Αποστολέας Θέμα: Καταργηση της (λεμε τωρα) δημοσιας και δωρεαν παιδειας  (Αναγνώστηκε 107517 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος chorrer

• Θαμώνας
  • Φύλο: Άντρας
  • μπαααααα!!!
    • Προφίλ
    • Τζελέπης Δημήτρης- Ελληνοφωνο Ροκ
Απ: τι θα γινει τελικα?
« Απάντηση #250 στις: 15/01/07, 14:56 »
@ Mistral

1. Το νομοσχεδιο το παραθεσα πρωτα για να καλυψω την ερωτηση που εκανες :
"Επίσης το γεγονός πως μετά από την 3τη φορά αποτυχίας σε ένα μάθημα θα περνάς από επιτροπή τί είναι???Κέρδος για τους φοιτητές???Στην Ελλάδα όλοι τα παίρνουνε...Θα πληρώνουμε λοιπόν για τα μαθήματα όπως γίνεται σε γειτονικές χώρες που κοροιδεύουμε...Εξάλλου μην μου πείς πως θα υπάρξει έλεγχος καθηγητών γιατί θα σκίσω και πάλι τα ημάτιά μου...Εδώ δεν υπάρχει έλεγχος σε άλλα και άλλα..."

...Αλλά και για απαντησω και σε καποιον αλλον που ειχε ρωτησει το ιδιο πριν...περσι στην σχολη μου ειχε βγει η "φημη" οτι αν δεν περασεις με την τριτη κοβεσαι και ηθελα να ξεκαθαρισω οτι δεν υπαρχει πουθενα γραμμενο κατι τετοιο.

2. οσον αφορα αυτο με το αξιωμα, μαλλον δεν εγινα κατανοητος, εννοουσα οτι δεν μπορεις να παρεις τον θεμα του τοπικ και να το φερεις ως επιχειρημα.....π.χ. : Δεν μπορεις να πεις οτι οι φοιτητες θιγονται απο την ιδρυση των ιδιωτικων Πανεπιστημιων , επειδη θιγονται οι φοιτητες........αυτο συζηταμε εδω, το γιατι θιγονται οι φοιτητες...

3. Δεν πηγα να σου κανω καμια υποδειξη στον χειρισμο του λογου σου, απλα διαφωνησα με καποια απο αυτα που ανεφερες ως προς την εγκυροτητα τους σαν στοιχεια για το εν λογω θεμα .

4. Για τις σχολες και τα λοιπα, ποτε δεν ειπα οτι ειναι ολα ροδινα απλα επισημαινω το γεγονος οτι ΤΩΡΑ ειναι καλυτερα απο ΤΟΤΕ...κι αν εσυ δεν θεωρεις καλο το να σπουδαζουν περισσοτερα παιδια (ακομα και με αυτον τον τροπο) , ισως θα επρεπε να το συζητησουμε λιγο πιο βαθια....αλλα σε αλλο τοπικ   ;)

5. Μια συζητηση (συμφωνα με τον τροπο με τον οποιο τα βλεπεις εσυ τα πραγματα, εγω δεν συμφωνω απολυτα με αυτο) λοιπον με βαση την λογικη που αναφερεις ειναι εξαρχης αντιπαραθεση εγωισμων, αλλιως ειναι απλα αμπελοφιλοσοφιες......αν δεν παραθετεις επιχειρηματα κι αποσπασματα απο εγκυρες πηγες, δεν μπορει να γινει μια ουσιαστικη συζητηση σε ενα τετοιο θεμα, αδερφε...και στο φιναλε οσοι διαβαζουν το τοπικ, μπορουν παντα να βγαλουν τα δικα τους συμπερασματα, ακομα κι αν δεν λενε την γνωμη τους....αλλωστε αυτος ειναι κι ο λογος που οι συζητησεις αυτες γινονται στο φορουμ κι οχι μεσω ΠΜ

5. Δεν ειπα οτι συνωμοτεις εσυ...ειπα οτι βλεπεις παντου συνωμοσιες!

6. Η παπαγαλια δεν υφισταται πλεον εξαιτιας του κρατους (το οποιο εχει εκδωσει πολυ διαφορετικες οδηγιες ως προς την βαθμολογηση των γραπτων)......Η παπαγαλια υφισταται (σε πολυ μικροτερο βαθμο ομως απο οτι παλιοτερα) εξαιτιας της ανικανοτητας ενος μεγαλο μερους εκπαιδευτικων που αρνουνται να εκσυγχρονιστουν  κι εχουν παραμεινει κολλημενοι σε απαρχαιωμενες δασκαλοκεντρικες αντιληψεις!!

7. "Ρε συ, γιατί όλοι τα έχουν βάλει μαζί σου??ένα σωρό μέτωπα έχεις ανοίξει!!  "
.....Τωρα που το λες , σαν να χεις δικιο ρε γμτ..... Η ιστορια της ζωης μου σε επαναληψη!!! .....Δεν βαριεσαι, μαλλον δεν κανω για πρωθυπουργος....για αντιπολιτευση ομως τι λες? ???;D

http://tzelepis.kithara.gr  ή http://music.kithara.gr/bands/89/<----- Για κοπιαστε να ακουσετε το θειο Μητσο!

