Αποστολέας Θέμα: Παναθηναϊκος  (Αναγνώστηκε 163753 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
Απ: Παναθηναϊκος
« Απάντηση #275 στις: 30/11/09, 01:01 »
Faser δε νομίζω ότι ο Ατρόμητος τουλάχιστον (αναφέρομαι σε αυτή την ομάδα γιατί απλά τυχαίνει να έχω παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια της) δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο, ασχέτως αν δεν παίρνει αποτελέσματα.. Και με ΑΕΚ που έπαιξε και με Ολυμπιακό, έπαιξε πολύ ανοιχτά και δημιούργησε ευκαιρίες.. Οι μικρές ομάδες είναι δυστυχώς υποχρεωμένες να κλείνονται πίσω συχνά, αυτό όμως γίνεται και εξαιτίας της αδυναμίας τους να βγουν μπροστά, όχι απαραίτητα λόγω του ότι δε θέλουν να παίξουν μπάλα...
Εντάξει, εγώ δεν έχω παρατηρήσει όλα τα παιχνίδια του Ατρομήτου, παρά μόνο με Άρη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.. Παρόλα αυτά, φροντίζω να διαβάζω στα αθλητικά sites τις περιγραφές των παιχνιδιών του γιατί έχω ένα φίλο Περιστεριώτη και όπως καταλαβαίνεις πέφτει το σχετικό δούλεμα ;D.. Στα 2 από τα 3 παιχνίδια πάντως που είδα, ήταν "όλοι πίσω", ενώ με την ΑΕΚ, άξιζε μόνο ο Μαρίνος και ο Νεμπεγλέρας.. Εν πάσει περιπτώσει για τη συγκεκριμένη ομάδα, η οποία παίζει αρκετά χρόνια στην Α' Εθνική έχω αποκομίσει ένα οπορτουνιστικό χαρακτήρα παιχνιδιού εκ μέρους της, αλλά δέχομαι ότι υπάρχουν και πιο "κλειστές" ομάδες..

Πάντως θυμάμαι μια χρονιά που οι ομάδες είχαν μειωθεί σε 12 (αν δεν κάνω λάθος) και όπου τότε είδαμε ένα άκρως ενδιαφέρον πρωτάθλημα.. Θα μου πείτε, στην Αγγλία υπάρχουν 20 ομάδες στην Premiership και το θέαμα είναι άκρως απολαυστικό.. Εκεί όμως υπάρχουν και χρήματα και πρόεδροι που νοιάζονται για τις ομάδες τους.. Στην Ισπανία, όταν έπαιζε ο Τσάρτας στη Σεβίλλη, η τελευταία πάλευε για να μην υποβιβαστεί (αν θυμάμαι καλά δεν τα κατάφερε) αλλά μετά από κάποια χρόνια κατέκτησε το UEFA.. Στην Ελλάδα, δεν πρόκειται να δούμε κάτι τόσο θεαματικό όσο αυτό, ενώ θα αντιμετωπίζουμε το ίδιο πράγμα για 20 ακόμη χρόνια.. Διπλές και τριπλές ζώνες άμυνας και καταστροφικό ποδόσφαιρο όταν οι "μικρες" ομάδες παίζουν εκτός.. Και εντάξει, συμφωνώ μαζί σου ότι αυτές οι ομάδες, όταν παίζουν με μεγαλύτερες αναγκάζονται να παίξουν έτσι, αλλά τόσες καθυστερήσεις γιατί γίνονται; Ο τερματοφύλακας του Αστέρα σήμερα "έκλεψε" τουλάχιστον 10 λεπτά παιχνιδιού.. Κάποιοι (όπως εγώ σήμερα) δώσαμε € 30 και € 40 για να δούμε λίγο ποδόσφαιρο και όχι τους παίχτες του Αστέρα να πέφτουν κάτω σαν πυροβολημένοι.. Αυτό με τις καθυστερήσεις έχει καταντήσει αηδία και θα πρέπει να βρεθεί μια λύση.. Ίσως ένα χρονόμετρο (με καθαρό χρόνο) σαν το μπάσκετ να ήταν μια κάποια λύση... Ποιος ξέρει;   
Γενικά σαν άνθρωπος χαρακτηρίζομαι από ήπιους τόνους ενώ και σαν οπαδός, όταν χάνει η ομάδα μου, στεναχωριέμαι για ένα 10λεπτο και μετά όλα ΟΚ.. Παρόλα αυτά, και αφού έχουν περάσει 2,5 ώρες από το derby του ποδοσφαίρου, εντούτοις από μέσα μου δεν μπορώ να χωνέψω αυτό που έγινε σήμερα.. Το να βγαίνει ο Πέτρος Κόκκαλης και να λέει τα αυτονόητα, ότι δηλαδή ο ΠΑΟ αν θέλει πρωτάθλημα θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ περισσότερο, με κάνει να αναρωτιέμαι γιατί αυτοί που είναι υποχρεωμένοι να ενεργούν δεν κάνουν τίποτα.. Στα επιμέρους τώρα:

Μια πρώτη ερμηνεία του derby θα ήταν η εξής: Αν δεν έμπαινε το γκολ του ΟΣΦΠ στο 45+ (σε ένα πολύ καθοριστικό χρονικό σημείο) το σκορ και ο νικητής μπορεί να ήταν διαφορετικά.. Επειδή όμως όπως και στη ζωή, έτσι και στο ποδόσφαιρο, η ιστορία δεν γράφεται με "αν", αυτή η ερμηνεία κρίνεται ανεπαρκής..

