Αποστολέας Θέμα: Κατάληψη...  (Αναγνώστηκε 93461 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Σταυροφόρος

• Παλιός
  • Φύλο: Άντρας
  • Fox-2 kill...
    • Προφίλ
    • Ο προσωπικός μου χώρος :p
Απ: Κατάληψη...
« Απάντηση #250 στις: 11/12/07, 18:16 »
Ναι, δίκιο έχεις, απλά βαριόμουν.  :P
Λοιπόν...
Το σχόλιο αυτό:
Και οσοι μπαινανε στο δεκαπενταμελες δεν ειχαν ιχνος πολιτικης συνειδησης. Ειχαν ομως εκδρομικη συνειδηση :P
  Aυτό ξαναπέστο.....!Όλα για τη μίζα της 5ημερης γίνονται...Σιγα τώρα που έπιασε αυτά τα παιδάκια ο πόνος για την άσκηση του δημοκρατικού τους δικαιώματος... :P Εδω παίζονται τα λεφτά..!!

Και ξαφνικά αυτά, τα ίδια παιδιά, αποκτούν τη σοβαρότητα και τη συνείδηση που απαιτείται για να ξέρουν τι είναι κατάληψη, πότε γίνεται και για ποιο λόγο;   :P

Τι λέμε τόσες μέρες περί κατάληψης και ευθύνης;

Ήταν καθαρά ειρωνικό καθώς είδα άτομα να καμαρώνουν που το 15μελές ήταν με το μέρος της κατάληψης και ξαφνικά το ίδιο το 15μελές (που είναι η φωνή των μαθητών στο σχολείο) να φαίνεται ανίκανο να εκφράσει την άποψη των μαθητών και απλά να ακολουθεί την πλειοψηφία.
Είναι δημοκρατικό αυτό; Και στην τελική, αν δε σας αρέσει να βγαίνουν όλα τα "μπάζα" και οι γόηδες μέλη στο δεκαπενταμελές μαθητικό συμβούλιο (ούτε εμένα μου αρέσει) ας μην τους ψηφίσουν, και αν πάλι βγουν, τι να κάνουμε; Δε γίνεται πάντα το δικό μας.

Τώρα, σαφώς και η κατάληψη είναι παράνομη και σίγουρα η Αστυνομία έχει το δικαίωμα να μπουζουριάσει τους συμμετέχοντες.

Όσων αφορά το πότε πρέπει να γίνει (κατά τη γνώμη μου πάντα) μια κατάληψη...
Όπως ανέφερε κάποιος, η κατάληψη είναι το "όπλο" των μαθητών ενάντια στην εξουσία όταν δεν κάνει τη δουλειά της.
Όμως!
Αν δε χρησιμοποιηθεί μόνο σαν τελευταία λύση και αφού ο διάλογος δεν αποδίδει τότε μόνο σ' εμάς και στους γονείς μας κάνει κακό γιατί θα πληρώνουν αβέρτα στα φροντιστήρια.

Αυτά...
Ελπίζω να σε κάλυψα.   

Αποσυνδεδεμένος bairn of mosul

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • pisteveis afto p theleis na pisteveis
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #251 στις: 11/12/07, 18:31 »

Τώρα, σαφώς και η κατάληψη είναι παράνομη και σίγουρα η Αστυνομία έχει το δικαίωμα να μπουζουριάσει τους συμμετέχοντες.

Όσων αφορά το πότε πρέπει να γίνει (κατά τη γνώμη μου πάντα) μια κατάληψη...
Όπως ανέφερε κάποιος, η κατάληψη είναι το "όπλο" των μαθητών ενάντια στην εξουσία όταν δεν κάνει τη δουλειά της.
Όμως!
Αν δε χρησιμοποιηθεί μόνο σαν τελευταία λύση και αφού ο διάλογος δεν αποδίδει τότε μόνο σ' εμάς και στους γονείς μας κάνει κακό γιατί θα πληρώνουν αβέρτα στα φροντιστήρια.

