Αποστολέας Θέμα: Κατάληψη...  (Αναγνώστηκε 93526 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Όλα είναι στο μυαλό,πόνος και γιατρειά...
    • Προφίλ
Απ: Κατάληψη...
« Απάντηση #150 στις: 26/11/07, 12:29 »
Tα παπούτσια τα ανέφερα γι αυτους που διαμαρτύρονται για την τιμη της τυροπιτας προφανως και όχι για όσους έχουν σοβαρούς λόγους.
www.ektakta.gr
μάθε άμεσα ό,τι επηρεάζει την καθημερινότητά σου...απεργίες, εφημερίες νοσοκομείων, τηλέφωνα δημοσίων υπηρεσιών, έκτακτη επικαιρότητα...

Αποσυνδεδεμένος Jimi Pap

• Παλιός
  • Make music,not priests!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: 26/11/07, 13:07 »
Παιδες ας μην κοροιδευομαστε!Οποιος θελει να μορφωθει θα μορφωθει,ειτε με καταληψη ειτε χωρις αυτη!Οποιος θελει να διαβασει διαβαζει ανα πασα στιγμη.Ειναι γελοιο επιχειρημα οτι δε μας μορφωνει το σχολειο και γι αυτο κανουμε καταληψη.Επισης γελοια ειναι τα περι τυροπιτων,κτιριων κλπ,στην πλειοψηφια των περιπτωσεων.Στο σχολειο που γκρεμισανε στο Παγκρατι,επειδη σε αυτο το σχολειο πηγαινα,μπορω να διαβεβαιωσω πως ουτε τα κτιρια ηταν ετοιμα να γκρεμιστουν,ουτε οι τυροπιτες ειχαν τιποτα.Κι ομως τελουσε υπο καταληψη και στη συνεχεια το διελυσαν.

Απο την αλλη σας κατανοω βεβαια επειδη κι εγω οταν ημουν μαθητης προτιμουσα να την κοπαναω η να μην εχω μαθημα για τον οποιονδηποτε λογο!Αλλα τουλαχιστον ημουν ειλικρινης.

Αποσυνδεδεμένος Aλχημιστής

• Θαμώνας
  • Φύλο: Άντρας
  • Μια μερα ολα αυτα θα μοιαζουν με χρωματιστες ευχες
    • Προφίλ
    • το myspace μας....
« Απάντηση #152 στις: 26/11/07, 13:31 »
Ειναι γνωστο οτι τα αιτηματα των καταληψεων στα σχολεια ειναι για γελια.
Αυτα ειναι τα αποτελεσματα της πλυσης εγλεφαλου που τοσα χρονια κανει μεθοδικα στους νεους η αριστερα.
Κλειστα σχολεια και αμορφωτοι νεοι. Αυτο θελουν.
Nαι γιατι η αριστερα ως γνωστον κατεχει τα μεσα ενημερωσης και προβαλλεται συνεχεια ωστε να κανει πλυση εγκεφαλου..
Κ συ που καποτε να κοιμηθεις φοβοσουνα...
Τωρα φοβασαι να ξυπνησεις...

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #153 στις: 26/11/07, 13:57 »
Μα η αριστερα εχει πιο ισχυρο συμμαχο απο τα ΜΜΕ...Τη νεολαια της, η οποια ομολογω πως κανει καλη δουλεια στη διαδοση των καταληψεων απο σχολειο σε σχολειο...

Και για να μην τα "ακουσω", μπορω να επαναλαβω την παρουσια αριστερων ατομων στις καταληψεις επι Αρσενη, στο δικο μας σχολειο, οταν αναφερονταν τα αιτηματα της καταληψης..Τι δουλεια ειχαν εκει, διπλα στο 15μελες 2 νεαροι ανω των 19; Μα...για ενημερωση ηρθαν τα παιδια!
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • We are the facilitators of our own creative evolut
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: 26/11/07, 14:00 »
Αυτα ειναι τα αποτελεσματα της πλυσης εγλεφαλου που τοσα χρονια κανει μεθοδικα στους νεους η αριστερα.
Nαι γιατι η αριστερα ως γνωστον κατεχει τα μεσα ενημερωσης και προβαλλεται συνεχεια ωστε να κανει πλυση εγκεφαλου..