Μια δεύτερη ερμηνεία του παιχνιδιού (όπως τη βλέπω εγώ) έχει ως εξής: Ο ΠΑΟ δεν μπόρεσε να απειλείσει με πειστικό τρόπο γιατί πολύ απλά δεν είχε ένα παίχτη να κρατήσει τη μπάλα.. Όλες οι άλλες παρατηρήσεις είναι υποσημειώσεις της παραπάνω.. Φάνηκε καθαρά ότι ο Κατσουράνης, ο Σίλβα, ο Γκάμπριελ δεν ήταν σε καλή μέρα ενώ από τον Σιμάο και τον Σαλπιγγίδη δεν περιμένεις να σου φτιάξουν το παιχνίδι.. Εφόσον όλη τη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι ενδέχετο ο Καραγκούνης να απουσιάσει από το παιχνίδι, ο Τεν Κάτε θα έπρεπε να σκεφτεί ποιος παίχτης θα μπορούσε να κρατήσει τη μπάλα, να παγώσει το παιχνίδι, να δημιουργήσει και γενικά να τρέξει τους αντιπάλους μέσους.. 2 παίχτες για αυτή τη δουλειά υπάρχουν στον ΠΑΟ (πλην του Καραγκούνη).. Ο ένας είναι από την αρχή του πρωταθλήματος παροπλισμένος στην Παιανία (Κλέυτον), ενώ ο άλλος (Νίνης) για λόγους για τους οποίους πραγματικά μόνο ο Τεν Κάτε γνωρίζει δεν επιλέχθηκε στο αρχικό σχήμα.. Όπως όμως έχω ξαναπεί, οι προπονητές όταν κατεβάζουν μια ενδεκάδα παίρνουν κάποιες αποφάσεις.. Αν το παιχνίδι τους βγει τότε είναι θεοί, όταν όμως τα πράγματα έρχονται διαφορετικά τότε αποτελούν τον εύκολο στόχο.. Αυτό είναι μεγάλο λάθος.. Κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να κρίνεις ένα προπονητή αποκλειστικά από το πως προετοιμάζεται για ένα παιχνίδι, αλλά από την ικανότητα του να διορθώσει τα κακώς κείμενα.. Επομένως αφού φαινόταν καθαρά η ανυπαρξία κάποιου "κουμανταδόρου" στο χόρτο, ο Τεν Κάτε, και με το 1-0 να έχει ήδη γραφτεί, θα έπρεπε να βάλει τον Νίνη στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου.. Αντί γι'αυτό τον έβαλε στο 65 όταν το σκορ είχε γίνει 2-0, όταν οι συμπαίχτες του ήταν εκνευρισμένοι και δεν μπορούσαν να συνεργαστούν μαζί του και γενικά σε ένα σημείο του αγώνα, που για να γυρίσει το παιχνίδι θέλει παίχτη πολύ υψηλού επιπέδου και με εμπειρίες.. Στο ημίχρονο, η πρώτη σκέψη που πέρασε από το μυαλό μου (και φαντάζομαι και όλων όσων έβλεπαν το παιχνίδι) ήταν ότι με το 1-0 ο ΟΣΦΠ θα πάγωνε το παιχνίδι και θα χτύπαγε στις αντεπιθέσεις.. Με λίγα λόγια θα έδινε χώρο στον ΠΑΟ, γνωρίζοντας ότι χωρίς κάποιον κουβαλητή της μπάλας, η κατοχή του ΠΑΟ θα ήταν χωρίς αντίκρυσμα.. Ήρθε και το 2 γκολ και τα πράγματα έγιναν πιο απλά για τον ΟΣΦΠ..

Από εκεί και πέρα μπορεί κάποιος να σημειώσει την έλλειψη πλάνου (για ακόμα μια φορά) στο παιχνίδι του ΠΑΟ, την ατυχή έμπνευση του Τεν Κάτε να χρησιμοποιήσει τον ανέτοιμο Σειταρίδη, το γεγονός ότι ο Σαλπιγγίδης έπαιζε πότε αριστερά, πότε δεξιά, πότε στο κέντρο και δεν εγκλιματίστηκε ποτέ, την χρησιμοποίηση του πολύ λίγου Χριστοδουλόπουλου αντί για ένα φορ περιοχής όπως ο Πετρόπουλος ο οποίος θα εκμεταλλευόταν τις γιόμες που έπαιξε προς το τέλος ο ΠΑΟ και γενικά την κακή μέρα στην οποία βρέθηκαν όλοι ανεξαιρέτως οι παίχτες του ΠΑΟ..

