Αποστολέας Θέμα: Σκαφάκια...Τώρα που πιάνουν και οι ζέστες...  (Αναγνώστηκε 28394 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Καθόδιος (φλουτσ)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • άιντε άιντε....!
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • Σάτυροι
Kαι μία πιό demi λύση που για την ώρα ώς κάτοχο με έχει αφήσει απόλυτα ευχαριστημένο για τα λεφτά της http://www.thomann.de/gr/fender_sq_vint_modified_tele_thin_sg.htm

Ένα μικρό review και καμιά πραγματική φωτογραφία θα ήταν πολύ χρήσιμα για τη συγκεκριμένη, γιατί δεν κυκλοφορούν πολλές στην Ελλάδα.  ;)

Tην έχω απο το Γενάρη άρα δεν έχει προλάβει να παλιώσει. Για την ώρα είμαι ευχαριστημένος. Κινέζικη βέβαια, alderάκι με rosewood ταστιέρα αεράτη και γλυκιά. duncan designed μαγνήτες συπαθητικοί, όχι για πολλά γκάζια. Σεβαστό sustain λόγω του σκάφους και όλοι περνάμε καλά! Μ'αρέει!

κάτι φωτούλες απο κινητό άν σε καλύπτουν:

To πόδι μου το αγαπώ
γι αυτό και το κουνάω
και μου είναι χρήσιμο πολύ
όταν περπατάω...

KEEP WALKING

Αποσυνδεδεμένος themos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Αγιάτρευτος ροκαμπιλάς
    • Προφίλ
    • Picos Apicos & The Pina Coladas
Πολύ όμορφη είναι! Θέτει υποψηφιότητα για προσθήκη στην "οικογένεια". :)
Picos Apicos & the Pina Coladas on the Web:

www.picosapicos.gr
MySpace
Facebook

Αποσυνδεδεμένος Jezus

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Got G.A.S. ???
    • Προφίλ
    • www.High-Gain.com
Ωραιες οι thinline tele, αλλα προσωπικα θα επερνα μια σε φυσικο χρωμα ξυλου!  ;)
Got G.A.S. ?
http://old.high-gain.com/myequip.htm

My equipment

http://myspace.com/cerberarec

Join me on Myspace

Αποσυνδεδεμένος Καθόδιος (φλουτσ)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • άιντε άιντε....!
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • Σάτυροι
Κι εγώ αλλά δεν είχα προετοιμαστεί να σκάσω 800άρα!
To πόδι μου το αγαπώ
γι αυτό και το κουνάω
και μου είναι χρήσιμο πολύ
όταν περπατάω...

KEEP WALKING

Αποσυνδεδεμένος Jezus

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Got G.A.S. ???
    • Προφίλ
    • www.High-Gain.com
800αρα ε?  :-X
Καλοπαιχτη, ελπιζω να παρω και εγω μια καποια στιγμη, αν μετακομισω σε σταδιο μαλλον, γιατι αλλες κιθαρες δεν χωρανε εδω μεσα  ;D
Got G.A.S. ?

My equipment

Join me on Myspace

Αποσυνδεδεμένος TheVrachnoprofiter

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ex TheTr00p3r
    • Προφίλ
Βαλτοί είστε; >:(

Με έπιασε πρόσφατα μια λιγούρα για σκαφάκι... Κι εκεί που έλεγα να μην ανέβω πάνω από τα 800€ βρίσκω αυτήν την ερωτεύσιμη κυρία (σε natural χρώμα μάλιστα) προσφορά στα 1400. Μηδενισμός τραπεζικού λογαριασμού δηλαδή +δανεικά... Θα δοκιμάσω κι άλλες βέβαια αλλά κάτι μου λέει ότι την έχω δαγκώσει τη λαμαρίνα... :P
Really don't mind if you sit this one out...

http://vromikopsomi.wordpress.com/
http://www.passa-tempo.gr/

Αποσυνδεδεμένος m@ster k@frer

• and also a tele-k@frer...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Το κιθαριζειν εστι φιλοσοφειν......
    • Προφίλ
    • ΧΑΡΤΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Με έπιασε πρόσφατα μια λιγούρα για σκαφάκι... Κι εκεί που έλεγα να μην ανέβω πάνω από τα 800€ βρίσκω αυτήν την ερωτεύσιμη κυρία (σε natural χρώμα μάλιστα) προσφορά στα 1400. Μηδενισμός τραπεζικού λογαριασμού δηλαδή +δανεικά... Θα δοκιμάσω κι άλλες βέβαια αλλά κάτι μου λέει ότι την έχω δαγκώσει τη λαμαρίνα... :P
Και κατι μου λεει οτι πρεπει να κοψω τις ασκοπες δοκιμες μαζι σου γιατι κολλησα κ εγω....:P