E μα...Είπα να μνν το σχολιάσω, αλλα μου έδωσες έναυσμα.... :) Μιας και η αριστερα έχει πολλές δυνατότητες να χειραγωγήσει ανθρώπους, μας έχει κάνει όλους στατιωτάκια της... :PΤί άλλο θα ακούσω ...
 Μάλλον, τα μμε και η ολική βλακεία έχουν δημιουργήσει αλλοτρωμένα όντα, με αυτοσκοπό το κερδος, που τα έχουν γραμμένα όλα και ενδιαφέρονται μόνο για την ζωή τους και για το πως θα βγαλουν λεφτα...Ο εγκέφαλος μας έχει γεμίσει τόσο λίπος από την υπέρμετρη βλακεία που δεχόμαστε από παντού, που και είναι περίεργο που σε αυτή την χώρα υπάρχει ακόμα αριστερά!!Σε λίγα χρόνια θα την καταργήσουν και αυτή..!!
  Τέσπα, ας μην το πάω σε πολιτικό το θέμα γιατί την βλέπω την φωτιά....

Άσχετο, αλλα μιας και έλεγα για κτηριακά προβληματα, σήμερα ήταν ένα ποντίκι στην τάξη μας..!!! Μιλάμε έγινε χαμός..!! Τρελός σαματάς...!!  ;D ;D
Έχω να ομολογήσω ότι ήταν μια σπουδαία εμπειρία.....χαχα  :P :P ;D ;D

Α freemind, πραγματικά δεν μπαίβω στον κόπο ούτε να σου απαντήσω...Είπα να μην την δούμε την φωτιά....Αλλα κα εσείς μη βάζετε παντού φυτίλια... ::)
« Τελευταία τροποποίηση: 26/11/07, 14:04 από Mίκα ! »

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #155 στις: 26/11/07, 14:04 »
Μαλλον κανω προπαγανδα τωρα που εφτασα στα 24 μου εναντιον της αριστερας,ετσι Μικα?

Γιατι σε ενοχλησε τοσο πολυ η αληθεια; Εγω εδωσα στοιχεια μαλιστα.
5ο Λυκειο Ν.Σμυρνης, επι Βακαλη διευθυντη..Μαλιστα, μας εχει καταγεγραμμενους και το MEGA.

Την ωρα του πρωτου ψηφισαματος για την καταληψη, 2 νεαροι, ανω των 19 χρονων σιγουρα, μιλησαν για τα αιτηματα που πρεπει να εχουμε για την καταληψη μας...

Και απορω...Εαν αυτη η ιστορια δεν ειναι το φυτιλι για να σκεφτει λιγο η αριστερη νεολαια, τοτε τι ειναι;

Δεν καταργω την υπαρξη της και τη σπουδαιοτητα της..Καταργω τα "φερεφωνα" της, που δεν βαζουν λιγο το μυαλο τους, να σκεφτει τι συμβαινει και πως τους χρησιμοποιουν!
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος VasilisG.J.

• Θαμώνας
  • Απο 'δώ και πέρα εγώ κ' η γάτα μου!...
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: 26/11/07, 14:10 »

Το θέμα, αν διάβασες, είναι το αν η κατάληψη είναι σωστή και αποτελεσματική ώς μέσο αντίδρασης και το αν υπάρχει άλλο τόσο αποτελεσματικό μέσο σήμερα! Το τι κάνει η αριστερά και το τι όχι είναι μια άλλη συζήτηση, την οποία μπορείς και κάνεις σε ένα άλλο θέμα!!
Επιπλέον έχω να σου πώ πως σίγουρα υπάρχουν δεκάδες καταλήψεις με γελοία αιτήματα, αλλά μην προσπαθείς να τα εισοπεδώσεις όλα!!...

Παιδες ας μην κοροιδευομαστε!Οποιος θελει να μορφωθει θα μορφωθει,ειτε με καταληψη ειτε χωρις αυτη!Οποιος θελει να διαβασει διαβαζει ανα πασα στιγμη.Ειναι γελοιο επιχειρημα οτι δε μας μορφωνει το σχολειο και γι αυτο κανουμε καταληψη.Επισης γελοια ειναι τα περι τυροπιτων,κτιριων κλπ,στην πλειοψηφια των περιπτωσεων.Στο σχολειο που γκρεμισανε στο Παγκρατι,επειδη σε αυτο το σχολειο πηγαινα,μπορω να διαβεβαιωσω πως ουτε τα κτιρια ηταν ετοιμα να γκρεμιστουν,ουτε οι τυροπιτες ειχαν τιποτα.Κι ομως τελουσε υπο καταληψη και στη συνεχεια το διελυσαν.

Απο την αλλη σας κατανοω βεβαια επειδη κι εγω οταν ημουν μαθητης προτιμουσα να την κοπαναω η να μην εχω μαθημα για τον οποιονδηποτε λογο!Αλλα τουλαχιστον ημουν ειλικρινης.