Σαν οπαδός του ΠΑΟ, νιώθω πολύ άσχημα όταν βλέπω τον μισό ΟΣΦΠ να χάνει κραυγαλέες ευκαιρίες και ενώ έχει κάνει ήδη 3 αναγκαστικές αλλαγές.. Με χαλάει που οι οπαδοί του αντιπάλου ειρωνεύονται τον Τεν Κάτε και εμείς τον θεωρούμε σαν το κελεπούρι που μας κάνει τη χάρη και μας κοουτσάρει.. Με ενοχλεί που ο Ζαιρί και ο Γκαλίτσιος περνάγανε σαν σταματημένους τους 2 μπακ της Εθνικής Ελλάδος.. Στην τελική, ο ΠΑΟ αν θέλει το πρωτάθλημα δεν θα αρκεστεί στο να περιμένει πότε η ομάδα θα παίξει καλύτερα (από μόνη της) αλλά είτε να τιμωρήσει τους ποδοσφαιριστές με μεγάλο πρόστιμο (αν θεωρεί αυτούς υπεύθυνους) ή να απομακρύνει τον προπονητή.. Αν δεν κάνει τίποτε από αυτά τα δύο, τότε λυπάμαι, αλλά εμφανίζεται πολύ μεγάλο διοικητικό πρόβλημα..
« Τελευταία τροποποίηση: 30/11/09, 01:05 από faser »

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #276 στις: 30/11/09, 01:55 »

Αποσυνδεδεμένος indie-anos laternative

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δεν μου έρχεται τίποτε να γράψω τώρα
    • Προφίλ
« Απάντηση #277 στις: 30/11/09, 13:06 »
Δεν θα ήθελα χθες (ή σήμερα) να ήμουν οπαδός του ΠΑΟ. Η πικρία είναι μεγάλη και το υγιές είναι ότι εκφράζεται με σωστό τρόπο από τον faser και όχι με καντήλια.

Ο ΠΑΟ πίστεψε ότι επειδή έχει καλύτερο διαθέσιμο ρόστερ τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή θα έκανε περίπατο. Κατέβηκε λες και θα έπαιζε με τον Αίαντα Σαλαμίνας. Χωρίς πλάνο. Χωρίς πάθος. Είναι τυχερός που γλίτωσε μόνο με 2. Είναι δυνατόν μια ομάδα που κυνηγάει πρωτάθλημα να τα παρατάει από το 1ο ημίχρονο μόλις φάει γκολ; Φυσικά και έχει ευθύνες ο Τεν Κάτε. Ευθύνες όμως έχουν και κάποιοι παίχτες, ειδικότερα οι Έλληνες, (βλέπε Κατσουράνης, ακραία μπακ) που περιμένεις αυτά τα ματς να τα πάρουν επάνω τους.
Don’t sell the dreams you should be keeping pure and simple every time.

Αποσυνδεδεμένος Neikos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Deserted Sea
« Απάντηση #278 στις: 01/12/09, 10:02 »
faser ησουν υπερβολικα επιεικης με τον ολλανδο...
ο ανθρωπος μαθαινει την τεχνη του προπονητη στον παγκο του παναθηναικου... ειμαι σιγουρος δηλαδη...

Αποσυνδεδεμένος Dr Bluz (G.K.)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #279 στις: 01/12/09, 16:38 »

Τι θέλει να πει ο ποιητής?

Αποσυνδεδεμένος Eagle Of Kamelot

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Set the flag and carry on, carry on into unknown
    • Προφίλ
« Απάντηση #280 στις: 01/12/09, 20:06 »
Το μεγαλυτερο προβλημα του ΠΑΟ ειναι οι βολεμενοι παικτες! Χανανε με 2-0 μεσα στο Καραϊσκακη, σε ματς σημαινουσας σημασιας τοσο ψυχολογικα οσο και βαθμολογικα και εδειχναν μια αδιαφορια κ μια απαθεια...σαν να κερδιζαν τον Εορδαϊκο με 3-0 και περιμεναν να ληξει...αισχος!

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #281 στις: 01/12/09, 23:11 »
G.K. Εδώ είσαι:

+

Αποσυνδεδεμένος Dr Bluz (G.K.)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #282 στις: 02/12/09, 00:00 »
Αυτο εννοουσες? Ενταξει ας μην τους εκνευριζεις μεσα στο θεμα τους και αρχισει κανενας πολεμος. ;)
Μου ανοιξες την ορεξη βεβαια με το προηγουμενο...