Αυτά...
Ελπίζω να σε κάλυψα.   
στην ερωτηση μ απαντας δλδ οτι πρεπει να γινεται σαν εσχατη λυση..κατι γενικο δλδ..οκ το δεχομαι και τα παιδια στην καταληψη σαν εσχατη λυση το βλεπουνε..γιαυτο προβαινουν σε μια παρανομη πραξη..ενταξει με το τελευταιο ομως που λες δεν συμφωνω..μια χαρα σας καθεται η καταληψη πιστευω,εχετε 6 ωρες παραπανω την μερα για διαβασμα ;) ;),λες και γινεται μαθημα στα σχολεια...εχω περασει και εγω 3η λυκειου και ξερω τι χαβαλες πεφτει και τι μαθημα γινεται,το''αντε να τελειωνουμε''...

« Τελευταία τροποποίηση: 11/12/07, 18:34 από bairn of mosul »
otan oi alloi prospathoysan na paiksoyn mousikh oi P!nk Floyd aplws to ekanan

Αποσυνδεδεμένος Σταυροφόρος

• Παλιός
  • Fox-2 kill...
    • Προφίλ
    • Ο προσωπικός μου χώρος :p
« Απάντηση #252 στις: 11/12/07, 18:42 »
μια χαρα σας καθεται η καταληψη πιστευω,εχετε 6 ωρες παραπανω την μερα για διαβασμα ;) ;),λες και γινεται μαθημα στα σχολεια...εχω περασει και εγω 3η λυκειου και ξερω τι χαβαλες πεφτει και τι μαθημα γινεται,το''αντε να τελειωνουμε''...

Συμφωνώ ότι υπάρχει χρόνος για διάβασμα όσο κρατάει η κατάληψη, τον βλέπω τον χαβαλέ κι εγώ κάθε μέρα στα περισσότερα μαθήματα.

Εγώ δεν πάω σε φροντιστήριο (2α λυκείου) ακόμα και δε μου αρέσει αυτός ο ηλίθιος χαβαλές που δε με ενδιαφέρει και καθόλου.
Απλά λέω ότι τώρα οι περισσότεροι γράφονται στα φροντιστήρια μπας και αναπληρώσουν το χαμένο χρόνο. Μια μαθήτρια σ' εμάς ξεκίνησε φροντιστήριο ακριβώς επειδή δε γινόταν μάθημα.   
Είναι όπως το είπες, η κατάληψη έχει ξεπέσει και και είναι άλλο ένα μέσο για να χάσουμε μάθημα. 

Αποσυνδεδεμένος bairn of mosul

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • pisteveis afto p theleis na pisteveis
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #253 στις: 11/12/07, 18:47 »

Είναι όπως το είπες, η κατάληψη έχει ξεπέσει και και είναι άλλο ένα μέσο για να χάσουμε μάθημα. 
λαθος αν καταλαβες κατι τετοιο,δεν ειπα εχει ξεπεσει,σε αυτο που εγινε ημουν υπερ...
γενικοτερα βλεπω να ξεπεφτει ναι,με την εννοια οτι γινεται τωρα πια πιο πολυ προγραμματικα,δεν εχει αυτην την αγωνιστικοτητα που ειχε αλλα χρονια...μια παρανομη πραξη,μια πραξη αντιδρασης οταν προγραμματιζεται και γινεται ρουτινα τοτε χανει την ουσια της ;)
otan oi alloi prospathoysan na paiksoyn mousikh oi P!nk Floyd aplws to ekanan

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #254 στις: 11/12/07, 18:54 »
Σημερα ειχα συναντηση με παλιους μου συμαθητες απο το σχολειο..πιασαμε την συζητηση για την καταληψη...και το συμπερασμα ηταν οτι πραξαμε το σωστο (κατε μας)...και απο σχεση προσωπικου αγωνα και απο σχεση διαβασματος και λιγου χρονου απο την πιεση...το θεμα ειναι τι ζηταει ο καθενας απο αυτον τον "αγωνα"..αλλος ζηταει να την κοπανισει για οσες μερες κραταει η καταλκηψη "ασε ρε μανα καταληψη εχουμε γιατι να διαβασω" και αλλοι για να ξεπιξουν λιγο "το πρωι σηκωθηκα διαβασα το αναθεματισμενο αοδε (διοικηση επιχειρησεων μαθημα που το υπουργειο μας υποχρεωνει να το μαθουμε παπαγαλια και ειναι 60 σελιδες) και ηρθα για μια ωρα για καφε στην καταληψη" και αλλοι γιατι πεφτουν σοβαδες στα κεφαλια μαθητων (και αυτο γινετε και δυστιχως δεν ειναι η μειωψηφια των σχολικων κτηριακων εγκατασταεων :-\)
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος VasilisG.J.

