Αποστολέας Θέμα: Πανεπιστημιακό άσυλο  (Αναγνώστηκε 196385 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giorgos_z

• Θαμώνας
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Πανεπιστημιακό άσυλο
« Απάντηση #200 στις: 22/10/07, 15:17 »
πες τα ρε roufus να βρω και γω καμια υποστηριξη γιατι πολλοι εδω περα πανε να μας πουλησουν κουτοχορτο.σε λιγο θα μας βγαλουν και το ιεκ ξυνη καλυτερο απο τα ελληνικα πανεπιστημια.τοση λυσσα πια λες και ο πατερας τους εχει στα σκαρια να ιδρυσει κανα ιδιωτικο πανεπιστημιο για να μοιραζει πτυχια και να τα κονομησει.
εγω οσον αφορα τη παιδεια προτεινα το εξης απλο:ουτε μια δεκαρα σε οπλικα συστηματα,εξοπλισμους και ενα καρο μλκιες του στρατου και να δοθουν ολα τα λεφτα στη παιδεια.απομακρυνση ολων των καθηγηταραδων της νεας δημοκρατιας η του πασοκ που τα παιρνουν απο ολα τα κονδυλια των πανεπιστημιων η περνανε τους φοιτητες με τα κονε των παραταξεων.να μπουν στη θεση τους καθηγητες που θα διδασκουν οι ιδιοι το κωλομαθημα τους και οχι τπτ τσιρακια τους.ανανεωμενα συγγραματα και οχι παλαιολιθικα,ολα δωρεαν απο το κρατος.λεφτα για τα εργαστηρια και τα προγραμματα πρακτικης σε βιομηχανιες η γενικα σε χωρους εργασιας.προφανως καμια επιχειρηση στο πανεπιστημιο.τελος,πανεπιστημιο με πολιτικο ασυλο γιατι υπαρχουν καποιοι που τους νοιαζει η κοινωνια και οι πολιτικοι συσχετισμοι και αρνουνται να κατσουν στον καναπε και να τα βλεπουν ολα στις ειδησεις.
καταλαβετε το πια γμτ κερατο μου:δυο ειναι τα βασικα προβληματα της δημοσιας παιδειας μας:
1.το κρατος αντι να δινει λεφτα για τη παιδεια τα δινει στους στρατους,στους μπατσους η στη τσεπη του καθε ''μαγκα''
2.απο αυτα τα ελαχιστα που πανε στη παιδεια τα φιλτραρουν οι αλλοι ''μαγκες'' οι μεγαλοκαθηγητες και τα βαζουν στη τσεπουλα τους. περιπτωσεις γνωστες σε ολους:στο πολυτεχνειο,στα τει,στη παντειο φυσικα αλλα και νομικη
οσοι λοιπον δεν μπορουν να δουν αυτα τα πραγματα και λυσσουν για ιδιωτικα πανεπιστημια πολυ απλα δεν ξερουν τι τους γινεται η εσκεμμενα τα συγκαλυπτουν.υπαρχουν και αλλοι ομως που δεν τρωνε κουτοχορτο.
τα ιδιωτικα πανεπιστημια δεν θα ερθουν ποτε στην ελλαδα οσο υπαρχουν ανθρωποι που παιζουν τα κεφαλια τους στο δρομο,με οποιο τροπο και αν το κανουν.και οι αποφασεις μπολονιας-πραγας επρεπε να χουν περασει προ πολλου.ελα μου ομως που ουτε αυτες εχουν περασει.
Κάθε σου ώρα κ'ένα λουλούδι σου τραγουδάει μέσα στην καρδιά
Ο χρόνος σου είναι η μουσική που πηγάζει απο μέσα σου βαθιά

Αποσυνδεδεμένος pa...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...παίζει να είμαι εγώ το μαύρο πρόβατο εδω μέσα..
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: 22/10/07, 15:43 »
Ρε φίλε είσαι πολύ στον κόσμο σου και αυτό καταντάει πολύ κουραστικό. Τα αποτελέσματα των αγώνων τις προηγούμενης χρονιά τα νιώσαμε όλοι οι φοιτητές στο πετσί μας. Άντε πάνε να παρακολουθήσεις κανένα μάθημα και άσε τις αρλούμπες. Το ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ θεωρείται ιστορία εδώ και χρόνια.
Και επειδή κάπου διάβασα, δε θυμάμαι ποιος το έγραψε, ότι στο πολυτεχνείο κερδίσαμε τον θεσμό του ασύλου με αίμα, και φρικάρισα, να πω ότι στο πολυτεχνείο υπήρχε ήδη ο θεσμός του ασύλου και γι' αυτό έγινε ότι έγινε. Αν δεν υπήρχε πιθανά ακόμα η κυκλοφορία στους δρόμους να απαγορευόταν μετά τις 10 το βράδυ. Βέβαια, στην περίπτωση του πολυτεχνείου ο θεσμός του ασύλου λειτούργησε σωστά γιατί απλά έπρεπε να γίνει αλλαγή. Χρειαζόταν. Την απαιτούσε η περίσταση. Τώρα δε διανύουμε περιόδους δικτατορίας. Και τέλος πάντων όπως έχουμε πει 536532 φορές σε αυτό το θέμα αλλά μερικοί συνεχίζουν να παίζουν το μονόχορδό τους, υπάρχει νομοθετική ρύθμιση που επιτρέπει την άρση του ασύλου εφόσον μέσα στον πανεπιστημιακό χώρο λαμβάνουν χώρα πράξεις που διώκονται ποινικά. Το ότι δεν δίνεται εντολή να μπει η αστυνομία μέσα δεν σημαίνει ότι δεν έχει δικαίωμα να το κάνει.
Recordings!! Make your demo..