Έχεις δίκιο! Σκέψου, όμως, το εξής: Δύο παιδιά θέλουν να μορφωθούν. Το ένα ζεί Νέα Ερυθραία και το άλλο Ερυθρό! Μοιάζουν σαν ονόματα αλλά καθόλου ως περιοχές. Το πρώτο, λοιπόν, θα πάει σε ένα ακριβοπληρωμένο κολλέγιο με κορυφαίους καθηγητές και στη συνέχεια θα πάει να σπουδάσει έξω, πάντα με τα λεφτά των γονιών του. Το άλλο θα πάει λύκειο στην περιοχή του και μετά στο καλύτερο ελληνικό δημόσιο πανεπιστήμιο που μπορεί. Θα έχουν τις ίδιες γνώσεις στο τέλος, ακόμα και αν διαβάζανε το ίδιο;; Μην ξεχνάς πως ''με όποιον δάσκαλο καθήσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις''. ;)
« Τελευταία τροποποίηση: 26/11/07, 14:18 από VasilisG.J. »
''Με έχουν κουράσει τα ολόχρυσα κλουβιά σας...''

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: 26/11/07, 14:18 »
@Freemind
  Δεν σχολίασα το δεύτερο σκέλος της απάντησης σου, αλλά το πρώτο...Βλάκες υπάρχουν παντού, φανατισμένοι οπαδοί και ψηφοθήρες που προσπαθούν να ψαρέψουν παιδάκια...Αλλά όπως ήρθαν 2 αριστερόφρονες, θα μπορούσαν να ρθουν και δύο ακροδεξιοί...Οπότε ας μην βγάζουμε γενικό συμπέρασμα, επειδή υπάρχουν κάποια κακά παραδείγματα, για μια ιδεολογία... (εννοώ για την αριστερά, και εννοείται όχι την ακροδεξιά, που ξέρουμε τί απάνθρωπα και κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων πράγματα προβάλλει)....Το ότι υπάχρουν κάποια κομμουνιστικά ''φερέφωνα'' δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν συγκροτημένοι άνθρωποι στον χώρο της αριστεράς....
 Αλλά ας μην το ανάγουμε σε πολιτικό το θεμα....
   Και στο κάτω κάτω να πάρει, όταν ο κρατικός μηχανισμός είναι σε τέλμα, και δυσλειτουργει χρόνια τώρα, αφορά μόνο τους αριστερόφρονες?????? Δηλαδή το δικαίωμα σε μια καλύτερη ζωή δεν ενδιαφέρει κανέναν??????     
  Λοιπόν και στο θέμα με την κατάληψη, άλλα σχολεία έχουν σοβαρά προβλήματα και άλλα όχι τόσο, αλλά σχεδόν όλη η πλειοψηφία των σχολείων στην ελλάδα έχει πολλά προβλήματα, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις!!!! Δεν είναι αυτό το εντελώς απαξιωτικό που λετε ''το κάνετε για την τυρόπιτα, για να τρέχουν οι βρύσες κόκα-κόλα'' και άλλα τέτοια ωραία και εντελώς υπονομευτικά της νοημοσύνης και της προσπάθειας μας!! Όταν κάπου υπάρχουν προβλήματα και χρόνιες δυσπραγίες, νομίζω πως εύλογο είναι να υπάρχουν και μαζικές αντιδράσεις??? Εκτός αν θέλετε να διαιωνιστεί το πρόβλημα και μην πάμε ποτέ μπροστά, ούτε σαν χώρα, ούτε σαν άνθρωποι....(και δεν μιλάω μόνο για τα προβλήματα της παιδείας, αλλά για όλα τα χρόνια προβλήματα της Ελλάδας...)
« Τελευταία τροποποίηση: 26/11/07, 14:20 από Mίκα ! »

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #158 στις: 26/11/07, 14:18 »
Μικα, ηταν αριστεροφρονες...οι ακροδεξιοι συνηθως σκοτωνουν με τις πραξεις, οχι με τα λογια ;) Αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα..
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: 26/11/07, 14:23 »
Μικα, ηταν αριστεροφρονες...οι ακροδεξιοι συνηθως σκοτωνουν με τις πραξεις, οχι με τα λογια ;) Αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα..

