Αποστολέας Θέμα: Πανεπιστημιακό άσυλο  (Αναγνώστηκε 196785 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
Απ: Πανεπιστημιακό άσυλο
« Απάντηση #225 στις: 23/10/07, 00:50 »
"Όσοι είναι υπερ των ιδιωτικών είναι άνετοι οικονομικά"
Αφού και όσοι είναι κατα, πάλι έτσι είναι οι περισσότεροι.

Το χεις ψάξει;

Τι να έχω ψάξει φίλε Amplifier?
Όσοι είναι κατά των ιδιωτικών είναι όλοι φτωχοί μεροκαματιάρηδες που πεινάνε?
Στο μέσο όρο βρίσκονται και αυτοί οικονομικά, όπως η συντριπτική πλειοψηφία.

Ο μεσος ορος δεν αντεχει να πληρωσει διδακτρα ΚΑι πανεπιστημιου ομως..... Για υτο ομως φροντιζουν οι αγαπημενες σε ολους τραπεζες....
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: 23/10/07, 01:16 »
νομο που?στο συνταγμα?εγγυημενα σου λεω οτι δεν υπαρχει.το τι λεει ενα ντοκιμαντερ δεν ειναι και ευαγγελιο...
Ούτε ο λόγος ενος 2ετούς στη Νομική ,με προβλήματα ορθογραφίας, μπορεί να χαρακτηριστεί ώς ευαγγέλιο... :P :P
εσυ που εχεις τη δυνατοτητα να το ψαξεις για δωσε μας και μερικες αποδειξεις
νομικη ειμαι κατι παραπανω ξερω απο σενα
με τη δικη σου λογικη και για τα πταισματα επαιμβαινει η αστυνομια?αν συνεχιζεις να το πιστευεις θελω πλζ ενα παραδειγμα.... ;D

Ο μεσος ορος δεν αντεχει να πληρωσει διδακτρα ΚΑι πανεπιστημιου ομως..... Για υτο ομως φροντιζουν οι αγαπημενες σε ολους τραπεζες....
Να ρωτήσω κάτι άλλο? Με ποιά ακριβώς λογική, ολοι οι φοιτητές, ή φοιτητές wannabes πρέπει ντε και καλά να πάνε σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο, άρα να πληρώνουν δίδακτρα?
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: 23/10/07, 01:19 »
Να διαβασεις τι εγραψα στο ποστ για τα ιδιωτικα και θα καταλαβεις.... Δεν εγραφα τοση ωρα 1 σελιδα ποστ για να τα ξαναγραφω...
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος giorgos_z

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: 23/10/07, 02:17 »
1.o ενας λεει οτι η διαταξη της μπολονια πραγας εχει εφαρμοστει(δεν θυμαμαι ποιος).αυτο προφανως δεν ισχυει και αποκλειω το γεγονος αυτος που το γραψε να ναι φοιτητης οποτε ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ,
2.καποιος αλλος ρωτουσε ποια ειναι η συνθηκη της μπολονια-πραγας.καλα ξερετε τι σας γινεται η βγαζετε τα δαπιτικα ενστικτα ετσι χωρις υποβαθρο?
να ρωτησω και κατι αλλο.ολα τα μπουμπουκια που ειναι υπερ των ιδιωτικων πανεπιστημιων ειναι και υπερ της πολυσυζητημενης εξισωσης των πτυχιων του δημοσιων πανεπιστημιων με το καθε Χ college?
υ.γ αντι καποιοι να το παιζουν ευαισθητοι οτι και καλα προσβαλλω το φορουμ με φρασεις του τυπου ''γμτ κερατο μου'' ας πουν κανα επιχειρημα τουλαχιστον και να αφησουν καλυτερα την κριτικη της υπεκφυγης
υ.γ 2 δεν ειδα κανεναν να λεει αν συμφωνει η διαφωνει με την αποψη να κοπουν ολα τα κονδυλια για οπλικα συστηματα και για τον στρατο και να πανε στη παιδεια.τι εγινε?φοβαστε μηπως μας κανουν επιθεση οι κακοι τουρκοι,οι κακοι αλβανοι η ακομα και τα κακα σκοπια?
υ.γ 3 καποιος(δεν θυμαμαι παλι) ειπε να μπορουν να μπαινουν οι μπατσοι στα πανεπιστημια γιατι λεει γινεται μπαχαλο στις συνελευσεις.αυτα ειναι τα ωραια μυαλα νεων ανθρωπων.μηπως να γινεται και ελεγχος με αποτυπωματα?
Κάθε σου ώρα κ'ένα λουλούδι σου τραγουδάει μέσα στην καρδιά
Ο χρόνος σου είναι η μουσική που πηγάζει απο μέσα σου βαθιά