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: 22/10/07, 17:27 »
Ρε φίλε είσαι πολύ στον κόσμο σου και αυτό καταντάει πολύ κουραστικό. Τα αποτελέσματα των αγώνων τις προηγούμενης χρονιά τα νιώσαμε όλοι οι φοιτητές στο πετσί μας. Άντε πάνε να παρακολουθήσεις κανένα μάθημα και άσε τις αρλούμπες. Το ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ θεωρείται ιστορία εδώ και χρόνια.
Respect... Απλά...

καταλαβετε το πια γμτ κερατο μου:δυο ειναι τα βασικα προβληματα της δημοσιας παιδειας μας:
1.το κρατος αντι να δινει λεφτα για τη παιδεια τα δινει στους στρατους,στους μπατσους η στη τσεπη του καθε ''μαγκα''
2.απο αυτα τα ελαχιστα που πανε στη παιδεια τα φιλτραρουν οι αλλοι ''μαγκες'' οι μεγαλοκαθηγητες και τα βαζουν στη τσεπουλα τους. περιπτωσεις γνωστες σε ολους:στο πολυτεχνειο,στα τει,στη παντειο φυσικα αλλα και νομικη
οσοι λοιπον δεν μπορουν να δουν αυτα τα πραγματα και λυσσουν για ιδιωτικα πανεπιστημια πολυ απλα δεν ξερουν τι τους γινεται η εσκεμμενα τα συγκαλυπτουν.υπαρχουν και αλλοι ομως που δεν τρωνε κουτοχορτο.
Κατ'αρχάς μην δημοσιοποιείς το τί κάνεις με το κερατό σου. Λίγη ευγένεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Κατα δεύτερον, Αυτό που πάντα απολαμβάνω και διασκεδάζω να βλέπω, είναι η συνεχής άρνηση των ευθυνών απο τους "αγωνιστές" που βλέπω κατα καιρούς. Ρωτάω εγώ λοιπόν το εξής:

Σε ποιο πανεπιστήμιο θέλετε λεφτά?
Σε αυτό που η πληρότητα στα αμφιθέατρα είναι της τάξης του 50-60%?
Σε αυτό που το κυλικείο είναι πάντα γεμάτο και τα ζάρια πάντα ζεστά?
Σε αυτό που είναι πλέον παράδοση ο φοιτητής να ολοκληρώνει τις σπουδές του κατα μέσο όρο στα 6-8 χρόνια? (Για τα 4ετή μιλάω τώρα)

Προς θεού, δεν λέω οτι είμαι καλύτερος, αλλα τουλάγχιστον δεν κλαίγομαι συνέχεια, και αναγνωρίζω τη συμβολή μου στο πρόβλημα...
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: 22/10/07, 17:56 »

Χμμμμ.. Ενώ το 90% των "αγωνιστών" στις πορείες, δεν είναι έτσι, ε?  ::)  ::)  ::)

Και ετσι να ειναι εχει σημασια?
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #204 στις: 22/10/07, 18:19 »
Ζώντας και τα 2 περιβάλλοντα εκπαίδευσης (δημόσιο και ιδιωτικό πανεπιστήμιο) θα ήθελα να εκφέρω και εγώ τη γνώμη μου σε αυτό το σημαντικό ζήτημα:

1) Το βασικό επιχείρημα κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων είναι ότι με τα λεφτά αγοράζεις το πτυχίο.. Αυτό είναι κάτα βάση λάθος για 2 λόγους:
    α) Κάνοντας το MSc μου στην Αγγλία και κατά τη διάρκεια του ενός χρόνου φοίτησης εκεί ποτέ δεν ένιωσα την αίσθηση ότι κάποιος μου χάριζε πτυχία.. Αντιθέτως, υπήρχαν περιπτώσεις όπου φοιτητές δεν πετύχαιναν στις εξετάσεις και κατά συνέπεια δεν λάμβαναν πτυχίο.. Έπρεπε να διαβάσω πάρα πολύ για να πάρω κάποιον αξιοπρεπή βαθμό γεγονός που μου χάρισε γνώσεις αλλά και σύστημα διαβάσματος..
    β) Στην Αγγλία, υπάρχει ένας αυτόνομος οργανισμός (RAE) ο οποίος αξιολογεί τα πανεπιστήμια στη κλίμακα του 5.. Προσωπικά, επέλεξα το πανεπιστήμιο μου με βάση αυτό το γνώμονα.. Οι εργοδότες, γνωρίζουν αυτή την κατάταξη και πράττουν αναλόγως.. Δύσκολα κάποιος που έχει φοιτήσει σε ένα πανεπιστήμιο βαθμολογίας 1/5 θα θεωρηθεί πιο ικανός από κάποιον που έχει φοιτήσει σε ένα πανεπιστήμιο βαθμολογίας 5/5..