Εντάξει, μπορεί να χάνω λάδια δεν λέω, αλλά μερικά πράγματα μπορω να τα αντιληφθώ... :PΚατάλαβα ότι ήρθαν στο σχολείο σου 2 αριστερόφρονες, και μάλιστα είπα, πως θα μπορούσαν εξίσου να είχαν έρθει ακροδεξιοί...
Στο δικό μας ας πούμε είχαν έρθει κάτι χρυσαυγίτες, και ομολογουμένως ψιλοφοβηθήκαμε και όλας γιατί ήρθαν για απειλές και κρατούσαν και ξύλα....παρα τρίχα το γλυτώσαμε το ξύλο... :P

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #160 στις: 26/11/07, 14:24 »
Ηρθαν για να σας πεισουν για καταληψη και να μοιρασουν αιτηματα ή απλως για να κανουν τον κλασσικο τσαμπουκα της ακροδεξιας;

Γι'αυτο ειπα πως οι μεν "σφαζουν" με λογια, ενω οι δε με πραξεις...
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #161 στις: 26/11/07, 14:27 »
Όταν κάπου υπάρχουν προβλήματα και χρόνιες δυσπραγίες, νομίζω πως εύλογο είναι να υπάρχουν και μαζικές αντιδράσεις??? Εκτός αν θέλετε να διαιωνιστεί το πρόβλημα και μην πάμε ποτέ μπροστά, ούτε σαν χώρα, ούτε σαν άνθρωποι....(και δεν μιλάω μόνο για τα προβλήματα της παιδείας, αλλά για όλα τα χρόνια προβλήματα της Ελλάδας...)

Αν επιθυμούμε να αλλάξουνε τα πράγματα ας μην τους ψηφίσουμε για ακόμα μια φορά.. Αλλά από την άλλη τι να ψηφίσεις;

Ν.Δ. (στη θεωρία είμαστε οι καλύτεροι, στην πράξη...);
ΠΑ.ΣΟ.Κ. (χειμέρια νάρκη);
Κ.Κ.Ε. (ίσως το χειρότερο κομμουνιστικό κόμμα στην Ευρώπη);
ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. (ξαφνικά ανακαλύψαμε τους bloggers και τον Τσίπρα);
ΛΑ.Ο.Σ. (λαϊκισμός σε όλο του το μεγαλείο);

Μερικές φορές νομίζω ότι έχουμε τις κυβερνήσεις που μας αξίζουν.......

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: 26/11/07, 14:35 »
Ηρθαν για να σας πεισουν για καταληψη και να μοιρασουν αιτηματα ή απλως για να κανουν τον κλασσικο τσαμπουκα της ακροδεξιας;

Γι'αυτο ειπα πως οι μεν "σφαζουν" με λογια, ενω οι δε με πραξεις...
Ήρθαν να κάνουν τις γνωστά τραμπουκικά τους...Μας έλεγαν μην τυχόν και κατεβάσετε την σημαία επειδή θα σας λιώσουμε στο ξύλο (λες και είχαμε τέτοια πρόθεση ας πούμε....) και τα γνωστά, ότι είμαστε Νεότουρκοι και ότι καταστρέφουμε την χώρα και είμαστε αθρησκοι και πρέπει να μας σφάξουν επειδή, λέει, και εμείς άμα είχαμε την ευκαιρία αυτό θα κάναμε....!!!!! >:(ΕΛΕΟΣ!!!! Αλλά είχαν ερθει με κάτι ρόπαλα και κάτι αλυσίδες, οπότε δεν τους πήγαμε πολύ κόντρα και προσπαθήσαμε όσο πιο ''γαλήνια'' μπορούσαμε να τους εξηγήσουμε τους λόγους της κατάληψης μας...Τέσπα, αυτοι τελικά δεν μας πείραξαν αλλά είπαν πως θα ρθουν αύριο και άμα δουν πως έχουμε κατεβάσει την σημαία θα μας στείλουν αγνώριστους στα σπίτια μας.... Ευτυχώς δεν ξαναφάνηκαν...
  Οι ακροδεξιοί ''σφάζουν'' μαζικά και με λόγια και με πράξεις...Οι αριστεροί δεν σφάζουυν, και ούτε είναι μαζικά μα***, απλά υπάρχουν κάποιοι φανατισμένοι (που ανάθεμα αν ξέρουν τι θα πει αριστερά) που νομίζουν ότι ο μόνος τρόπος να επιβληθείς είναι να σπάσεις βιτρίνες και να απειλήσεις απολίτικα παιδακια...Αυτοί ναι, είναι φερέφωνα και πρόβατα κοματικοποιημένα....

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #163 στις: 26/11/07, 14:39 »
Δεν νομιζω πως αυτοι που καινε βιτρινες ειναι αριστεροι ( ουτε κατα εννοια, ουτε κατα χωρο ), αλλα ειπαμε πως αυτο ειναι αλλη συζητηση..

