Γεια σου Κινγκ Μομπ γιγαντοτεράστιε! Είναι προφητικά τα λόγια σου!
Εγώ ήταν η πρώτη φορά που έριξα ψήφο σε κόμμα! Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που πήγα με μεγάλη χαρά να ψηφίσω! Ποιος το περίμενε να συμβεί αυτό στα 30 μου ? Το δε αποτέλεσμα, ήτανε ακόμη πιο συναρπαστικό! Όταν είδα να απέχει τόσο πολύς κόσμος και να το επιβεβαιώνουνε τα ΜΜΕ, αντιλείφθειν, ότι όλες τις προηγούμενες χρονιές, ο κόσμος αυτός συμμετείχε, δεν ήτανε ψεύτικα τα αποτελέσματα των εκλογών. Δηλαδή όλα αυτά τα ζώα που ξαφνικά κάνανε αποχή, ήτανε τα ίδια ζώα που για συνεχόμενες χρονιές, πηγαίνανε και ψηφίζανε. Αποφάσισα λοιπόν, εγώ αυτή τη φορά να είμαι το ζώο, που ενώ ποτέ του δεν ψήφιζε γιατί έβλεπε όλα αυτά τα χάλια τριγύρω του, να κάνω ότι κάνανε όλα τα υπόλοιπα χρόνια τα προηγούμενα ζώα. Είδα και το αποτέλεσμα όλου αυτού του σκηνικού, δηλαδή τη κλανιά που φάγανε, όλοι αυτοί οι απέχοντες από τη ψηφοφορία και τελικά το αποτέλεσμα ήταν να νιώσω ιδιαίτερα καλά, γιατί όσες φορές ψήφισα μέχρι και την τελευταία έπεσα μέσα. Τι σημαίνει πέφτω μέσα ? Αντίδραση όχι στην μαλ***α των πολιτικών, αλλά αντίδραση στην μαλ***α του κόσμου.
Όσο αγαπητέ μου, για τα βύσματα και τα λοιπά που λες, άντε να σου δώσω άλλο ένα Hint, το οποίο βέβαια μπορείς να το εκλάβεις όπως θες και όχι μόνο εσύ. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πολύ εύκολα εναντίον μου αλλά και με πολύ ζοριλίκη υπέρ μου. Είμαι άνεργος στο σύνολο γύρω στα 5 χρόνια. Όχι τίποτα άλλο, απλά γουστάρω να ακούω απόψεις.
Draned, όπωσδήποτε μπορείς να βρεις και άλλες τέτοιες απαντήσεις μου σε τέτοια θέματα, μιας και είναι δικές μου και όχι του φούφοτου. Ο λόγος που απαντάω με τέτοιο τρόπο, είναι γιατί είμαι ο εαυτός μου, αν ήμουνα άλλος θα απαντούσα με άλλο τρόπο. Βεβαίως η απάντηση που παραθέτεις, δεν είναι καθόλου χιουμοριστική, είναι καυστικότατη. Επίσης το ύφος δεν είναι καθόλου χαλαρό. Όπως όμως λέει στην αρχή της απάντησης είναι γενικό. Έαν λοιπόν κάποιος δεν μπορεί , δεν θέλει να μιλήσουμε ειδικά, εγώ απαντάω γενικά. Από τη μία λένε ότι αυτός που απαντάει γενικά είναι μαλακός....από την άλλη αυτός που απαντάει ειδικά είναι σκληρός...τελικά μάλλον ο καλύτερος τρόπος απάντησης είναι το ντάντεμα. Από τους στίχους και τα ποιήματα σίγουρα έχω πολλά κατάλοιπα!
Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς, αν απαντάω σοβαρά, αρκεί να κάνει τις σωστές ερωτήσεις.
Όσο για το troll, δεν έχω καταφέρει μέχρι σήμερα να απαλλαγώ από αυτό!κάθε φορά που το ξεχνάω, 1-2 μου το υπενθυμίζετε! Το ξέρω ότι θα αναρωτηθείτε, ποιος ήτανε πρώτος, το αυγό για η κότα ? και εγώ το ίδιο κάνω!
Αυτή που παραθέτεις είναι η μισή μου απάντηση και όχι ολόκληρη! Την άλλη μισή την βρήκες αδιάφορη, συναρπαστική ή κάτι άλλο? Πάντως χωρίς και τα δύο μέρη μαζί, νόημα δεν βγαίνει.
Freemind, όλοι μαζί θα το πιούμε ? Γελασμένος μου φαίνεται είσαι...Κάποιοι θα τον πιουν, κάποιοι όχι! Διαφωνείς ?? Εσύ από ότι βλέπω, είσαι πεισμένος ότι θα τον πιεις πάντως! Εγώ ακόμη δεν είμαι σίγουρος! Αν και με πληροφορούν αρκετοί, ότι όχι μόνο τον πίνω εδώ και χρόνια, αλλά θα τον πιω και χειρότερα από πολλούς λόγω επιλογών! Για να δούμε όμως, τι θα δούμε! Διότι το πείραμα, καλά κρατεί!