• Θαμώνας
  • Απο 'δώ και πέρα εγώ κ' η γάτα μου!...
    • Προφίλ
« Απάντηση #255 στις: 11/12/07, 23:34 »
Τελικα, αφου τα 15μελη δεν ειναι τοσο "εγκυρα" και "ισχυρα", πως τα αφηνετε να συντονιζουν τις καταληψεις στα σχολεια;
Αν δεν ειναι τοσο "σοβαρα", γιατι ολοι μαζευτεστε σαν τα "αρνακια" να ψηφισετε το ναι ή το οχι;

Συγνωμη, αλλα φασκετε και αντιφασκετε..Απο τη μια επικυρωνετε το 15μελες που αποφασιζει για την καταληψη και απο την αλλη ακυρωνετε το 15μελες που δεν ψηφιζει για την καταληψη..

Και τελοσπαντων, καντε να εχει αξια η εκλογη του. Απο εκει ακομα φαινεται ποσο ανευθυνα ειναι τα παιδια Λυκειου να αντιληφθουν τι πραξη ειναι η καταληψη...

Κανείς δεν είπε πως αφήνουμε τα 15μελή να συντονίζουν την κατάληψη! Όπως έχει ξανα-ειπωθεί σ' αυτό το θέμα, η κατάληψη είναι μία παράνομη αντίδραση και δεν εκπροσωπείται απο νόμιμα όργανα. Το ορθότερο είναι να ψηφίζονται επιτροπές κατάληψης με μόνη αρμοδιότητα το συντονισμό τους και όχι αυθαίρετες πρωτοβουλίες. Για οποιαδήποτε κίνηση των μαθητών πρέπει να αποφασίζει το σύνολο τους και όχι 15 άτομα. Τότε είναι που φαίνεται η αξία του 15μελούς, όταν ζητούν τη γνώμη όλων των μαθητών!
''Με έχουν κουράσει τα ολόχρυσα κλουβιά σας...''

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #256 στις: 11/12/07, 23:48 »
Με συγχωρειτε, γιατι θα με τρελανετε τωρα και ειμαι που ειμαι παππους, μην χασω και τα λιγα μυαλα που μου εμειναν..

Τα 15μελη τα εκλεγετε μονο για τις εκδρομουλες δηλαδη;
Οταν σας συγκαλουν σε Συνελευση, μπορειτε να την αποφυγετε, επειδη "ε, το 15μελες ειναι, γιατι να παμε";

Εαν λοιπον το 15μελες πει ΟΧΙ στην Καταληψη, ως ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ οργανο απο το ΣΥΝΟΛΟ του σχολειου, ειναι "κακο" και "δεν εκπροσωπει τους μαθητες".
Εαν συγκαλεσει ομως Συνελευση, "πωπω, δημοκρατικο και καλο 15μελες"..

Συγνωμη, αλλα γι'αυτο εκλεγετε αντιπροσωπους..Για να μην αναγκαζεται το σχολειο καθε φορα που πρεπει να παρθει μια αποφαση, να μαζευει τη χαβρα των 200-300 μαθητων του!!

Εαν δεν σας αρεσουν οι εκπροσωποι που επιλεξατε για τον αλφα ή βητα λογο, σκεφτειτε πως οταν βγειτε στην πραγματικη κοινωνια, θα πρεπει να ανεχτειτε εργοδοτες, κομματα και γειτονους για χαρη αυτης της εκλογικης διαδικασιας...
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Adoni

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #257 στις: 12/12/07, 00:18 »
Ναι αυτοί είναι που συνήθως βγαίνουν στο 15μελές. Το θέμα είναι ΓΙΑΤΙ βγαίνουν αυτοί? Δεν τους ψηφίζουν κάποιοι? Αυτοί που τους ψηφίζουν, εφόσον έχουν κάποια ιδεολογία όπως υποστηρίζετε, δεν θα έπρεπε να ψηφίζουν άλλους και όχι τους όμορφους και στιλάτους?