Συγνωμη, αλλα ο Σταλιν και ο Λενιν δεν εσφαξαν ποτε κανεναν..ουτε με πραξεις, ουτε και με λογια :P

Περα απο αυτο, τα παιδια που ειχαν ερθει σε εμας, ηταν σαφως αριστεροι στην ιδεολογια της επαναστασης...

Οπως και να εχει, το συστημα εχει βελτιωθει απο την εποχη του Αρσενη, και δεν νομιζω πως υπαρχει λογος καταληψεων γι'αυτο.

Οσον αφορα τα σχολικα κτιρια, ειμαι συμφωνος με τις καταληψεις..αρκει να μην προκαλουν περισσοτερες φθορες απο αυτες που υπηρχαν πριν :P

Το καλο ειναι πως τα σχολεια ανοιγουν σιγα σιγα, οποτε τελος καλο, ολα καλα..με καποιες παραπλευρες απωλειες
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #164 στις: 26/11/07, 14:48 »

Συγνωμη, αλλα ο Σταλιν και ο Λενιν δεν εσφαξαν ποτε κανεναν..ουτε με πραξεις, ουτε και με λογια :P

Χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα εναντίον της Αριστεράς και των αριστερών,για τον Στάλιν  λένε για κάτι εκατομμύρια και όχι εγώ,ο επόμενος από αυτόν Γ.Γ του Κ.Κ.Σ.Ε,ο Νικήτα Χρουστσόφ...Έτσι για ιστορικούς καθαρά λόγους...
« Τελευταία τροποποίηση: 26/11/07, 14:51 από MACMISIAS »
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: 26/11/07, 14:48 »
@Εμείς πάντως έχουμε καιρό που ανοίξαμε...Το πολύ κανα 2 βδομάδες κράτησε η κατάληψη....Και για να πω και την αλήθεια, κάποια αιτήματα μας πραγματοποιήθηκαν, όπως να μπεί λέβητας και να σταματήσουν οι εργασίες εν ώρα μαθημάτος....Πάντως ακόμα το προβληματάκι με τα λεωφορέια (την προβληματάρα δηλαδή) και τα ποντίκια το χουμε....

Εγω φρι μιλάω για τους αριστερούς στην Ελλάδα, και όχι στην Ρωσία η οποία κράτησε πολύ διαφορετική στάση σε αντίθεση με άλλες χώρες....Και ο Λένιν έσφαξε μόνο την Τσαρική οικογένεια (όχι πως συμφωνώ με αυτό) και μάλιστα όχι ο ίδιος, αλλα οι Μπολσεβίκοι....Ο Λένιν δεν έζησε τόσο πολύ ώστε να σφάξει ή να ευεργετήσει, και δυστυχώς την σκυτάλη της εξουσίας πήρε ο Στάλιν, ο οποίος ναι ήταν από τους μεγαλύτερους φονιάδες της ανθρωπότητας...Αλλά και πάλι, επειδή υπήρχε ένας τρελός δεν πρέπει να καταδικάζουμε ολόκληρη ιδεολογία και ανθρωπους που πέθαναν γι'αυτή (τρανταχτότατο παράδειγμα στην Ελλάδα ο Μπελογιάννης), ούτε πειδή υπάρχουν μερικά ανόητα παιδάκια με πλύση εγκεφάλου και κομματικώς προβατοποιημένα.... Εγω σε αυτό διαφώνησα μζί σου, όχι στο ότι υπάρχουν και κολλημένοι άνθρωποι...

Χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα εναντίον της Αριστεράς και των αριστερών,για τον Στάλιν δεν το ψάχνεις λίγο καλύτερα;Λένε για κάτι εκατομμύρια και όχι εγώ,ο επόμενος από αυτόν Γ.Γ του Κ.Κ.Σ.Ε,ο Νικήτα Χρουστσόφ...Έτσι για ιστορικούς καθαρά λόγους...