Αποσυνδεδεμένος Mistral

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • 7 se pairnei aristera, mhn to zorizeis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #251 στις: 15/01/07, 17:13 »
1.για αντιπολίτευση είσαι πρώτος!:)
2.Παπαγαλία : Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο υπάρχει πρόβλημα...Ας κάνει κάτι το Κράτος να το λύσει...Άρα για μένα το μέτρο απέτυχε ως ώρας (7 χρόνια μετά δηλαδή, το 2070 δεν θα με ενδιαφέρει)...
3.Συνωμοσία : Ε εντάξει μην κοροιδευόμαστε μεταξύ μας...δεν είναι Γιάννης είναι Γιαννάκης...απλά έχω μάθει να ψάχνω τα πράγματα πιο βαθιά και να μην δέχομαι ότι μου πουλάει ο κάθε πικραμένος.
Με την ίδια λογική εσύ είσαι φανερότατα καραβαμένος Δαπίτης :(
4.Μην αμαυρώνεις το όνομά μου (καλό ε???:) βάζοντας στο στόμα μου λόγια που δεν είπα...(αυτό περί να μην σπουδάζουν πολλά παιδιά...)...απλά θέλησα να σου δείξω πως το επιχείρημά σου δεν ισχύει περί θετικότητας του μέτρου....
5.Για να ανακαφαλαιώσω μην γράφουμε εκθέσεις πάλι (εσένα σκέφτομαι δηλάδη που απ'ότι βλέπω στις εκθέσεις πρέπει να σουν άριστος, όχι ότι εγώ πάω πίσω:)
Όπως προείπα - και αφορά προσωπικές μου σκέψεις και απόψεις - η αναθεώρηση σε γενικές γραμμές χρειάζεται, καλώς αναφέρονται πολλά μέτρα αλλά το πρόβλημα είναι η σωστή πραγματοποίηση τους, που το παρελθόν δείχνει ότι για άλλη μια φορά θα αποτύχει και το κόστος θα επέλθει στους φοιτητές όταν θα φτάσουν σε σημείο να πληρώνουν για να περάσουν μαθήματα αφού δεν θα υπάρχει έλεγχος καθηγητών...εγώ σε αυτό εμμένω μέχρι τουλάχιστον απόδειξης του αντιθέτου...(το νομοσχέδιο δεν με καλύπτει σε αυτό το σημείο...κοίτα το β σκέλος του νομοσχεδίου που παρέθεσες και θα καταλάβεις αν τα δεις πιο αποστασιοποιημένος...)
Η Ελλάδα δεν είναι Κράτος ιδεολογίας (αντίθετα Κράτος Χρηματισμού , κοινώς όλοι τα παίρνουν, ούτε θα γίνει ποτέ Γερμανία, Αγγλία, Αμερική  και πάρτο chorrer και ως συνωμοσία κατά της κυβέρνησης...!!:)
Άντε keep solaring (apo to solarw:) λισεν του γκουντ μιουσικ και keep in touch στη Βουλή!:)
Have a nice day!
Απ'τους τυφώνες κι αν γλυτώσεις, στην στενομυαλιά των στεριανών, θε να πελαγώσεις

Αποσυνδεδεμένος chorrer

• Θαμώνας
  • μπαααααα!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #252 στις: 15/01/07, 18:05 »
@ Mistral

....Χμμμμμ....γαι να προσπαθησω να γραψω οσο πιο "λακωνικα" ,μπορω

1. Thnx, οταν μπω στην βουλη, δεν θα σε ξεχασω  ;D  ;D

2. Εδω σε εχασα τελειως!!!! ......Δαπιτης? Εγω?...... ;D ;D ;D ;D......ξερω κι ενα με τον τοτο, να σου το πω?
(Περα απο την πλακα , δεν βλεπω ομως τι θα αλλαζε αυτο στην ολη επιχειρηματολογια μου  ??? ) ......Α, το πιασα, ειμαι και καλα βαλτος απο το κομμα για να θωλωνω τα νερα!   ;D ;D ;D...Να δεις και το peilcan brief, τρομερη ταινια

3. Ε, χωρις να θελω να αμαυρωσω το ονομα σου(οντως καλο  ;)  ) , αν δεν εννοουσες αυτο , τι ακριβως εννοουσες και το παραθετεις ως επιχειρημα οτι ειναι κακο?

4. Για τις 2 τελευταιες παραγραφους, θα σου ξαναπω οτι αυτη τη στιγμη κανεις εικασιες και κινδυνολογεις, δεν αναφερεις ουτε ενα στοιχειο που να μην ειναι αμφισβητισιμο, παραμονο "θα" , "αν" , "μπορει"...με την λογικη αυτη, να μην βγουμε απο το σπιτι μας γιατι μπορει να πεσει καμια γλαστρα στο κεφαλι μας και να παθουμε χοντρη ζημια.

5. Δεν μπορω να καταλαβω τι στραβο βρηκες στο β΄σκελος (ειλικρινα) μηπως να μου το εξηγουσες λιγο καλυτερα?

ΥΓ: Σκεψου οτι στην εκθεση το 1992 , οι καθηγητες με βαθμολογουσαν με 10-12 , προπερσι εγραψα 17 στις πανελληνιες....ακομα ενα παραδειγμα  ;)

Εγω δεν ειμαι του solaring , ειμαι του garizaning ( απο το ρημα γκαριζω-garizo) καθοτι τραγουδιαρης του συγκροτηματος  ;D ;D ;D.....αλλα οπως και να χει thnx and same to u !!
http://tzelepis.kithara.gr  ή http://music.kithara.gr/bands/89/<----- Για κοπιαστε να ακουσετε το θειο Μητσο!

Αποσυνδεδεμένος Mistral

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #253 στις: 15/01/07, 20:28 »
Λοιπόν αφήνω όλες τις επιχειρηματολογίες περί 1,2,3,4,5 γιατί σε λίγο θα κλείσει το forum όπως το πάμε...:)
κοίταξε πού επικδυνολογώ...
Υπάρχουν καθηγητές σε όλες τις σχολές (στη δική μου 4), οι οποίοι κάθε εξάμηνο περνούν το 10% ελάχιστο ποσοστό που ορίζει και ο νόμος...τους υπόλοιπους κόβουν μαχαίρι...
Διδασκαλία δυσκατανόητη...μάθημα αόριστο και ακαταλαβίστικο...δίχως νόημα...βιβλία του 70 και πετάν το κορυφαίο "πάρε αγγλικό και μάθε τα καλά..."...και αν το τελευταίο δεν ισχύει απόλυτα σε όλους ισχύουν όλα τα προηγούμενα...
Οπότε το να κοπώ 3 φορές είναι πολύ εύκολο...(μπορώ να σου αναφέρω καθηγητή, μάθημα και αριθμός μαθητών = 700 /έτος που το χρωστούν ενώ το έχουν δώσει πάνω από 5-6 φορές)...
Πάω επιτροπή...Περνάω = οκ
Κόβομαι...Ε μετά τί?περιμένω να με περάσει ο εν λόγω καθηγητής??δεν νομίζω...πάμε για επόμενη επιτροπή δηλαδή...
και όλα αυτά τη στιγμή που περιορίζονται και τα έτη φοίτησης και επομένως υπάρχει όριο...
Εφόσον λοιπόν υπάρχουν 2-3 τέτοιοι καθηγητές τότε τί θα κάνεις...
ΘΑ αναγκαστείς να τους "πιάνεις", να τα σκας και να περνάς τα μαθήματα μία ώρα νωρίτερα...
Επιτροπή ποια ακριβώς ??Μέσα από τη σχολή...Αφού όλοι αλληλοκαλύπτονται...
Και ακόμα δεν έχω δει επιτροπή αδιάβλητη επέτρεψέ μου να σου πω...

