Αποστολέας Θέμα: Ολυμπιακος  (Αναγνώστηκε 338119 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Eagle Of Kamelot

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Set the flag and carry on, carry on into unknown
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακος
« Απάντηση #825 στις: 28/10/09, 16:34 »
Εγω, παντως, θα εκανα ενσταση...η μαλ**** ειναι του Πανσερραικου, 100% δικαιο θα ηταν να περασει ο ΟΣΦΠ!

Αποσυνδεδεμένος Dr Bluz (G.K.)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #826 στις: 28/10/09, 16:39 »
Εγω, παντως, θα εκανα ενσταση...η μαλ**** ειναι του Πανσερραικου, 100% δικαιο θα ηταν να περασει ο ΟΣΦΠ!

Εσυ κοιτα να νικησεις τον Εορδαικο και μην παιζεις με τον πονο μας. Και ετοιμασου ερχομαι...

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #827 στις: 28/10/09, 16:40 »

Εσυ κοιτα να νικησεις τον Εορδαικο και μην παιζεις με τον πονο μας. Και ετοιμασου ερχομαι...

Βαλε την οπισθεν και κατεβα...:p

Αποσυνδεδεμένος Panos the Greek

• Παλιός
  • Unforgettable, Irreplaceable, Immortal
    • Προφίλ
« Απάντηση #828 στις: 28/10/09, 19:52 »
Η διοίκηση του ΟΣΦΠ έπραξε ορθά κατα την άποψή μου ακολουθώντας την ηθική οδό. Συμφωνώ στο ότι οι κανόνες υφίστανται για να τηρούνται ώστε να λειτουργεί αρμονικά η διοργάνωση, αλλά υποτίθεται πως αυτοί οι κανόνες αποσκοπούν μέσα στα πλαίσια αυτής της διασφάλισης της λειτουργικότητας στο να διεξάγονται ποδοσφαιρικοί αγώνες μεταξύ δυο ισότιμων ομάδων, με ίσους δηλαδή όρους συμμετοχής και συναγωνισμού. Από την στιγμή που για τον μεν ΟΣΦΠ ισχύουν οι κανόνες περί αγωνιστικής διάταξης ομάδος της Superleague ενώ για τον Πανσερραικό οι αντίστοιχοι της Β' κατηγορίας υπάρχει ένα έλλειμμα.. Επίσης, απο πρακτικής πλευράς, ο παίκτης ο οποίος εισήλθε για δυο λεπτά δεν επηρέασε την έκβαση του αγώνα και θα ήταν νόμιμο μεν αλλά όχι ηθικό το να εκμεταλλευτεί μια ομάδα ένα τέτοιο νομικό παραθυράκι και να καλύψει τα αγωνιστικά της χάλια..

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #829 στις: 28/10/09, 20:19 »
Πάνω που είπα την άποψή μου περί νόμιμου και ηθικού, ήρθε και το σχόλιο του φίλου περί ηθικής...Η μόνη ηθική που ακολούθησε ο ΟΣΦΠ στη παρούσα περίπτωση είναι η ηθική της τσέπης του που δεν θίγεται,η ηθική του να "τη κάνεις" από τη κούραση και την υποχρέωση του κυπέλλου, ειδικά φέτος που δεν υπάρχει πάγκος, η ηθική του κόσμου του που θα τους έπαιρνε με τις πέτρες αν έκαναν ένσταση και τέλος η ηθική του να μην γίνει πάλι ξεφτίλα μέσα σε 2 χρόνια για τον ίδιο λόγο. Γιατί και στη περίπτωση της Καλαμαριάς τότε έπαιξε ένας παίκτης ο Βάλνερ, που κανείς δεν τον ήξερε και κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται σήμερα...Ούτε ο Ροναλντίνιο ήταν, ούτε ο Μέσι! Εκείνη η ένσταση έδωσε ένα πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό, το στέρησε από την ΑΕΚ που είχε τη καλύτερη επίθεση και τη καλύτερη άμυνα της χρονιάς (χώρια ότι τον κέρδισε και 4-0 και έδειξε ποιός ήταν καλύτερος) και έριξε ουσιαστικά τη Καλαμαριά στη Β' Εθνική...Αλλά εκεί μέτρησε η ηθική των δις του Champions League. Οπότε ας τ'αφήσουμε τα ηθικά κατά μέρους γιατί μπορεί να ταιριάζουν στον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά δεν ταιριάζουν στη διοίκησή του.
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος SPIROS26