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #283 στις: 02/12/09, 00:50 »
Το μεγαλυτερο προβλημα του ΠΑΟ ειναι οι βολεμενοι παικτες! Χανανε με 2-0 μεσα στο Καραϊσκακη, σε ματς σημαινουσας σημασιας τοσο ψυχολογικα οσο και βαθμολογικα και εδειχναν μια αδιαφορια κ μια απαθεια...σαν να κερδιζαν τον Εορδαϊκο με 3-0 και περιμεναν να ληξει...αισχος!
Αυτό που λες είναι πολύ σωστό.. Πολλοί δεν έχουν συνειδητοποιήσει με πόσα χρήματα αμοίβονται οι παίχτες.. Αν το καλοσκεφτείς είναι να τρελαίνεσαι.. Τα λεφτά που βγάζει ένας μεσαίας αξίας παίχτης του ΠΑΟ το μήνα, εγώ θα τα βγάλω σε 2-3 χρόνια δουλεύοντας τις περισσότερες από τις μισές μέρες του μήνα πάνω από 12 ώρες.. Ένα καλό πρόστιμο θα τους άξιζε και με το παραπάνω.. Παρόλα αυτά μην ξεχνάμε ότι μια ομάδα για να λειτουργήσει καλά θα πρέπει να έχει μονταριστεί και σωστά από τον προπονητή.. Αν ήμουν στη θέση του Τεν Κάτε, θα ζήταγα συγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΟ στην συνέντευξη τύπου.. Αλλά σιγά μην το έκανε ο Ολλανδός.. Έχει δουλέψει στην Τσέλσι και στην Μπαρτσελόνα βλέπεις...

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #284 στις: 02/12/09, 01:15 »
Αν και τον εχω υπερασπιστει προηγουμενα στο topic αυτο, δε μπορω να μην αναφερω το ποσο μανταρα τα εκανε στο derby o Ολλανδος...εδειξε δειγματα της περσινης του "τεχνης"...

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #285 στις: 02/12/09, 12:00 »
Τα πράγματα αρχίζουν να μου θυμίζουν λίγο 2007...Τι εννοώ...Όπως τότε η ΑΕΚ μπορούσε παίζοντας την καλύτερη μπάλλα να πάρει το πρωτάθλημα, χωρίς να ασχολείτε με την υπόθεση Βάλνερ, κάνοντας περίπατο, έτσι και φέτος ο ΠΑΟ έχει το καλύτερο roster (δεν θα πω ότι παίζει και τη καλύτερη μπάλλα...) και κανονικά κατά τη γνώμη μου έχει το πρώτο λόγο για το τίτλο φέτος. Υπάρχει όμως κοινός παρονομαστής. Ποιός ; Ο προπονητής βέβαια. Τότε η ΑΕΚ το έχασε λόγω εμμονών του Φερρέρ και φέτος ο ΠΑΟ θα το χάσει αν το χάσει λόγω Τεν Κάτε...Και τελικά αυτό που φαίνεται είναι ότι ο ΟΣΦΠ είναι τυχερή ομάδα τελικά, σε βαθμό που δεν ξέρω, αλλά ίσως το παρατσούκλι "βαζέλες" θα έπρεπε να αλλάξει χρώμα και ομάδα...Γιατί ο ΠΑΟ έγινε "βάζελος" όχι μόνο λόγω της ενασχόλησης των Βαρδινογιανναίων με τα προιόντα του πετρελαίου, αλλά και γιατί παραδοσιακά, πάντα "ξεγλύστραγε" στο τέλος από τις κακοτοπιές...Έτσι λοιπόν τα τελευταία χρόνια το τίτλο του "βάζελου", μάλλον τον δικαιούτε πιο πολύ ο ΟΣΦΠ...
 Κάτι για το ντέρμπυ, που μάλλον είναι μόνο δική μου εντύπωση (ίσως μου διέφυγε) γιατί δεν είδα κανέναν να το αναφέρει. Ο ΠΑΟ έχασε και λόγω του "ποδοσφαιρικού εγωισμού" του Σισέ...Εγώ μέτρησα τουλάχιστον τρεις ευκαιρίες στις οποίες ο Γάλλος μπορούσε να δώσει ασσίστ και δεν το έκανε...Επίσης βαρόμετρο ο κάκιστος σε αυτό το παιχνίδι Κατσουράνης.
Τέλος αυτό το "παιδί" ο Μήτρογλου, τη Κυριακή έγινε "άντρας". Αν καταφέρει να συνεχίσει με αυτό το πάθος  θα κάνει τεράστια καριέρα και φυσικά όχι εδώ.
« Τελευταία τροποποίηση: 02/12/09, 12:03 από MACMISIAS »
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Neikos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Deserted Sea
« Απάντηση #286 στις: 02/12/09, 13:49 »
εγω φιλε kamelot δεν μπορω να τα ριξω στους παιχτες... διοτι οταν εχεις παιχτες πυ αλλες εποχες ουτε κατα φαντασιαν θα επαιζαν στον παναθηναικο, δεν μπορεις να ζητας παραπανω απο οτι μπορουν να προσφερουν... οταν ξερουμε οτι η αμυνα δεν μπαζει απο παντου και πας και μου φερνεις Καντε... ε οχι... και μετα αντι να βαλει τον Σουηδο στον αγωνα καθεται στα ιδια και τα ιδια... το εχουμε χιλιες φορες... ο βυντρα στον παναθηναικο 6 σεζον... καλα να παθουμε οπως λενε και οι ανωριμοι :P

Αποσυνδεδεμένος vagtanplan

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • My name is TONIC.....Pentatonic .....!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #287 στις: 02/12/09, 15:29 »
Αυτο που θελει ο Χενκ περιγραφεται με γλαφυρο τροπο στο παρακατω αποσπασμα της απιστευτης ταινιας....
Μετα απο αυτο οοοοοολλλα θα μπουν στην θεση τους......

http://www.youtube.com/watch?v=Z1lau7jSoxo\

http://www.youtube.com/watch?v=xo54iFymOXg&feature=related

ΤΕΛΟΣ

« Τελευταία τροποποίηση: 02/12/09, 15:31 από vagtanplan »
Χαου μπλου κεν γιου γκετ.....