Αν νομίζεις ότι κινδυνολογώ τότε απλά δεν σου έχει τύχει ή είσαι πολύ τυχερός, ή απλά δεν έχεις δει πώς δουλεύει το σύστημα...
Μιλάω με στοιχεία, όχι με αν, θα, μπορεί...Αυτό συμβαίνει στην πλειοψηφία...
Φοιτητές που έχουν βγει και έχουν καταγγείλει δημοσίως καθηγητές, έχουν αλλάξει σχολή για ΕΝΑ μάθημα, επειδή δεν μπορούσαν να πάρουν το πτυχίο τους...
Η αυθαιρεσία σε όλο της το μεγαλείο...
Άλλη περίπτωση "Φοιτητής γράφει τουλάχιστον 7 και κόβεται, δικαιολογία του καθηγητή : Την προηούμενη φορά είχες γράψει 2, άρα αν ξαναγράψεις 7 την επόμενη θα σε περάσω"...

Συμπέρασμα : Καλό το μέτρο, αλλά πρέπει να υπάρξει ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ...
Στο άρθρο 16 δεν αναφέρεται πουθενά, κι όταν κάτι ακούστηκε έσπευσαν σε απεργίες...
Τί ψάχνεις??Γι'αυτό λοιπόν λέω, καλά όλα αλλά επιφανειακά...

Όσον αφορά στο 4. επέτρεψέ μου και πάλι να σου πω ότι και συ εικασίες κάνεις...
Δεν μιλάς με γεγονότα...απλά πιστεύεις τα όσα βλέπεις γραμμένα...καλύτερα μάλλον, τα υποστηρίζεις ενώ δεν τα έχεις δει στην πράξη...δεν βλέπω ότι κάνω κάτι λιγότερο ή περισσότερο από σένα...και εφ'όσον κρίνω ένα νομοσχέδιο ή οτιδήποτε άλλο μόνο με "θα" μπορώ να μιλάω...μην κολλάς τόσο πολύ στις λέξεις, χάνεις την ουσία...:(
2.Απλά όλοι οι Δαπίτες μιλάνε όπως εσύ υποστηρίζοντας το έργο τους! ::) ;) ;D

Άντε με κούρασες...
I'm out...
A kai pou sai!Keep garizing!:)

P.S Δεν θέλω να περνάω επιτροπή, θέλω να περνάω το μάθημα με την αξία μου, με την πρώτη επειδή το μάθημα γίνεται καλά, τα βιβλία είναι ευκατανόητα και ο καθηγητής είναι αστέρι...
« Τελευταία τροποποίηση: 15/01/07, 20:38 από Mistral »
Απ'τους τυφώνες κι αν γλυτώσεις, στην στενομυαλιά των στεριανών, θε να πελαγώσεις

Αποσυνδεδεμένος chorrer

• Θαμώνας
  • μπαααααα!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #254 στις: 15/01/07, 20:48 »
@ mistral

Οπως ειπα και πριν , εχω χασει 2 υποτροφιες για εναν καραγκιοζη καθηγητη....για αυτο θελω την επιτροπη...εξακολουθω να μην καταλαβαινω τι ασχημο βρισκεις στο β μελος....προσπαθωντας να μαντεψω, θα πω το εξης....εκει που λεει οτι δεν μπορεις να παρεις αλλα μαθηματα εαν δεν περασεις το συγκεκριμενο μαθημα, αναφερεται στα μαθηματα αλυσιδας (Μαθηματικα 1, μαθηματικα 2, κλπ) ...πραγμα που ουτως ή αλλως συμβαινει και σημερα.
....Δεν νομζω οτι θα χρειαζεται να λαδωσεις για να περασεις το μαθημα....ουτε πιστευω οτι η επιτροπη θα παρει απαραιτητα το μερος του καθηγητη...μην ξεχνας οτι τα γραπτα αναβαθμολογησης αρχειοθετουνται και ειναι παντα διαθεσιμα προς ελεγχο απο την εκαστοτε δικαστικη αρχη....πιστεψε με κανενας δεν προκειται να παιξει το κεφαλι του...αυτο το μετρο ισχυει ηδη στα σχολεια της δευτεροβαθμιας και τουλαχιστον εγω δεν εχω ακουσει για περιπτωσεις που ο μαθητης δεν βρηκε το  δικιο του  :)

....Αυτο που λες παρακατω για τους καθηγητες και τις καταγγελιες με βρισκει απολυτα συμφωνο για αυτο και πιστευω οτι η αξιολογηση ισως και να δωσει μια διεξοδο.

Για το 4 ρε φιλε δεν κανω εικασιες, απλα δεν καταδικαζω κατι που δεν εχω δει....το νομοσχεδιο λεει οτι θα εφαρμοσει τα συγκεκριμενα πραγματα...εμενα μου ακουγονται σωστα, δεν ψαχνω να βρω παγιδες και συνωμοσιες απο πισω....αν τελικα περασει, και δεν εφαρμοσει αυτα που λεει, τοτε ναι κι εγω μαζι σου και να φωναξουμε, και πορειες να κανουμε, και γιατι οχι και συναυλιες διαμαρτυριας, και στον υπουργο τον ιδιο να παμε....αλλα οχι αυτην τη παρωδια που γινεται τωρα, που φοβομαστε να δοκιμασουμε οτιδηποτε νεο με τον φοβο και την δικαιολογια οτι δεν θα ειναι αυτο που μας λενε οτι ειναι!