για τους ιδιους περιπου λογους (κατ αναλογια βεβαια...) που το 75-80% περιπου ψηφιζει ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ισως?

Αλλα αυτο δεν εχει να πει κατι απο τη στιγμη που το θεμα τιθεται σε ψηφιση απο το συνολο των μαθητων.
Ειναι σαν να λεμε οτι ο κοινοβουλευτισμος συγκρουεται με τα δημοψηφισματα

βεβαια υπαρχει ενα θεμα στο κατα ποσο "ελευθερες" ειναι αυτες οι ψηφισεις...

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #258 στις: 12/12/07, 00:21 »

βεβαια υπαρχει ενα θεμα στο κατα ποσο "ελευθερες" ειναι αυτες οι ψηφισεις...

Με αναταση της χειρος σε μια γεματη αυλη, οπου σκεπτεσαι πραγματικα εαν θα πρεπει να πεις οχι στην καταληψη..για να μην βρεθεις στο επικεντρο του...ενδιαφεροντος :D
Ή ακομα καλυτερα, με κλειστα χαρτακια, τα οποια ανοιγονται επιμελως απο τα "μελη" της επιτροπης ψηφισματος ( που κατα παραξενη συμπτωση ειναι αυτο το 15μελες που πριν λιγο καποιοι εβγαλαν "αχρηστο" ) και "διαλεγονται" με το χερι τα ΟΧΙ ( σαν το καλο καφε ενα πραγμα.. )
Βεβαια, υπαρχει και η περιπτωση που το κλειστο χαρτακι πεφτει μεσα στη καλπη, και η καλπη πεφτει οπως ειναι μεσα στο καδο σκουπιδιων.. :P

Αχ, τοσες πολλες επιλογες...Τι να πρωτοδιαλεξει κανεις,ε?
DreamCatcher

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #259 στις: 12/12/07, 22:11 »
Καλά μιλάμε τα τρανταχτά σου επιχειρήματα και το ειρωνικό σου ύφος σπάνε κόκαλα  :o  :o
Έχεις μια ολοκληρωμένη και απόλυτη άποψη για τα πάντα και δεν φαίνεται να ακούς τους άλλους, άρα δεν έχει νόημα να μιλάμε άλλο. Αφού η κατάληψη είναι αυτό που λες για σένα  :-X

ΥΓ. Να ξέρεις, όμως, οτι με αυτό το ύφος δεν πείθεις κανέναν. Γενικώς μιλώντας...

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #260 στις: 12/12/07, 22:17 »
Kατα παραξενο τροπο ομως, περασα και απο τη δικη σας ηλικια..Εχω μαθητες στην ιδια ηλικια με εσας σε σχολεια Πειραια-Αθηνας-Γλυφαδας και Αλιμου...Εχω καθηγητες γνωστους που μιλαμε για την κατασταση στα σχολεια...
Νομιζω πως με το παραπανω μπορω να κανω ειρωνικα σχολια για κατι το οποιο αποδειχθηκε μια μεγαλη φουσκα "διακοπων".
Με εξαιρεση λιγα σχολεια, οπου πραγματικα ειχαν λογο για να κανουν καταληψη, το μεγαλυτερο μερος των σχολειων που συμμετειχαν στις καταληψεις, δεν ηξεραν καν γιατι τις εκαναν.

Οσο για την ειρωνια, να θυμασαι πως δεν ημουν εγω αυτος που απαξιωσε ενα 15μελες ( σαν θεσμο ) επειδη τα παιδια αποφασισαν οχι στην καταληψη.
Ουτε απαξιωσα τη δημοκρατικη διαδικασια της εκλογης 15μελους.
Ουτε φασκω και αντιφασκω...

Οποτε, καντε τα μαθηματα σας τωρα, πιεστειτε λιγο να βγαλετε την υλη και του χρονου παλι, εδω θα ειναι το θεμα..για τις επομενες καταληψοδιακοπες!
DreamCatcher

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #261 στις: 12/12/07, 22:33 »
Του χρόνου λοιπόν... 8)

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #262 στις: 17/01/08, 10:04 »
Για οσους "καλοθελητες" επεσαν πανω μου ( οπως λεει και η eleos ).

Καταρχας, δεν εβρισα κανεναν, δεν κατηγορησα κανεναν.