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: 23/10/07, 02:33 »
Κατόπιν ευγενική προτροπής, ανέτρεξα στο πόστ σου ...Λοιπόν...
Ο ανταγωνισμος δεν ειναι ισος, τα ιδιωτικα θα παρουν τα πανω τους θα πουλανε πτυχια και τα δημοσια δεν θα μπορουν να βελτιωθουν. Θα αξιωσουν και τα ιδιωτικα επιδοτηση απο το κρατος και την μαμησαμε. Λιγοτερα λφτα για δημοσια αρα ακομα χειροτερα.
Καταρχας όσον αφορά το εμπόριο πτυχίων, μιλήσαμε πριν. Αν ένα πανεπιστήμιο, αρχίσει να "πουλάει" πτυχία, σημαίνει οτι θα βγάζει σκάρτους απόφοιτους. Αργα ή γρήγορα λοιπόν, θα βγάλει κακό όνομα, και το μπούλο. Είναι αστείο να αποκαλείτε τα ιδιωτικά "επιχειρήσεις" χωρίς να βάζετε στο ελάχιστο στο μυαλό σας τη πραγματική έννοια της λέξης.Πάει αυτό...  Και θα ήθελα να μάθω που βασίζεις την αξίωση κρατικής επιχορήγησης, λές και είναι καραμέλες.
Χειροτερα δημοσια σημαινει το εξης. Οσοι δεν εχουν λεφτα να πανε σε ιδιωτικα θα εχουν λετε την επιλογη του δημοσιου. Το δημοσιο ομως δεν θα πιανει μια σητν αγορα εργασιας. Αφηστε που η καθε εταιρια θα βγαλει ενα πανεπιστημιο, θα διδασκει αυτα τα οποια χρειαζεται, θα χρηματοδοτει και καποια ερευνα για την παρτυ της και θα αποροφαει αμεσα τους σπουδαστες των σχολων της στο εργατικο δυναμικο της. Αρα τι να σου κανει ο κακομοιρος ο δημοσιοφοιτητης....? Που να παει να δουλεψει?
Είναι αστείο να βασίζουμε συνεχώς τη ποιότητα ενός πανεπιστημίου στο ποσο που αυτό λαμβάνει.Ήρθε η σειρά μου πιστεύω να σε προτρέψω να ανατρέξεις σε προηγούμενο πόστ μου, για να δείς κάποια κριτήρια αξιολόγησης πανεπιστημίου. Και τώρα σκέψου σαν εργοδότης. Εχεις να προσλάβεις 2 άτομα.Ενα απο ιδιωτικό, και ένα απο δημόσιο πανεπιστήμιο, με ίδια πτυχία. Αν όπως λες αυτός του ιδιωτικού, έχει αγοράσει το πτυχίο του, ποιόν θα προτιμήσεις? Οσο για την "κάθε εταιρία που βγάζει πανεπιστήμιο"... Ελεος...Τί είναι το πανεπιστήμιο για να το ιδρύεις έτσι εύκολα? Τυπική περίπτωση η σχολή μου, που είναι Πολυτεχνειακή , και χρειάστηκαν 7 χρόνια για να αναγνωριστούμε απο το ίδιο το κράτος που μας ίδρυσε... Όσο για το δημοσιοφοιτητή που λές, δεν νομίζω να θέλει να πάει να εργαστεί στις εταιρίες που τόσο απεχθάνεται...
Τωρα τα ιδιωτικα ανετα θα χτυπησουν μονοπωλειο σε πολλους τομεις, το οποιο σημαινει ασυδοσια στα διδακτρα. Αλλα θα κυριαρχησουν σε ολους σχεδον τους τομεις γιατι η αξια του πτυχιου τους θα πιανει στην αγορα εργασιας. Πτυχια λοιπον θα μπορει να χτυπησει η ελιτιστικη αστικη ταξη (ευκολα γιατι εχουν τα φραγκα) και η ηλιθια μεσοαστικη ταξη που νομιζει οτι εχει λεφτα και θα παρει 40 κιλα δανεια για να ξεπληρωσει τα διδακτρα και θα χρεωθει ως το λαιμο. Τι ωραια πραγματα........
Μονοπώλειο? Αυτό γίνεται μεταξύ των επιχειρήσεων, όχι μεταξύ ιδιωτικού και δημοσίου... Αλλα και πάλι, βασίζεις αυτό το μονοπώλειο στην "αξία του πτυχίου" έχοντας όμως αναιρέσει απο πρίν αυτή την αξία μιλώντας για πτυχία επι πληρωμή. Ξεκαθάρισε λοιπόν τη θέση σου. Πωλούνται? Δεν πωλούνται?
Το γεγονος οτι τα ιδιωτικα θα παραγουν πτυχια της αρεσκειας τους ΑΥΤΟΜΑΤΑ υποβαθμιζει την ουσια της γνωσης και της παιδειας. Γιατι η εκαστοτε εταιρια ειναι στρατευμενη στο κεφαλαιο. Δεν υαπρχουν αριστερες εταιριες που να υπερασπιζονται το δικαιο του εργατη και τετοια. Ολοι εινια καπιταλες μεγαλοεπιχειριματιες που θελουν να βγαλουν φραγκα. Οταν κατι γινετια για τα φραγκα δεν ειναι αγνο αρα και η παιδεια που θα προσφερουν δνε θα εχει καμια σχεση με την ουσια της παιδειας.
Θα παράγουν πτυχία της αρεσκείας τους...Ενδιαφέρον και θα ήθελα να μάθω πώς ακριβώς θα αποφασίζουν τα ίδια για τα πτυχία που θα βγάζουν..Βλέπεις, αν εγώ αύριο ιδρύσω μια σχολή, η οποία ολοκληρώνεται με 5 μαθήματα λυκειακού επιπέδου, ούτε μπορώ να απαιτήσω κρατική αναγνώριση πανεπιστημιακού πτυχίου, ούτε να ζητήσω απο υποψήφιο φοιτητή 10000€ δίδακτρα. Τα πτυχία που λές, αναγκαστικά θα υποκεινται σε συγκεκριμένο νομικό πλαίσιο, αλλιώς πάλι θα χάνουν στο θέμα της προαναφερθέσας αξίας. Όσο για την ουσία της παιδείας, έλα στο κυλικείο της σχολής μου...Κερνάω καφέ...Επίσης για τα φράγκα... Το γεγονός οτι το πρώτο ζητούμενο των φοιτητών (καλή ώρα ο giorgos_k) είναι περισσότερα λεφτά στην εκπαίδευση, δεν αφαιρεί λίγη απο την αγνότητα του φοιτητικού κινήματος? Συμφωνα με τα λεγόμενά σου δλδ...
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Η ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΣΤΟ  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ? ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ? ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ? ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ???
Λίγη ευγένεια δεν βλάπτει... Απο κει και πέρα η αναβάθμιση της Παιδείας είναι ένα πολύπλευρο ζήτημα...Αλλα πράγματα θεωρεί ο καθένας οτι είναι αναγκαία για την αναβάθμισή της...Η άποψή μου είναι παραπάνω.
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: 23/10/07, 02:33 »
(...Συνέχεια απο πρίν... Τη ρημάδα την αλλαγή σελίδας μου μέσα... ;D ;D )