Σορυ αν σε κουρασα, ειλικρινα δεν ηταν αυτη η προθεση μου κι ευχαριστω πολυ θα garizing για πολυ καιρο ακομα....αυτος ο παππους εχει αρκετα ψωμια ακομα, οταν μιλαμε για το καημενο το ροκ  ;D ;D ;D 8)
« Τελευταία τροποποίηση: 15/01/07, 20:50 από chorrer »

Αποσυνδεδεμένος Mistral

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #255 στις: 16/01/07, 12:04 »
Εμένα το πρόβλημά μου είναι γενικότερα ότι η ιστορία έχει δείξει πως στην ΕΛλάδα κανείς δεν ελέγχεται σήμερα...Υπουργοί δεν ελέγχονται το βλέπουμε καθημερινά, η επιτροπή θα είναι αδιάβλητη?
Γενικότερα λοιπόν φοβάμαι πως στο άρθρο υπάρχουν πολλά κενά με κύριο αυτό της έλλειψης ελέγχου των καθηγητών...Για μένα από εκεί ξεκινά το πρόβλημα κι όχι από το αν θα μου βάλουν όρια στη διάρκεια της φοίτησης ή αν θα δώσω το μάθημα σε επιτροπή...
Αυτό που έλεγα περί 4, είναι απλά ότι το να δέχεσαι κάτι που δεν έχεις δει είναι ακριβώς το ίδιο με το να το καταδικάζεις...το αποτέλεσμα κανείς δεν το ξέρει...δεν κάνεις κάτι περισσότερο από μένα ή λιγότερο...
Τέλος δεν είπα ποτέ βγαίνουμε στο δρόμο και τα κλείνουμε όλα, καταλήψεις κλπ κλπ ούτε και με βρίσκει σύμφωνο η εν λόγω κοινητοποίηση...
Anyway αυτα...τα παμε...ηρεμήσαμε...:)
Να σαι καλά chorer και everybody, nice chating with ya
kai keep on rocking !(Αυτό σε πιάνει σίγουρα)...
« Τελευταία τροποποίηση: 16/01/07, 12:36 από Mistral »

Αποσυνδεδεμένος @Morpheus@

• Παλιός
  • real eyes realize real lies
    • Προφίλ
« Απάντηση #256 στις: 16/01/07, 15:12 »
@chorrer
Μπορει να τα βλεπεις κυνδηνολογιες αυτα αλλα ετσι πιστευω οτι θα γινει!Οταν ο ιδιωτικος τομεας ασκει επιρροη σε ενα κρατος, δεν ειναι και τοσο καλο για τους "απλους" πολιτες!Με το νομοσχεδιο ετσι οπως το παρουσιαζουν τωρα δεν εχω προβλημα, αν και η αντιγραφη απο το Γερμανικο συστημα δεν ειναι και τοσο καλη!Εννοειται ομως οτι ειμαι κατα αναθεωρησης του αρθρου 16!Οσο για αυτο που ανεφερα στο προηγουμενο post ειναι η καθαρη πραγματικοτητα.Δεν το ξερεις αυτο που λεμε "σου εδωσα το μικρο μου δαχτυλο και μου πηρες ολο το χερι"?Στην Γαλλια οι φοιτητες και οι εργατες ηταν εναντια σε ολοκληρο τον νομο CPE αλλα καταφεραν την αποσυρση ενως μονο κομματιου του.Παντα στοχευεις στο 100 για να παρεις 50.
θέμα Δίκης έγινε, το αν μου ανήκει η Ζωή μού,
...η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται...

Αποσυνδεδεμένος inthewoods

• Παλιός
  • ελευθερία στην έκφραση, ζωή δίχως τάξεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #257 στις: 18/01/07, 12:04 »
@ chorrer
Σαφεστατα δν μπορω να ξερω τι γινεται σε ολα τα πανεπιστημια αλλα μπορω να κρινω με βαδη τις περισσοτερες σχολες στο καποδιστριακο που ειμαι και ξερω τι γινεται και με την ΑΣΟΕΕ που εχω και φιλους και εκει ειδικα δεν μπορουμε να μιλαμε για καπελωμα γιατι εκει προκειται για πραγματικα αυτονομα ατομα που δεν θελουν κομματα πανω απο το κεφαλι τους.Οταν λεω ΔΑΠ εννοω και τους ομοιους της,την πασπ.Απλα στο 90% των σχολων η πασπ ειναι στην καλυτερη ανυπαρκτη οποτε δεν κανω τον κοπο να ασχοληθω με δαυτους.Περιεργο παντως αυτο που λες για την σχολη σου....γιατι η "ηγεσια" της πασπ εδωσε εντολη να γινουν....χαμαιλεοντες.Συνοπτικα λοιπον το χαρτι που διερευσε ελεγε πως εκει που εχουν μικρη δυναμη πρεπει να κατεβαζουν κοινα πλαισια με τους αριστερους.Εκει που εχουν αυτοδυναμια θα καταψηφιζουν την καταληψη.Δεν σε αμφισβητω παρ'ολα αυτα.
2 Δεν θυμαμαι τον αριθμο
 τοσοι ωστε η συνελευση να ειναι ΝΟΜΙΜΗ

Σιγουρα οχι ολοι αλλα ηταν η πλειοψηφια για αυτο ειμαι σιγουρος.Η πασπ δεν ηταν γιατι δεν κατεβασε κοινο πλαισιο...ηθελε συμβολικη καταληψη μιας μερας.Παρ'ολα αυτα στην πορεια ηταν....
3 Σου ειπα και παραπανω την γνωμη για την πασπ δν πιστευω να νομισες πως τοση ωρα που μιλαω για ενωμενη αριστερα εννοουσα και την πασπ?
4 δεν εθεσα προσωπικα σε σενα οπως νομιζω οτι εγω δεν απαντησα καποιο ερωτημα που μου εθεσες προσωπικα.Στο πρωτο μου ποστ σε αυτο το θεμα εκανα πολλα ερωτηματα....
5 δν το συγκρινα και το ξεκαθαρισα εξ'αρχης νομιζω.
Δεν υπαρχει κινδυνος να χαθει το εξαμηνο.Γιατι δεν ειναι διακοπες μετα οποτε μπορει να μεταφερθει.Και επισης αν το σωμα αποφασισει μεσα απο μια γενικη συνελευση οτι θελει η εξεταστικη του να μεταφερθει πολυ απλα θα μεταφερθει.Aυτο το "παρεα με εσας" δεν μου αρεσει...λες και ειμαστε μια κλικα 10 ατομων που βαλαμε λουκετα.Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ το αποφασισε και κανεις αλλος.Και η πλακα ξερεις ποια ειναι?Αυτοι που διαμαρτυρονται οτι κλεινουμε την σχολη ειναι συνηθως ατομα του 6ου και του 7ου ετους( και λιγο λεω).Φτασανε σε τετοιο ετος και διαμαρτυρονται τωρα οτι δεν τους αφηνουμε να παρουν πτυχιο.