Δεν ειπα σε κανεναν πως λεει "μαλ***ουλες", οπως εκαναν αλλοι.

Δεν κατηγορησα κανεναν προσωπικα εδω, ουτε υποβιβασα τη συζητηση εκθετοντας την αποψη μου.

Εαν καποιους πειραζει να λεω την αποψη μου, τοτε δεν υπαρχει προβλημα. Μπορουν να το πουν δημοσιως.

Ομως επειδη λειτουργω πρωτα σαν μελος και μετα σαν συντονιστης ( και αλλου πινακα μαλιστα ), νομιζω πως εχω το δικαιωμα να εκφραζω την αποψη μου, απο τη στιγμη που ιδιαιτερα τωρα ταιριαζει με το topic ( γιατι "διασκεδαση" ηταν για καποια σχολεια η καταληψη και ας μου το αμφισβητησει καποιος αυτο ) και το εκανα ευπρεπως χωρις να βρισω κανεναν.

Αν τα υπολογισει κανεις ολα αυτα, θα δει πως 3 ατομα μονο επεσαν πανω μου να με φανε και μαλιστα υπο αλλες συνθηκες θα επρεπε να ειχα παρατηρησει τον Roufous για τον τροπο που αντεκρουσε την αποψη μου.
Ομως, μεσα στο κλιμα ολου του topic, συνεχισα να κανω χιουμορ, για να βρεθω τελικα απο τα ιδια ατομα που εκαναν πανικο στο αλλο topic, να δικαιολογουμαι για τα λεγομενα μου.

Δυστυχως, δεν θα σιωπησω, γιατι ενω εσεις βλεπετε μονο το δεντρο, εγω εχω δει ολοκληρο το δασος λογω μαθητων που ειναι διασπαρτοι απο Γλυφαδα, εως Κερατσινι.
Και εαν ξεπερασετε τα ορια του δικου σας σχολειου και της δικης σας περιοχης, θα δειτε πως εκει εξω υπηρξαν και υπαρχουν σχολεια που εκαναν καταληψεις επειδη τους λειπουν βασικα πραγματα, οπως θερμανση, βιβλια, υποδομες και καθηγητες.
Σε αυτα τα παιδια, θα βγαλω το καπελο και θα τους πω "προχωρατε οπως εισασστε".
Ομως εαν μεινετε κολλημενοι σε νομους και παραθυρακια τα οποια αυτη τη στιγμη κανεις σας δεν καταλαβαινει ( σε μεγαλη μεριδα, γιατι υπαρχουν και μερικοι μαθητες συνειδητοποιημενοι, αλλα ειναι μια χουφτα μπροστα στα 200-300 ατομα ενος σχολειου ) και κανετε γι'αυτα καταληψεις, οταν κατα παραξενο τροπο κανουν αλλα 100-200 σχολεια συγχρονως, ε, τοτε καλο ειναι να δειτε λιγο παραεξω και να σκεφτειτε μηπως υποβιβαζουν τη νοημοσυνη και την υπαρξη σας καποιοι "τριτοι" ( τους εχουμε κατονομασει σε αλλο thread, δεν ειναι αναγκη να τους κατονομασουμε κι εδω ) για να εκπληρωσουν τους δικους σας σκοπους.

Παντως, αυτοι που περνανε σιγουρα καλα στα σχολεια ειναι οι καθηγητες, που με εξαιρεση καποιους καλους ( που δυστυχως δεν αποτελουν προτυπα για τους υπολοιπους, γιατι οι υπολοιποι ουτε που δινουν σημασια ), εκαναν και τις διακοπες τους το καλοκαιρι, και τις διακοπες τους στις Καταληψεις ( που ειναι οι απεργιες διαρκειας που υποσχονταν; ) και τις διακοπες των Χριστουγεννων.

Και εαν καποιος ενοχλειται απο την αποψη ενος τριτου, καλο ειναι να δει πρωτα εαν χρησιμοποιει ασχημη γλωσσα ( ετσι Roufous; ) και εαν εχει καποιο λογο που τα λεει.

Αν θελετε να επιτεθειτε προσωπικα σε μενα, εχω pm και ολοι ξερετε πως θα το βρειτε. Εαν ομως το κανετε δημοσια, να προσεχετε, γιατι αυτο λεγεται "χουντα της δικης σας αποψης" και οχι τη δημοκρατια που καποιοι απο εσας "εκπροσωπειτε".

