Ετυχε να ειμαι στο κεντρο, κατα τη διαρκεια μιας πορειας.. οχι τρομερα πραγματα, ηταν καμια 100-150 ατομα επι της εγνατιας, διαδηλωνοντας...
Αυτοι στο δρομο λοιπον, και καμια 15αρια αστυνομικοι (οχι μπατσοι, μη μας αφορισει κ η Λουκα..

)
Εκνευριστηκα ειλικρινα οταν ακουσα τα γνωστα "μπατσοι γουρουνια δολοφονοι", "εσεις που τωρα κοιτατε τη πορεια φορεστε αλεξισφαιρα, περναει η αστυνομια"
Για μενα εχουνε χασει τελειως τη μπαλα..
Πας δλδ να διαμαρτυρηθεις για το χ,ψ προβλημα των πανεπιστημιων, και ωπ, ριχνεις και κανα μπινελικι στους αστυνομικους! Πραγματικα πιστευω δλδ οτι το κανουν μονο και μονο καποιοι που εχουνε προβλημα (με ολη τη σημασια της λεξης), και τα ξεσπανε εκει περα..
Οι αστυνομικοι (στη συγκεκριμενη περιπτωση) δεν ηταν καθολου προκλητικοι..
Και στην τελικη αν απουσιαζαν και κα*λωνε σε καποια ζωα να σπασουν τζαμαριες ή να βαλουν φωτιες σε αυτοκινητα τι θα γινοταν; μετα θα ελεγαν "που ηταν η ελληνικη αστυνομια;!"
Οσο για την ιστορια του Αρη, δεν ειναι καθολου απιθανη, και δεν την αμφισβητω καθολου.. Εχουνε δει και ακουσει χειροτερα τα ματακια μου και τα αυτια μου..
Η ιδια ιστορια εχει συμβει και μενα γνωστο μου.. τηλεοπτικες καμερες τραβουσαν μονο τους "καλους αστυνομικους" που εσωσαν την κατασταση, και ηταν τελειως τυχαιο οτι δεν τραβηξαν τους "καλους αστυνομικους" που επιαναν απ το λαιμο παιδακια, τα κολλουσαν σε τζαμαριες, και τα απειλουσαν..
Ο "καλος αστυνομικος" που στελνει παιδι στο νοσοκομειο και το απειλει να πει οτι επεσε με το μηχακι γτ αλλιως θα παθει χειροτερα, δε βγαινει στη δημοσιοτητα..
Ειναι πολυ λεπτο το θεμα με την αστυνομια γενικοτερα..
Δεν ειναι ολοι "καθαροι", αλλα δεν ειναι και ολοι σκαρτοι..