Καλα το λεει ο black sheep....στην γερμανια λοιπον  ιδιωτικα σχολεια κανανε ενσταση και πηγανε στο δικαστηριο ζητωντας κρατικη επιχορηγηση.Και την κερδισανε....

Επισης ψεμα ειναι πως τα περισσοτερα ιδιωτικα του εξωτερικου ηταν πρωην κρατικα?Το νομοπλαισιο αφηνει πολλα παραθυρακια ανοιχτα και για επιχορηγησεις και για ιδιτικωποιηση και για ολα.Και μια ερωτηση...που ακριβως στο νομοσχεδιο ΔΕΝ διασφαλιζεται η κρατικη χρηματοδοτηση?Οχι γιατι εχω διαβασει πολλες φορες το νομσχεδιο και πουθενα δικλειδα ασφαλειας.

Το 90% των τωρινων ιδιωτικων-μη κρατικων συγγνωμη- πανεπιστημιων ηταν πρωην κρατικα.Ολες οι χωρες που θα αναφερω υπογραψαν σαν και εμας την Ελλαδα την συνθηκη της μπολονια.

Αυστρια-Η εκει κυβερνηση το 1999 εκανε μια μεγαλη μεταρρυθμιση -σαν και την δικη μας καλη ωρα-ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ.Αυτο που παει να γινει και εδω δηλαδη.Τα αποτελεσματα ?1)Το 2001 καθιερωθηκαν διδακτρα 2)με νομο του 2002 τα δημοσια πανεπιστημια μετατρεπονται σε νομικα προσωπα ιδωτικου δικαιου.
Ιταλια-Η χρηματοδοτηση προερχεται κατα 12% απο διδακτρα που καταβαλουν οι φοιτητες,κατα 24% απο ιδιωτες και κατα 64 απο το κρατος.Τα διδακτρα στα δημοσια (εδω γελαμε) πανεπιστημια κυμαινονται στα 800-900 ευρω το χρονο,ενω τα ιδιωτικα (αυτα που ηδρηθηκαν δηλαδη εξ'αρχης ως ιδιωτικα) δεν επιβιωσαν.
Γερμανια-Εξαρταται απο το καθε κρατιδιο.Στην Βυτεμβεργη για παραδειγμα ξεκινουν απο 1000 ευρω
Πορτογαλια-Διδακτρα σε ολα ειτε δημοσια,ειτε ιδιωτικα.Στα "δημοσια" ξεκινουν απο 800 ευρω ενω στα ιδιωτικα απο 1000 ευρω.
Σουηδια-σε ολα τα πανεπιστημια οι φοιτητες καταβαλλουν τελη εγγραφης,πληρωνουν την σιτιση και στεγαση κτλ
Βελγιο-Διδακτρα υπαρχουν σε ολα.Εξαρταται απο το καθε ιδρυμα το υψος τους.
Γαλλια- και εκει  ιδιτικωποιηση.Διαβαζα τις προαλλες ενα φυλλαδιο που εδινε η πκς και το κρατησα γιατι μου εκανε τοσο εντυπωση.Στο φυλλαδιο ειχε ενα αποσπασμα απο το εθνος στο φυλλο της 1/11/2006 "Στο αρχαιοτερο επαγγελμα στρεφονται 40.000 Γαλλοι φοιτητες,στην πλειονοτητα τους κοπελες,για να καλυψουν τις δαπανες των σπουδων τους".Τι προτεινεται,συγγρου ή σολωνος?
Αγγλια-δεν ηθελα να την αναφερω γιατι εκει ειναι πολυ πολυπλοκο το συστημα και εχει τα ξακουστα πανεπιστημια που καποιοι ζουν με την ψευδαισθηση πως θα ερθουν και απο εδω.Μονο να πω πως εκει ολα τα πανεπιστημια θεωρουνται δημοσια!Ο νομος εκει λεει "Τα ιδρυματα Ανωτατης εκπαιδευσης μπορουν να καθοριζουν διδακτρα μεχρι και 3000 λιρες το χρονο.Οι φοιτητες θα μπορουν να παιρνουν δανεια που θα μπορουν να αποπληρωνουν μετα τις σπουδες τους".Μα τι μου θυμιζει ρε γ**ωτο?Καπου το εχω ξανακουσει αυτο.

« Τελευταία τροποποίηση: 18/01/07, 12:09 από inthewoods »
Ξέρω πως ποτέ δε σημαδεύουνε στα πόδια. Στο μυαλό είναι ο Στόχος, το νου σου ε;

Αποσυνδεδεμένος chorrer

• Θαμώνας
  • μπαααααα!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #258 στις: 18/01/07, 21:19 »
@ inthewoods & @Morpheus@

Παιδια να με συμπαθατε αλλα νομιζω οτι αρχισαμε να ανακυκλωνομαστε......Νομιζω οτι εχω ηδη απαντησει σε ολα αυτα που γραψατε....Τεσπα, οσοι διαβαζουν το τοπικ θα βγαλουν τα δικα τους συμπερασματα....οσο για το νομοσχεδιο,μονο ο καιρος θα δειξει τελικα τα σωστα και τα λαθη της ολης ιστοριας.....
....Θα θελα να στρεψω την προσοχη μου σε ενα αλλο τοπικ, που με ενδιαφερει περισσοτερο (Τι ειναι ροκ) , ασε που χρωσταω μια απαντηση στον kiratzo αλλα και στον ευατο μου... ;)
...Ηταν μια απο τις πολυ λιγες συζητησεις που απολαυσα μεσα στα φορουμ γενικα και χαιρομαι ιδιατερα για αυτο.... :)

ΥΓ: ...Βεβαια δεν νομιζω οτι η συζητηση αυτη τελειωσε.... ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος Σοφία

• Θαμώνας
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #259 στις: 19/01/07, 03:01 »
 επανερχομαι και εγω στη συζητηση για να πω,οτι ειναι παραλογο να συζηταμε για το αν θα χαθει το εξαμηνο η οχι..Αφενος γιατι στη χειροτερη θα γινει διπλη εξεταστικη(πικρα..αλλα αναγκαιο κακο) και αφετερου γιατι οταν αποφασιζουμε να αγωνιστουμε για κατι,υπομενουμε και τις συνεπειες..Σε αυτη τη φαση οι καταληψεις νομιζω οτι πρεπει να επεκταθουν και σε αλλες σχολες και φυσικα σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να σταματησουν!!