Ε νομίζω ότι ειρωνευόταν.... ::)
« Τελευταία τροποποίηση: 26/11/07, 14:51 από Mίκα ! »

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #166 στις: 26/11/07, 14:51 »

Χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα εναντίον της Αριστεράς και των αριστερών,για τον Στάλιν δεν το ψάχνεις λίγο καλύτερα;Λένε για κάτι εκατομμύρια και όχι εγώ,ο επόμενος από αυτόν Γ.Γ του Κ.Κ.Σ.Ε,ο Νικήτα Χρουστσόφ...Έτσι για ιστορικούς καθαρά λόγους...
Ισα ισα που εγω το ειπα κοροίδευτικα, θελοντας να δειξω πως ουτε και οι "αριστεροι" ειναι καλα παιδια! ;)

Μικα, ας μην πιασουμε την αριστερη και δεξια ιδεολογια..Το θεμα ειναι οι καταληψεις ;)
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #167 στις: 26/11/07, 14:53 »
Παιδιά sorry δεν το΄πιασα με τη μία και τροποποίησα ,αλλά με προλάβατε... :-X :-X :P
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: 26/11/07, 17:47 »
quote author=Amylo link=topic=56659.msg450575#msg450575 date=1196005979]
και ομως ισχυει...για το παραμικρο εχει λογο το 15μελες...και θα σου πω το πιο απλο..το 15μελες φερει ευθυνη το τι θα γινει εν ωρα καταληψεις στο σχολειο και τα παιδια που το φυλκαγαν εκεινη την ωρα..αμα παιδια δεν υπαρχουν τοτε το φταιξιμο πεφετι στο 15μελες ή στους αντιπροσωπους..και οσο αφορα για το αν ειναι νομιμο ή οχι αυτο ειναι αλη κουβεντα..
[/quote]

Νομίζω πως κάνεις λάθος και επιμένω! Είμαι πρόεδρος του σχολείου μου και έχω προσπαθήσει να μάθω που φέρω ευθύνη καί εγώ καί το υπόλοιπο 15μελές! Αν εγώ δηλαδή είμαι κατά της κατάληψης, ας πούμε, γιατί να φέρω ευθύνη γι' αυτήν;; ???
[/quote]χμμ..προφανως δεν θα ξερεις οτι μπορεις να φτιαξεις μια εκπροσωπησει καταληψεως..αν δεν το κανεις και αποφασισεις με το υπολοιπο 15μελες να ψηφισει το σχολειο αυτο σημαινει οτι εσυ εχεις την ευθυνη..και απο οτι καταλαβα εχεις "δει" στην πραξη οτι το 15μελες ειναι υπευθυνο...γιατι λες εσυ οτι το 15μελες μετα απο καθε καταληψη βαφει τους τοιχους στην καλυτερη περιπτωση ή καθαριζει τους χωρους..λες να το κανουν εθλοντικα;...μονος σου ειπες ακριβως "" Είμαι πρόεδρος του σχολείου μου και έχω προσπαθήσει να μάθω που φέρω ευθύνη καί εγώ καί το υπόλοιπο 15μελές! " το αν ειναι λογικο ή οχι ειναι αλλο θεμα...
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος Vaiking

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Why should I sit and sigh...
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: 26/11/07, 18:11 »
 Τεραστιο θεμα και απειρες αποψεις!! Η χαρα της Δημοκρατιας :D Σεβομαι απολυτα το δικαιωμα των παιδιων να εχουν αποψη για αυτα που συμβαινουν γυρω τους (ειδικα σε ο'τι εχει να κανει με τις συνθηκες των μαθηματων και την κατασταση του σχολειου) και να αντιδρουν αλλα... τα γεγονοτα δειχνουν αλλα πραγματα. Στην απολυτη πλειοψηφια τους οι καταληψεις γινονται ειτε για να χαθει μαθημα ειτε ειναι κατευθυνομενες απο γονεις αλλα και καθηγητες που στελνουν τα παιδια τους στην καταληψη μονο και μονο για να κανουν "αντιπολιτευση"!!! Και αυτο φαινεται ειτε απο τα-πολλες φορες-γελοια αιτηματα (αυτη η ρημαδα η τυροπιτα), ειτε γιατι δεν εξαντλουνται ολα τα αλλα μεσα (διαλογος με τη διευθυνση του σχολειου, προωθηση των αιτηματων στο συλλογο γονεων, αποχη απο τα μαθηματα) ειτε απο το "ποιοι" πρωτοστατουν στις καταληψεις και ποιες οι πολιτικες πεποιθησεις των γονεων αυτων των παιδιων. Τετοιου ειδους "καταληψεις" με ενοχλουν αφανταστα και κανουν κακο οχι μονο στα ιδια τα παιδια και την εννοια της παιδειας αλλα και στην ιδια την εννοια της Δημοκρατιας..
The most important second of our lives is the last one...

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: 26/11/07, 18:27 »
[...]αλλά σχεδόν όλη η πλειοψηφία των σχολείων στην ελλάδα έχει πολλά προβλήματα, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις!!!! [..]