Αποσυνδεδεμένος Dr Bluz (G.K.)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ

Αν δε θες να μηδενισεις λογαριασμους και να δανειστεις υπαρχει και η φθηνοτερη σειρα Hoefner Verythin που θα σου κοστισει γυρω στα 400 ευρω (αν θυμαμαι καλα...)
Και σου μενουν λεφτα για πεταλια... :P

Αποσυνδεδεμένος m@ster k@frer

• and also a tele-k@frer...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Το κιθαριζειν εστι φιλοσοφειν......
    • Προφίλ
    • ΧΑΡΤΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Αν δε θες να μηδενισεις λογαριασμους και να δανειστεις υπαρχει και η φθηνοτερη σειρα Hoefner Verythin που θα σου κοστισει γυρω στα 400 ευρω (αν θυμαμαι καλα...)
Και σου μενουν λεφτα για πεταλια... :P
GK πες μου οτι εχεις δοκιμασει τις 2 αυτες σειρες....
Η αν υπαρχει καποιος αλλος που εχει δοκιμασει και τις 2 σειρες τις Hofner ας πει μια γνωμη γιατι τρωγομαι...

Και επισης, μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει στη θεσσσαλονικη πουθενα Epiphone sheraton για δοκιμη??

Αποσυνδεδεμένος Dr Bluz (G.K.)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
GK πες μου οτι εχεις δοκιμασει τις 2 αυτες σειρες....

Δυστυχως οχι...Αν και πολυ θα το θελα γιατι κρινοντας απο τις γνωμες καποιων σοβαρων παικτων πιστευω θα αξιζουν.
Δε γνωριζω καν αν μπορει καποιος να τις βρει Ελλαδα. :-\

Αποσυνδεδεμένος studio54

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • SeatNet
http://www.myrareguitars.com/joey_leone_limited_edition.html

Αυτη μπορείς να πάρεις (εγγυημένα αποτελέσματα μια που έχω ίδια *13/50)

Στο μυαλό μου είσαι για thinline Tele..... φτιάχνω μία με quilted maple body, flammed maple neck & P-Rails μαγνήτες....
Άμα τελειώσει σας την δείχνω.....

Αποσυνδεδεμένος thomsot

• Θαμώνας
    • Προφίλ
Χτες προσθεσα στη συλλογη μου ενα σκαφακι.

Γεγονος ειναι οτι ποτε στη ζωη μου δεν ειχα επαφη με τετοιου ειδους οργανο (σκαφακι) και το πηρα επηρεασμενος απο το θεμα ετουτο εδω (Το βρηκα και φτηνο. Καινουριο 300 ευρω μαζι με θηκη μαλακη αλλα αριστης ποιοτητας  ;D ).
Ειναι το source της cort, και απλα εχω τρελαθει.
Εχω τρελαθει και με την ποιοτητα του οργανου, αλλα και με την ιδεα του σκαφους γενικα.
Ειναι ενα οργανο με το οποιο μπορεις να παιξεις απο σκληρο metal, μεχρι .....αστα τα μαλακια σου ανακατωμενα, αστα να ανεμιζουνε στην τρελη νοτια  8) .

Αποσυνδεδεμένος Jezus

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Got G.A.S. ???
    • Προφίλ
    • www.High-Gain.com
Μεγια, καλοπαικτο το οργανο!  :D
Τελικα απο τοτε που μπηκες σε αυτο το φορουμ πρεπει να εχει καταστραφει λιγο οικονομικα!  ;D Ελπιζω να το διασκεδαζεις τουλαχιστον!  ;)
Got G.A.S. ?