2) Όλες οι οικογένειες δεν έχουν λεφτά για να ξοδεύουν σε ακριβά και μη, ιδιωτικά πανεπιστήμια..
    Αυτό είναι εν μέρει σωστό με μια διαφορά όμως.. Τα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια δεν προσφέρουν χαμηλότερης ποιότητας εκπαίδευση.. Αντιθέτως, παρατήρησα ότι πολλές γνώσεις που ξαναδιδάχθηκα στο εξωτερικό τις είχα ήδη λάβει από την Ελλάδα και μάλιστα τα πανεπιστήμια της τελευταίας τις προσέφεραν και πολύ πιο "εύστοχα".. Αυτό σημαίνει ότι τα δημόσια πανεπιστήμια δεν πρόκειται ποτέ να βαθμολογηθούν λιγότερο από τα ιδιωτικά που ίσως ιδρυθούν.. Επομένως, όποιος επιθυμεί να φοιτήσει σε δημόσιο πανεπιστήμιο, δεν θα θεωρείται παιδί ενός κατώτερου θεού, αλλά καταρτισμένος απόφοιτος..

3) Το πανεπιστημιακό άσυλο εμποδίζει την ελεύθερη διακίνηση και δημιουργία ιδεών..
    Δεν ξέρω για εσάς πάντως, αλλά εγώ όταν έμπαινα στη Σόλωνος και έβλεπα τα τραπεζάκια, τις αφίσες στους τοίχους, τους μαρκαδόρους στα έδρανα κ.λπ. δεν είχα καμία διάθεση να διακινήσω ιδέες.. Στην Αγγλία από την άλλη μεριά, καθόμασταν σε καθαρές αίθουσες, σε όμορφα κυκλικά τραπέζια με πρίζες για τα laptops, με wireless δίκτυα και νιώθαμε πραγματικοί φοιτητές.. Τα άτομα που επέβλεπαν τον χώρο (οι κατά κόσμον securitades) δεν μας είχαν ενοχλήσει ούτε μια φορά παρά μόνο όταν η ώρα πήγαινε 12:00 το βράδυ και έπρεπε να κλείδώσουν κάποια αίθουσα και να μεταφερθούμε σε κάποια άλλη.. Εκ διαμέτρου αντίθετα, αλγεινή εντύπωση μου προκάλεσε το γεγονός ότι 1 μήνα (αν δεν κάνω λάθος -- δεν ήμουν φοιτητής τότε αλλά με πληροφορήσανε και έσπευσα να τα δω με τα μάτια μου) μετά την ανακατασκευή της Νομικής, το Αίθριο (όσοι ήταν/είναι ΝΟΠΕ θα καταλάβουν τι εννοώ) είχε γεμίσει με ηλίθιες επιγραφές στους τοίχους και γενικώς είχε την όψη πλατείας μετά από πόλεμο..

Συμπερασματικά, τα ελληνικά πανεπιστήμια θέλουν 2 "ενέσεις".. Οργάνωση και τεχνολογία.. Οργάνωση διότι δεν είναι δυνατόν, στον 21ο αιώνα, να μην έχει ο κάθε φοιτητής ένα e-mail account (γνωρίζω ότι πολλά τμήματα έχουν πάντως) και να αναγκάζεται να κατεβαίνει στη σχολή του για να δει μια ανακοίνωση.. Τεχνολογία διότι δεν είναι δυνατό να γίνεται μάθημα ακόμη στον μαυροπίνακα και δίχως powerpoint παρουσιάσεις το λιγότερο..
Ήδη παρατηρώ ότι καθηγητές οι οποίοι είχαν φοιτήσει στο εξωτερικό, προσπαθούσαν στο μέτρο του δυνατού, να εφαρμόσουν κάποια από τα παραπάνω αλλά είναι υπερβολικά λίγοι.. ΄

Δεν ξέρω αν σκέφτομαι σωστά.. Δεν ξέρω αν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια εντείνουν τον ανταγωνισμό.. Αυτό που βλέπω όμως είναι ότι η συνταγή κάπου έχει αποτύχει.. Δεν μπορεί να είμαστε οι φτωχοί συγγενείς.. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να απαλλαγούμε από τις δογματικές ιδέες μας.. 