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #288 στις: 02/12/09, 15:38 »
Τα πράγματα αρχίζουν να μου θυμίζουν λίγο 2007...Τι εννοώ...Όπως τότε η ΑΕΚ μπορούσε παίζοντας την καλύτερη μπάλλα να πάρει το πρωτάθλημα, χωρίς να ασχολείτε με την υπόθεση Βάλνερ, κάνοντας περίπατο, έτσι και φέτος ο ΠΑΟ έχει το καλύτερο roster (δεν θα πω ότι παίζει και τη καλύτερη μπάλλα...) και κανονικά κατά τη γνώμη μου έχει το πρώτο λόγο για το τίτλο φέτος. Υπάρχει όμως κοινός παρονομαστής. Ποιός ; Ο προπονητής βέβαια. Τότε η ΑΕΚ το έχασε λόγω εμμονών του Φερρέρ
Πω πω κόλλημα με αυτή τη χρονιά.
Αν μπορείς βρες μου ΕΝΑ ματς μέχρι το 4-0 που να έπαιξε μπάλα η ΑΕΚ.Μη μου πεις το 5-0 με την βέροια,σοβαρά ματς.
Γιατί εγώ θυμάμαι ότι στα κρίσημα παιχνίδια είχε:
ήττα στη λεωφόρο
ήττα στο καραισκάκη
ήττα στο αλκαζάρ
ήττα στην τρίπολη(πολύ καλός ο αστέρας εκείνη την χρονιά)
αποκλεισμό από την ξάνθη στο κύπελο.
Καλά το θέμα ευρώπη μην το πιάσουμε καν έτσι?

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #289 στις: 02/12/09, 21:22 »
Τα πράγματα αρχίζουν να μου θυμίζουν λίγο 2007...Τι εννοώ...Όπως τότε η ΑΕΚ μπορούσε παίζοντας την καλύτερη μπάλλα να πάρει το πρωτάθλημα, χωρίς να ασχολείτε με την υπόθεση Βάλνερ, κάνοντας περίπατο, έτσι και φέτος ο ΠΑΟ έχει το καλύτερο roster (δεν θα πω ότι παίζει και τη καλύτερη μπάλλα...) και κανονικά κατά τη γνώμη μου έχει το πρώτο λόγο για το τίτλο φέτος. Υπάρχει όμως κοινός παρονομαστής. Ποιός ; Ο προπονητής βέβαια. Τότε η ΑΕΚ το έχασε λόγω εμμονών του Φερρέρ
Πω πω κόλλημα με αυτή τη χρονιά.
Αν μπορείς βρες μου ΕΝΑ ματς μέχρι το 4-0 που να έπαιξε μπάλα η ΑΕΚ.Μη μου πεις το 5-0 με την βέροια,σοβαρά ματς.
Γιατί εγώ θυμάμαι ότι στα κρίσημα παιχνίδια είχε:
ήττα στη λεωφόρο
ήττα στο καραισκάκη
ήττα στο αλκαζάρ
ήττα στην τρίπολη(πολύ καλός ο αστέρας εκείνη την χρονιά)
αποκλεισμό από την ξάνθη στο κύπελο.
Καλά το θέμα ευρώπη μην το πιάσουμε καν έτσι?
Ωραία λοιπόν πάμε... ΕΠΙΘΕΣΗ: ΑΕΚ 65 γκολ,ΟΣΦΠ 58 γκολ, ΠΑΟ 44 γκολ. ΑΜΥΝΑ : ΑΕΚ 17 ΓΚΟΛ, ΠΑΟ 18 ΓΚΟΛ,ΟΣΦΠ 23 ΓΚΟΛ. ΝΙΚΕΣ : AEK 22,  ΟΣΦΠ 21, ΠΑΟ 20 .

Από τις 22 νίκες οι μισές (11) με σκορ 3 γκολ διαφορά και πάνω. Οι εξής : ΕΝΤΟΣ ΟΦΗ 4-0,ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 4-0, ΒΕΡΟΙΑ 5-1, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 3-0, ΞΑΝΘΗ 3-0, ΟΣΦΠ 4-0 .
ΕΚΤΟΣ: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 4-0,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3-0, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 4-1, ΟΦΗ 4-1, ΠΑΟΚ 4-0 .