Εκει ειναι η ουσια. Να αναβαθμιστει η ΔΗΜΟΣΙΑ παιδεια και οχι να αναπτυχθει μαι ΤΥΧΑΙΑ ιδιωτικη παιδεια που ειναι και εξω απο τον ελεγχο της κοινωνιας και ειναι και για λιγους. Τα αλλα ειανι ευκολες λυσεις και υπεκφυγες.
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Για αυτό το λόγο είμαι και της άποψης άλλωστε οτι η Ελλάδα δεν είναι έτοιμη για ιδιωτικά πανεπιστήμια.. Απο κεί και πέρα, η αναβάθμισή της δεν γίνεται μόνο με το να αυξηθεί ο αντίστοιχος προϋπολογισμός, ή με το να αντικατασταθούν οι καθηγητές συγκεκριμένων πολιτικών πεποιθήσεων (πειράζει που μου έρχεται στο μυαλό η λέξη χούντα?) με καθηγητές "σοβαρούς" (Αυτό ντε,άμα είσαι  καθηγητής πώς το γράφεις στην αίτηση πρόσληψης?). Θέλει αλλαγή και η νοοτροπία των φοιτητών...Και είναι πραγματικά κρίμα να είμαστε τόσο ηλίθιοι, που να χρειάζεται να μπαίνουν μέτρα του στύλ:όριο 2ν χρόνια φοίτησης για να αλλάξουμε μυαλά σε κάποια πράγματα..

Τα παραπάνω που γράφω, δεν τα γράφω προς υπεράσπιση των ιδιωτικών Πανεπιστημίων.. Τα γράφω με σκοπό να "ξυπνήσω" ας πούμε ,όσο άσχημο και υπεροπτικό να ακούγεται, αυτούς που επαναλαμβάνουν κουβέντες προγραμμένες, και κάνουν απίστευτα άλματα "λογικής". Και εδώ οφείλω και μια συγνώμη στο Roufus που αυτό βασίστηκε σε δικό του πόστ.

Πρίν λίγο υπέπεσε στην αντίληψή μου το παρακάτω πόστ:
τωρα πως εσυ εκανες αυτον τον συσχετισμο μονο εσυ το ξερεις.και αντι να το παιζεις υπερανω και να μου κανεις κριτικη επι του υφους μου πες κανα επιχειρημα τουλαχιστον η τελοςπαντων μες κατι απο αυτα που σου λενε οι δαπιτες οι φιλοι σου στη σχολη σου.ασε τα περι εκφραστικων υπερβολων.το υφος μου θα ειναι παντα επιθετικο για να υπερασπιζεται τις αποψεις μου απεναντι σε αφελεις σαν και σενα που θεωρουν οτι η δημοσια εκπαιδευση ειναι προβληματικη επειδη δεν υπαρχουν ιδιωτικα.και στο κατω κατω οσοι εχουν τα λεφτα τι ιδιωτικα εδω,τι στην αγγλια,αμα θελουν να πανε εκει θα πανε.ε γιατι δεν πανε τοτε εξω να τελειωνει η υποθεση και να μας αφησουν εδω στα ''κακα'' μας πανεπιστημια που εμας δεν μας ενδιαφερουν και δεν θελουμε να τα καλυτερευσουμε.αφου τα χουν τα λεφτακια τους,δεν θα παθουν τιποτα.μακαρι ολοι οι υπολοιποι να ειχαν ελευθερη προσβαση και να σπουδασουν ολοι οι νεοι.οι φραγκατοι να πανε χαρβαρντ και στανφορντ.δικαιο δεν ειναι?να μην ανυσηχουν για το ασυλο,τις μολοτοφ,τα πεσιματα και για οτιδηποτε αλλο και να πλερωνουν οι μπαμπαδες τους τα μαλλιοκεφαλα τους.
Τα επιχειρήματα παραπλανημένο μου τέκνο, είναι στη διάθεσή σου. Δεν το παίζω υπεράνω.Αν εσύ αισθάνεσαι μειονεκτικά που αναπτύσεις την επιχειρηματολογία σου με λέξεις τύπου "δαππιτάκος" και λοιπά συναφή, είναι δικό σου πρόβλημα. Μη νιώθεις σπουδαίος, δεν είσαι ο πρώτος που με είπε "δαππίτη" ή αφελή. Ουδέποτε ισχυρίστικα οτι τα ιδιωτικά πανεπιστήμια θα λύσουν το πρόβλημα των δημοσίων, αλλα δεν σε κατηγορώ. Ανέκαθεν η πολιτικο/κομματοκ*υλοποίηση που έχουν ορισμένα άτομα στη φοιτητική ηλικία προκαλούσε προβλήματα όρασης και ανάγνωσης.

Το γεγονός οτι δείχνεις να μην έχεις ιδέα τί εστί το ιδιωτικό πανεπιστήμιο, κάτι που φαίνεται κατα καιρούς αναμεσα απο τις Συχνα Αναφερθείσες Λέξεις σου σε κατατάσσει αυτόματα στην κατηγορία πολιτικόκα*λων που λυσσάνε στο άκουσμα λέξεων όπως "ιδιωτικό", "κεφάλαιο"...Δεν συνεχίζω τη λίστα για χάρη της πνευματικής σου ισορροπίας. Μακάρι να νου αποδείξεις οτι κάνω λάθος, μέσω σοβαρής επιχειρηματολογίας, και όχι άστοχων χαρακτηρισμών σε άτομα που δεν ξέρεις. Ίσως τότε να μή μετανιώνω για τη μια ώρα που μου πήρε να γράφω τα παραπάνω...

Σου υπενθυμίζω όμως, πρίν ο επαναστατικός δείκτης του δεξιού (μόνο στη πλευρά και όχι στη νοοτροπία!) χεριού σου πατήσει το κουμπί "Απάντηση", οτι δεν έχω καμία διάθεση να υπερασπιστώ τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, παρα μόνο να αποκαλύψω οτι υπάρχουν και άλλες πλευρές πέραν της αριστεράς, οι οποίες δεν είναι απαραίτητα δεξια...
« Τελευταία τροποποίηση: 31/10/07, 18:58 από Μεταβαρώνος Isnogood »

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Έτσι να συμβιώνουμε, σαν τον σκύλο με τη γάτα...
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: 23/10/07, 10:17 »
να ρωτησω και κατι αλλο.ολα τα μπουμπουκια που ειναι υπερ των ιδιωτικων πανεπιστημιων ειναι και υπερ της πολυσυζητημενης εξισωσης των πτυχιων του δημοσιων πανεπιστημιων με το καθε Χ college?