My equipment

Join me on Myspace

Αποσυνδεδεμένος thomsot

• Θαμώνας
    • Προφίλ
Μεγια, καλοπαικτο το οργανο!  :D

Ευχαριστω πολυ φιλε Jezus.  :)

Παράθεση

Τελικα απο τοτε που μπηκες σε αυτο το φορουμ πρεπει να εχει καταστραφει λιγο οικονομικα!  ;D Ελπιζω να το διασκεδαζεις τουλαχιστον!  ;)

Με το μυαλο που εχουμε φιλε μου και με την κριση που υπαρχει...κατεστραμενοι ειμαστε γενικως  ;)    ;D
Την υγεια μας να χουμε ομως, και ολα θα πανε καλα.  0:)

Αποσυνδεδεμένος themos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Αγιάτρευτος ροκαμπιλάς
    • Προφίλ
Μεγειά thomsot! Η Cort πρέπει να είναι πολύ value for money αγορά, απ'όσο έχω διαβάσει. Μήπως είχες την ευκαιρία να τη συγκρίνεις με την Epiphone Dot ή άλλα ES-335 clones;

www.picosapicos.gr
MySpace
Facebook

Αποσυνδεδεμένος Απόλλων

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Μονίμως προβληματικός...
    • Προφίλ
Kαλόπαιχτη η κιθάρα thomsot. Είναι μία από τις semi που έχω στη λίστα μου και μέχρι στιγμής δεν έχω βρει πουθενά για να τη δοκιμάσω. Αν μπορείς κάποια στιγμή να κάνεις μια πιο αναλυτική κριτική, νομίζω ότι θα ενδιέφερε πολύ κόσμο.  Από περιέργεια, την αγόρασες μεταχειρισμένη;
Διψάς και δεν το ξέρεις...

Αποσυνδεδεμένος thomsot

• Θαμώνας
    • Προφίλ
Απολλωνα, καθησα και εφτιαξα ενα τεραστιο ποστ με ολα για την κιθαρα, και μολις πηγα να κανω δημοσιευση το εχασα.
Μου εβγαλε "δεν μπορεις να δημοσιευσεις κατι αν δεν εισαι συνδεδεμενος" ενω ημουν συνδεδεμενος, και τρελαθηκα.  :o
Ειχα δυο ωρες ο καυμενος που το εφτιαχνα.  :(
Αυριο θα καθησω να το ξαναφιαξω, τωρα δεν εχω το ψυχικο σθενος να ξεκινησω απο την αρχη.
Εκανα κατι που δεν επρεπε???

Αποσυνδεδεμένος Eagle Of Kamelot

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Set the flag and carry on, carry on into unknown
    • Προφίλ
Απολλωνα, καθησα και εφτιαξα ενα τεραστιο ποστ με ολα για την κιθαρα, και μολις πηγα να κανω δημοσιευση το εχασα.
Μου εβγαλε "δεν μπορεις να δημοσιευσεις κατι αν δεν εισαι συνδεδεμενος" ενω ημουν συνδεδεμενος, και τρελαθηκα.  :o
Ειχα δυο ωρες ο καυμενος που το εφτιαχνα.  :(
Αυριο θα καθησω να το ξαναφιαξω, τωρα δεν εχω το ψυχικο σθενος να ξεκινησω απο την αρχη.
Εκανα κατι που δεν επρεπε???

Mαλλον ειχες επιλεγμενο χρονο συνδεσης τα 60 λεπτα, οποτε μετα τη μια ωρα αυτοματα αποσυνδεθηκες...το κακο ειναι οτι αν δν κανεις ανανεωση, δε μπορεις να το καταλαβεις...ησουν, δηλαδη, μια ωρα "εκτος" χωρις να το βλεπεις...καλα κουραγια!!

Αποσυνδεδεμένος thomsot

• Θαμώνας
    • Προφίλ
Παράθεση
Mαλλον ειχες επιλεγμενο χρονο συνδεσης τα 60 λεπτα, οποτε μετα τη μια ωρα αυτοματα αποσυνδεθηκες...το κακο ειναι οτι αν δν κανεις ανανεωση, δε μπορεις να το καταλαβεις...ησουν, δηλαδη, μια ωρα "εκτος" χωρις να το βλεπεις...καλα κουραγια!!

Γμτ μου....εχεις δικιο, τωρα το σκευτηκα. >:(
Δεν πειραζει αυριο να μαστε καλα.

Αποσυνδεδεμένος Απόλλων

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Καμιά φορά όταν κάνεις ένα μεγάλο και σημαντικό post είναι καλύτερα να το γράφεις στο Word και μετά να το αντιγράφεις εδώ. Έχω χάσει κι εγώ μηνύματα έτσι και είναι πολύ εκνευριστικό.

Αποσυνδεδεμένος thomsot

• Θαμώνας
    • Προφίλ
Ας κανω λοιπον μια δευτερη προσπαθεια.  ;D

Την κιθαρα την πηρα ετσι οπως φαινεται στην παρακατω φωτο μαζι με την μαλακη θηκη (η οποια ειναι πολυ ποιοτικη και στοιχιζει 45 ευρω) καινουρια και απαιχτη 300 ευρω (300-45=255).

