Αποστολέας Θέμα: ΑΕΚ  (Αναγνώστηκε 344062 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος master of puppets

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • γνωστός και ως....master of ΜΠΑΜΠΗΣ....
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
Απ: ΑΕΚ
« Απάντηση #625 στις: 26/04/08, 19:11 »
Δεν πειράζει όμως,στη συνείδηση της φίλαθλης Ελλάδας,ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ 2007-2008 ΑΕΚ!

δεν ηθελα να ξαναγραψω ούτε σε αυτο το θεμα ούτε στο θεμα για την superleague.....αλλα δεν κρατιόμουν...φιλε μου macmisias οσο θα υπάρχουν προσωπα που λασπώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει περίπτωση να αναγνωριστει τπτ σε κανενος την συνείδηση.......

ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡ'ΤΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ...

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #626 στις: 12/05/08, 03:34 »
Σήμερα με το 2-2 στη Ν.Σμύρνη ,τελείωσε και η υπόθεση champions league δια την οποία ,όπως έχω ήδη αναφέρει και σε άλλο post ...χέστηκα.Αφού χάθηκε το φετινό πρωτάθλημα ,με τον τρόπο που χάθηκε ,το μόνο που μπορεί να κάνει η ΑΕΚ είναι σχεδιασμό για τον καινούργιο χρόνο.Το πρώτο καλό μήνυμα ήρθε με την έλευση του Δώνη στην προπονητική θέση.Βέβαια και αυτός θα κριθεί,αλλά τουλάχιστον από τη μέχρι τώρα πορεία του ,μας έχει δείξει αν μη τι άλλο ότι μπορούμε να περιμένουμε μία γρήγορη ,επιθετική και θεαματική ομάδα,που χρόνια έχουμε να δούμε.Ξέρω ότι λίγη σημασία έχουν αυτά που γράφω,θεωρώ ότι είναι απίθανο κάποιος από τους ιθύνοντες της ΑΕΚ να τα διαβάσει,αλλά επειδή εγώ είμαι άρρωστο χανούμι και δεν έχω ύπνο,θα τα πω έτσι κι αλλοιώς.
Το πρώτο και μέγιστο ζήτημα-πρόβλημα της ΑΕΚ είναι το γήπεδο της.Αν δεν λυθεί και δεν αποκτήσουμε "φυσική έδρα",πολύ δύσκολα θα κατακτήσουμε πρωτάθλημα.Φέτος δεν θα χάναμε το πρωτάθλημα (έστω και στα χαρτιά),αν δεν πετάγαμε βαθμούς στο ΟΑΚΑ που με τίποτα δεν θα χάναμε στη Φιλαδέλφεια.Ίσως μάλιστα να είχαμε και άλλα δύο σε αυτά τα 15 χρόνια.
Το δευτερο είναι να αποκατασταθεί η σχέση οπαδών-διοίκησης.Όταν το 2005 γινότανε φιέστα κάθε δεύτερη Κυριακή στο ΟΑΚΑ ,η ομάδα ήταν πολύ χειρότερη σε έμψυχο υλικό,αλλά κοντέψαμε να πάρουμε τον τίτλο(που χάσαμε λόγω της ανεκδιήγητης ήττας από τον Ιωνικό εντός έδρας),γιατί υπήρχε φοβερή δυναμική στα πράγματα,η ΑΕΚ ήταν της μόδας και η διαιτησία δεν μας πήγαινε κόντρα ,εξ'αιτίας και αυτού του λόγου.Η διοίκηση πρέπει να καταλάβει ότι χρειάζεται τον κόσμο και η "original" πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει μόνο να στηρίζει.
Το τρίτο έχει να κάνει με τα κενά που πρέπει να καλυφθούν.Κατά τη γνώμη μου η ΑΕΚ πάσχει από τερματοφύλακα,αριστερό μπάκ,και αμυντικό χαφ.Οι παίκτες που πρέπει να φύγουνε,γιατί ούτε εκτός 18άδας δεν πρέπει να κρατάνε θέση,είναι οι Μορρέτο,Ασκάρατε,Άλβες,Μπούρμπος,Αρουαμπαρένα.Οι παίκτες που είναι μόνο για αλλαγή και βλέπουμε μέχρι τον Δεκέμβριο είναι οι Καφές,Ράμος,Παππάς,Ενσαλίβα,Μαντούκα,Λαγός,Κονέ,Πλιάτσικας,Μάχο,Καπετάνος,Χετεμάι,Παυλής,Τόζερ,Μανού(άμπαλος αλλά ταχύτητα απίστευτη ρε γ**ώτο...)Ζούλιο Σέζαρ(που μάλλον όμως φεύγει εντελώς)
Ιδιαίτερη συζήτηση μπορεί να γίνει για τους Ριβάλντο,Λυμπερόπουλο,Καλλόν,Δέλλα,Γεωργέα.
Ο Ριβάλντο σπουδαίος παίχτης αλλά του χρόνου στα 37 πια.Φέτος στα περισσότερα παιχνίδια έπρεπε να παίζει αλλαγή έως καθόλου.Αν μπορεί ο Δώνης να τον έχει έτσι και μπορεί και ο ίδιος να το δεχτεί,τότε ο.κ ,αλλοιώς καλύτερα να πάει στη Βραζιλία,όπως δήλωσε στην αρχή.
Ο Λυμπερόπουλος ,κάθε χρόνο θα γίνετε όλο και πιο αργός...Καλύτερα ίσως για όλους να πάει σε μια ομάδα στο εξωτερικό.Βέβαια κανείς δεν μπορεί να μην παραδεχθεί ότι ο Λύμπε ξέρει μπάλλα και "βλέπει" δίχτυα...
