Γιώργο καλώς να τον δεχτείς.
Ευχαριστώ, Νίκο. Έφτασε σήμερα το πρωί (ο Τhomann έγραψε πάλι, η παραγγελία είχε γίνει Παρασκευή βράδυ), αλλά γύρισα αργά από τη δουλειά και δεν τον έχω ανοίξει ακόμα.
Ελπίζω να σε καλύψει 100% σε αυτά που θέλεις (γιατί αισθάνομαι υπεύθυνος κατά κάποιον τρόπο).
Σίγουρα είσαι υπεύθυνος. Χωρίς τη δική σου παρέμβαση μπορεί και να είχα αγοράσει τον Princeton Reverb του οποίου η τιμή είναι τριπλάσια...

Γιατί την έχουν αφήσει έτσι την Ευρώπη δεν έχω καταλάβει. Στην Αμερική guitarcenter και zzounds που κοίταξα τους έχουν κανονικά.
Αυτό ακριβώς αναρωτιέμαι κι εγώ. Εϊναι δυνατόν να μην τον έχει ούτε ένα κατάστημα στην Βρετανία; Ούτε καν το Dawsons που υποτίθεται ότι είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος; Με τέτοια χαρακτηριστικά και λίγο έξυπνο marketing μπορεί άνετα να χτυπήσει πολύ ακριβότερους ενισχυτές. Αφήνω το γεγονός ότι προσφέρεται για παντός είδους mods ( πού είσαι Αδριανέ...; )
Με τι καμπίνα θα το συνδυάσεις;
Έχω πάρει ήδη μια custom καμπίνα με Eminence Lady Luck ηχείο για τον Lil' Night Train (άλλο κελεπούρι). Αν δεν ταιριάξει, θα ψάξω για κάτι διαφορετικό.
Περιμένουμε νέα σου μόλις τον πάρεις και φυσικά για ό,τι απορία σου προκύψει.
Θα επανέλθω με τυχόν απορίες, αν και οι πληροφορίες που έχεις δώσει ήδη είναι κάτι παραπάνω από διεξοδικές. Το Σαββατοκύριακο που έρχεται (Πάσχα των Καθολικών, δηλαδή τετραήμερο) θα έχω άπλετο χρόνο να τον τεστάρω...
Και πάλι ευχαριστώ.