Πριν μερικα χρονια εδω στην πολη μου ειχε καποιος ενα μαγαζι με μουσικα οργανα και ενοικιασεις ηχητικων, και ειχε μεσα εναν υπαλληλο.
Ο υπαλληλος ειναι ο Αποστολης ο ντραμερ που παιζει στο απο κατω βιντεο
http://www.youtube.com/watch?v=yXAJcTtnwT0
(Ακουστε το τραγουδακι να δειτε τι ομορφο ειναι.)
Ολα τα παιδια αυτα ειναι φιλαρακια μου και της ηλικιας μου (40-50).
Δεν δουλεψε το μαγαζι λοιπον και το αφεντικο εχοντας καποιες οικονομικες διαφορες με τον Αποστολη (εκτος τα μεροκαματα τον ειχε δανισει και καποια λεφτα) και για να κλεισει την οικονομικη διαφορα το αφεντικο εδωσε πολλα απο τα οργανα και τα ηχητικα στον Αποστολη, ο οποιος Αποστολης ανοιξε καινουριο μαγαζι, και σαν δασκαλος στο ωδειο εδω καταφερε και το περπατησε το μαγαζι.
Ολα αυτα τα πραγματα λοιπον ο Αποστολης και μαλιστα αυτα που δεν φευγουν και τα χει χρονια στο ραφι (σαν μια κιθαρα semi acustic λογου χαριν) τα σκοτωσε, και απο κει εχω παρει μερικα πολυ καλα πραγματα.
Η αξια της κιθαρας ειανι αυτη
http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?products_id=7788
Τελος παντων παμε στην κιθαρα.

Η κιθαρα απο θεμα design και ποιοτητας κατασκευης ειναι πραγματικα εντυπωσιακη.

Προσεξτε ποσο χαμηλο action μπορεις να φτιαξεις και η κιθαρα δεν τασταρει πουθενα.

Η μαρκα πανω ειναι τυπωμενη με φιλντισι

Τα κλειδια της ειναι παρα πολυ καλα, και κρατανε παρα πολυ καλα το κουρτισμα.
Το οργανο ειναι κατασκευασμενο δε στην Κορεα και οχι στην Κινα, και αυτο λεει πολλα οσο αναφορα τηην ποιοτητα κατασκευης.

Τα ηλεκτρικα της δε ειναι αψογα.
Εκανα την κιθαρα φυλο και φτερο για να την καθαρισω (ηταν σε κακο χαλι) και μου δωθηκε η ευκαιρια να δω τους μαγνητες απο κατω που ειναι γεμισμενοι με κερι και φορμαρισμενοι μεσα σε σκαφτες τρυπες που δεν εχουν επαφη με το σκαφος της κιθαρας, καθως και τις καλωδιωσεις των ηλεκτρικων τις οποιες μπορεσα να συγκρινω μονο με την πανακριβη συλλεκτικη μου tele.
Οι διακοπτες δουλευουν αψογα και αυξομειωνουν εντυπωσιακα τις παραμετρους (ενταση και τονο) χωρις θορυβους και αλλα τετοια.
Η ταστιερα ειναι ελαφρα καμπυλωτη, μοιαζει με τις fender με τη διαφορα οτι ειναι αρκετα πλατυτερη με αποτελεσμα σε μενα να δημιουργει προβλημα μεχρι να εξεικειωθω μαζι της (χρειαζεται περιπου ενας μηνας).

Ο ηχος της ειναι απλα εκπληκτικος το δε παιξιμο πολυ μαλακο (η κιθαρα με λιγα λογια με 10/αρες χορδες ειναι βουτυρο)

http://www.youtube.com/watch?v=3BUDQhKPLzI&feature=related

Επειδη δε δεν βρηκα βιντεο με τα καθαρα της κιθαρας εφτιαξα ενα προχειρο ακαπελα και το παραθετω με καθε επιφυλαξη (ντρεπομε δηλαδη  :-[  ....χανω πολλες νοτες επειδη το οργανο μου ειναι αγνωστο και σαν ταστιερα και σαν ογκος, ο οποιος ογκος δεν σε βολευει στην αρχη)

http://www.youtube.com/watch?v=BG87dmt6Cqw

Συμπερασμα Απολλωνα δεν πιστευω να εχει σχεση αυτο το οργανο με τουτο

http://www.youtube.com/watch?v=ogk9y9_gPMQ&feature=player_embedded

Το cort φαινεται (εκ πρωτης οψης και απ ολες τις αποψεις) οργανο υψηλης κλασης.
Ο καιρος παντως θα δειξει....
Δεν ξερω παντως αν συνεχιζει να το βγαζει το μοντελο αυτο η cort, γιατι σε καποιο καινουριο προσπεκτους της εταιρειας δεν το ειδα μεσα.