Βλαστάρι μου θα έπρεπε να ξέρεις πως το κάθε Χ κολέγιο έχει ήδη εξισωθεί με τα δημόσια Πανεπιστήμια. Η ουσία σας ενδιαφέρει ή οι τύποι? Εισχωρήστε έστω και ελάχιστα στην πραγματικότητα, καλή είναι η φυγή δεν λέω αλλά από ένα σημείο και έπειτα καταντάει αποχαύνωση!

Και επιτέλους πότε θα τοποθετηθείτε επί της ουσίας?
Δεν στενοχωριέμαι για ότι έχασα αλλά για ότι θα μπορούσα να είχα κερδίσει. Αυτό που είχαμε το κουβαλάμε πάντα, αυτό που δεν κερδίσαμε το ονειρευόμαστε.

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: 23/10/07, 12:13 »

Βλαστάρι μου θα έπρεπε να ξέρεις πως το κάθε Χ κολέγιο έχει ήδη εξισωθεί με τα δημόσια Πανεπιστήμια. Η ουσία σας ενδιαφέρει ή οι τύποι? Εισχωρήστε έστω και ελάχιστα στην πραγματικότητα, καλή είναι η φυγή δεν λέω αλλά από ένα σημείο και έπειτα καταντάει αποχαύνωση!

Και επιτέλους πότε θα τοποθετηθείτε επί της ουσίας?
ρε παππου ελεος και χωρις παρεξηγηση δηλαδη...αφου δεν ξερεις τι συμβαινει εδω περα...θα μας τρελανεις τελειως??σαν τον αλλον και συ οτι εφαρμοζεται η συνθηκη μπολονιας-πραγας.αφου δεν ισχυει αυτο το πραγμα πως να το κανουμε?
οσο για την πολιτικοποιηση χαιρομαι ιδιαιτερα που ειμαι πολιτικοποιημενος/συνειδητοποιημενος και οχι κομματοποιημενος και δεν εχω γαζες στα ματια μου.σε λιγο τοσο που προσκυνατε την αμερικη θα μας πειτε καλα κανουν και σφαζουν τους ιρακινους.τεσπα.
πολιτικες εκ του αποτελεσματος δεν κρινονται.δεν θα κανουμε πειραματα με την παιδεια επειδη φωναζουν οι βολεμενοι.δεν καταλαβαινω γιατι δεν μιλαει κανεις για υποχρηματοδοτηση της παιδειας που γινεται?η για κατι πρυτανεις ''μαγκες'' που τα παιρνουν?αυτα δεν ενδιαφερουν κανεναν η δεν ξερετε καν τι γινεται στις σχολες?σου θυμιζει χουντα αυτο εσενα μαλλον ε?οταν επαιρνε τα εκαττομυριακια ο πρυτανης τι ελεγες εσυ?μπραβο του?
αγορι μου καμια σχεση με τη πραγματικοτητα δεν εχεις?για κατι δισεκατομμυρια που πηγαν να φαγωθουν-αλλα απετραπει-σε συγκεκριμενη σχολη του πολυτεχνειου τα ξερεις?μαλλον οχι.στη νομικη εχεις ιδεα τι γινεται με τα κομπρεμι κατψ απο το τραπεζι??
αλλα οχι γι αυτα δεν μιλαει κανεις,δεν τα ξερει κανεις αυτα...ε ρε γελια....

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: 23/10/07, 12:54 »
Φίλε μου μην δημοσιεύεις άλλο διότι ξεφτιλίζεις αυτούς που υποτίθεται ότι αντιπροσωπεύεις.

Να ξέρεις όμως πως για να δείξεις ότι μετέχεις στην Πανεπιστημιακή κοινότητα δεν αρκεί να περνάς κάποιες ώρες στο προαύλειο και να κρύβεις μέσα τις πολιτικές σου πεποιθήσεις τις οποίες τρέμεις να τις παρουσιάσεις δημοσίως. Αυτές που όταν τις παρουσιάζεις σε ανθρώπους που έχουν τσαγανό και άποψη καλείς μετά την αστυνομία του κεφαλαίου, που συνήθως βρίζεις, για να σε σώσει.

Τέλος πάντων, δεν υφίσταται έδαφος διαλόγου εφόσον δεν υπάρχει λόγος!
Δεν στενοχωριέμαι για ότι έχασα αλλά για ότι θα μπορούσα να είχα κερδίσει. Αυτό που είχαμε το κουβαλάμε πάντα, αυτό που δεν κερδίσαμε το ονειρευόμαστε.

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: 23/10/07, 14:43 »
πλεον κατανταει αστειο!!!σου λεω οτι αλλα αυτα που μου παραθετεις δεν ισχυουν και οτι τα βγαζεις απο το μυαλο σου και μου απαντας ο,τι να ναι!!!τουλαχιστον υπερασπισου την αποψη που υποτιθεται οτι στηριζεις!!αμ δεν ξερεις τα πραγματα πως εκφερεις αποψη??σου λεω το πολυ απλο οτι δεν ισχυει καμια εξισωση πτυχιων και καμια εφαρμογη της οδηγιας μπολονιας-πραγας.απο κει και περα δεν εχει νοημα το τι λες...εκτος και αν δεν ξερεις καν τι ειναι αυτα τα 2 πραγματα...αλλο να μιλαμε για πολιτικες αποψεις και αλλο να μιλας για πραγματα τα οποια δεν ισχυουν!!δηλαδη ειναι τραγελαφικο αυτο το πραγμα
οσον αφορα τις πολιτικες μου αποψεις προφανως δεν φοβαμαι να τις παρουσιασω,ουτε να τις εκθεσω δημοσιως ουτε να τις κανω πραξη.εχω φαει ξυλο γι αυτες και απο μπατσους αλλα και απο αλλα μπουμπουκια,δεν νομιζω οτι θα φοβηθω να τις εκφρασω επιθετικα σε ενα φορουμ και ποσο μαλλον σε ανθρωπους που δεν ξερουν τι τους γινεται
α και χωρις παρεξηγηση ειχα την απορια για την ηλικια σου.εφοσον ειδα ποσο εισαι δεν νομιζω οτι εχεις ιδεα τη συμβαινει στα πανεπιστημια σημερα.απο την αποξω και απο τις ειδησεις του πρετεντερη και του τραγκαουνακη ολοι τα ξερουν ολα ομως ε?ελεος ανθρωπε μου ψαξε καποια πραγματα και μετα ριξε επιχειρηματα

