Καλησπέρα εκλεκτά μέλη του φόρουμ.
Χρείαζομαι τη συμβουλή σας σχετικά με την επιλογή fuzz/distortion πεταλιού. Προορίζεται για πρόβες (και live στον ορίζοντα) μπάντας heavy/doom/stoner rock/metal (πιο πολλές / πεθαίνεις). Το να κουβαλάω 30 κιλά θηρίο ανά πάσα στιγμή μαζί μου δεν είναι επιλογή, οπότε οδηγήθηκα στη λύση πεταλιού.
Θέλω creamy παραμόρφωση με όγκο, fuzzy, χωρίς λάσπη ή τζιτζίκισμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ψάχνω κάτι μουντό. Δυστυχώς,
δεν μπορώ με τίποτα να φύγω πάνω από τα 70-80 ευρώ. Επίσης, βρίσκομαι Ξάνθη και η δοκιμή δεν είναι επιλογή, κατά πάσα πιθανότητα πάω για γουρούνι στο σακί, εκτός κι αν καταφέρω να πάω Θεσσαλονίκη τέλη του άλλου μήνα, αν και θα τραβήξει πολύ η βαλίτσα...
Καλή εντύπωση σχημάτισα για τα EHX Big Muff και Marshall Jackhammer, αν και έχουν αρκετά διαφορετικό χαρακτήρα. Μου αρέσει η παραμόρφωσή τους και, εφόσον είμαι η μοναδική κιθάρα της μπάντας, πρακτικά μπορώ να διαμορφώσω τον ήχο μου χωρίς ιδιαίτερα εμπόδια (ο μπασίστας είναι συνεννοήσιμος

). Η κιθάρα μου είναι μια ESP Edwards LP Custom copy με EMG 81/85.
Με βάσει τα παραπάνω, τι προτάσεις θα μπορούσατε να κάνετε; Ευχαριστώ προκαταβολικά!