Ο Καλόν δεν ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει με μια κανονική προετοιμασία...Οπότε παρ'όλο που δεν έδειξε και τρομερά πράγματα ίσως χρειάζετε μια ευκαιρία.
Ο Δέλλας και αυτός λόγω ηλικίας δεν μπορείς να τον εμπιστεύεσαι σαν στυλοβάτη της άμυνας.Θα χρειαστεί ανάσες και ελπίζω ο Αλεξόπουλος να μπορέσει του χρόνου ,ή να βρεθεί κάποιο άλλο αξιόπιστο σέντερ-μπακ να τον ξεκουράζει.
Τέλος ο Γεωργέας έδειξε από τα ελάχιστα παιχνίδια που έπαιξε ότι μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ.Όμως το παιδί είναι πλέον επιρρεπής στους τραυματισμούς οπότε δεν μπορείς και να κάνεις σχεδιασμό επάνω του.
Οι μόνοι αναντικατάστατοι αυτής της ομάδας κατά τη γνώμη μου είναι ο Μπλάνκο,ο Εντίνιο και ο Παπασταθόπουλος.
Τους υπόλοιπους (Αραμπατζή,Μπαρμπούδη,Τόφα κ.α) δεν τους είδαμε και πολύ φέτος οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη...
Αυτά τα ολίγα για την ΑΕΚ του 2008-2009 με την ελπίδα να πάρουμε φέτος το πρωτάθλημα και τυπικά, παίζοντας το καλύτερο και το θεαματικότερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.Γιατί ΑΕΚ σημαίνει επίθεση και θέαμα.Και αυτό το έχουμε ξεχάσει λίγο τα τελευταία χρόνια(Κώστας Νεστορίδης,Μίμης Παπαιωάννου,Θωμάς Μαύρος,Ντούσαν Μπάγεβιτς,Χένρικ Νίλσεν,Βασίλης Δημητριάδης,Αλέκος Αλεξανδρής,Βασίλης Τσιάρτας,Ντέμης Νικολαίδης,Νίκος Λυμπερόπουλος,Ισμαέλ Μπλάνκο).Η ομάδα με τους περισσότερους πρώτους σκόρερ στο Ελληνικό πρωτάθλημα (Συνολικά 18 φορές)  8)
« Τελευταία τροποποίηση: 13/05/08, 23:35 από MACMISIAS »
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #627 στις: 14/05/08, 02:38 »
Μι απαρατηρηση να κανω ρε παιδια. Με οσους αεκτζηδες μιλαω ολοι "χεστηκαν" που δεν πηγε η ΑΕκ champions league αφου εχασε το πρωταθλημα. Συγνωμη αλλα λεφτα δεν θα επερνε αμα περναγε στους ομιλους? Μηπως ειναι ομαδα που της τρεχουν απο τα μπατζακια τα λεφτα? Δεν νομιζω οτι θα πρεπε να αδιαφορει η αεκ γι ακατι τετοιο...
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #628 στις: 14/05/08, 03:06 »
Μι απαρατηρηση να κανω ρε παιδια. Με οσους αεκτζηδες μιλαω ολοι "χεστηκαν" που δεν πηγε η ΑΕκ champions league αφου εχασε το πρωταθλημα. Συγνωμη αλλα λεφτα δεν θα επερνε αμα περναγε στους ομιλους? Μηπως ειναι ομαδα που της τρεχουν απο τα μπατζακια τα λεφτα? Δεν νομιζω οτι θα πρεπε να αδιαφορει η αεκ γι ακατι τετοιο...
Roufous η διοίκηση της ΑΕΚ σίγουρα δεν χέστηκε καθόλου και σίγουρα έχουνε πάθει ζημιά.Δουλειά λοιπόν της διοίκησης είναι να κάνει τις κινήσεις που πρέπει ,ούτως ώστε να μην ξαναβρεθεί του χρόνου σε ανάλογη θέση.Δουλειά δικιά μου και του κάθε οπαδού,είναι να απαιτεί επιτυχίες που στη περίπτωση της ΑΕΚ είναι πλέον μόνο το πρωτάθλημα(άντε και το ντάμπλ).Στο μόνο κομμάτι που εμπλέκεται ο οπαδός οικονομικά,είναι στο ότι πληρώνει διαρκείας,πληρώνει εισητήριο,τώρα πια στη σημερινή εποχή παίρνει και καμμιά ψιλομαλ***ούλα από την μπουτίκ και έτσι ενισχύει την ομάδα του οικονομικά.Πως θα τα βρουν,από που θα τα βρουν,καλώς ή κακώς είναι δικό τους πρόβλημα από εκεί και πέρα. 60.000 διαρκείας σε τρία χρόνια δεν είναι και λίγα... Τα μεταξωτά βρακιά ,θέλουν και επιδέξιους πισινούς...
Γι αυτό και εγώ σαν φίλος της ΑΕΚ που έχει κάνει το χρέος του (έχω διαρκείας,πήρα και στα ανήψια μου μπλούζες του Ριβάλντο και του Τόζερ ???,πήρα και τασάκι και αναπτήρα που λέει ΑΕΚ επάνω),χέστηκα για το αν πάθανε ζημιά.Ας τα βρούνε ,γιατί και εγώ κουράστηκα να θέλω ηρεμιστικά στα καθίσματα του ΟΑΚΑ ή στα τσιμέντα της Φιλαδέλφειας 15 χρόνια τώρα και να μου κάνουνε πλάκα τα φιλαράκια μου ,των άλλων ομάδων.Έτσι απλά :)