Αποσυνδεδεμένος bairn of mosul

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • pisteveis afto p theleis na pisteveis
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #235 στις: 23/10/07, 17:05 »
νομο που?στο συνταγμα?εγγυημενα σου λεω οτι δεν υπαρχει.το τι λεει ενα ντοκιμαντερ δεν ειναι και ευαγγελιο...
Ούτε ο λόγος ενος 2ετούς στη Νομική ,με προβλήματα ορθογραφίας, μπορεί να χαρακτηριστεί ώς ευαγγέλιο... :P :P
μεταβαρωνε την απαντηση μ την ξερεις.στην εχουνε πει πολλοι στη ζωη σου,ειμαι σιγουρος.αμφιβαλλω μονο αν ενα ατομο σαν εσενα  εχει κανει κατι στη ζωη του και κρινει τους αλλους.καλυτερος απο μενα εισαι?φυσικα δεν ειναι ο λογος μ ευαγγελιο αλλα σιγουρα μπορω να εχω μια πιο εμπεριστατωμενη αποψη αποτι εσυ,καθως ειναι το αντικειμενο μου.αληθεια εψαξες πολυ 1 χρονο τωρα να βρεις ορθογραφικο μ λαθος και χαρηκες ε?ε ρε κομπλεξικα π υπαρχουνε
« Τελευταία τροποποίηση: 23/10/07, 17:12 από leytonstone »
otan oi alloi prospathoysan na paiksoyn mousikh oi P!nk Floyd aplws to ekanan

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: 23/10/07, 21:13 »

και ποσο μαλλον σε ανθρωπους που δεν ξερουν τι τους γινεται

Την πιθανότητα να είσαι εσύ αυτός που δε ξέρει τι του γίνεται, την σκέφτηκες?  ::)
Δεν παίζει, ε?  ::)

Παντογνώστη μου εσύ, δώσε μας τα φώτα σου.  :P

Περιμένω το επόμενο ριζοσπαστικό post σου, να δω πόσες φορές θα βάλεις μέσα τις λέξεις "δαππιτάκος","χούντα","ιράκ" κτλ κτλ  :P (πως συνδύασες τον πόλεμο του ιρακ με τα ελληνικά παν/μια στα posts σου, είναι απορίας άξιο! Αχταρμάς κανονικός...)
     By the way, καιρός να το εμπλουτίσεις λίγο το λεξιλόγιο. Πιο ξύλινο και από λόγο σκληροπυρηνικού κκε έγινε.
[/size]

Επί της ουσίας:

Όπως έγραψα και σε κάποιο άλλο post, κάποια ελληνικά δημόσια παν/μια έχουν ήδη αρχίσει να βάζουν δίδακτρα στα μεταπτυχιακά προγράμματά τους. (π.χ. ΑΣΟΕΕ - εδώ και δυο-τρία χρόνια περίπου)
Αυτό δείχνει ότι πλέον δεν είναι δυνατή η σωστή λειτουργία τους, στηριζόμενα αποκλειστικά στο κράτος.
Η μερική χρηματοδότησή τους από τους φοιτητές, δίνει τη δυνατότητα να λειτουργεί το εκάστοτε πρόγραμμα χωρίς να παρουσιάζονται "τεχνικά" προβλήματα και να πρέπει το τμήμα να περιμένει έως ότου εδεήσει το υπουργείο να τους στείλει το επόμενο check. (που να πρωτοστείλει εδώ που τα λέμε κι όλας...)

Η (μερική) χρηματοδότηση δημοσίων παν/μιων λοιπόν από φοιτητές έχει αρχίσει και επίσημα.
Από τα μεταπτυχιακά προγράμματα.
Και φυσικά συνεχίζεται. Και θέμα χρόνου είναι μέχρι να γίνει και στα προπτυχιακά προγράμματα.
Μερικοί παρ'όλα αυτά εθελοτυφλούν.
ΞΥΠΝΑΑΑ!κανενα μεταπτυχιακο δεν ειναι τσαμπα,σε ολα πληρωνεις!καταλαβαινεις ρε αγορι μου για τι μιλαμε τοση ωρα?εχεις καμια ιδεα πια?ΓΙΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΙΛΑΜΕ.μεταπτυχιακα εννοειται οτι κανουν ουτως η αλλως αυτοι που οι οικογενειες εχουν οικονομικη ευχερεια αλλα εδω μιλαμε για το κορμο και τη βασικη εκπαιδευση που χρειαζεται καποιος για να βρει δουλεια,οχι για το μεταπτυχιακο που ουτως η αλλως το κανουν οσοι εχουν τα λεφτα.
μονο στα phd-διδακτορικα παιρνεις λεφτα και μπορει σε καποια μεταπτυχιακα σε περιπτωση που δεν εκανες τπτ αλλο στη ζωη σου απ το να διαβαζεις για να βγαλεις πτυχιο με 9.
αφου βλεπεις οτι λες ο,τι σου κατεβει.εγω σου λεω ακριβως πως ειναι τα πραγματα.δεν μπορω να καταλαβω γιατι λυσσας τοσο.δεν σου λεω οτι τα ξερω ολα.σου λεω ακριβως τα πραγματα οπως ειναι λεγοντας απλα την αληθεια.αμα αυτο σε ποναει και αναλωνεσαι σε ειρωνεις ποσως με ενδιαφερει...μηπως να ριξω και κανα μπινελικι να αναλωθεις σε κανα ποστ μιας σελιδες κανοντας κριτικη στα βρισιδια η μηπως να κανω κανα ορθογραφικο για να με δουλευεις και να γεμισεις ποστ 20 σηρων?οριστε το κανα το ορθογραφικο,αρχισε να κραζεις.
οπως ειπα και πριν το μεταπτυχιακο δεν εχει καμια σχεση με τη βασικη εκπαιδευση και ειναι στο χερι και την οικονομικη κατασταση του καθενος να το πραξει.γι αυτο ακριβως και υπαρχουν διδακτρα γι αυτο το πραγμα.η βασικη εκπαιδευση 4χρονη η 5χρονη που συνοψιζεται στον γενικο τιτλο ''πτυχιο'' ειναι το απαραιτητο εδαφος για αναζητηση εργασιας.γι αυτο ακριβως το λογο πρεπει να παρεχεται δωρεαν σε ολους.
μηπως τα ξερω ολα?σε λιγο θα αρχισω να λεω και κανα εσκεμμενο ψεμα γιατι αρχισα να αγχωνομαι με τις αμετρητες γνωσεις μου.ισως ειμαι και homo universalis.εγω εχω ισχυρη αποψη για αυτα που λεω,γιατι ξερω τι λεω.
 και ξερω που τα βασιζω.εσυ χωσε ειρωνειες,καλη φαση.μην ανυσηχεις δεν ειμαι μικροαστουλης,δεν τις παιρνω τις μετρητοις.
οσον αφορα το πολεμο του ιρακ απλα τονιζω οτι εισαι αμερικανακι,με ο,τι αυτο συνεπαγεται.να σαι περηφανος γι αυτο που διαλεξες να σαι(οπως λεει και γνωστο τραγουδι)
υ.γ βγαλε με ψευτη σε παρακαλω.πες μου οτι η σχολη που τελειωνω εχει γινει ιδιωτικη και δεν το χω παρει χαμπαρι και πρεπει να πληρωσω καπελο διδακτρα 5 χρονων.ρε μπας και χει γινει οντως ιδιωτικη και εγω δεν ξερω τι γραφω?θα ρωτησω αυριο τη γραμματεια καλυτερα.
αντε γεια