Αποσυνδεδεμένος Amplifier

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: 22/10/07, 19:01 »
Σε αυτό που είναι πλέον παράδοση ο φοιτητής να ολοκληρώνει τις σπουδές του κατα μέσο όρο στα 6-8 χρόνια? (Για τα 4ετή μιλάω τώρα)

Ποιος φταίει για όλα αυτά; Γιατί η πληρότητα στο αμφιθέατρο της τάξης είναι 50-60%; γιατί το κηλυκείο είναι πάντα γεμάτο και τα ζάρια ζεστά; Ποιος φταίει για όλα αυτά; μόνο οι φοιτητές; και όλοι οι άλλοι είναι οι καλοί της υπόθεσης που προτείνουν τις καλύτερες λύσεις σκεφτόμενοι μόνο το καλό των φοιτητών;
Δηλαδή με τα ιδιοτικά Πανεπιστήμια τα αμφιθέατρα θα ναι γεμάτα από φοιτητές γεμάτους ενέργεια και όρεξη για μάθηση και το κηλικείο χρεωκοπημένο; ::)

ΥΓ: δεν ανήκω σε καμία παράταξη κι ούτε πρόκειται.
« Τελευταία τροποποίηση: 22/10/07, 19:03 από Amplifier »

Αποσυνδεδεμένος pa...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: 22/10/07, 19:14 »
Η νοοτροπία του Έλληνα φοιτητή φταίει πάνω και περισσότερο απ' όλα.

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: 22/10/07, 19:16 »
"Όσοι είναι υπερ των ιδιωτικών είναι άνετοι οικονομικά"
Αφού και όσοι είναι κατα, πάλι έτσι είναι οι περισσότεροι.

Το χεις ψάξει;

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Έτσι να συμβιώνουμε, σαν τον σκύλο με τη γάτα...
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: 22/10/07, 19:22 »
Μάλλον δεν πηγαίνετε στις παραδόσεις! 10% είναι η συμμετοχή το πολύ και ευτυχώς. Αν ήταν μεγαλύτερο το ποσοστό θα υπήρχε πρόβλημα.

Η συνθήκη της Μπολόνια έχει ήδη εφαρμοστεί στην πράξη. Αλλά μάλλον βρίσκεστε σε άλλη διάσταση και δεν είναι εύκολο να επικοινωνείσετε με την πραγματικότητα!
Δεν στενοχωριέμαι για ότι έχασα αλλά για ότι θα μπορούσα να είχα κερδίσει. Αυτό που είχαμε το κουβαλάμε πάντα, αυτό που δεν κερδίσαμε το ονειρευόμαστε.

Αποσυνδεδεμένος pa...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: 22/10/07, 19:25 »
Γιατί θα ήταν πρόβλημα αν είχαμε μεγαλύτερη συμμετοχή και ποια είναι η συνθήκη της Μπολόνια;; Στείλε με...........

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #210 στις: 22/10/07, 19:30 »
Μάλλον δεν πηγαίνετε στις παραδόσεις! 10% είναι η συμμετοχή το πολύ και ευτυχώς. Αν ήταν μεγαλύτερο το ποσοστό θα υπήρχε πρόβλημα.

Η συνθήκη της Μπολόνια έχει ήδη εφαρμοστεί στην πράξη. Αλλά μάλλον βρίσκεστε σε άλλη διάσταση και δεν είναι εύκολο να επικοινωνείσετε με την πραγματικότητα!

Χωρίς καμμιά διάθεση ειρωνίας.

Δε βοηθάς όμως :(

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: 22/10/07, 19:32 »
Όσοι είναι κατά των ιδιωτικών είναι όλοι φτωχοί μεροκαματιάρηδες που πεινάνε?
Στο μέσο όρο βρίσκονται και αυτοί οικονομικά, όπως η συντριπτική πλειοψηφία.

Όσοι είναι κατά των ιδιωτικών ή όσοι φροντίζουν να φαίνονται ότι είναι κατά των ιδιωτικών;

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: 22/10/07, 19:39 »
Το ότι κάποιος είναι άνετος οικονομικά δε του αποκλείει το δικαίωμα να είναι και κατά των ιδιωτικών παν/μιων.
Δε νομίζω ότι κατά των ιδιωτικών είναι μόνο όποιος ζει στα όρια της φτώχειας.

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες και δυστυχώς οι περισσότεροι ''αριστεροί'' που χω γνωρίσει είναι λεφτάδες. Όμως αν δε λάβουμε υπόψιν αυτούς που λένε ότι είναι κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων, τι θα γίνει με τους πραγματικά φτωχούς;

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: 22/10/07, 20:55 »

Ποιος φταίει για όλα αυτά; Γιατί η πληρότητα στο αμφιθέατρο της τάξης είναι 50-60%; γιατί το κηλυκείο είναι πάντα γεμάτο και τα ζάρια ζεστά; Ποιος φταίει για όλα αυτά; μόνο οι φοιτητές; και όλοι οι άλλοι είναι οι καλοί της υπόθεσης που προτείνουν τις καλύτερες λύσεις σκεφτόμενοι μόνο το καλό των φοιτητών;
Δηλαδή με τα ιδιοτικά Πανεπιστήμια τα αμφιθέατρα θα ναι γεμάτα από φοιτητές γεμάτους ενέργεια και όρεξη για μάθηση και το κηλικείο χρεωκοπημένο; ::)

Καταρχάς να σε παρακαλέσω όταν κάνεις παράθεση πόστ άλλων, να μην κρατάς μόνο τις φράσεις που σε συμφέρουν. Αν και έχω κάνει αρκετές ρυτίδες με αυτά που διαβάζω, δεν χρειάζομαι ακόμα λάσπη..