Οι ήττες τώρα... 6 ήττες : 0-1 Με ΟΣΦΠ στο Καραισκάκη ,γκολ του Κοβάσεβιτς παλληκαρίσιο αλλά και "ρεσιτάλ" Κάκου .
1-2 Με Ηρακλή στο ΟΑΚΑ σε ματς που κοιμήθηκε ο Θεός...με απίστευτες ευκαιρίες,
1-2 Με ΠΑΟ στη Λεωφόρο (ή στο ΟΑΚΑ δεν θυμάμαι), όπου ανάθεμα αν δεν επιτρέπεται να χάσεις κι ένα ντέρμπυ εκτός έδρας...
1-2 Με Αστέρα Τρίπολης στη Τρίπολη, με "εγκληματικό" λάθος του Μορέτο, μιά Τρίπολη όπου εκείνη τη χρονιά έχασαν όλοι οι "μεγάλοι", όχι μόνο η ΑΕΚ...
2-3 Με  Πανιώνιο στο Ο.Α.Κ.Α με άλλα "εγκλήματα Ράμος, Μορέτο, Φερέρ".
0-1 Με Λάρισα στο Αλκαζάρ , με άλλο "ρεσιτάλ" της διαιτητάρας που ακούει στο όνομα Κουκουλάκης,( ή αλλοιώς "Φασκελωκουκούλωστα...")
Σε αυτά μπαίνει και το 1-1 με τον Άρη στο ΟΑΚΑ που ισοφαρίστηκε στο 88' και ουσιαστικά εκεί χάθηκε το πρωτάθλημα, έστω και στα "χαρτιά".

Τέλος να σου πω ότι εκτός από τα μεγάλα σε σκορ "διπλά" που βλέπεις παραπάνω, υπήρχαν άλλες 6 εκτός έδρας νίκες με μικρότερο σκορ, σε ΒΕΡΟΙΑ,ΞΑΝΘΗ,ΑΡΗ,ΑΤΡΟΜΗΤΟ,ΗΡΑΚΛΗ,ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ. Συνολικά 11 νίκες εκτός έδρας σε 15 ματς...

Όπως καταλαβαίνεις υπήρξαν περισσότερα από ένα ματς που η ΑΕΚ έπαιξε καλή μπάλλα εκείνη τη χρονιά. Και το κόλλημα το έχω φάει για τον εξής απλό λόγο. Είναι πολυτέλεια για μένα το πρωτάθλημα που έχω να το δω 15 χρόνια και όταν μου το "κλέβουνε" δεν νοιώθω καλά. Ο οπαδός του Ολυμπιακού κυρίως και του Παναθηναικού δευτερευόντως, επειδή έχει συνηθίσει να είναι στη θέση του "κλέφτη" , κοροιδεύει κιόλας...Μ'εμάς δεν είναι έτσι όμως τι να κάνουμε...Ελπίζω μόνο να έχουν πληροφορήσει αυτόν τον έρημο τον Κοζώνη που πάει να βάλει τα λεφτά του στην ομάδα τι γίνεται εδώ πέρα, γιατί τον βλέπω να μην του μένει ούτε σώβρακο στο τέλος αν θελήσει να πάει με το σταυρό στο χέρι...

Υ.Γ Συνέχεια στο θέμα της ΑΕΚ ίσως; :)

"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #290 στις: 03/12/09, 22:18 »
Ωραία λοιπόν πάμε... ΕΠΙΘΕΣΗ: ΑΕΚ 65 γκολ,ΟΣΦΠ 58 γκολ, ΠΑΟ 44 γκολ. ΑΜΥΝΑ : ΑΕΚ 17 ΓΚΟΛ, ΠΑΟ 18 ΓΚΟΛ,ΟΣΦΠ 23 ΓΚΟΛ. ΝΙΚΕΣ : AEK 22,  ΟΣΦΠ 21, ΠΑΟ 20 .

Από τις 22 νίκες οι μισές (11) με σκορ 3 γκολ διαφορά και πάνω. Οι εξής : ΕΝΤΟΣ ΟΦΗ 4-0,ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 4-0, ΒΕΡΟΙΑ 5-1, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 3-0, ΞΑΝΘΗ 3-0, ΟΣΦΠ 4-0 .
ΕΚΤΟΣ: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 4-0,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3-0, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 4-1, ΟΦΗ 4-1, ΠΑΟΚ 4-0 .

Οι ήττες τώρα... 6 ήττες : 0-1 Με ΟΣΦΠ στο Καραισκάκη ,γκολ του Κοβάσεβιτς παλληκαρίσιο αλλά και "ρεσιτάλ" Κάκου .
1-2 Με Ηρακλή στο ΟΑΚΑ σε ματς που κοιμήθηκε ο Θεός...με απίστευτες ευκαιρίες,
1-2 Με ΠΑΟ στη Λεωφόρο (ή στο ΟΑΚΑ δεν θυμάμαι), όπου ανάθεμα αν δεν επιτρέπεται να χάσεις κι ένα ντέρμπυ εκτός έδρας...
1-2 Με Αστέρα Τρίπολης στη Τρίπολη, με "εγκληματικό" λάθος του Μορέτο, μιά Τρίπολη όπου εκείνη τη χρονιά έχασαν όλοι οι "μεγάλοι", όχι μόνο η ΑΕΚ...
2-3 Με  Πανιώνιο στο Ο.Α.Κ.Α με άλλα "εγκλήματα Ράμος, Μορέτο, Φερέρ".
0-1 Με Λάρισα στο Αλκαζάρ , με άλλο "ρεσιτάλ" της διαιτητάρας που ακούει στο όνομα Κουκουλάκης,( ή αλλοιώς "Φασκελωκουκούλωστα...")
Σε αυτά μπαίνει και το 1-1 με τον Άρη στο ΟΑΚΑ που ισοφαρίστηκε στο 88' και ουσιαστικά εκεί χάθηκε το πρωτάθλημα, έστω και στα "χαρτιά".