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: 23/10/07, 23:17 »
μεταβαρωνε την απαντηση μ την ξερεις.στην εχουνε πει πολλοι στη ζωη σου,ειμαι σιγουρος.αμφιβαλλω μονο αν ενα ατομο σαν εσενα  εχει κανει κατι στη ζωη του και κρινει τους αλλους.καλυτερος απο μενα εισαι?φυσικα δεν ειναι ο λογος μ ευαγγελιο αλλα σιγουρα μπορω να εχω μια πιο εμπεριστατωμενη αποψη αποτι εσυ,καθως ειναι το αντικειμενο μου.αληθεια εψαξες πολυ 1 χρονο τωρα να βρεις ορθογραφικο μ λαθος και χαρηκες ε?ε ρε κομπλεξικα π υπαρχουνε

Ο λόγος που έγραψα τα παραπάνω είναι οτι δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθείς εμμέσως να τοποθετήσεις τον εαυτό σου στη θέση της Νομικής Αυθεντίας. Απλά η πρώτη φορά ήταν πιο αστεία, γιατι τότε είχες κάνει παρακολουθήσεις 2 μηνών. Και αμαν πια με αυτό το αντικείμενο, ένα χρόνο είσαι στη σχολή, και ο μισός ήταν καταλήψεις...
Το τί έχω κάνει στη ζωή μου δεν θα το κρίνεις εσύ, πόσο μάλλον να το μαντέψεις.Η αλήθεια είναι οτι φρόντιζα να μην ανοίγω το στόμα μου τόσο ώστε να δίνω αφορμές να μου τη λένε..Ίσως και για αυτό το λόγο να βαρέθηκα ήδη τα άτομα που γράφτηκαν σε 10 μαθήματα νομικού περιεχομένο και μιλάνε συνέχεια για το  "αντικείμενό" τους, και οτι αυτά τα 10 μαθήματα τους δίνουν γνωστικές "πλάτες" για να στηρίξουν κάθε φορά τη γνώμη τους. Δεν είπα οτι είμαι καλύτερος απο κανέναν...Πιο προσγειωμένος απο μερικούς, το συζητάμε... Ακόμα και τώρα η υπεροψία σου βγάζει μάτι που πιστεύεις οτι ασχολούμε με τα δικά σου πόστ, ψάχνωντας για λάθη.Αν παρόλα αυτά νιώσεις το αίσθημα του Δικαίου να σε διαπερνά, στείλε π.μ.. Αρκετά ειπώθηκαν εδώ.

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #238 στις: 24/10/07, 01:01 »
εισαι μεγας θεος τελικα...ευτυχως που εκανες τροποποιηση γιατι την εγραψες πριν την μλκιουλα σου στο αρχικο...σωστος μαγκα?
τα μεταπτυχιακα ποτε δεν ηταν τσαμπα και δεν εχουν καμια σχεση με την προπτυχιακη εκπαιδευση.ειναι τελειως διαφορετικο κεφαλαιο.ειναι επιπλεον ειδικευση για την οποια πληρωνεις και εσυ διαλεγεις σε τι θα ειδικευτεις.οι προπτυχιακες σπουδες ειναι το βασικο απαιτουμενο για ευρεση αναλογης δουλειας-στον τομεα του πτυχιου φυσικα- και επειδη ειναι η μονη απαραιτητη ειναι φυσικα δωρεαν.
το θεμα ειναι τι πρεπει να εχεις ωστε να βρεις δουλεια.και η απαντηση ειναι πτυχιο για το οποιο δεν πληρωνεις να αποκτησεις.
παντως ειλικρινα με κουρασε το θεμα...τουλαχιστον εσυ υπερασπιστηκες μεχρι τελους την αποψη σου.αλλοι την κοτεψαν νωρις νωρις

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #239 στις: 24/10/07, 02:34 »
Το σημαντικό πρόβλημα παιδείας είναι στην βασική και μέση εκπαίδευση. Αν ήταν σωστή θα μπορούσαν να αξιολογήσουν τα δεδομένα απερίσπαστοι από την επιροή των διαφόρων.

