Αν και φαν των αναλογικών πεταλιών, έψαχνα να βρω μια καλή ψηφιακή λύση για το σπίτι (να μη φθείρεται ο λαμπάτος). Άκουσα πολλές απόψεις για το ποια είναι η καλύτερη πεταλιέρα, πριν πάρω σβάρνα τα μαγαζιά για να ακούσω με τα αυτάκια μου. Τις άκουσα σχεδόν όλες αλλά καμία δε με εντυπωσίασε (είπαμε, φαν των πεταλιών!). Τελευταία άκουσα την GT-10 και αμέσως με κέρδισε! Ήταν η μόνη που είχε τον περισσότερο πειστικό ήχο, πολλές δυνατότητες συνδυασμών ήχων και εφέ, αλλά το κυριότερο για μένα (στη φάση που βρισκότανε ο εγκέφαλός μου μετά από τόσες ώρες δοκιμών!), είχε έτοιμους μαμήσιους πολύ καλούς ήχους, πάρε-παίξε!
Δεν το πολυσκέφτηκα, την τσίμπησα με τη μία!
Χωρίς να είμαι έμπειρος χειριστής πεταλιέρας, δυσκολεύτηκα λίγο μόνο στην αρχή στην κατασκευή ήχων. Μόλις έφτιαξα τον πρώτο, όλοι οι άλλοι γίνανε πολύ γρήγορα. Τα χέρια πάνε μόνα τους στις ρυθμίσεις, χωρίς να έχω επενδύσει ατελείωτες ώρες ψαξίματος.
Πιστεύω ότι αν κάποιος ξέρει καλά τι θέλει ηχητικά και έχει όρεξη να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες της GT-10, άνετα τη βγάζει για live και μάλιστα υψηλών απαιτήσεων.
Ένα μόνο πρόβλημα αντιμετωπίζω και όσο και αν έψαξα στο manual, άκρη δε βρήκα:
Δε μπορώ να βρω τον τρόπο έτσι ώστε να μπαίνει το κουρδιστήρι με το "ποδο"πάτημα ενός preset! Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει από εδώ (για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα), θα του ήμανε ευγνώμωνανε!