Πάντως μερικοί θα πάνε στο άλλο κόσμο με την συνείδηση καθαρή! Αντέδρασαν σθεναρά στο ΔΝΤ: Δεν πλήρωσαν διόδια...
Θελω να μπω στο Πανθεον των Ηρωων της ενδοξης ελληνικης αντιστασης. Ακολουθει μακροσκελες CV:
Αντισταθηκα στους Κινεζους λυσσαλεα, να μην παρω τα προιοντα τους και φυγει το συναλλαγμα και παει σε κιτρινα χερια και κανουν πολλα περισσοτερα παιδια και παιζουν μετα και πηγαινουν σχολειο και αγοραζουν φαγητο και δουλευουν και τετοια κολπα, κινεζικα.
Αντισταθηκα στους Γερμανους γιατι ειναι κακοι ανθρωποι μας δανειζουν τοσα χρονια και εμεις τα βαζουμε τσεπη και τωρα που τους ικετεψαμε να μας ξαναδανεισουν το εκανανπιο απροθυμα. Δεν ψωνισα Γερμανςικα προιοντα (αντε με εξαιρεση κατι τανκς, αυτοκινητα, μηχανακια, μηχανες εργοστασιων, κινητηρες, φωτογραφικες κλπ...) με τα δανεικα τους να μαθουν και αυτοι. Δε μου αρεσε ποτε που κοιταγαν τις τιμες στους καταλογους στα παραθεριστικα κεντρα πριν μπουν να φανε. Καρμιρηδες.
Εχω κατα καιρους αντισταθει πολυ στους Αμερικανους με υψιστη στιγμη αντιστασης μια μερα που προτιμησα μια Mexico αντι μιας American Std. Αυτο γιατι οι Αμερικανοι μας πεταγαν απο τον ουρανο δολλαρια σχεδιου Μαρσαλ πιο λιγο καιρο απο οσο θα μας αρεσε. Και οχι μονο αυτο, αλλα μας χαριζαν 70 για καθε 100 που χαριζαν στους Τουρκους για τα εξοπλιστικα. Δε μου αρεσε και που φοραγαν πεδιλα το καλοκαιρι. Χαζοαμερικανακια. Μονο κοκα κολα επινα καπου καπου, ομως ρευομουνα προς την Αμερικανικη πρεσβεια.
Και τους Ρωσους τους πολεμησα εμπορικα για να μη μας κατακτησουν πολιτικα αλλα εκει ηταν πιο ευκολο καθοτι δεν ειχαν και κανα προιον να μποικοταρω.
Εχω αντισταθει και σε Τουρκους γιατι θα μας παρουν την χωρα, τους τουριστες κλπ και γιατι τον καφε τον λεγαμε τουρκικο ενω ειναι ελληνικος (αυτο αλλωστε αποδεικνυεται πολυ ευκολα, αρκει μια βολτα να δει κανεις τις φητειες ελληνικου καφε στους καμπους μας). Τωρα λιγο σταματησα να τους πολεμαω γιατι σκεφτηκα αν τους καταστρεψω εντελως πως θα βλεπω στην Τιβι το απογευμα κανα σιριαλ τους.
Εχω αντισταθει και σε Αλβανους γιατι ερχονται πολυ κοντα μας και λενε οτι φερνουν την κλεψ(ι)α και τις ψειρες στα κεφαλια των ελληνων μαθητων και στους πακιστανους και στους ινδους που δουλευουν στα πλυντηρια αυτοκινητων και ριχνουν τα μεροκαματα και ευτυχως σε αυτο ειμασταν ολοι ενωμενοι: κανεις δεν τους χρησιμοποιησε ποτε σε οικοδομη η σαν οικιακους βοηθους η σαν εργατες στον αγρο γιατι δεν εχουν μπλοκ αποδειξεων και αν ενα πραγμα νοιαζει τον ελληνα ειναι η νομιμοτητα.
Εχω αντισταθει για ενα φεγγαρι μεχρι και στους Γαλλους γιατι στο Καρφουρ ειχαν οι κοπελες ρολερς στα ποδια και δεν ηταν σωστο, επειδη οι ελληνιδες δεν ξερουν καλα ρολερ και πεφτανε.
Ευτυχως δε χρειαστηκε ποτε να παρω Ολλανδικο γαλα, η Γερμανικο η αρνι Νεας Ζηλανδιας η Βραζιλιας η Αργεντινης γιατι ολα τα γαλατα ως γνωστων ειναι ελληνικα (Αφου εχουμε εκατομμυρια αγελαδες και το γαλα ρεει σα ποταμι και μπαινει καθε μερα σε καθε σουπερ μαρκετ μεχρι και στην τελευταια γωνια της γης. Νερο για ολους η Ελλαδα δεν εχει, αλλα γαλα περιεργως εχει και φτανει και για γιαουρτι και για τυρι και για να πιουμε μη πω οτι εξαγουμε κιολας) και ολοι οι ελληνες τρωνε ελληνικο αρνι το Πασχα (και μετα το πασχα πας στη στανη στο χωριο και εχει ακριβως οσα αρνια ειχε και πριν το σουβλισμα, μαγικο!, κανεις δεν εχει ξεπουλησει)
Φυσικα εχω δωσει πολλες μαχες και εναντιον των Ιταλων της Πιρελι, των Γερμανων του ΑΛΝΤΙ, του Fnac, της BP, Texaco, Shell, Citibank, ... τους οποιους τους ετρεψα σε ατακτη φυγη
Μαζευομαστε καμια φορα ολοι οι αντιστασιακοι και τα λεμε... Αλλοι καπνιζουν στο δωματιο του βρεφους, αλλοι ταιζουν τα παιδια κοκορετσι, αλλοι δε φορανε ζωνη στο αυτοκινητο, αλλοι πινουν και οδηγουν, αλλοι δεν κοβουν αποδειξεις, αλλοι δεν πληρωνουν διοδια, αλλοι χτιζουν αυθαιρετα, αλλοι κλεβουν λογισμικο και μουσικη και ταινιες, αλλοι δεν ανακυκλωνουν, αλλοι πλενουν το αμαξι Κυριακη φουλ το λαστιχο να σπαταλαει το νερο, αλλοι δεν εμβολιαζονται γιατι μεσα στα εμβολια εχουν βαλει μικροβια ελεγχου σκεψης οι Σιωνιστες, αλλοι πετανε τα σκουπιδια στις παραλιες αλλοι δεν πληρωνουν τις δοσεις των δανεικων τους....
Παμε γερα ρε! δε θα περασουν λεμε!