Καλη μας μερα και λυπαμαι πολυ που μπερδευετε τοσο ευκολα τη γλωσσα του δρομου και της πορειας, με το forum.
« Τελευταία τροποποίηση: 17/01/08, 10:10 από freemind »
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • We are the facilitators of our own creative evolut
    • Προφίλ
« Απάντηση #263 στις: 17/01/08, 12:56 »
Προσωπικά φριμαιντ εγω δεν σε κατηγόρησα για το ότι εξέφρασες την άποψη σου...Απλά ήθελα να προλάβω αυτό που μόλις έγινε!Να γίνει και αυτό το θέμα κ**...!Απλά έκανα την παρατήρηση ότι ο τρόπος που εξέφρασες αυτό το θέμα που είναι εριστικό και όλοι το ξέρουμε πήγαινε, δυστυχώς, για καυγά... Πέρα για το τι θεωρώ εγω και τι πιστεύω για τις καταλήψεις, που δεν είναι εντός θέματος, μίλησα για τον τρόπο που το είπες και όχι γιατί το είπες... Ενα τέτοιο φλέγον θέμα που εχει μόνο υποστηρικτές και διαφωνούντες είναι φυσικό να προκαλέσει και αγανάκτηση και αντίδραση όταν εκφράζεται σε ενα όχι τόσο σχετικό τόπικ με ειρωνικό τρόπο... 

Και επιτέλους πια δεν βαρεθήκατε να μαλώνετε συνέχεια γιαυτό το θέμα...? Στο κάτω κάτω οι περισσότεροι δεν είμαστε πια στο λύκειο (βάζω και μενα τώρα πια αφου σχεδόν εχω φύγει ;D), τί σας νοιάζει  τόσο τί γίνεται στα λύκεια με τις καταλήψεις..? Όποιος είναι υπέρ αμα θέλει να πάει να τους υποστηρίξει και όποιος δεν είναι, κατα την άποψη μου, καλύτερα να ασχοληθεί με τις καταλήψεις της σχολής του και όχι με το λύκειο που άφησε πριν χρόνια...
« Τελευταία τροποποίηση: 17/01/08, 13:00 από Mίκα -Ireth Elendil »

Αποσυνδεδεμένος Aλχημιστής

• Θαμώνας
  • Μια μερα ολα αυτα θα μοιαζουν με χρωματιστες ευχες
    • Προφίλ
    • το myspace μας....
« Απάντηση #264 στις: 17/01/08, 13:27 »
Γιατι πρεπει ακομα και το πιο μικρο θεμα να γινεται πολεμος??Καλο ειναι οι συντονιστες να δινουν πρωτοι το παραδειγμα και να μην πυροδοτουν αυτοι το κλιμα..
Κ συ που καποτε να κοιμηθεις φοβοσουνα...
Τωρα φοβασαι να ξυπνησεις...

Αποσυνδεδεμένος freakyway

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #265 στις: 17/01/08, 13:45 »
ολα οσα ακουστηκαν περι ψευτικων αποτελεσματων απο πολιτικους ...δημοσιογραφους και δηθεν υποστηρικτες του λαου ηταν ψευτικα !!! τα παιδια ψηψισαν καταληψη για την διεκδικηση των δικαιωματων τους!!!! βεβαια παντα υπαρχουν καποιοι που επωφελουνται απο τον αγωνα των αλλων αλλα τι να κανουμαι... :)

Αποσυνδεδεμένος sotoman

• Παλιός
  • just like Sister Ray said
    • Προφίλ
« Απάντηση #266 στις: 17/01/08, 13:46 »
συμφωνω με τον freemind, καλως ή κακώς ΟΛΟΙ οι μαθητές των σχολείων που έκαναν κατάληψη το διασκέδασαν.

ακομη και σε παραγκες να ζούν, να μην εχουν θέρμανση, να πέφτουν τα ταβάνια, να εχει μπαμπουίνους στις τουαλέτες κλπ ΟΛΟΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ στην κατάλήψη. ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν λεω πως γινεται μονο και μονο για την διασκέδαση, για οποιον λογο και αν γίνεται το (μονο απο οτι φαινεται) αποτέλεσμα ειναι πολλες ωρες χαρας + διασκέδασης!