βεβαια οπως ειπε και ο Ρουσοπολους η διαδικασια αναθεωρησης θα επισπευθει λογω των επεισοδιων και ο "διαλογος" ελειξε.. :P 

τι να πρωτοσχολιασω?την τιμωρια του φοιτητικου κινηματος,που δεν ηταν ησυχο και προκαλεσε παααααλι τοοοοοσα επεισόδια( :P) ή τον εποικοδομητικο και αποτελεσματικο διαλογο που γινοταν τοσο καιρο και τωρα θα διακοπει? ::)

και για να μην παρεξηγηθω δεν ειναι σκοπος μας να χαθει η εξεταστικη!οχι βεβαια,απλα θεωρω οτι δεν πρεπει να υποχωρησουμε σε αυτη τη φαση..
αλλωστε καταλαβαινω οτι το χασιμο της εξεταστικης,αλλη βαρυτητα εχει σε εναν πρωτοετη,αλλη σε εναν 4-ετη και αλλη σε εναν που παει για πτυχιο..

..αν οι καρχαρίες ήταν άνθρωποι θα διοργάνωναν πού και πού μεγάλες γιορτές στο νερό γιατί τα χαρούμενα ψαράκια έχουν καλύτερη γεύση απο τα μελαγχολικά..

Αποσυνδεδεμένος King Lui

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • "Have two bananas!!"
    • Προφίλ
    • King Lui
« Απάντηση #260 στις: 19/01/07, 13:17 »
Το θέμα είναι ότι λίγο πολύ ό,τι και να γίνει όσον αφορά τις καταλήψεις, το άρθο και οι μεταρρυθμίσεις τελικά θα περάσουν, οπότε το μόνο που θα πετύχουν τελικά είναι να το καθυστερήσουν λίγο. Οπότε τελικά θα μείνουν ευχαριστημένοι κάποιοι και θα έχουν να λένε "εντάξει εμείς τουλάχιστον αγωνιστήκαμε". Μου φαίνεται λίγο ματαιόδοξος και εγωιστικός αγώνας αυτός...
"Experience is the name someone gives to his mistakes" - Oscar Wilde

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #261 στις: 19/01/07, 13:41 »
εμ βεβαια , αρα το σωστο ειναι  να καθισεις σπιτακι σου και να πεις "δεν γ**ιεται ,αφου ουτως ή αλλως θα περασει γιατι να χαλασω εγω την ζαχαρενια μου?"
« Τελευταία τροποποίηση: 19/01/07, 13:43 από inthewoods »

Αποσυνδεδεμένος @Morpheus@

• Παλιός
  • real eyes realize real lies
    • Προφίλ
« Απάντηση #262 στις: 19/01/07, 14:29 »
Το θέμα είναι ότι λίγο πολύ ό,τι και να γίνει όσον αφορά τις καταλήψεις, το άρθο και οι μεταρρυθμίσεις τελικά θα περάσουν, οπότε το μόνο που θα πετύχουν τελικά είναι να το καθυστερήσουν λίγο. Οπότε τελικά θα μείνουν ευχαριστημένοι κάποιοι και θα έχουν να λένε "εντάξει εμείς τουλάχιστον αγωνιστήκαμε". Μου φαίνεται λίγο ματαιόδοξος και εγωιστικός αγώνας αυτός...
Αν ολοι οσοι εχουν αγωνιστει,για διαφορα δικαιωματα, στο παρελθον ειχαν αυτην την λογικη τοτε ακομα 18 ωρες την ημερα θα δουλευαμε και ο Χιτλερ θα ηταν κυριαρχος της Ευρωπης.... ::) ::)
θέμα Δίκης έγινε, το αν μου ανήκει η Ζωή μού,
...η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται...

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #263 στις: 19/01/07, 14:39 »
Ωραια αρα ας ξυστουμε λιγο να ανακουφιστουμε κιολας ε και αν μας παρουν και τα τελευταια λεφτα πο υυπαρχουν στην τσεπη μας τα ιδιωτικα δεν πειραζει ε?

Αυτοι οι καποιοι δεν θα λενε ευχαριστημενοι "εμεις τουλαχιστον αγνωιστηκαμε" Σιγουρα θα κοιμουνται με ησυχη συνηδηση οτι δεν κατσανε να τους απαυτωσει το κρατος αλλα αντιδρασανε. Αλλα οπως ειναι γνωστο αυξανεται το ποσοστο ομοφυλοφυλιας στον κοσμο οποτε θα απαυτωνει περισσοτερους το κρατος.

Αρα δεν αγωνιζοαμστε για τιποτα, λες και ηταν δυνατον να πεσει η χουντα....
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος pbarbalias

• Επισκέπτης
  • **
  • Βασίλη ζούμε για να σ' ακούμε!
    • Προφίλ
    • ClubZone
Το θέμα της παιδείας τελικά είναι πάντα επίκαιρο φίλε μου.
Νομίζω ακόμη και αν νομικά τα ΚΕΣ, ΚΕΚ, κλπ κατοχυρωθούν ως πανεπιστήμια,
αυτό δεν έχει να κάνει καμία διαφορά για τις ιδιωτικές εταιρείες. Πιθανόν ούτε
και για το δημόσιο.
Εξηγούμαι: Τί κι αν θεωρηθεί το ΚΕΚ πανεπιστημίο? Υπάρχει κανείς που θα σε προσλάβει
ως απόφοιτο πανεπιστημίου? Δεν νομίζω. Γνωρίζουμε όλοι τι έχει σπουδάσει ο καθένας
ανάλογα με την σχολή του.

Από την πλευρά μου δεν το πάω μακριά (περι εποχορηγήσεων του κράτους κλπ) αλλά έχω μια
πιο απλή απορία:
Όντας και εγώ απόφοιτος ΙΕΚ (τον πρώτο χρόνο ναι πλήρωναν οι γονείς μου, και από εκεί και
πέρα δούλευα part-time και τα πλήρωνα εγώ) Μήπως δεν υπάρχουν φοιτητές που χαρτζιλικόνται
από τους γονείς για τουλάχιστον 4-5 χρόνια? Όχι για να ξέρω..

