Σιγουρα δε χρειαζεται να ανακαλυψουμε τον τροχο... ειδικα σε αυτη τη χωρα που ανακαλυψαμε τη δημοκρατια (οχι ομως αυτη που ζουμε σημερα).
Το προηγουμενο μου post ειχε ενα και μονο σκοπο.. να μας κανει να σκεφτουμε. Να σκεφτουμε τις δικες μας ευθυνες απεναντι στο πολιτικο συστημα το οποιο εμεις επιτρεψαμε να γινει ετσι και το πως καταργουμε τη δημοκρατια καθημερινα, ακομα και παρκαροντας το αυτοκινητο μας πανω στο πεζοδρομιο (ποσο μαλλον οταν κανουμε αλλα και αλλα). Πρωτα εμεις πρεπει να αλλαξουμε αν θελουμε να αλλαξει το συστημα. Και πρεπει να καταλαβουμε πως ολα τα κομματα εκτος απο αυτα που εχουν να πουν εχουν πολλα περισσοτερα να κρυψουν.
Γι'αυτο καλυτερα να ειμαστε ιδιαιτερα προσεκτικοι με αυτο που θα ψηφισουμε αλλα ακομα περισσοτερο στις 5 Οκτωβριου αφου θα εχουμε ψηφισει. Αν δεν υπαρξει αυτοδυναμια να μην ανησυχησουμε εμεις καθολου. Ας ανησυχησει επιτελους το συστημα και ας αναγκαστει να μπει στη διαδικασια του ουσιαστικου διαλογου και οχι της στειρας συμπολιτευσης-αντιπολιτευσης. Ας αξιοποιηθουν οι-εστω λιγοι-αξιοι που υπαρχουν οπου και αν ανηκουν. Ας πεταχτουν εξω ολοι οι αναξιοι, επισης οπου και αν ανηκουν. Ας συμμετεχουν ΟΛΟΙ στη δημοκρατια... αν την αντεχουν!
Βαρεθηκα να ζω μεσα στα ψευτοδιλημματα, τον εκφοβισμο και την καλλιεργεια μισους και απαξιωσης ολων εναντιον ολων. Κι εγω θα παω να ψηφισω. Αλλα θα εχω το μυαλο μεσα στο κεφαλι μου...
Δε θα ψηφισω ΝΔ γιατι θεωρω πως "οι δυσκολες καταστασεις θελουν και δραστικες λυσεις".
Δε θα ψηφισω ΠΑΣΟΚ γιατι "αξιζω μια δικαιη κοινωνια και αυξηση στο μισθο".
Δε θα ψηφισω ΚΚΕ γιατι "το συστημα μου πινει το αιμα"
Δε θα ψηφισω ΣΥΡΙΖΑ γιατι "νιωθω περιθωριοποιημενος μεσα στη σκοτεινη Ελλαδα"
Δε θα ψηφισω ΛΑΟΣ γιατι "υπερανω ολων η Πατρις"
Δε θα ψηφισω ΟΙΚ. ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ γιατι "το περιβαλλον κινδυνευει και στηριζω την πρασινη αναπτυξη".
Θα ψηφισω για να ανακατευθει ακομα περισσοτερο η τραπουλα, για να χασουν τον υπνο τους ολοι και το συστημα μαζι με οσους αξιζουν απο ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ να αναγκαστει να μου δωσει ΟΛΑ τα παραπανω γιατι ειμαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ειμαι ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ, ειμαι ΜΟΥΣΙΚΟΣ και ΑΞΙΖΩ!!!
Δε γραφω αυτη τη στιγμη για να σας πω τι να ψηφισετε εσεις. Δεν κανω προπαγανδα υπερ κανενος. Απλα σας προτρεπω, αν δε σας αρεσει αυτο που ζητε συνολικα στο πολιτικο μας συστημα, πιστευετε ομως στη δημοκρατια, να τη χρησιμοποιησετε για να ανακατεψετε τα πραγματα οσο περισσοτερο γινεται. Κανεις τους να μη κοιμηθει ησυχος! Οχι μονο οι 2 μεγαλοι οπως λεει η Αλεκα αλλα ουτε κι εκεινη ουτε και κανεις αλλος! Ισως τοτε βαλουν και αυτοι λιγο μυαλο αν διαπιστωσουν οτι ΕΜΕΙΣ ΒΑΛΑΜΕ!
Αυτα και συγγνωμη για το χωρο που καταλαμβανω οταν γραφω (ειμαι ολιγον πολυλογας

)