Για οσους "καλοθελητες" επεσαν πανω μου ( οπως λεει και η eleos ).
Καταρχας, δεν εβρισα κανεναν, δεν κατηγορησα κανεναν.
Δεν ειπα σε κανεναν πως λεει "μαλ***ουλες", οπως εκαναν αλλοι.
Δεν κατηγορησα κανεναν προσωπικα εδω, ουτε υποβιβασα τη συζητηση εκθετοντας την αποψη μου.
Εαν καποιους πειραζει να λεω την αποψη μου, τοτε δεν υπαρχει προβλημα. Μπορουν να το πουν δημοσιως.
Ομως επειδη λειτουργω πρωτα σαν μελος και μετα σαν συντονιστης ( και αλλου πινακα μαλιστα ), νομιζω πως εχω το δικαιωμα να εκφραζω την αποψη μου, απο τη στιγμη που ιδιαιτερα τωρα ταιριαζει με το topic ( γιατι "διασκεδαση" ηταν για καποια σχολεια η καταληψη και ας μου το αμφισβητησει καποιος αυτο ) και το εκανα ευπρεπως χωρις να βρισω κανεναν.
Αν τα υπολογισει κανεις ολα αυτα, θα δει πως 3 ατομα μονο επεσαν πανω μου να με φανε και μαλιστα υπο αλλες συνθηκες θα επρεπε να ειχα παρατηρησει τον Roufous για τον τροπο που αντεκρουσε την αποψη μου.
Ομως, μεσα στο κλιμα ολου του topic, συνεχισα να κανω χιουμορ, για να βρεθω τελικα απο τα ιδια ατομα που εκαναν πανικο στο αλλο topic, να δικαιολογουμαι για τα λεγομενα μου.
Δυστυχως, δεν θα σιωπησω, γιατι ενω εσεις βλεπετε μονο το δεντρο, εγω εχω δει ολοκληρο το δασος λογω μαθητων που ειναι διασπαρτοι απο Γλυφαδα, εως Κερατσινι.
Και εαν ξεπερασετε τα ορια του δικου σας σχολειου και της δικης σας περιοχης, θα δειτε πως εκει εξω υπηρξαν και υπαρχουν σχολεια που εκαναν καταληψεις επειδη τους λειπουν βασικα πραγματα, οπως θερμανση, βιβλια, υποδομες και καθηγητες.
Σε αυτα τα παιδια, θα βγαλω το καπελο και θα τους πω "προχωρατε οπως εισασστε".
Ομως εαν μεινετε κολλημενοι σε νομους και παραθυρακια τα οποια αυτη τη στιγμη κανεις σας δεν καταλαβαινει ( σε μεγαλη μεριδα, γιατι υπαρχουν και μερικοι μαθητες συνειδητοποιημενοι, αλλα ειναι μια χουφτα μπροστα στα 200-300 ατομα ενος σχολειου ) και κανετε γι'αυτα καταληψεις, οταν κατα παραξενο τροπο κανουν αλλα 100-200 σχολεια συγχρονως, ε, τοτε καλο ειναι να δειτε λιγο παραεξω και να σκεφτειτε μηπως υποβιβαζουν τη νοημοσυνη και την υπαρξη σας καποιοι "τριτοι" ( τους εχουμε κατονομασει σε αλλο thread, δεν ειναι αναγκη να τους κατονομασουμε κι εδω ) για να εκπληρωσουν τους δικους σας σκοπους.
Παντως, αυτοι που περνανε σιγουρα καλα στα σχολεια ειναι οι καθηγητες, που με εξαιρεση καποιους καλους ( που δυστυχως δεν αποτελουν προτυπα για τους υπολοιπους, γιατι οι υπολοιποι ουτε που δινουν σημασια ), εκαναν και τις διακοπες τους το καλοκαιρι, και τις διακοπες τους στις Καταληψεις ( που ειναι οι απεργιες διαρκειας που υποσχονταν; ) και τις διακοπες των Χριστουγεννων.
Και εαν καποιος ενοχλειται απο την αποψη ενος τριτου, καλο ειναι να δει πρωτα εαν χρησιμοποιει ασχημη γλωσσα ( ετσι Roufous; ) και εαν εχει καποιο λογο που τα λεει.
Αν θελετε να επιτεθειτε προσωπικα σε μενα, εχω pm και ολοι ξερετε πως θα το βρειτε. Εαν ομως το κανετε δημοσια, να προσεχετε, γιατι αυτο λεγεται "χουντα της δικης σας αποψης" και οχι τη δημοκρατια που καποιοι απο εσας "εκπροσωπειτε".
Καλη μας μερα και λυπαμαι πολυ που μπερδευετε τοσο ευκολα τη γλωσσα του δρομου και της πορειας, με το forum.