« Τελευταία τροποποίηση: 14/05/08, 03:10 από MACMISIAS »

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #629 στις: 14/05/08, 03:25 »
...τουλαχιστον ο παππους Ριβαλντο θα κανει αλλη μια χρονια διακοπες στην Ελλαδα... :D
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #630 στις: 14/05/08, 03:50 »
...τουλαχιστον ο παππους Ριβαλντο θα κανει αλλη μια χρονια διακοπες στην Ελλαδα... :D
Ασ'τα να πάνε...Καληνύχτα!

Αποσυνδεδεμένος Σκίρων

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ... γιος της φωτιας της βροχης και της σταχτης
    • Προφίλ
« Απάντηση #631 στις: 14/05/08, 10:37 »
ναι, αλλα για σκεψου οτι αν η αεκ εβγαινε στους ομιλους του champions leage, θα εμπαινε σε ομιλο με τους αδυναμους και αν δε περναγε θα χαιρετουσε και το uefa cup ..

Αποσυνδεδεμένος 7

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #632 στις: 14/05/08, 13:39 »
ναι, αλλα για σκεψου οτι αν η αεκ εβγαινε στους ομιλους του champions leage, θα εμπαινε σε ομιλο με τους αδυναμους και αν δε περναγε θα χαιρετουσε και το uefa cup ..
Φανταζομαι πως δεν εννοεις οτι το κανανε και επιτηδες,γιατι εδω που τα λεμε ποιος σου λεει οτι αυτος ο Ολυμπιακος και αυτος ο Παο θα περασει στους ομιλους;Αμα κατσει καμια στραβη και πεσουν με καμια Ατλετικο Μ. χεζε ψηλα κι αγναντευε.
Εγω νομιζω πως απο τα 2(τουλαχιστον) εντος που θα εδινε η Αεκ και με δεδομενο οτι το 2ο θα ηταν με ομαδα ονοματος Μπαρτσελονα-Λιβερπουλ κλπ,πιο πολλα φραγκα θα εβγαζε απο οτι στο Ουεφα που θα κληρωθει με τα τριτοτεταρτα της Ευρωπης και εκτος αυτου θα ηταν και αφοσιωμενη στον κατα γενικη ομολογια κυριο στοχο της  το ελληνικο πρωταθλημα δηλαδη.