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #830 στις: 28/10/09, 22:17 »
μην ειστε κοροιδα παιδια και αρχιζετε και λετε οτι ο κοκκαλης αλλαξε μυαλα και εγινε τιμιος...Θα καταλαβετε τι εννοω οταν αυριο μεθαυριο κανει η ιδια η ΕΠΟ αυτεπαγγελτα (με ποιανου το δακτυλο αραγε?????) ενσταση για τον αγωνα και ο gay-ρος παρει το ματς χωρις να λερωσει ο ιδιος το ονομα του!!! Γιαυυο λιγο υπομονη και τα ξαναλεμε

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #831 στις: 28/10/09, 23:50 »
μην ειστε κοροιδα παιδια και αρχιζετε και λετε οτι ο κοκκαλης αλλαξε μυαλα και εγινε τιμιος...Θα καταλαβετε τι εννοω οταν αυριο μεθαυριο κανει η ιδια η ΕΠΟ αυτεπαγγελτα (με ποιανου το δακτυλο αραγε?????) ενσταση για τον αγωνα και ο gay-ρος παρει το ματς χωρις να λερωσει ο ιδιος το ονομα του!!! Γιαυυο λιγο υπομονη και τα ξαναλεμε

Οπα φιλος...Καταρχας αλλαξε στυλακι. Αν ηρθες για να αραδιασεις εξυπναδες του στυλ gay-ρος εισαι σε λαθος forum.
Κατα δευτερον οταν μιλας για κατι καλο ειναι να εχεις σωστες πληροφοριες. Η ενσταση πρεπει βασει κανονισμων να γινει σε 48 ωρες. Οποτε το αυριο μεθαυριο ειναι ολιγον τι ακυρο.
Αν εισαι ικανος να καταλαβεις τι λενε τα παραπανω ποστ θα φτασεις σε αυτο ακριβως το συμπερασμα. Οτι ο Κοκκαλης δεν εχει αλλαξει μυαλα ουτε τιμιος εχει γινει. Μαλλον δεν ειναι κοροιδα ολοι οι αλλοι που τα γραφαν ε??
« Τελευταία τροποποίηση: 28/10/09, 23:53 από G.K. the Greek »

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #832 στις: 29/10/09, 00:02 »
^^^

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η Επιτροπή Εφέσεων διατηρεί το δικαίωμα εντός των 2 επόμενων εργάσιμων ημερών (ως την Παρασκευή) να επέμβει αυτεπάγγελτα και να τιμωρήσει τον Πανσερραϊκό με ήττα στα χαρτιά (3-0) και πρόστιμο ύψους από 10-50.000 ευρώ.

Από sport24.gr

Υ.Γ. Παίζει βέβαια και να εννοεί ότι η τελευταία μέρα της προθεσμείας είναι η Πέμπτη καθώς δε λέει "μέχρι ΚΑΙ την Παρασκευή"...
« Τελευταία τροποποίηση: 29/10/09, 00:05 από gers »

Αποσυνδεδεμένος indie-anos laternative

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δεν μου έρχεται τίποτε να γράψω τώρα
    • Προφίλ
« Απάντηση #833 στις: 30/10/09, 09:57 »
Από την ανακοίνωση της ΕΠΟ:
"...
Σύμφωνα με τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου (άρθρο 23) δικαίωμα ένστασης για το κύρος του αγώνα έχουν μόνο τα διαγωνιζόμενα σωματεία. Το δικαίωμα τρίτου σωματείου που έχει έννομο συμφέρον περιορίζεται αποκλειστικώς στο πρωτάθλημα που μετέχει και περιοριστικά στη διαμόρφωση του βαθμολογικού πίνακα (άρθρο 23, παρ. 8 ).
...
Η Ε.Π.Ο. δεν έχει, σύμφωνα με τους κανονισμούς, δικαίωμα παρέμβασης υπέρ του Κανονισμού σε καμία ανάλογη περίπτωση.
..."