Τέλος να σου πω ότι εκτός από τα μεγάλα σε σκορ "διπλά" που βλέπεις παραπάνω, υπήρχαν άλλες 6 εκτός έδρας νίκες με μικρότερο σκορ, σε ΒΕΡΟΙΑ,ΞΑΝΘΗ,ΑΡΗ,ΑΤΡΟΜΗΤΟ,ΗΡΑΚΛΗ,ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ. Συνολικά 11 νίκες εκτός έδρας σε 15 ματς...

Όπως καταλαβαίνεις υπήρξαν περισσότερα από ένα ματς που η ΑΕΚ έπαιξε καλή μπάλλα εκείνη τη χρονιά. Και το κόλλημα το έχω φάει για τον εξής απλό λόγο. Είναι πολυτέλεια για μένα το πρωτάθλημα που έχω να το δω 15 χρόνια και όταν μου το "κλέβουνε" δεν νοιώθω καλά. Ο οπαδός του Ολυμπιακού κυρίως και του Παναθηναικού δευτερευόντως, επειδή έχει συνηθίσει να είναι στη θέση του "κλέφτη" , κοροιδεύει κιόλας...Μ'εμάς δεν είναι έτσι όμως τι να κάνουμε...Ελπίζω μόνο να έχουν πληροφορήσει αυτόν τον έρημο τον Κοζώνη που πάει να βάλει τα λεφτά του στην ομάδα τι γίνεται εδώ πέρα, γιατί τον βλέπω να μην του μένει ούτε σώβρακο στο τέλος αν θελήσει να πάει με το σταυρό στο χέρι...

Υ.Γ Συνέχεια στο θέμα της ΑΕΚ ίσως; :)

MΑC οι αριθμοί που μου παραθέτεις δεν μου λένε απολύτως τίποτα.Επειδή είχα παρακολουθήσει αρκετά την ΑΕΚ εκείνη τη σεζόν,το ποδόσφαιρο που έπαιζε ήταν τραγικό,τουλάχιστον μέχρι το 4-0.Ο μπλάνκο κουτουλούσε με τον λύμπε,ο ζήκος δεν έτρεχε και ο ρίμπο έκανε το πρώτο του υποφερτο ματς τον νοέμβριο με τον Άρη στο χαριλάου.
Απλώς η ΑΕΚ εκείνη την χρονιά είχε καποιους πολύ ψημένους παίκτες και σε συνδιασμό με τις ευρωπαικές ασχολίες του ολυμπιακού και την μετριότητα των παικτών του ΠΑΟ μπόρεσε να κάνει πρωταθλητισμό.
YΓ.Όργια κάκκου....
εννοείς την αποβολή του μορέτο στο......95'?ελεος

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #291 στις: 03/12/09, 23:23 »
Ρε συ ss σε τόσα post μας τσαμπουνάς για το κακό ποδόσφαιρο που έπαιξε η ΑΕΚ εκείνη την περίοδο (οι άριθμοι άλλα δείχνουν) και έστω ότι έχεις δίκιο και ας αποδεχτούμε πως όντως έπαιξε κακό ποδόσφαιρο.. Τόσα χρόνια ο ολυμπιακός τα πρωταθλήματα τα παίρνει με καλό ποδόσφαιρο? ??? Πρόσεξε, δεν εξετάζω αν τα παίρνει δίκαια ή όχι, αναφέρομαι μόνο στην απόδοση της ομάδας!

Όπως και να χει, καμία σημασία δεν έχει το ποδόσφαιρο που παίζει μία ομάδα αλλά τα αποτελέσματα που παίρνει! Και με βάση αυτά, η ΑΕΚ έπρεπε να είναι πρωταθλήτρια, ας είναι καλά όμως ο Σωκράτης... :)

Αποσυνδεδεμένος Neikos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Deserted Sea
« Απάντηση #292 στις: 04/12/09, 09:58 »
ας μπουμε ξανα στο θεμα του παναθηναικου και ας μου λυσει καποιος την απορια....
ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙιιιιιιιιιιιιιιιιι? Γιατι να παιζουν τετοιο παιχτες? Ενταξει μπορω να επικεντρωθω σε 2-3 ή 4 αλλα πλεον τα ονοματα ειναι γνωστα... Αλλα γιατι να εχουμε εναν τετοιο προπονητη?? Και ωραια, πες πως χθες ο παλιο ολανδος δεν εκανε τις βλακειες της κυριακης... ευθυνεται ομως συνολικα για την εικονα της ομαδας... πφφφ 2 χρονια χασουρας...

Αποσυνδεδεμένος vagtanplan

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • My name is TONIC.....Pentatonic .....!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #293 στις: 04/12/09, 10:15 »
Η ομαδα ειναι για τα πανηγυριαααααααααααα οε οε οεεεεεεεεε οε οε οεεεεεεεεεε
πανηγυρια οε οε οεεεεεεεε οε οε οεεεεεεεεεεεεεεε

Χαου μπλου κεν γιου γκετ.....