εγω εχω αλλη απορία:

γιατι το να γίνεται ενα θεμα κώλος και να γίνεται πολεμος θεωρείται κακο? :D

αυτο ειναι το νόημα της συζήτησης.

απλα να μεταφερει καποιος moderator τα ασχετα threads σε ενα θεμα για καταληψεις να γίνει της ιερόδουλης να ούμε... ;D
« Τελευταία τροποποίηση: 17/01/08, 13:50 από sotoman »
ως και σε μένα, σε μένα ακόμα που σας ιστορώ
αντισταθείτε.

Αποσυνδεδεμένος sotoman

• Παλιός
  • just like Sister Ray said
    • Προφίλ
« Απάντηση #267 στις: 17/01/08, 13:52 »
Με εξαιρεση λιγα σχολεια, οπου πραγματικα ειχαν λογο για να κανουν καταληψη, το μεγαλυτερο μερος των σχολειων που συμμετειχαν στις καταληψεις, δεν ηξεραν καν γιατι τις εκαναν.
αυτοί ΗΞΕΡΑΝ γιατι τις έκαναν, εσυ δεν ήξερες...

ως και σε μένα, σε μένα ακόμα που σας ιστορώ
αντισταθείτε.

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #268 στις: 17/01/08, 13:55 »
Να μεταφερθεί στο κατάληψη.Εδώ δεν ταιριάζει γιατί κάποιοι χάνουν το χιούμορ τους πολύ εύκολα ,όταν πρόκειτε για τα πολιτικά τους πιστεύω,βρίζουν , ειρωνεύονται και κάποιες φορές μετατρέπονται σε Ταλιμπάν. Μέχρι και ραντεβού για ξύλο έχουμε δει στα διάφορα threads. Ντροπή , γιατί όλοι εδώ μέσα το παίζουμε "καλλιτέχνες","ανοιχτόμυαλοι" και άνθρωποι με "ευαισθησίες".
« Τελευταία τροποποίηση: 17/01/08, 13:57 από MACMISIAS »
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • We are the facilitators of our own creative evolut
    • Προφίλ
« Απάντηση #269 στις: 17/01/08, 14:05 »
Μέχρι και ραντεβού για ξύλο έχουμε δει στα διάφορα threads.

Σοβαρολογείς..???:o :o :o :o :o  :-\ :-\ :-\ :-\ ΕΛΕΟΣ!!

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #270 στις: 17/01/08, 14:27 »
Ελα μωρε ισχυρογνομονες κ ξερολες γιναμε. Τιποτα δεν ειμαστε, τιποτα δε ξερουμε

Αποσυνδεδεμένος philip the great

• Παλιός
  • ---KEEP ON ROCKING---
    • Προφίλ
« Απάντηση #271 στις: 17/01/08, 14:36 »
ρε guys ηρεμιστε λιγο........δεν εβαλα αυτο το θεμα για να τσακωνεστε και να βριζεστε απλος ηθελα να μαθω και την δικη σας γνωμη για το θεμα αυτο που εγινε στο σχολειο μου απο καποιους καθηγητες......αυτο ηταν μονο....ποιος ο λογος να βριζεστε;;θελετε να  σβησουν το θεμα οι συντονιστες;;Αν ναι τοτε συνεχιστε ετσι...........

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #272 στις: 17/01/08, 16:03 »
E, θα το κανω το σχολιο..

Sotoman, πολυ καλο :D :D :D :D :D

Λετε του χρονου να το δουμε και σε αφισα? :D
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #273 στις: 17/01/08, 16:18 »
Απλά έκανα την παρατήρηση ότι ο τρόπος που εξέφρασες αυτό το θέμα που είναι εριστικό και όλοι το ξέρουμε πήγαινε, δυστυχώς, για καυγά...

Φυσικα, ο δικος μου τροπος ηταν εριστικος.
Οχι αυτος

Καταληψεις....5μερες...3μερες...Ε, μην ειστε και αχαριστοι! Μονο απο το 1ο, δικαιουται να θεωρειται ενας τοπος χαρας!
Αν δεν πεταξεις την μπηχτη και την μαλ***ουλα σου δεν θα αντεξεις... 2 χρονιεσ γινανε καταληψεις και το εχεις κανει λες και ειναι καθε χρονο θεσμος η καταληψη.