Μετά από 3-4 χρόνια, και αλλαγές σε διάφορες εταιρείες, πήγα σε μία στην οποία έκανα τα interviews
για θέσεις προγραμματιστών. Ψάχναμε απεγνωσμένα άτομα κάποιο καιρό..
Το οποίο σημαίνει ότι δεν έιχαμε τρελλές απαιτήσεις, και αν χρειαζόταν θα κάναμε και
εκπαίδευση σε κάποιες εξειδικευμένες γνώσεις.
Θυμάμαι λοιπόν, ότι από 120 βιογραφικά (τα 70 ήταν απόφοιτοι πανεπιστημίων),
μόνο 1-2 άτομα ήταν που κάνανε. Και αυτοί γιατί το κυνηγούσαν από μόνοι τους και ήταν
και λίγο ενημερωμένοι.
Οι υπόλοιποι? Αιώνιοι φοιτητές. Μάθανε κάποιες παλιές εκδόσεις προγραμμάτων ως μάθημα,
και ...ότι θυμόντουσαν!

Από την μία, ναι δεν υπάρχει παιδεία. Συμφωνώ απόλυτα. Τουλάχιστον στην πληροφορική,
ακόμα και αυτά που μαθαίνουν είναι ήδη εκτός αγοράς. Από την άλλη, είμαι της άποψης
ότι τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την πρωτογενής σκέψη. Αν έχεις πάρει κάποιες
βάσεις, είναι πλέον ευκολότερο από οτι στο παρελθόν να εξελιχθείς περαιτέρω.

Αν προτιμάς να πας για καφέ με τα κοριτσάκια, αντί να κάτσεις να βγάλεις τα μάτια να μαθαίνεις
κάτι καινούργιο κάθε μέρα, τότε η διαδρομή σου είναι προκαθορισμένη.
Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν εργατικοί φοιτητές αλλά είναι λίγοι. Οι υπολοιποι διαβάζουν μόνο
στις εξεταστικές. Μην τρελαινόμαστε..
Δύσκολα τελειώνω μ' ότι αγαπώ...

Αποσυνδεδεμένος Mistral

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #265 στις: 19/01/07, 14:58 »
Από τη στιγμή που τον Ιούνιο έγιναν καταλήψεις, υπήρξε τέτοια κινητοποίηση για την μη αναθεώρηση, λουστήκαμε την διπλή εξεταστική...
Τώρα το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι καταλήψεις διαρκείας...
Δεν το λέω βέβαια με την δικαιολογία ότι "μπορεί είμαι υπέρ των καταλήψεων, οπότε υποστηρίζω τη θέση μου"...
Αλλά αν δεν γίνει, τότε απλά τσάμπα οι καταλήψεις και η πίκρα της διπλής εξεταστικής....
ΈΤσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον...
Αν περάσει έτσι απλά το νομοσχέδιο, τότε αυτόματα περνάει και το μήνυμα
"Μην ξανακατέβετε σε κινητοποιήσεις, είτε είστε φοιτητές, είτε εργαζόμενοι κλπ κλπ" αφού στην τελική δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα...

τονίζω ξανά...
Είμια κατά των καταλήψεων, δεν είμαι κομματικοποιημένος και στην τελική
έχω 3 μαθήματα για πτυχίο και θέλω να προλάβω το μεταπτυχιακό το Σεπτέμβρη...
Υποκειμενικά όμως εγώ έτσι παρατηρώ τα πράγματα...Ή κάνε κάτι αποφασιστικά μέχρι τέλους, ή
απλά μην το ξεκινάς...
C ya!
« Τελευταία τροποποίηση: 19/01/07, 15:00 από Mistral »

Αποσυνδεδεμένος King Lui

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • "Have two bananas!!"
    • Προφίλ
    • King Lui
« Απάντηση #266 στις: 19/01/07, 15:00 »
εμ βεβαια , αρα το σωστο ειναι  να καθισεις σπιτακι σου και να πεις "δεν γ**ιεται ,αφου ουτως ή αλλως θα περασει γιατι να χαλασω εγω την ζαχαρενια μου?"

Όχι το σωστό είναι να στρώσεις τον κ**ο σου και να περάσεις κανένα μάθημα και να πάρεις πτυχίο πριν από το μετρό της Θεσσαλονίκης. Και αν είσαι μάγκας κάνε πορείες και αποχές και ότι αγώνες θέλεις, χωρίς να διακόπτεις τους υπόλοιπους που θέλουν να κάνουν μάθημα.

Αποσυνδεδεμένος King Lui

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • "Have two bananas!!"
    • Προφίλ
    • King Lui
« Απάντηση #267 στις: 19/01/07, 15:02 »
Πείτε μου πάντως ρε παιδιά ειλικρινά, πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση να μην περάσει το νομοσχέδιο λόγω των καταλήψεων?

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #268 στις: 19/01/07, 15:05 »

Όχι το σωστό είναι να στρώσεις τον κ**ο σου και να περάσεις κανένα μάθημα και να πάρεις πτυχίο πριν από το μετρό της Θεσσαλονίκης. Και αν είσαι μάγκας κάνε πορείες και αποχές και ότι αγώνες θέλεις, χωρίς να διακόπτεις τους υπόλοιπους που θέλουν να κάνουν μάθημα.
E ναι πρωτα τελειωσε το σχολειο, μετα τελειωσε το πανεπηστιμιο κανε φανταρος βγαλε και μια μικρη περιουσια και τοτε που θα εισαι αυτονομος εχεις δικαιωμα να παραπονεθεις. Ρε συ οι πορειες διακοπτουν τους δρομους σε τι διαφερει? Καταληψεις ειναι μορφη αγωνα δεν ειναι μαγια το να αγωνιζεσαι στα κρυφα. Ναι και γω αγωνιζομαι σπιτι μου αμα ειναι ετισ να μην εμποδισω και κανεναν να κανει μαθημα..