Μπορείς να μου πείς απο πού βγαίνει το παραπάνω συμπέρασμα? Δεν θέλω να μας ξαναπείς για το σχολείο σου, αυτό είναι για τα μπάζα σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, αλλα για τα υπόλοιπα σχολεία της Ελλάδας, απο πού έχεις στοιχεία?

Όσον αφορά την κατάσταση στα σχολεία:
Καταρχάς, τί θεωρείς "καλή κατάσταση"? Να τρίζει το πάτωμα απο καθαριότητα? Ή μιλάς για τα στοιχειώδη? Κοινώς: Τί απαιτήσεις έχουν οι μαθητές αυτής της "πλειοψηφίας" των σχολείων απο τα κτίρια? Δεν θέλω λεπτομέρειες, μέσες άκρες?

Αυτοί οι μαθητές, έχουν υπόψιν τους οτι οτι είναι συνυπεύθυνοι για τη κατάσταση του σχολείου? Αμα ο καθένας πετάει σκουπίδια κάτω, γράφει στους τοίχους και στα θρανία, και σπάνε και κανα τζάμι, προκοπή το σχολείο δεν βλέπει. Οπότε, πώς γίνεται τα μισά σχολεία να έχουν ώς αίτημα τις καλύτερες εγκαταστάσεις και στα άλλα μισά (να είμαστε δίκαιοι) να παρατηρούνται καταστροφες?
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Όλα είναι στο μυαλό,πόνος και γιατρειά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: 26/11/07, 19:04 »
Παράθεση
Δεν είναι αυτό το εντελώς απαξιωτικό που λετε ''το κάνετε για την τυρόπιτα, για να τρέχουν οι βρύσες κόκα-κόλα'' και άλλα τέτοια ωραία και εντελώς υπονομευτικά της νοημοσύνης και της προσπάθειας μας!

Mίκα δεν τα λέμε εμείς τα απαξιωτικά που υπονομεύουν τη νοημοσύνη "σας"....δικά σας αιτήματα αποτελούν οπότε μάλλον "εσείς" αυτοαπαξιώνεστε και αυτουποτιμάστε.

Υ.Γ. το Β΄πληθυντικό το χρησιμοποιώ γιατί εσύ πρώτη χρησιμοποιείς το "εμείς".
www.ektakta.gr
μάθε άμεσα ό,τι επηρεάζει την καθημερινότητά σου...απεργίες, εφημερίες νοσοκομείων, τηλέφωνα δημοσίων υπηρεσιών, έκτακτη επικαιρότητα...

Αποσυνδεδεμένος The Boss

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: 26/11/07, 20:38 »
Η αριστερα που κυβερναει ιδεολογικα απο το 74 και μετα, εχει φερει αυτα τα χαλια και ηδη αρχιζει την πλυση εγκεφαλου στους νεους απο το σχολειο ακομα.
Οτι εχει αφησει ορθιο απο τα σχολεια δηλαδη.

Μονο αν καθαρισουν τα σχολεια και τα πανεπιστημια απο την αριστερη προπαγανδα, τοτε μονο θα πανε μπροστα.
« Τελευταία τροποποίηση: 26/11/07, 21:31 από The Boss »

Αποσυνδεδεμένος VasilisG.J.

• Θαμώνας
  • Απο 'δώ και πέρα εγώ κ' η γάτα μου!...
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: 26/11/07, 22:15 »
quote author=Amylo link=topic=56659.msg450575#msg450575 date=1196005979]
και ομως ισχυει...για το παραμικρο εχει λογο το 15μελες...και θα σου πω το πιο απλο..το 15μελες φερει ευθυνη το τι θα γινει εν ωρα καταληψεις στο σχολειο και τα παιδια που το φυλκαγαν εκεινη την ωρα..αμα παιδια δεν υπαρχουν τοτε το φταιξιμο πεφετι στο 15μελες ή στους αντιπροσωπους..και οσο αφορα για το αν ειναι νομιμο ή οχι αυτο ειναι αλη κουβεντα..

Νομίζω πως κάνεις λάθος και επιμένω! Είμαι πρόεδρος του σχολείου μου και έχω προσπαθήσει να μάθω που φέρω ευθύνη καί εγώ καί το υπόλοιπο 15μελές! Αν εγώ δηλαδή είμαι κατά της κατάληψης, ας πούμε, γιατί να φέρω ευθύνη γι' αυτήν;; ???