+1 για G.K. the Greek
Το σχόλιο του SPIROS26 (gay-ρος) είναι απαράδεκτο γι' αυτό το φόρουμ. Εδώ φίλε SPIROS26 κάνουμε χαβαλέ με τις ομάδες. Δεν μας τυφλώνει το μίσος για τον αντίπαλο. Ή ακόμη κι αν γίνεται αυτό σε κάποιους το κρατάνε για πάρτη τους.
Don’t sell the dreams you should be keeping pure and simple every time.

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #834 στις: 30/10/09, 11:42 »
SPIROS26, τα παιδιά έχουν δίκιο και προφανώς δεν έχεις διαβάσει πολλά posts του kithara.gr για να καταλάβεις ότι το πνεύμα εδώ δεν είναι φανατικό και οπαδικό.. Αν έχεις διαβάσει και παρόλα αυτά πόσταρες με αυτό το ύφος τότε τι να πω..

Εν πάσει περιπτώσει, η τιμωρία σου είναι δεδομένη:

Καταδικάζεσαι στο μαρτύριο της απόλυτης βαρεμάρας και συγκεκριμένα σε θέαση 10 παιχνιδιών του φετινού ΠΑΟ, το ένα ακριβώς μετά το άλλο, με "κομμένα" τα ημίχρονα!!! ;D.. Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση σου πάντως :D..

Αποσυνδεδεμένος SPIROS26

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #835 στις: 30/10/09, 16:51 »
οκ παιδια σορρυ αν καποιος θιχτηκε με την φραση που ειπα.....ισως μου ξεφυγε γιατι το τελευταιο καιρο ολο "ΠΡΑΣΙΝΗ" διαβαζα (και μετα λεμε ποιος μας φανατιζει.... >:().....Την φραση για τον ολυμπιακο την παιρνω πισω και με το παραπανω, ομως οσον αφορα τον προεδρο της ομαδας αυτης ας το αφησουμε καλυτερα γιατι αν μιλησουμε παλι, θα μας κανει eternal ban ο brazilhs!!!! Γνωμη μου ειναι πως οσο ο κοκκαλης ειναι προεδρος ο ολυμπιακος θα αποκταει και περισσοτερους εχθρους.....Τιποτα μα τιποτα δεν αλλαζει την γνωμη μου για τον συγκεκριμενο ακομα και το γεγονος πως δεν κινηθηκε δικαστικα....
Τωρα οσο για την τιμωρια που ειπε ενας φιλος πριν, αν ειναι να γινει αυτο και να παρει η ομαδα επιτελους ενα πρωταθλημα, τοτε χαλαλι και οι ...ωρες βαρεμαρας!! ;)

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #836 στις: 30/10/09, 17:43 »
οκ παιδια σορρυ αν καποιος θιχτηκε με την φραση που ειπα.....ισως μου ξεφυγε γιατι το τελευταιο καιρο ολο "ΠΡΑΣΙΝΗ" διαβαζα (και μετα λεμε ποιος μας φανατιζει.... >:().....Την φραση για τον ολυμπιακο την παιρνω πισω και με το παραπανω, ομως οσον αφορα τον προεδρο της ομαδας αυτης ας το αφησουμε καλυτερα γιατι αν μιλησουμε παλι, θα μας κανει eternal ban ο brazilhs!!!!
^^^^^^
Ωραίος!!

Τιποτα μα τιποτα δεν αλλαζει την γνωμη μου για τον συγκεκριμενο ακομα και το γεγονος πως δεν κινηθηκε δικαστικα....
Πάντως άρχοντα μου, κανένας δεν είπε (από αυτούς που πόσταραν) ότι ο Κόκκαλης δεν έκανε ένσταση λόγω αγνών αιτιών.. Και επίσης κάτι που παρέλειψα να πω στο προηγούμενο μου post και ίσως άφησε αρνητικές εντυπώσεις.. Μην νομίζουμε ότι άλλος πρόεδρος στη θέση του Κόκκαλη δεν θα σκεφτόταν με την ίδια λογική.. Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουν.. Είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού οι πρόεδροι της Superleague (για τις πιο κάτω κατηγορίες δεν ξέρω) που δεν σκέφτονται με γνώμονα τις χρηματικές απολαβές τους.. Οπότε μην λέμε ότι ο ΟΣΦΠ το ένα και ο ΟΣΦΠ το άλλο.. Απλά οι 2 περιπτώσεις έπεσαν χρονικά πολύ κοντά η μία με την άλλη..