Παρατηρώ λοιπόν οτι έχεις "καταλάθος" τη πεποίθηση οτι γράφω τα παραπάνω για να υποστηρίξω τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Αν προσέξεις ολόκληρο το μηνυμά μου θα δείς οτι απευθύνομαι στο κάθε "επαναστάτη" (για να μην αρχίσω το βρίσιμο) που είναι εγκεφαλικά αδύνατος να καταλάβει οτι δεν φταίει για όλα η ρεμάδα η κενωνία αι ψεύτρα  αλλα και ο ίδιος,και καποια στιγμή πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν. Δεν γράφω για τα ιδιωτικά, και αν διάβαζες το θέμα πρίν το επαναστατικό σου μήνυμα, θα έβλεπες την άποψή μου για τα ιδιωτικά..

Αυτο που πολλοί εδω φαίνονται να μην γνωρίζουν είναι οτι το επίπεδο του κάθε πανεπιστημίου δεν χαρακτηρίζεται απο τα κτίρια , ή το πόσα λάπτοπ αναλογούν σε κάθε φοιτητή. Το επίπεδο ενός πανεπιστημίου "βγαίνει" απο τους ίδιους τους φοιτητές: Γενικός μέσος όρος πτυχίων, πτυχία ανα έτος, πόσοι το παράτησαν, πόσα μαθήματα περνιούνται κατα μέσο όρο το εξάμηνο, τί απόκριση έχει το αντικείμενό τους.

Ερώτηση:
Ποιος υπουργός Παιδείας είναι αρκετά ηλίθιος για να στηρίξει περισσότερο ένα πανεπιστήμιο που δέχεται 150 φοιτητές το χρόνο, και βγάζει 50? Δεν είναι λοιπόν αποκλειστική ευθύνη του κράτους η βελτίωση των Πανεπιστημίων. Δεν λέω, συγκριτικά με άλλα πανεπιστήμια , το ελληνικό πάσχει απο παλαιολιθισμό, αλλα βρίσκω παράλογο κοτζάμ γαιδούρια 19+ χρονών (κοινώς οι φοιτητές) να είμαστε ανίκανοι να καταλάβουμε τα παραπάνω, και τη συμβολή μας σε αυτό που λέγεται Ελληνικό Πανεπιστήμιο.
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος MakisSRV

• Παλιός
  • Thor the mighty...Other bands play MANOWAR kill
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: 22/10/07, 23:12 »

Καταρχάς να σε παρακαλέσω όταν κάνεις παράθεση πόστ άλλων, να μην κρατάς μόνο τις φράσεις που σε συμφέρουν. Αν και έχω κάνει αρκετές ρυτίδες με αυτά που διαβάζω, δεν χρειάζομαι ακόμα λάσπη..

Παρατηρώ λοιπόν οτι έχεις "καταλάθος" τη πεποίθηση οτι γράφω τα παραπάνω για να υποστηρίξω τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Αν προσέξεις ολόκληρο το μηνυμά μου θα δείς οτι απευθύνομαι στο κάθε "επαναστάτη" (για να μην αρχίσω το βρίσιμο) που είναι εγκεφαλικά αδύνατος να καταλάβει οτι δεν φταίει για όλα η ρεμάδα η κενωνία αι ψεύτρα  αλλα και ο ίδιος,και καποια στιγμή πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν. Δεν γράφω για τα ιδιωτικά, και αν διάβαζες το θέμα πρίν το επαναστατικό σου μήνυμα, θα έβλεπες την άποψή μου για τα ιδιωτικά..

Αυτο που πολλοί εδω φαίνονται να μην γνωρίζουν είναι οτι το επίπεδο του κάθε πανεπιστημίου δεν χαρακτηρίζεται απο τα κτίρια , ή το πόσα λάπτοπ αναλογούν σε κάθε φοιτητή. Το επίπεδο ενός πανεπιστημίου "βγαίνει" απο τους ίδιους τους φοιτητές: Γενικός μέσος όρος πτυχίων, πτυχία ανα έτος, πόσοι το παράτησαν, πόσα μαθήματα περνιούνται κατα μέσο όρο το εξάμηνο, τί απόκριση έχει το αντικείμενό τους.

Ερώτηση:
Ποιος υπουργός Παιδείας είναι αρκετά ηλίθιος για να στηρίξει περισσότερο ένα πανεπιστήμιο που δέχεται 150 φοιτητές το χρόνο, και βγάζει 50? Δεν είναι λοιπόν αποκλειστική ευθύνη του κράτους η βελτίωση των Πανεπιστημίων. Δεν λέω, συγκριτικά με άλλα πανεπιστήμια , το ελληνικό πάσχει απο παλαιολιθισμό, αλλα βρίσκω παράλογο κοτζάμ γαιδούρια 19+ χρονών (κοινώς οι φοιτητές) να είμαστε ανίκανοι να καταλάβουμε τα παραπάνω, και τη συμβολή μας σε αυτό που λέγεται Ελληνικό Πανεπιστήμιο.