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #294 στις: 04/12/09, 11:09 »
Χθες πραγματικά η εικόνα της ομάδας ήταν μια αηδία.. Πόσες φορές είδαμε το Βύντρα να πετάει τη μπάλα στον αντίπαλο (σαδιστικά πολλές φορές); Πόσες φορές είδαμε τον Κατσουράνη να ακολουθεί τις φάσεις χωρίς να μπορεί να επέμβει; Πόσες φορές είδαμε το Δάρλα να τον κάνει "χωνί" ο Άρντα; Η ομάδα τελικά έχει παίχτες σταρ από τη μία και παίχτες που θα κοβόντουσαν από τον Θρασύβουλο από την άλλη.. Μεγάλη παρακμή και το σημαντικότερο είναι ότι έχουν πέσει αρκετά χρήματα στην ομάδα.. Ο Πατέρας τελικά δεν κάνει για πρόεδρος ΠΑΕ.. Είναι το λιγότερο άσχετος.. Κάτι τέτοιες στιγμές θα ήθελα να ήμουν στην εποχή του Βαρδινογιάννη και του Αναστασιάδη.. Μπορεί η ομάδα τότε να έπαιζε με Μπασινά και με Ολιβάρες, αλλά τουλάχιστον είχε απείρως καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας από το χθεσινό θίασο..

Αποσυνδεδεμένος Neikos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Deserted Sea
« Απάντηση #295 στις: 04/12/09, 18:12 »
απλα δεν χρειαζεται να χαλαμε την ζαχαρενια μας... και στο κατω κατω δεν ανεχομαι ουτε αυτους που λενε παρατας την ομαδα σου οταν δεν τα παει καλα... οχι δεν ειναι ετσι... δεν παει καλα και δειχνει πως ΔΕΝ θελει να βελτιωθει... τι να υποστηριξεις? βγαινεις και λαλακας πιστευω...

Αποσυνδεδεμένος Alexisonfire

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #296 στις: 04/12/09, 18:51 »
υπυρχαν πολλα πραματα που μου εσπσαν τα νευρα τη πεμπτη το βραδυ με τον παναθηναικο, χαλια μπαλα κτλ οπως ειπαν οι προλαλλησαντες, ενα πραμα ομως δε μπορω να συγχωρεσω, την ηλιθιοτητα του σισε σε μια φαση που ισως ηταν καθοριστικη για το ματς.

Ολοι ξερουμε οτι ο σισε ειναι παιχτης ποιοτικος ,κλασατος, γαματος , @@ατος και ολα τα συναφη, αλλα δεν ξερω γιατι, ειμαι ο μονος που δε βλεπει αυτα τα χαρακτηριστικα μεσα στο γηπεδο? φυσικα μιλαω για τη φαση του πεναλτι οπου ο νινης ανατραπηκε μεσα στη περιοχη, ο σισε αντι να κυνηγισει τη φαση και να πετυχει ενα αρκετα ευκολο γκολ, σταματησε, και αρχισε να παραπονιεται και να διαμαρτυρεται σαν 10 χρονο παιδακι που του πειρανε το γλειφιτζουρι στον δαιτητη καθως η μπαλα περναγε απο μπροστα του σε αιδιαστικα πλεονεκτικη θεση για να πετυχει τερμα, εκει ενας παιχτης τετοιου επιπεδου θα επρεπε να ειναι σε θεση να καταλαβει οτι ισως δε δωθει το πεναλτι για Α η Β λογο και να ειναι ετοιμος για οποιοδηποτε ενδεχομενο, αντ'αυτου σταματησε και αρχισε την κλαψα, εγω αυτο σε ενα παιχτη τετοιας ''κλασης''  (πολλα αυτακια εδω) δε μπορω να το συγχορεσω, πιστευω οτι οποιοσδηποτε αλλος παιχτης της superleague σε αυτη τη φαση θα ειχε βαλει γκολ.

γενικα ειδα και βλεπω πολλα μαργαριταρια να γινονται στον παναθηναικο αλλα αυτο με αποτελειωσε.

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #297 στις: 04/12/09, 21:35 »
Όντως, τι φάση κι αυτή! Είναι να χτυπιέσαι!!! >:(

Αποσυνδεδεμένος Neikos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Deserted Sea
« Απάντηση #298 στις: 05/12/09, 10:13 »
φιλε Alexisonfire δεν εισαι ο μονος... μα κοροιδευει ολους ψιλο γαζι... και γενικα ολες τους οι κινησεις στον αγωνα ηταν τετοιου στυλ... να πεσω για ενα φαουλ και τα σχετικα... ο ανθρωπος ειναι πολυ λιγος...και δεν το λεω γιατι το ειδαμε τωρα σε ενα ματς... παραδειγματα να φαν κι οι κοτες...

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #299 στις: 05/12/09, 18:59 »
Νeikos, αμα συνεχισεις με τετοια ποστ θα φας ξυλο :P