Αποσυνδεδεμένος Panos the Greek

• Παλιός
  • Unforgettable, Irreplaceable, Immortal
    • Προφίλ
« Απάντηση #837 στις: 30/10/09, 20:22 »
ήρθε και το σχόλιο του φίλου περί ηθικής...Η μόνη ηθική που ακολούθησε ο ΟΣΦΠ στη παρούσα περίπτωση είναι η ηθική της τσέπης του που δεν θίγεται,η ηθική του να "τη κάνεις"

Ο συλλογισμός μου δεν παραπέμπει σε απόδοση ευσήμων ηθικότητας στην διοίκηση αλλά στην πράξη αυτήν καθεαυτή ανεξάρτητα και αντικειμενικά..

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #838 στις: 18/12/09, 14:00 »
Ολυμπιακός - Μπορντό για στους "16" του Champions League!

Αυτή ήθελαν στον Ολυμπιακό, αυτή τους κάθισε. Με τη ρέντα που έχει φέτος ο ΟΣΦΠ όλα γίνονται.

Αν βέβαια δούμε τα αποτελέσματα της Μπορντό στους ομίλους του CL θα δούμε ότι μόνο για πλάκα δεν είναι αυτή η ομάδα. 1η αγωνιστική 1-1 με τη Γιουβε στο Τορίνο και μετά μόνο νίκες! 9-2 γκολ και 16 βαθμοί. Μεγαλύτερη συγκομιδή πόντων στη φάση των ομίλων και καλύτερη άμυνα.

Πώς τα βλέπετε τα πράγματα;

Αποσυνδεδεμένος VampireLestrat

• Παλιός
  • Draco Dormiens Nunquam Titillandus
    • Προφίλ
« Απάντηση #839 στις: 18/12/09, 14:14 »
Για μένα η κλήρωση είναι κάκιστη. Θεωρώ ότι θα είχαμε μεγαλύτερες ελπίδες αν πέφταμε με κανα θηρίο τύπου Real, Barca, Chelsky κλπ οι οποίοι μάλλον θα μας υποτιμούσανε παρά με την καρα-φορμαρισμένη Bordeaux...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #840 στις: 18/12/09, 17:40 »
Απο τη στιγμη που στην κληρωτιδα υπαρχουν Barcelona, Real, Chelsea, Manchester οι οποιες δε χτυπιουνται οσο καλα και να παιξεις εισαι τυχερος που δεν τις αντιμετωπιζεις.

Η Bordeaux στη φαση των ομιλων βασει αριθμων ηταν η καλυτερη ομαδα. Επειδη ασχολουμαι γενικα με το ευρωπαικο ποδοσφαιρο, προκειται για μια ομαδα με πολυ σφιχτη αμυνα, γρηγορη και με καλο κεντρο. Επιθετικα δε βγαζει ματια καθως στηριζεται πολυ στα στημενα (κορνερ, φαουλ). Σε καμια περιπτωση η κλαση της δεν ειναι εφαμιλη των ομαδων που προανεφερα ομως!
Για μενα λοιπον, αν ο Ολυμπιακος κληρωνοταν με Barcelona, Real, Chelsea, Manchester θα ειχε αποκλειστει ηδη. (Θυμαστε τι επαθε προπερσι απο την Chelsea οταν ηταν και καλυτερος και ειχε αποκλεισει Werder, Lazio)

Αν κληρωνοταν με Sevilla, Fiorentina, Bordeaux θα ειχε ενα 30%
Γνωμη μου δηλαδη ειναι οτι σταθηκε τυχερος μιας και θα παιξει για αυτο το μικρο ποσοστο που του αναλογει...