Έγραψες,Μεταβαρόνε..Σωστός.
Ηλεκτρικής κιθάρας μαθήματα παραδίδονται. Ανάλυση Rock/Blues/Metal/Funky τεχνοτροπίας, σύμφωνα με σύγχρονες τεχνικές.Ear training,soloing,αυτοσχεδιασμός.Εκμάθηση θεωρίας.Περιοχές:Aιγάλεω,Νίκαια,Κορυδαλλός,Περιστέρι,Χαιδάρι.

Αποσυνδεδεμένος bairn of mosul

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • pisteveis afto p theleis na pisteveis
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #215 στις: 22/10/07, 23:16 »
Τώρα δε διανύουμε περιόδους δικτατορίας. Και τέλος πάντων όπως έχουμε πει 536532 φορές σε αυτό το θέμα αλλά μερικοί συνεχίζουν να παίζουν το μονόχορδό τους, υπάρχει νομοθετική ρύθμιση που επιτρέπει την άρση του ασύλου εφόσον μέσα στον πανεπιστημιακό χώρο λαμβάνουν χώρα πράξεις που διώκονται ποινικά. Το ότι δεν δίνεται εντολή να μπει η αστυνομία μέσα δεν σημαίνει ότι δεν έχει δικαίωμα να το κάνει.
που διωκοντα ποινικα?εγω νομιζα μονο στα κακουργηματα μπορουν να επεμβαινουν.αν ητανε ετσι θα επεμβαινανε στην πρωτη μολοτοφ φιλε...
το οτι δεν δινεται εντολη εξυπηρετει την καλη λειτουργια της δημοκρατιας μας και δεν αποτελει αδυναμια κανενος.το δικαιωμα της αστυνομιας να επαιμβαινει ξεκιναει οταν προσβαλλεται το εννομο αγαθο της ζωης(πχ) που σιγουρα ειναι πιο σημαντικο απο την ελευθερια σκεψης και εκφρασης.ποτε αλλοτε δεν αποτελει δικαιωμα της,ισα ισα αποτελει χωρο που δεν νοειται αστυνομια,παντα για το καλο της δημοκρατιας.
otan oi alloi prospathoysan na paiksoyn mousikh oi P!nk Floyd aplws to ekanan

Αποσυνδεδεμένος pa...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: 22/10/07, 23:21 »
Όχι. Η αστυνομία έχει δικαίωμα να επέμβει μέσα σε πανεπιστημιακό ίδρυμα από την στιγμή που λαμβάνουν χώρα αξιόπποινες πράξεις. Σιγά μην περιμένουμε να σκοτώσουνε κανέναν για να μπει μέσα. Κάτσε καλά ρε μεγάλε.. Αν έχεις την δυνατότητα να τα ψάξεις νομικά θα δεις ότι έτσι είναι.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #217 στις: 22/10/07, 23:25 »
ποιος υπουργος ειναι τοσο ηλιθιος ωστε να μην παρει τις μιζες που του εταξαν οι ιδιοκτητες των ιδιωτικων?
ποιος υπουργος της νδ ειναι τοσο ηλιθιος ωστε να παει κοντρα στο μεταρρυθμιστικο εργο της κυβερνησης με τιτλο''ξεπουληστε τα ολα,4 χρονια μας μεινανε ακομη''?
Όχι. Η αστυνομία έχει δικαίωμα να επέμβει μέσα σε πανεπιστημιακό ίδρυμα από την στιγμή που λαμβάνουν χώρα αξιόπποινες πράξεις. Σιγά μην περιμένουμε να σκοτώσουνε κανέναν για να μπει μέσα. Κάτσε καλά ρε μεγάλε.. Αν έχεις την δυνατότητα να τα ψάξεις νομικά θα δεις ότι έτσι είναι.
εσυ που εχεις τη δυνατοτητα να το ψαξεις για δωσε μας και μερικες αποδειξεις
νομικη ειμαι κατι παραπανω ξερω απο σενα
με τη δικη σου λογικη και για τα πταισματα επαιμβαινει η αστυνομια?αν συνεχιζεις να το πιστευεις θελω πλζ ενα παραδειγμα.... ;D

Αποσυνδεδεμένος pa...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: 22/10/07, 23:27 »
Δεν έχω παράδειγμα γιατί εγώ δεν σπουδάζω νομική. Το είχα δει την περσυνή χρονιά σε ένα ντοκυμαντέρ σχετικά με τον θεσμό του ασύλου αλλά δυστυχώς δε θυμάμαι ακόμα νόμο και παράγραφο.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #219 στις: 22/10/07, 23:30 »
Δεν έχω παράδειγμα γιατί εγώ δεν σπουδάζω νομική. Το είχα δει την περσυνή χρονιά σε ένα ντοκυμαντέρ σχετικά με τον θεσμό του ασύλου αλλά δυστυχώς δε θυμάμαι ακόμα νόμο και παράγραφο.
νομο που?στο συνταγμα?εγγυημενα σου λεω οτι δεν υπαρχει.το τι λεει ενα ντοκιμαντερ δεν ειναι και ευαγγελιο...