[/quote]χμμ..προφανως δεν θα ξερεις οτι μπορεις να φτιαξεις μια εκπροσωπησει καταληψεως..αν δεν το κανεις και αποφασισεις με το υπολοιπο 15μελες να ψηφισει το σχολειο αυτο σημαινει οτι εσυ εχεις την ευθυνη..και απο οτι καταλαβα εχεις "δει" στην πραξη οτι το 15μελες ειναι υπευθυνο...γιατι λες εσυ οτι το 15μελες μετα απο καθε καταληψη βαφει τους τοιχους στην καλυτερη περιπτωση ή καθαριζει τους χωρους..λες να το κανουν εθλοντικα;...μονος σου ειπες ακριβως "" Είμαι πρόεδρος του σχολείου μου και έχω προσπαθήσει να μάθω που φέρω ευθύνη καί εγώ καί το υπόλοιπο 15μελές! " το αν ειναι λογικο ή οχι ειναι αλλο θεμα...
[/quote]

Έχω ήδη πεί πως όταν υπάρχει επιτροπή κατάληψης, η οποία είναι απαραίτητη, έχει αυτή την ευθύνη!... Δεν ξέρω τι λες εσύ για βαψίματα, πάντως βάσει του σχολικού νόμου εμείς στο σχολείο μας δεν επιτρέψαμε να μας ρίξουν ευθύνες για τίποτα  ;)

Η αριστερα που κυβερναει ιδεολογικα απο το 74 και μετα, εχει φερει αυτα τα χαλια και ηδη αρχιζει την πλυση εγκεφαλου στους νεους απο το σχολειο ακομα.

Μονο αν καθαρισουν τα σχολεια και τα πανεπιστημια απο την αριστερη προπαγανδα, τοτε μονο θα πανε μπροστα.

Αφού κυβερνάει ιδεολογικά, γιατί όχι και πρακτικά;; Σε παρακαλώ, εξήγησέ μου, γιατί δεν καταλαβαίνω και νιώθω λίγος στη συζήτηση μαζί σου...
« Τελευταία τροποποίηση: 26/11/07, 22:22 από VasilisG.J. »
''Με έχουν κουράσει τα ολόχρυσα κλουβιά σας...''

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: 26/11/07, 22:32 »

Μα έλεος επιτέλους!!! Δεν μας έφταναν οι μέχρι τώρα συντηρητικές απόψεις, τώρα μας την έπεσαν και οι ακροδεξιές!!!! Τί άλλο θ'ακούσουμε να πάρει???!!! Καλά μα ποιά αριστερά κυβερνάει από το 74???? Εκτός αν θεωρείς το ΠΑΣΟΚ αριστερά, οπότε έχω να σου ομολογήσω ότι σε γελάσανε...!Ψαξτο καλύτερα!!
  Επίσης φίλε, όταν έρχεται το φασισταριό και τα κάνει λαμπόγυαλο στο σχολείο και μας απειλεί ότι αμα κατεβάσουμε την ελληνική σημαία θα σπάσουν στο ξύλο είναι καλύτερο??? Και για ποιά αριστερή προπαγάνδα μιλάτε επιτέλους??? Από πότε απέκτησαν βήμα τα αριστερά κόμματα ώστε να είναι σε θέση να προπαγανδίζουν και όλας???? Ίσα ίσα που ακούγουνται και στα μμε και στη βουλη!! Εγώ, αντιθέτως, βλέπω ότι προπαγανδίζεται καθημερινά από όλα τα μέσα ενημέρωσης η ακροδεξιά, και δεν υφίσαταται δελτίο ειδήσεων και εκπομπή εαν δν έχει έναν του ΛΑΟΣ να μιλάει...!!!Άντε μην πω τώρα τίποτα....
   Για να μη σχολιάσω και το σχόλιο ότι ''από το '74 και μετά...''..Δηλαδή ρε φίλε, εσύ προτιμάς την δικτατορία έτσι???  >:(
  Λοιπόν, the boss δεν την πολυπαλεύεις με αυτές τις ιδέες....Σε μια δημοκρτατική κοινωνία πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις, από όλες τις πλευρές φτάνει η μία να μην καταρρακώνει την άλλη...(κάτι που φυσικά δεν γινεται σήμερα, αλλα τεσπα..)...
 Λοιπόν, και για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα, σταματήστε να τα ανάγεται όλα στον πολιτικό τομέα, επειδή είναι γνωστο ότι θα γίνει σφαγή...!! Και η καλυτέρευση της παιδείας σε όλα τα επίπεδα και τις βαθμίδες δεν πρέπει να υπάγεται κάτω από ένα κόμμα και να αλλάζει η νοοτροπία μόλις αλλάζει και η κυβέρνηση!!!! Η Παιδεία είναι μία σταθερά, όχι ένα παιχνιδάκι στα χερια των κυβερνωντων, και είναι δικαίωμα όλων μας!!!