Λόγω του ότι έχουν αναφερθεί τρομερές ανακρίβειες διορθώνω για να μην μείνουν λανθασμένες εντυπώσεις. Στην "κοινωνία της γνώσης" ζούμε άλλωστε!
1. Οι μεταπτυχιακές σπουδές στα Ελληνικά Πανεπιστήμια πριν το 1999 ήταν δωρεάν. (Μεγάλη σύμπτωση η ημερομηνία εφαρμογής του μέτρου.)
2. Η διαβάθμιση των μεταπτυχιακών σπουδών σε 2-3 (2 χρόνια master, 3 χρόνια διδακτορικό) έγινε μετά το 1999. (Άλλη σύμπτωση)
3. Οι διδακτορικοί φοιτητές πληρώνονται μόνο στην περίπτωση που η έρευνα χρηματοδοτείται από ιδιωτική εταιρία. Άλλως πληρώνουν.(Βέβαια και πάλι ψίχουλα παίρνουν αλλά έχει πλάκα που μερικοί δεν θέλουν, λέει, να μπουν οι ιδιωτικές επιχειρήσεις στην έρευνα και να "παραμείνει", λέει, η έρευνα προσανατολισμένη στην εξυπηρέτηση κοινωνικών στόχων)
4. Τα Ανοικτά Πανεπιστήμια και η "δια βίου εκπαίδευση" έχει καθιερωθεί μετά το 2000.
5. Το 2000 μπήκαν τα Ελληνικά Πανεπιστήμια στο σύστημα Ευρωπαϊκής αξιολόγησης.
6. Πριμοδοτούνται κυρίως διακρατικές έρευνες.
7. Οι φοιτητές των Χ Ελληνικών ιδιωτικών κολλεγίων είναι καλοδεχούμενοι στα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια για να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε master ή διδακτορικό αναγνωρίζοντας έτσι, εμμέσως, τα Bachelor που παρέχουν ως συμβατά με το Ευρωπαϊκό σύστημα για την Ανώτατη Εκπαίδευση 3-2-3. Όπως άλλωστε προγραμματίζουν να κάνουν όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες, ενώ 4 απ' αυτές το έχουν καθιερώσει ήδη.

Αν θέλετε να ενημερωθείτε για τις διάφορες συνθήκες για την παιδεία στην ΕΕ μπορείτε να το κάνετε:
http://www.edu.uoc.gr/~poreia/docs/bologna/bologna.pdf

και να σκεφτείτε πόσοι από τους στόχους έχουν επιτευχθεί στο Ελληνικό περιβάλλον. Η κρίση βέβαια, για το αν αυτοί οι στόχοι προάγουν ή αναστέλουν την παιδεία, ανήκει σ' εσάς. Προσωπικά δεν θα εκφέρω άποψη.

Αλλά έχει πλάκα που μερικοί αντιδρούν ενώ τους έχουν περάσει όλα τα μέτρα σιγά - σιγά και σιωπηλά από την πίσω πόρτα κι όχι μόνο τους πιάσαν κορόϊδα και στον ύπνο, αλλά τους υποβάλουν να διαλαλούν αντιλαϊκά και αντιδημοκρατικά στερεότυπα: ότι η μεταπτυχιακή εκπαίδευση - δηλ η Επιστήμη - είναι και ήταν πάντα για τους έχοντες και κατέχοντες, και ότι λέει η αντίδρασή τους είναι επί της ουσίας.

Ο Θεός να μας γλυτώνει από τέτοιους Δημοκράτες!

Αποσυνδεδεμένος pa...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...παίζει να είμαι εγώ το μαύρο πρόβατο εδω μέσα..
    • Προφίλ
« Απάντηση #240 στις: 24/10/07, 08:47 »
παντως ειλικρινα με κουρασε το θεμα...τουλαχιστον εσυ υπερασπιστηκες μεχρι τελους την αποψη σου.αλλοι την κοτεψαν νωρις νωρις

Τι λέει το νούμερο θεέ μου!! Τι διαβάζω πρωινιάτικα;; Ρε ας τον μαζέψει κάποιος!! Ε Λ Ε Ο Σ ! ! !
Recordings!! Make your demo..

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #241 στις: 24/10/07, 08:54 »
Τελικα το προβλημα της ανωτατης εκπαιδευσης δεν ειναι ουτε οι θεσμοι, ουτε οι νομοι του κρατους, ουτε ο εσωτερικος κανονισμος των ΑΕΙ και ΤΕΙ, αλλα οι ιδιοι οι φοιτητες και καθηγητες που ζουν σε μια κατασταση των σπηλαιων.
Επιμενω, πως εαν υπηρχε ΕΝΑ φοιτητικο οργανο και οχι 8-9 παραταξεις ( απο τις οποιες το 90% ειναι αριστερες και μαλωνουν σαν τους υποψηφιους του ΠΑΣΟΚ ), θα ειχαμε περισσοτερο ισχυ σαν φοιτητες απεναντι στο κρατος.
Αν'τ'αυτου, προτιμαμε τη φαγομαρα, τα πολιτικα παιχνιδια μεσα στα ΑΕΙ/ΤΕΙ, τον πανικο στις συνελευσεις και μεσα σε ολα αυτα εχουμε την απαιτηση να θεωρουμαστε...ανταγωνιστικοι πτυχιουχοι μεσα στην Ευρωπη...
Αμ δε!! Οπως συμπεριφερομαστε, μονο στο σπιτι μας θα ειμαστε ανταγωνιστικοι.....τουλαχιστον οσοι πανε για πολιτικοι θα μπορεσουν να κανουν αρκετα χρονια πρακτικη μεσα στα πανεπιστημια..

Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος pa...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...παίζει να είμαι εγώ το μαύρο πρόβατο εδω μέσα..
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: 24/10/07, 08:56 »
Τελικα το προβλημα της ανωτατης εκπαιδευσης δεν ειναι ουτε οι θεσμοι, ουτε οι νομοι του κρατους, ουτε ο εσωτερικος κανονισμος των ΑΕΙ και ΤΕΙ, αλλα οι ιδιοι οι φοιτητες και καθηγητες που ζουν σε μια κατασταση των σπηλαιων.