Να ειμαστε δικαιοι ομως. Εγω απλως ειπα την αποψη μου, σε ενα θεμα που ειναι ηδη στο "Διασκεδαση". Εισεσπραξα χυδαια και υβριστικη απαντηση. Πες μου ακριβως Μικα που ειναι το κακο στη δικη μου τοποθετηση και που ειναι στον Roufous.

Καποιοι το πηραν πολυ πατριωτικα ομως και δεν αντιληφθηκαν πως εδω ειναι το "Διασκεδαση" και οχι το "Ανθρωπος και Ζωη". Αν απαγορευεται το χιουμορ, τοτε να μου πειτε τι επιτρεπεται να ειμαι συμφωνος με τις αποψεις σας.

Και επιτέλους πια δεν βαρεθήκατε να μαλώνετε συνέχεια γιαυτό το θέμα...?
Απο τις ελαχιστες φορες που δεν ειχα τη διαθεση να μαλωσω και ομως ειχαν τη διαθεση οι αλλοι! Ειμαστε στο "Διασκεδαση" και μονο ετσι το βλεπω.

Γιατι πρεπει ακομα και το πιο μικρο θεμα να γινεται πολεμος??Καλο ειναι οι συντονιστες να δινουν πρωτοι το παραδειγμα και να μην πυροδοτουν αυτοι το κλιμα..
Εβρισα, υποβιβασα ή εθιξα κανεναν με το πρωτο μου post? Ομως, οι απαντησεις που ελαβα ηταν περισσοτερες γραμμες απ'ο,τι το δικο μου post...
Στο οποιο μαλιστα ανεφερα και τις 3μερες και 5μερες. Αλλα κατα παραξενο τροπο, μονο τις καταληψεις προσεξαν ολοι..

Εδώ δεν ταιριάζει γιατί κάποιοι χάνουν το χιούμορ τους πολύ εύκολα ,όταν πρόκειτε για τα πολιτικά τους πιστεύω,βρίζουν , ειρωνεύονται και κάποιες φορές μετατρέπονται σε Ταλιμπάν.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. Οταν μπερδευουν τη ζωη και το χιουμορ με την πολιτικη τους υπαρξη, τοτε μετατρεπονται σε ταυρους που μην τυχει και τους κουνησεις κοκκινο πανι μπροστα τους..θα σε φανε!

συμφωνω με τον freemind, καλως ή κακώς ΟΛΟΙ οι μαθητές των σχολείων που έκαναν κατάληψη το διασκέδασαν.
Να πω απλα πως εγω ειπα πως ορισμενα σχολεια εχουν ακομα και τωρα λογο να κανουν καταληψεις..Ειτε απο ελλειψη θερμανσης στις αιθουσες, ειτε απο βασικες ελλειψεις σε υποδομες, ειτε ακομα και απο ελλειψη εμψυχου δυναμικου του σχολειου.
Και αυτοι οι λογοι ειναι πιο σοβαροι.

Οποιος εχει προβλημα μαζι μου, επαναλαμβανω πως μπορει να μου το πει μεσα σε ενα ωραιο pm. Αλλιως, θα πρεπει να ανεχθει την υπαρξη χιουμορ σε ενα θεμα που ειναι ηδη στο αντιστοιχο τομεα!
Διασκεδαση!

DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #274 στις: 18/01/08, 17:20 »
Επειδη για το δικο μου σχολιο εγινε ολη η αναμπουμπουλα, εγω απαντησα στον freemind με τον ιδιο τροπο που αισθανθηκα να μου απευθυνεται και εκεινος. Εχω παμπολες φορες συζητησει για τις καταληψεις και εχουμε παρει τις θεσεις μας οι περισσοτεροι απο εδω μεσα στο φορουμ. Τωρα το να ερχεσαι Θαναση να το πετας ενταξει, απλα το γελοιοποιει. Εαν για καποιους ανθρωπους αυτη η πραξη σημαινε ή σημαινει κατι εσυ το γελοιποιεις, δεν ξερω με τι σκοπο ή αν το κανεις για χαβαλε αλλα απο ενα σημειο και μετα δεν εχει χαβαλε.
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry