Λοιπόν αφήνω όλες τις επιχειρηματολογίες περί 1,2,3,4,5 γιατί σε λίγο θα κλείσει το forum όπως το πάμε...

κοίταξε πού επικδυνολογώ...
Υπάρχουν καθηγητές σε όλες τις σχολές (στη δική μου 4), οι οποίοι κάθε εξάμηνο περνούν το 10% ελάχιστο ποσοστό που ορίζει και ο νόμος...τους υπόλοιπους κόβουν μαχαίρι...
Διδασκαλία δυσκατανόητη...μάθημα αόριστο και ακαταλαβίστικο...δίχως νόημα...βιβλία του 70 και πετάν το κορυφαίο "πάρε αγγλικό και μάθε τα καλά..."...και αν το τελευταίο δεν ισχύει απόλυτα σε όλους ισχύουν όλα τα προηγούμενα...
Οπότε το να κοπώ 3 φορές είναι πολύ εύκολο...(μπορώ να σου αναφέρω καθηγητή, μάθημα και αριθμός μαθητών = 700 /έτος που το χρωστούν ενώ το έχουν δώσει πάνω από 5-6 φορές)...
Πάω επιτροπή...Περνάω = οκ
Κόβομαι...Ε μετά τί?περιμένω να με περάσει ο εν λόγω καθηγητής??δεν νομίζω...πάμε για επόμενη επιτροπή δηλαδή...
και όλα αυτά τη στιγμή που περιορίζονται και τα έτη φοίτησης και επομένως υπάρχει όριο...
Εφόσον λοιπόν υπάρχουν 2-3 τέτοιοι καθηγητές τότε τί θα κάνεις...
ΘΑ αναγκαστείς να τους "πιάνεις", να τα σκας και να περνάς τα μαθήματα μία ώρα νωρίτερα...
Επιτροπή ποια ακριβώς ??Μέσα από τη σχολή...Αφού όλοι αλληλοκαλύπτονται...
Και ακόμα δεν έχω δει επιτροπή αδιάβλητη επέτρεψέ μου να σου πω...
Αν νομίζεις ότι κινδυνολογώ τότε απλά δεν σου έχει τύχει ή είσαι πολύ τυχερός, ή απλά δεν έχεις δει πώς δουλεύει το σύστημα...
Μιλάω με στοιχεία, όχι με αν, θα, μπορεί...Αυτό συμβαίνει στην πλειοψηφία...
Φοιτητές που έχουν βγει και έχουν καταγγείλει δημοσίως καθηγητές, έχουν αλλάξει σχολή για ΕΝΑ μάθημα, επειδή δεν μπορούσαν να πάρουν το πτυχίο τους...
Η αυθαιρεσία σε όλο της το μεγαλείο...
Άλλη περίπτωση "Φοιτητής γράφει τουλάχιστον 7 και κόβεται, δικαιολογία του καθηγητή : Την προηούμενη φορά είχες γράψει 2, άρα αν ξαναγράψεις 7 την επόμενη θα σε περάσω"...
Συμπέρασμα : Καλό το μέτρο, αλλά πρέπει να υπάρξει ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ...
Στο άρθρο 16 δεν αναφέρεται πουθενά, κι όταν κάτι ακούστηκε έσπευσαν σε απεργίες...
Τί ψάχνεις??Γι'αυτό λοιπόν λέω, καλά όλα αλλά επιφανειακά...
Όσον αφορά στο 4. επέτρεψέ μου και πάλι να σου πω ότι και συ εικασίες κάνεις...
Δεν μιλάς με γεγονότα...απλά πιστεύεις τα όσα βλέπεις γραμμένα...καλύτερα μάλλον, τα υποστηρίζεις ενώ δεν τα έχεις δει στην πράξη...δεν βλέπω ότι κάνω κάτι λιγότερο ή περισσότερο από σένα...και εφ'όσον κρίνω ένα νομοσχέδιο ή οτιδήποτε άλλο μόνο με "θα" μπορώ να μιλάω...μην κολλάς τόσο πολύ στις λέξεις, χάνεις την ουσία...

2.Απλά όλοι οι Δαπίτες μιλάνε όπως εσύ υποστηρίζοντας το έργο τους!

Άντε με κούρασες...
I'm out...
A kai pou sai!Keep garizing!:)
P.S Δεν θέλω να περνάω επιτροπή, θέλω να περνάω το μάθημα με την αξία μου, με την πρώτη επειδή το μάθημα γίνεται καλά, τα βιβλία είναι ευκατανόητα και ο καθηγητής είναι αστέρι...