Γεια σας κι απο μενα
Μπράβο boys
Δεν ξέρω πόσα takes πήρε αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήταν ωραιότατο. Στο τέλος θύμισε bohemian rhapsody από τις πολλές κιθάρες
Άσχετο: τι ωραία που πάει το mint pickguard στις άσπρες strat
Ελάχιστα takes εκανε ο Αντρεας.
Δεν θυμοταν τη δομη του κομματιου, ξεραμε και εξ αρχης οτι ολο και καποιο λαθακι θα γινει και θα το διορθωσουμε, οποτε αποφασισαμε να το χωρισουμε το κομματι σε μερη.
Μη ξεχναμε και οτι ηταν η πρωτη του ηχογραφηση σε επιπεδο session.
Στη δισκογραφια πχ ακομα και απο "επαγγελματιες", και γινονται απειρα takes για να βγει το αποτελεσμα πεντακαθαρο.
Φυσικα, δεν θελαμε να κανουμε κατι τετοιο και για να εχει ροη το παιξιμο, και να μην ειναι κοψε-ραψε.
Αλλωστε γυριζοταν και βιντεο και δεν ηταν δυνατον να γινει κατι τετοιο.
Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τον Αντρεα.
Εκτος του αγχους της "παρθενίας", ειχε να αντιμετωπισει και ενα σωρο θεματα οσο ηχογραφουσε.
Μη κουνηθει - γραφει η καμερα? - γραφει το pc? - να ακουει εντολες απο εμενα - να ακουει εντολες απο τη φωτογραφο - εχουμε χρονο? - τι ωρα πηγε?
Ολο το στησιμο, δοκιμες καμερας, φωτισμου, ηχου κλπ, οπως και η ηχογραφηση/βιντεοσκοπηση, εγιναν σε 3-4 ωρες.
(δεν το καναμε με τη webcamera οπως γραφω προχειρα συνηθως εγω, γιατι κανει διακοπες μερικες φορες και δεν εχει τοσο καλη εικονα).
ΥΓ Η strat ειναι sonic Blue και εχει ασπρο pickguard. Ο φωτισμος σε μπερδευει λιγο.