προφίλ

Κ εγω τα εχω ολα...προβληθηκαν παραπανω επεισοδια στο εξωτερικο?
Collect some stars...

Αποσυνδεδεμένος twist 1N my Sobriety

• Παλιός
  • χαλαρα θα εμενα στην tri-island area...
    • Προφίλ
    • έχουμε και Myspace...
ειναι απιστευτη σειρα και οπως εχω ξαναπει με παρα πολυ εξυπνο χιουμορ και σιγουρα οχι αλλο ενα "παιδικο"...

ρε συ sotriani που μενεις? αυτα τα 4 dvd πως γινεται να πεσουν και στα δικα μου πλοκαμια?
Η μουσική μου στο http://www.myspace.com/ogatoulas

Αποσυνδεδεμένος KOYPEAS

• Θαμώνας
    • Προφίλ
Τα κινουμενα σχεδια ειναι διαχρονικα οταν αξιζουν,οταν αντεξουν στο χρονο.Ο bugs ειναι το λιγοτερο καμμια 55 χρονων κ τον θεωρω απο τα καλυτερα.

Ειμαι σχεδον 24 κ βλεπω ανελεητα κινουμενα σχεδια-μονο τα διαχρονικα κ οχι πικατσου κ λοιπες βλακειες..

Αυτο που με εχει κανει πολυ εντυπωση ειναι οτι τωρα που χρησιμοποιουνται οι υπολογιστες γι τη σχεδιαση κ κινηση των καρτουν η ποιοτητα αυτων εχει πεσει...

Θυμαστε την κινηση του μιικυ στο steamboat κατι?(δε θυμαμαι τον τιτλο ακριβως!!)

Κ κινηση φοβερη κ εξαιρετικα καλοζωγραφισμενο-στο χερι!!

Ενω σημερα το στομα οταν μιλαει κανει3 το πολυ κινησεις , ενω απο σχεδιο...αστα να πανε..ολο ευθειες!!!

Κ τα σκασμενα καραγουσταρουν κ πορωνονται!!

Αρε ACME που θελουν...!!!
Collect some stars...

Αποσυνδεδεμένος marfy

• Θαμώνας
  • κάπου αλλού...
    • Προφίλ
τον μπομπ σφουγγαράκη τον έχω δει ως desktop σε ένα κινητό....από κει και πέρα δεν έχω δει την ταινία για να έχω συγκεκριμένη άποψη...μιας και αναφερθήκατε όμως στην φρουτοπία έχω πολλές αναμνήσεις...και θα συμφωνήσω με τον ντέιβ για τον φόβο που ένιωθε μερικές στιγμές...κι εμένα με τρόμαζε λιγάκι η φρουτοπία ίσως οι μούρες,ίσως εκείνο το κλειστό μαγαζί-μανάβικο(διορθώστε με αν κάνω λάθος) έβγαζε ένα μυστήριο..κ η μουσική εκείνης της στιγμής....σε πέρναγε σε άλλη διάσταση....γιατί όντως η φρουτοπία ήταν μπροστά....

πού είναι η φρουτοπία οεο?

ειναι  μια,μόνο μια, ονειρεμένη φρουτοπία.....

μαρφ μαρφ μαρφ μαρφ μαρφ μαρφ μαρφ
τα πιο όμορφα πράγματα χάνονται γρήγορα,οι άνθρωποι,τα σύννεφα,το μελάνι στα ποιήματα<br />http://mikrivolta.blogspot.com/