Έτσι ακριβώς. Από εκεί ξεκινάνε όλα.
Recordings!! Make your demo..

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #243 στις: 24/10/07, 12:14 »
τουλαχιστον εσυ υπερασπιστηκες μεχρι τελους την αποψη σου.αλλοι την κοτεψαν νωρις νωρις
Τελικά επιβεβαιώνεις τα λεγόμενά μου...

Αποσυνδεδεμένος eleos* (Βάλια πια....)

• Το ξανθό emoticon
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Μακρια, πολυ μακρια να ταξιδευουμε....
    • Προφίλ
« Απάντηση #244 στις: 24/10/07, 12:36 »
Επιμενω, πως εαν υπηρχε ΕΝΑ φοιτητικο οργανο και οχι 8-9 παραταξεις ( απο τις οποιες το 90% ειναι αριστερες και μαλωνουν σαν τους υποψηφιους του ΠΑΣΟΚ ), θα ειχαμε περισσοτερο ισχυ σαν φοιτητες απεναντι στο κρατος.
Αν'τ'αυτου, προτιμαμε τη φαγομαρα, τα πολιτικα παιχνιδια μεσα στα ΑΕΙ/ΤΕΙ, τον πανικο στις συνελευσεις και μεσα σε ολα αυτα εχουμε την απαιτηση να θεωρουμαστε...ανταγωνιστικοι πτυχιουχοι μεσα στην Ευρωπη...
Αμ δε!! Οπως συμπεριφερομαστε, μονο στο σπιτι μας θα ειμαστε ανταγωνιστικοι.....τουλαχιστον οσοι πανε για πολιτικοι θα μπορεσουν να κανουν αρκετα χρονια πρακτικη μεσα στα πανεπιστημια..

πες τα ρε Θαναση... πες τα.....
Screw prince charming!! Give me the guy ..with tattoos and a bad boy attitude!.....

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: 24/10/07, 19:33 »

αχ κρατηθηκα κρατηθηκα αλλα δεν αντεξα....+1111111111111111111111111
αυτη η φαγομαρα μας εχει "φαει" γενικος...
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• Έκπτωτος Άγιος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Elen sila lumenn omentielvo
    • Προφίλ
« Απάντηση #246 στις: 25/10/07, 09:00 »
Απο χτές πιστέυω ότι το πανεπιστημιακό άσυλο είναι ομορφος θεσμός αλλα επιβάλλεται στην είσοδο οργανο που να ελέγχει την φοιτητική ιδιότητα του καθενός που μπαίνει. Και αν κάποιος έχει αντιρηση σε αυτό, να πάει να τα πει στο νοσοκομείο, στο παιδί που μαχαίρωσαν.
My spirit is crying for love so tired of being alone
I Remember He came here to steal, and You are his stealer of souls

http://img74.imageshack.us/img74/4245/53408797vz8.jpg

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: 25/10/07, 11:44 »
Δεν είναι απόλυτα σωστή η οριοθέτησή σου Συμεών. Στους Πανεπιστημιακούς χώρους είναι απαραίτητο να μπαίνουν και άλλα άτομα εκτός από τους φοιτητές. Σίγουρα χρειάζεται ένας έλεγχος αλλά απαιτεί λεπτομερή μελέτη ο καθορισμός του.

Το δυστύχημα είναι πως η Ανώτατη Εκπαίδευση αντανακλά αυτήν την στιγμή την κοινωνία ενώ θα έπρεπε να είναι οδηγός της. Ένα 10% των μετεχόντων σ' αυτήν σώζουν την κατάσταση, όπως συμβαίνει σ' όλες τις κοινωνικές ομάδες. Και το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι αυτό το μικρό ποσοστό δεν δρα απερίσπαστο στο έργο του λόγω του ότι πρέπει να διορθώνει τα λάθη των υπολοίπων, όπως άλλωστε επίσης συμβαίνει παντού. Με τέτοια δεδομένα δεν μπορούμε να συζητάμε για ανάπτυξη, τα αίτια είναι πολύ βαθύτερα και σίγουρα δεν είναι οι φοιτητικές παρατάξεις.

Αποσυνδεδεμένος alex68

• Ο μπαγλαμάς
  • Παλιός
  • e, loipon nai
    • Προφίλ
« Απάντηση #248 στις: 25/10/07, 11:53 »
papou μπορουνε εκτος απο το να μην τους αφηνουνε να μπουνε,
εφοσον μπορουν και μπαινουνε , να μην τους αφηνουνε να βγουνε
και να τους κλειδωνουνε μεσα χαχαχα ασυλο το ενα ασυλο και το αλλο

σοβαρα τωρα προχθες εβλεπα ενα ντοκυμαντερ στην ΕΤ1
με ενα σχετικο θεμα στην αμερικη με ετησια συμβαντα στη χωρα, τον αριθμο 35.000

μεταξυ των οποιων φονοι βιασμοι και πυρπολησεις φοιτητων
και με βασικο προβλημα τον ελεγχο των εισερχομενων στα ιδρυματα, τι να πει κανεις
...ωραίο πράγμα να γρατζουνάς ...

Αποσυνδεδεμένος Garvin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • There's no business like show business!
    • Προφίλ
Πανεπιστημιακό Άσυλο
« Απάντηση #249 στις: 14/04/09, 15:01 »
Προαιρετικά, μπορείτε να δικαιολογήσετε την επιλογή σας.

Εγώ ψήφισα να μην καταργηθεί,γιατί θα είναι ένα μέτρο για να μειώσει τη δύναμη του φοιτιτικού κινήματος,αφού οι φοιτητές δε θα εκπροσωπούνται,αν αλλάξει ο νόμος.

Άλλωστε,αυτό που ισχύει τώρα είναι ότι η αστυνομία μπορεί να επέμβει αν γίνονται όργια μέσα στο πανεπιστήμιο,απλά κλάνει μαλλί. Για να μην πουμε οτι οι ''αναρχικοί'' που τα σπάνε κατεβαίνουν καμια φορά από κλούβα της αστυνομίας!
« Τελευταία τροποποίηση: 14/04/09, 15:15 από Garvin »