Αλλα γενικα οι γαλλικες ομαδες δε μας πανε. Παιζουν γρηγορα και με καλη αλληλοκαλυψη. Το καλυτερο για τον Ολυμπιακο θα ηταν η Fiorentina αλλα και παλι ας μην τα θελουμε ολα δικα μας.

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #841 στις: 18/12/09, 23:24 »
Ολυμπιακός - Μπορντό για στους "16" του Champions League!

Αυτή ήθελαν στον Ολυμπιακό, αυτή τους κάθισε. Με τη ρέντα που έχει φέτος ο ΟΣΦΠ όλα γίνονται.

Αν βέβαια δούμε τα αποτελέσματα της Μπορντό στους ομίλους του CL θα δούμε ότι μόνο για πλάκα δεν είναι αυτή η ομάδα. 1η αγωνιστική 1-1 με τη Γιουβε στο Τορίνο και μετά μόνο νίκες! 9-2 γκολ και 16 βαθμοί. Μεγαλύτερη συγκομιδή πόντων στη φάση των ομίλων και καλύτερη άμυνα.

Πώς τα βλέπετε τα πράγματα;
Πολύ καλή αλλά όχι ακατόρθωτη. Αυτή τη στιγμή είναι φορμαρισμένη, σε 2 μήνες κανείς δε ξέρει. Ο Ολυμπιακός πρέπει να εκμεταλλευτεί το γεγονός οτι η Μπορντό είναι άπειρη ομάδα στο Τσ.Λ. και μ' ένα καλό σκορ στο Καραισκάκη (πχ. 2-0) πιστεύω οτι έχει το πρώτο λόγο.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #842 στις: 19/12/09, 10:19 »
Αυτή τη στιγμή είναι φορμαρισμένη, σε 2 μήνες κανείς δε ξέρει.

Σωστό.

... μ' ένα καλό σκορ στο Καραισκάκη (πχ. 2-0) πιστεύω οτι έχει το πρώτο λόγο.

Η Μπορντό έφαγε 2 γκολ όλα κι όλα σε 6 αγώνες στους ομίλους του CL, αντιμετωπίζοντας ομάδες όπως η Μπάγερν και η Γιουβέντους. Αν καταφέρει ο Ολυμπιακός σε ένα μόνο ματς να της ρίξει άλλα τόσα θα είναι μεγάλος μάγκας! ;)

Αποσυνδεδεμένος sakman

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • SEX, NO DRUGS AND ROCK N ROLL!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #843 στις: 19/12/09, 12:34 »
Αν κληρωνοταν με Sevilla, Fiorentina, Bordeaux θα ειχε ενα 30%
Γνωμη μου δηλαδη ειναι οτι σταθηκε τυχερος μιας και θα παιξει για αυτο το μικρο ποσοστο που του αναλογει...

Βάλε και την λυον ( που σέρνεται φέτος ) στις ομάδες που αναφέρεις...
Για μένα σαν πιο ουδέτερος κληρωθήκατε με την πιο δυνατή από τις "αδύναμες" του γκρουπ... θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη η κλήρωση αλλά θα μπορούσε να ήταν και πόλύ χειρότερη...
Αν δεν την υποτιμήσει ο ολυμπιακός πιστεύω ότι έχει καλές πιθανοτητες....
BE SOMEBODY NOT EVERYBODY...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #844 στις: 19/12/09, 13:31 »
Με τη Lyon δε γινοταν να κληρωθει αφου ηρθε και αυτη δευτερη στο γκρουπ της (πισω απο τη Fiorentina).
Θα δειξει, ειναι νωρις να κανουμε εικασιες. Το μονο θετικο ειναι οτι το πρωτο ματς θα γινει στο Καραισκακη, οπου μπορει ο Ολυμπιακος και το ενθουσιωδες κοινο να προβληματισουν τους απειρους Γαλλους. Αρκει βεβαια να μην ανοιχτουν και εχουμε παλι καμια τριαρα οπως με τους αλλους (κατωτερους) Γαλλους περυσι...
Κατα τ'αλλα φετος η Bordeaux, αν και δεν εχει το πολυ γνωστο ονομα στη συνθεση της, δεν παιζεται στα ισα απο καμια ελληνικη ομαδα.
Θελει τακτικη και ''κλεφτοπολεμο''.

