Μετά από εκτενή δοκιμή αρκετών πεταλιών σήμερα το πρωί, ευπειθώς αναφέρω
digitech bad monkey: Ωραία χροιά, αρκετά αδύναμο σε gain όμως. Πιθανόν πολύ καλή λύση για σπρώξιμο ενισχυτή, αλλά για τη δουλειά που το θέλω, δεν...next!
Boss SD-1: Άκουσα και το απλό και το modified by Keeley. Μέτριο κραντς, μέτριο drive. Δεν υστερεί κάπου, αλλά δεν κάνει και τίποτε εξαιρετικά. Το keeley mod ίσα που έδινε έναν εναλλακτικό χαρακτήρα, αλλά άμα δε σε ενθουσιάζει η βασική χροιά του πεταλιού...next!
Boss Blues Driver: Εδώ ήταν η πρώτη μου "στάση". Ωραίο πετάλι, με παχύ και στρογγυλό drive και αρκετά καλό crunch. Αρκετά dark θα έλεγα, μου έδινε την εντύπωση ότι πιθανόν να μην κόβει στη μίξη. Μου άρεσε αρκετά πάντως.
Digitech Screaming Blues: Άλλο ένα πολύ ωραίο πετάλι. Παρόμοιος χαρακτήρας με το bad monkey, αλλά με αρκετά παραπάνω gain. Αρκετά κοφτό και fuzzy. Ταμάμ για αυτά που παίζω, αν και τελικά δεν κατέληξα εκεί.
Hardwire Tube Overdrive: Απλά αξιοπρεπές στα αυτιά μου. Αρκετά ευέλικτο με το switch για classic και modified, ωραία απόκριση των ποτενσιόμετρων, αλλά δεν ενθουσιάστηκα.
Fulltone Robin Trower:
http://www.musiciansfriend.com/amplifiers-effects/fulltone-robin-trower-overdrive-guitar-effects-pedal Εδω τα πράγματα σοβάρεψαν! Θα το χαρακτήριζα καταπληκτικό! Πολύ καλό και το crunch και το drive του, μηδέν μπούκωμα, εκπληκτικές δυναμικές και ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ! Απλά πολύ ακριβό για μένα...
Palmer PEOD Overdrive: Καταρχάς εντυπωσιάστηκα που το βρήκα! Αν και το πετάλι έχει μάλλον τη χειρότερη εμφάνιση σε σχέση με τα υπόλοιπα (αυτή την εσοχή τι την θέλανε ήθελα να ξερα) ο ήχος του είναι φοβερός! Πολύ καλή χροιά, πολύ καλή απόκριση στα ποτενσιόμετρα, δυναμικές, συχνοτική ισορροπία...εντυπωσιακό! Και λόγω της επιλογής για ρύθμιση clean και gain ξεχωριστά, το πετάλι μπορούσε να παράγει το καλύτερο crunch από όλα τα προαναφερθέντα. Η συγκεκριμένη δυνατότητα πάει το πετάλι ένα βήμα παραπέρα και το κάνει να κοιτάει στα μάτια (αν όχι να ξεπερνάει) το fulltone των 200€! Ο μόνος λόγος που δεν το πήρα είναι γτ ήδη έχω κανονίσει να ρίξω και μια ματιά στο barber ltd, το οποίο όμως δύσκολα θα με κάνει να αλλάξω γνώμη και να φύγω από το palmer πιστεύω, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη τη διαφορά στην τιμή (palmer 55€ καινούριο, barber 100€ μετάχειρο).
ΥΓ1. Ευχαριστώ Απόλλων! Χωρίς την πρότασή σου σίγουρα δε θα είχα ψαχτεί για το palmer το οποίο είναι φοβερή λύση για τα λεφτά του!
ΥΓ2. Οφείλω να πω τα καλύτερα για το kagmakis accesories στη Σόλωνος όπου έκανα τις δοκιμές. Και μόνο το γεγονός ότι βρήκα το palmer διαθέσιμο αξίζει ένα μπράβο. Ο τύπος ψάχνεται πολύ στην αγορά και φέρνει ποικιλία από πετάλια, όχι μόνο τα γνωστά. Επίσης με άφησε να δοκιμάσω μόνος μου (ψέμματα, μαζί με το hot sauce

) για καμμιά ώρα και παραπάνω, πρόθυμος να απαντήσει σε ερωτήσεις, χωρίς ειρωνίες και υφάκι. Εξυπηρετικότατος! Και με τιμές λίγο κάτω από τόμαν