Αποσυνδεδεμένος MakisSRV

• Παλιός
  • Thor the mighty...Other bands play MANOWAR kill
    • Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: 22/10/07, 23:34 »
Τώρα δε διανύουμε περιόδους δικτατορίας. Και τέλος πάντων όπως έχουμε πει 536532 φορές σε αυτό το θέμα αλλά μερικοί συνεχίζουν να παίζουν το μονόχορδό τους, υπάρχει νομοθετική ρύθμιση που επιτρέπει την άρση του ασύλου εφόσον μέσα στον πανεπιστημιακό χώρο λαμβάνουν χώρα πράξεις που διώκονται ποινικά. Το ότι δεν δίνεται εντολή να μπει η αστυνομία μέσα δεν σημαίνει ότι δεν έχει δικαίωμα να το κάνει.
που διωκοντα ποινικα?εγω νομιζα μονο στα κακουργηματα μπορουν να επεμβαινουν.αν ητανε ετσι θα επεμβαινανε στην πρωτη μολοτοφ φιλε...
το οτι δεν δινεται εντολη εξυπηρετει την καλη λειτουργια της δημοκρατιας μας και δεν αποτελει αδυναμια κανενος.το δικαιωμα της αστυνομιας να επαιμβαινει ξεκιναει οταν προσβαλλεται το εννομο αγαθο της ζωης(πχ) που σιγουρα ειναι πιο σημαντικο απο την ελευθερια σκεψης και εκφρασης.ποτε αλλοτε δεν αποτελει δικαιωμα της,ισα ισα αποτελει χωρο που δεν νοειται αστυνομια,παντα για το καλο της δημοκρατιας.
ποιος υπουργος ειναι τοσο ηλιθιος ωστε να μην παρει τις μιζες που του εταξαν οι ιδιοκτητες των ιδιωτικων?
ποιος υπουργος της νδ ειναι τοσο ηλιθιος ωστε να παει κοντρα στο μεταρρυθμιστικο εργο της κυβερνησης με τιτλο''ξεπουληστε τα ολα,4 χρονια μας μεινανε ακομη''?
εσυ που εχεις τη δυνατοτητα να το ψαξεις για δωσε μας και μερικες αποδειξεις
νομικη ειμαι κατι παραπανω ξερω απο σενα
με τη δικη σου λογικη και για τα πταισματα επαιμβαινει η αστυνομια?αν συνεχιζεις να το πιστευεις θελω πλζ ενα παραδειγμα.... ;D

δηλαδή με τη δική σου λογική είναι δεν πταίσμα το να τα σπάσει κάποιος μέσα σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ και να τον πιάσει η αστυνομία?ή μήπως είναι πταίσμα το να πετάει ο άλλος μολότωφ και να πρέπει να τον αφήνουν να τις πετάει ελεύθερος και ανενόχλητος?
« Τελευταία τροποποίηση: 22/10/07, 23:36 από MakisSRV »
Ηλεκτρικής κιθάρας μαθήματα παραδίδονται. Ανάλυση Rock/Blues/Metal/Funky τεχνοτροπίας, σύμφωνα με σύγχρονες τεχνικές.Ear training,soloing,αυτοσχεδιασμός.Εκμάθηση θεωρίας.Περιοχές:Aιγάλεω,Νίκαια,Κορυδαλλός,Περιστέρι,Χαιδάρι.

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: 22/10/07, 23:37 »
φιλε μακη δεν ξερω τι ειναι για σενα αυτοι οι ταραξιες αλλα για μενα ειναι βαλτοι..οποτε το να σπανε δεν ειναι προβλημα του πανεπιστημιου αλλα αλλων... ;)
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #222 στις: 22/10/07, 23:42 »
παρεπιμπτοντως διαβασα σε μια κυριακατικη εφημεριδα(βημα αν δεν κανω λαθος)αρθρο του πρετεντερη που λεει οτι ολο αυτο που εγινε με το αρθρο 16 ητανε μια φουσκα και οτι η ελληνικη κυβερνηση ειναι αδυναμη να αντιταχθει σε αυτα π γινονται στην ευρωπη.αρα ελαχιστης σημασιας κατα αυτον ειναι η αλλαγη του αρθρου καθως ηδη απο αυτη την βδομαδα με οδηγια της εε τα πτυχια των λεγομενων κολλεγιων αναγνωριζονται σε ολες τις χωρες της εε(και στην ελλαδα βεβαια).