Πείτε μου πάντως ρε παιδιά ειλικρινά, πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση να μην περάσει το νομοσχέδιο λόγω των καταλήψεων?
Περασει δεν περασει θα αγωνιστουν οσοι το θελουν πραγματικα. Και θες ενα καλο παραδειγμα? Πιστευε κανενας σπαρτιατης οτι θα εμποδισουν να περασουν οι περσες? Ε κατσανε/? Η ιστορια γεματη παραδειγματα. Δεν εχει τοση σημασια αν θα περασει στην τελικη που ειναι δεδομενο σχεδον οτι θα περασει. Αν δεν αγωνιστης τοτε περναει και σε ξεσκιζει κιολας
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος King Lui

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • "Have two bananas!!"
    • Προφίλ
    • King Lui
« Απάντηση #269 στις: 19/01/07, 15:11 »
Εγώ δεν είπα να αγωνιστεί κανείς μόνος του. Απλά μου φαίνεται λίγο οξύμωρο οι αγωνιστές να λένε ότι η παιδεία είναι δικαίωμα όλων και γιαυτό δεν θέλουν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια (επειδή μπορούν να πάνε μόνο οι πλούσιοι) και από την άλλη να κάνουν κατάληψη και να στερούν το δικαίωμα της παιδείας (έστω και προσωρινά) στους υπόλοιπους. Αυτό που είπα είναι ότι αν είναι μάγκες ας αγωνιστούν χωρίς να εμποδίσουν τους υπόλοιπους να κάνουν μάθημα. Εξάλλου δεν τους φταίνε αυτοί σε τίποτα. Και το αντίστοιχο με τους Σπαρτιάτες δεν είναι να κάνεις μια κατάληψη...δεν είναι και τόσο ηρωικό αυτό. Αν θέλεις να συγκριθείς με τους Σπαρτιάτες πάνε κάνε μια κατάληψη του Υπουργείο Παιδείας...

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #270 στις: 19/01/07, 15:19 »
Οταν οι μπατσοι δερνουν φοιτητες ολοι λενε οτι οι φοιτητες τα φταινε. Οταν κανουν καταληψη παλι φοιτητες φταινε. Οταν κανουν πορειεα και κλεινουν δρομους παλι οι φοιτητες φταινε. Κλεινουν το πανεπιστημιο σε ενδειξη διαμαρτυριας. Προτιμας να μην κανεις μαθημα 1 μηνα η να πληρωνεις το μαθημα σου για τα δισεγγονα σου? Εσυ δεν κανεις καν αγωνα απο οτι καταλαβα. Μην καταδικαζεις αυτους που τουλαχιστον προσπθαουν να αγωνιστουν και για σενα που εισαι αδιαφορος.

Αποσυνδεδεμένος King Lui

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • "Have two bananas!!"
    • Προφίλ
    • King Lui
« Απάντηση #271 στις: 19/01/07, 15:35 »
Εγώ έχω αποφοιτήσει πριν από εφτά χρόνια. Αλλά αν ήμουν στο πτυχίο και για να κάνει κάποιος κατάληψη εγώ έχανα ολόκληρο εξάμηνο θα τον πατούσα με το αυτοκίνητο. Εδώ άκουσα περίπτωση φοιτητή που ήταν έτοιμος να φύγει στο εξωτερικό για μεταπτυχιακό (ήταν σίγουρος για το πτυχίο του γιατί είχε μόνο τη διπλωματική να παραδώσει) και δεν μπόρεσε να πάρει το πτυχίο λόγω της κατάληψης!! ΗΜΑΡΤΟΝ.

Όσο για τα δισέγγονα θα τους κόψω τον κ**ο να περάσουν στο δημόσιο πανεπιστήμιο αν δεν έχω λεφτά για το ιδιωτικό...στην περίπτωση που θέλουν να σπουδάσουν βέβαια..
« Τελευταία τροποποίηση: 19/01/07, 15:38 από King Lui »

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #272 στις: 19/01/07, 15:38 »
Eκει ειναι το ολο θεμα που αδυνατεις να καταλαβεις προφανως φιλε king lui.Ποιον θα παταγες?ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑ αποφασιζει να διαμαρταρυθει εχοντας κλειστη την σχολη.

Αποσυνδεδεμένος King Lui

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • "Have two bananas!!"
    • Προφίλ
    • King Lui
« Απάντηση #273 στις: 19/01/07, 15:50 »
και για τον καημένο που έχασε το μεταπτυχιακό στο εξωτερικό το φοιτητικό σώμα τι θα κάνει?

Casualties of war θα μου πείτε....
« Τελευταία τροποποίηση: 19/01/07, 15:54 από King Lui »

Αποσυνδεδεμένος chorrer

• Θαμώνας
  • μπαααααα!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #274 στις: 19/01/07, 15:56 »
 >:( >:( >:( >:( >:( >:(

.....Καλα ρε κουφαλες τι εγινε??
....Περιμενατε να σταματησω να απανταω για να πειτε παλι το κομματι σας??
...Ελεος ρεεεεεεεεεεεεε!!!!!!
ΠΑΛΙ τα ιδια θα λεμε??
.......Βγηκατε δεκα παιδακια και κλεισατε μερικες σχολες και μιλατε δια φοιτητικο σωμα??
.....Ποιο φοιτητικο σωμα ?? Αυτο που η ΠΑΣΠ εχει προωθησει για να κανει αντιπολιτευση??
....Αυτο που φωναζει μαζι με τους εργατες και ειναι φερεφωνο του ΚΚΕ??
....ή Μηπως το συντονιστικο καταληψεων, που ειναι εκει μεσα μαζεμενα Τα παιδακια του ΕΑΑΚ και τα αναρχικακια που βαζουνε φωτιες και σπανε τζαμαριες??

Για ποια δημοκρατικη συνελευση μιλατε ρε ολοι σας , που οταν βγει καποιος να  πει κατι εναντιον των καταληψεων ....οχι απλως δεν τον ακουτε αλλα γιουχαρετε κιολας και μερικοι του πετανε κι αδεια ποτηρια του καφε!!!!

.....Ουστ απο δω ρε που θελετε να συγκριθειτε και με τα παιδια του πολυτεχνειου.....και με ποιους αλλους?? ....τους σπαρτιατες?? ........Εδω φοβαστε να πατε κοντα στο υπουργειο και κρυβεστε πισω απο την ανωνυμια του πληθους για να το παιζεται μαγκες κι επαναστατες......κοψε ρε κατι επαναστατες που μας κανουν και μαθηματα......Μαθατε μια καραμελα και την πιπιλιζετε ολη μερα, "αγωνιζεστε" πινωντας καφε στο κυλικειο και θελετε να μας μαθετε πως να αγωνιζομαστε κιολας!!!!