« Τελευταία τροποποίηση: 11/08/10, 01:09 από thomsot »

Αποσυνδεδεμένος Απόλλων

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Κατ' αρχήν να σού πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Να 'σαι καλά για τον κόπο που έκανες να ξαναγράψεις αυτό το εκτενέστατο post με τόσες φωτογραφίες και να ανεβάσεις το video στο youtube.

Όσον αφορά την κιθάρα, φυσικά και έχεις δίκιο, πρέπει να είναι σαφώς ανώτερη από την Epiphone Dot. Aπ' όσα λες συμπεραίνω ότι έχει τη γνωστή ποιότητα κατασκευής που χαρακτηρίζει τις περισσότερες Cort. Η μόνη επιφύλαξη που έχω είναι ότι η κιθάρα σου είναι μοντέλο του 2003 και, απ' ό,τι έχω δει, εκείνη την εποχή η Cort κατασκεύαζε όργανα καλύτερα από τα σημερινά. Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να κάνω συγκρίσεις, καθώς όπως ανέφερα δεν έχω βρει ακόμα κάπου αυτή την κιθάρα για να τη δοκιμάσω.

Για όποιον ενδιαφέρεται, η Cort συνεχίζει να κατασκευάζει το μοντέλο αυτό. Στην ιστοσελίδα της η Source περιλαμβάνεται στα μοντέλα της φετινής παραγωγής. Η καλύτερη τιμή που βρήκα είναι στο Euroguitar για 328 Ευρώ (Βrown Sunburst) ή 349 (Κόκκινο).

Αποσυνδεδεμένος themos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Αγιάτρευτος ροκαμπιλάς
    • Προφίλ
Μπράβο για το review και ειδικά για το βίντεο!
Όντως ακούγεται πολύ καλύτερη από την Dot και 1-2 άλλα οικονομικά semi-hollow μοντέλα.

Απόλλων, έχει αλλάξει εργοστάσιο η Cort ή είναι κάτι άλλο που έχει ρίξει την ποιότητα όπως λες;

www.picosapicos.gr
MySpace
Facebook

Αποσυνδεδεμένος thomsot

• Θαμώνας
    • Προφίλ
Θεμο, ειδα μερικα βιντεο απο αυτα που εχεις κατω στην υπογραφη σου και αφου σου πω μπραβο σας....ειστε απιθανοι, θα σε ρωτησω.
Μην μου πεις οτι η κιθαρα η σκαφατη που εχει εκει ενας απο σας (μαλλον εσυ) ειναι τετοια

http://www.guitarsandeffects.com/images/yOrangeDEARMOND.jpg

Dearmond!!!!!    :o

Αποσυνδεδεμένος Απόλλων

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Απόλλων, έχει αλλάξει εργοστάσιο η Cort ή είναι κάτι άλλο που έχει ρίξει την ποιότητα όπως λες;

Έχω την αίσθηση ότι τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει κάποιοι συμβιβασμοί στις προδιαγραφές των διαφόρων μοντέλων, μάλλον λόγω της ανάγκης για περιορισμό του κόστους. Υπάρχουν π.χ. κάποιες κιθάρες όπως η M600 ή η G250 που παλιότερα έβγαιναν με πολύ καλύτερους μαγνήτες και hardware σε σχέση με τα σημερινά μοντέλα. Συγκεκριμένα για τη Source, κοιτάζοντας παλιότερους καταλόγους της Cort βλέπω ότι παλιότερα έβγαινε και αυτή με Mighty Might μαγνήτες, ενώ τα καινούργια μοντέλα όχι. Αν λοιπόν κάποιος αγοράσει την ίδια κιθάρα σήμερα, μπορεί να εντοπίσει διαφορές από την κιθάρα που βρήκε ο thomsot. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι οι Cort δεν προσφέρουν ακόμα εξαιρετικό value for money, απλά επισημαίνω ότι μπορεί να υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε εκδόσεις του ίδιου μοντέλου από χρονιά σε χρονιά.