αυτη η γλοιωδης προσωπικοτητα εγραψε μια αληθεια που τη δεχομαστε θελουμε η μη.στην τελικη,τι μας φταει το ελληνικο συνταγμα?το ευρωπαικο το ευρωπαικο!!!!!!εκει παιρνονται οι αποφασεις,στις βρυξελλες και οχι στην αθηνα.....
μακη και τα δυο ειναι πλημμεληματα αρα οχι κακουργηματα αρα οχι ασυτνομικη επεμβαση
επισης η αστυνομια δεν ειναι υπευθυνη για το τι γινεται στο πανεπιστημιο
αν δεν κανω λαθος η ιδια η διοικηση του πανεπιστημιου ειναι και εχει τη δυνατοτητα σε πολυ ακραιες περιπτωσεις να καλει την αστυνομια(πχ σε κακουργημα,εγκλημα μη αυτοφωρο)...τουλαχιστον στην δημοκρατικη κοινωνια που ζω εγω αυτο γινεται....

Αποσυνδεδεμένος sotoman

• Παλιός
  • just like Sister Ray said
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: 23/10/07, 00:06 »
Mε τις διατάξεις του νόμου 1268/82 που ψηφίστηκε επί κυβερνήσεως ΠAΣΟK καθιερώθηκαν τα ακόλουθα για το πανεπιστημιακό άσυλο:

Aρθρο 2: Aκαδημαϊκές ελευθερίες και ακαδημαϊκό άσυλο:

Παράγ. 1: H ακαδημαϊκή ελευθερία στη διδασκαλία και την έρευνα καθώς και η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών κατοχυρώνεται στα AEI...

Παράγ. 5: Tο πανεπιστημιακό άσυλο καλύπτει όλους τους χώρους των AEI και συνίσταται στην απαγόρευση επέμβασης της δημοσίας δύναμης στους χώρους αυτούς χωρίς την πρόσκληση ή άδεια του αρμοδίου οργάνου των AEI, όπως αναφέρεται στη συνέχεια.

Παράγ. 6: Tο όργανο αυτό είναι τριμελές και αποτελείται από τον πρύτανη ή το νόμιμον αναπληρωτή του και ανά ένα εκπρόσωπο του διδακτικού ερευνητικού προσωπικού (ΔEΠ) και των φοιτητών. «Tο όργανο αυτό αποφασίζει μόνο με ομοφωνία όλων των μελών του. Σε περίπτωση διαφωνίας συγκαλείται έκτακτα η Σύγκλητος των AEI την ίδια μέρα προκειμένου να αποφασίσει σχετικά...».

Παράγ. 7: H επέμβαση δημόσιας δύναμης χωρίς την άδεια των αρμοδίων οργάνων των AEI επιτρέπεται μόνο εφόσον διαπράττονται αυτόφωρα κακουργήματα ή αυτόφωρα εγκλήματα κατά της ζωής.

πολλες αρλούμπες διαβαζουμε και ελεος, 2 λεπτα στο google εκανα και το βρηκα...
« Τελευταία τροποποίηση: 23/10/07, 00:07 από sotoman »
ως και σε μένα, σε μένα ακόμα που σας ιστορώ
αντισταθείτε.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #224 στις: 23/10/07, 00:10 »
Mε τις διατάξεις του νόμου 1268/82 που ψηφίστηκε επί κυβερνήσεως ΠAΣΟK καθιερώθηκαν τα ακόλουθα για το πανεπιστημιακό άσυλο:

Aρθρο 2: Aκαδημαϊκές ελευθερίες και ακαδημαϊκό άσυλο:

Παράγ. 1: H ακαδημαϊκή ελευθερία στη διδασκαλία και την έρευνα καθώς και η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών κατοχυρώνεται στα AEI...

Παράγ. 5: Tο πανεπιστημιακό άσυλο καλύπτει όλους τους χώρους των AEI και συνίσταται στην απαγόρευση επέμβασης της δημοσίας δύναμης στους χώρους αυτούς χωρίς την πρόσκληση ή άδεια του αρμοδίου οργάνου των AEI, όπως αναφέρεται στη συνέχεια.

Παράγ. 6: Tο όργανο αυτό είναι τριμελές και αποτελείται από τον πρύτανη ή το νόμιμον αναπληρωτή του και ανά ένα εκπρόσωπο του διδακτικού ερευνητικού προσωπικού (ΔEΠ) και των φοιτητών. «Tο όργανο αυτό αποφασίζει μόνο με ομοφωνία όλων των μελών του. Σε περίπτωση διαφωνίας συγκαλείται έκτακτα η Σύγκλητος των AEI την ίδια μέρα προκειμένου να αποφασίσει σχετικά...».

Παράγ. 7: H επέμβαση δημόσιας δύναμης χωρίς την άδεια των αρμοδίων οργάνων των AEI επιτρέπεται μόνο εφόσον διαπράττονται αυτόφωρα κακουργήματα ή αυτόφωρα εγκλήματα κατά της ζωής.

πολλες αρλούμπες διαβαζουμε και ελεος, 2 λεπτα στο google εκανα και το βρηκα...
mpravo re sotoman