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #845 στις: 19/12/09, 14:25 »
Δυσκολη κληρωση για τον Ολυμπιακο...θεωρω πως το ενδεχομενο προκρισης του ειναι πολυ μικρο, αν κ εχουμε μελλον μεχρι τα τελη Φλεβαρη. Απο τη στιγμη που δε βγηκε η Φιορεντινα απο την κληρωτιδα ως αντιπαλος, πολλες ελπιδες προκρισεις δν δινω στον Ολυμπιακο.

Αποσυνδεδεμένος Απόλλων

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Μονίμως προβληματικός...
    • Προφίλ
« Απάντηση #846 στις: 19/12/09, 15:13 »
Ούτε η Fiorentina όπως την είδαμε στη φάση των ομίλων θα ήταν εύκολος αντίπαλος. Ίσως να ήταν η πιο εύκολη θεωρητικά αν τη συγκρίνουμε με τα μεγαθήρια του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως η Real, η Manchester United και η Barcelona, αλλά ας μη γελιόμαστε. Πλέον δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Και θα είναι μεγάλη επιτυχία για τον Ολυμπιακό να προκριθεί στους 8, ανεξαρτήτως αντιπάλου.
Διψάς και δεν το ξέρεις...

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #847 στις: 19/12/09, 15:29 »
Και θα είναι μεγάλη επιτυχία για τον Ολυμπιακό να προκριθεί στους 8, ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Αυτο εννοειτε, οπως και για καθε ελληνικη ομαδα που κατορθωνει κατι τετοιο...

Αποσυνδεδεμένος sakman

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • SEX, NO DRUGS AND ROCK N ROLL!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #848 στις: 19/12/09, 19:11 »
Με τη Lyon δε γινοταν να κληρωθει αφου ηρθε και αυτη δευτερη στο γκρουπ της (πισω απο τη Fiorentina).

Ναι σόρυ... γράψτε λάθος...
BE SOMEBODY NOT EVERYBODY...

Αποσυνδεδεμένος P.D.L.

• unbelievable infaticide
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • The root of all evil....!!!
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/pdlrockallover
« Απάντηση #849 στις: 07/01/10, 07:43 »
-5 από τον Παναθηναϊκό και χάλια εμφάνιση...αλλού για αλλού οι περισσότεροι παίκτες...
Και αν αρχίσουμε να σχολιάζουμε τις επιλογές του Ζίκο, δεν θα τελειώσουμε ούτε μεθαύριο. Και δεν με ενοχλεί τόσο η παρουσία του Κατσικογιάννη (δεν έχει αγώνες στα πόδια του το παιδί, πως περιμένει ο Ζίκο να αποδώσει σε παιχνίδι με την ΑΕΚ), αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι βρίσκει ο Ζίκο στον Όσκαρ, και τι βρίσκουν οι οπαδοί στον Ντιόγκο...ανύπαρκτοι και οι 2 χτες...

Και κάτι ακόμα: δεν θέλω να μειώσω την νίκη της ΑΕΚ, αλλά το χτεσινό παιχνίδι το έχασε ο Ολυμπιακός μιας και ΔΕΝ έπαιξε! Αν είχε απόδοση όπως αυτή του πρώτου γύρου νομίζω ότι θα ήταν τελείως ανάποδα τα πράγματα τώρα.

Γυρίζει όμως το -5 τώρα; Δλδ, πόσες γκέλες μπορεί να κάνει ο ΠΑΟ μέχρι το τέλος, πόσες να ΜΗΝ κάνει ο ΟΣΦΠ, και το σημαντικότερο: μπορεί ο ΟΣΦΠ διπλό στο ΟΑΚΑ; Ο χτεσινός δεν μπορεί...και γενικά ο φετινός...δύσκολα...
www.myspace.com/asxoliastoi
www.activeradio.gr κάθε Σάββατο 15:00 - 18:00!!! More News From Nowhere
http://morenowherereviews.blogspot.com/