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #633 στις: 14/05/08, 19:32 »
Και τι σημασια εχει? Λεφτα θα παιρνε απο την συμμετοχη της στους ομιλους+ τα πολλα σιγουρα εισητηρια που κοβουν ουτως η αλλως οι αγωνες του cl
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος κωνσταντινος

• Επισκέπτης
  • **
  • Λατρεύω το Το Στέκι των Κιθαρωδών!
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/oplivo
« Απάντηση #634 στις: 30/06/08, 03:02 »
εδω θα γραφουμε τις μετεγραφες τις ομαδας μας

εχει παρει
μαιστοροβιτς
σαχα
σκοκο
μπερνς
ρικα

εχουν φυγει
τοζερ
σεζαρ
μπουρμπος
μορετο

δεν θυμαμαι αλλα αυτην την στιγμη συμπληρωστε

Αποσυνδεδεμένος zeromancer

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #635 στις: 30/06/08, 03:09 »
επισης σαν μεταγραφες θα παρουμε και τον μπουλο.....
πλακα κανω μη με κακολογισετε κ εγω αεκαρα ειμαι αλλα ρε παιδια μιλαμε για προδραρα τον ντεμη αλλα τοσα χρονια οθτε κυπελο εχουμε παρει....δλδ ημαρτον δεν κανουμε κ σπουδαια πραγματα
GARFIELD FOR PRESIDENT

εκατομμυρια μυγες δεν μπορει να κανουν λαθος...φαε κ εσυ σκατα!!!

People should not be afraid of their governments,governments should be afraid of their people

Αποσυνδεδεμένος κωνσταντινος

• Επισκέπτης
  • **
  • Λατρεύω το Το Στέκι των Κιθαρωδών!
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/oplivo
« Απάντηση #636 στις: 30/06/08, 08:59 »
επισης σαν μεταγραφες θα παρουμε και τον μπουλο.....
πλακα κανω μη με κακολογισετε κ εγω αεκαρα ειμαι αλλα ρε παιδια μιλαμε για προδραρα τον ντεμη αλλα τοσα χρονια οθτε κυπελο εχουμε παρει....δλδ ημαρτον δεν κανουμε κ σπουδαια πραγματα
καταρχην αδερφε δεν φταιει που εχουμε προεδρο τον ντεμη και δεν εχουμε παρει πρωταθλημα
κατα δευτερον δεν μας αφηνουν να παρουμε πρωταθλημα
κατατριτον μας λενε αεκακια
κατατεταρτον εφοσον υπαρχει κοκκαλης πολυ δυσκολα θα παρουμε πρωταθλημα μονο ααν μας αφησει ο ιδιος
καπεμπτον με τον μελισσανιδη μονο μπορει να παρει πρωταθλημα
και τελος μην ξεχνας οτι μας το πηραν στα χαρτια φετος λογω του κοκκαλη :'(

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #637 στις: 30/06/08, 10:40 »
φιλε οκ δεν διαφωνω...αλλα κ εμεις δεν κανουμε τα μεγιστα...το οτι μας λενε αεκακια δεν με ενδιαφερει καθολου..κ εγω λεω τον γαυρο γαυρο αλλα τα πρωταθληματα τα χτυπαει το ενα μετα το αλλο....

Υγ εκτος απο την αεκ βλεποω γουσταρουμε κ ενα αλλο πραγμα....ANATHEMAAAAAAA κ μαλιστα με φωτο απο sigle που βγηκε μονο ολανδια αν δεν κανω λαθος...nice nice
GARFIELD FOR PRESIDENT

People should not be afraid of their governments,governments should be afraid of their people

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #638 στις: 30/06/08, 10:48 »
Τα θεματα ΑΕΚ και Μεταγραφες εχουν συγχωνευθει. Πολλες συζητησεις με παρομοιο θεμα κοινως ;)
DreamCatcher

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #639 στις: 30/06/08, 11:04 »
ειπα κ εγω ειχαν γραψει τοσα πολλα κ δεν το ειχα δει ;D :o
GARFIELD FOR PRESIDENT

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #640 στις: 29/07/08, 14:44 »
Σήμερα μάλλον θα ανακοινωθεί και η παραχώρηση του Παπασταθόπουλου στη Τζένοα με 3.8 εκ.ευρώ.Ήδη έφυγε ελεύθερος ο Λυμπερόπουλος και επίσης ελεύθερος ο Δέλλας.Υπάρχει στην αναμονή η περίπτωση του Κυριάκου και του Κατσουράνη(ο Μπασινάς ακούγεται για ΟΣΦΠ, ε ρε γέλια και εκεί ,αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).Ντέμη έχεις τρελλαθεί εντελώς;O Παπασταθόπουλος μαζί με τον Νίνη,είναι ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η νέα γενιά.Είναι τιμή για την ΑΕΚ να έχει τέτοιον παίκτη,αλλά και οικονομικά να το δεις,πόσο νομίζεις ότι θα τον έδινες σε δύο χρόνια;Τον Λύμπε γιατί δεν τον έδωσες πέρυσι που θα έπαιρνες και 4 εκατομμύρια;Και ποιόν έχεις για τη θέση του Λύμπε;Ο Μπλάνκο είναι ένας αλλά αν τραυματιστεί;O Εντίνιο έκανε πέρυσι μερικά καλά παιχνίδια,είσαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει έτσι;Και μετά;Ο Παυλής, ο Ζορμπάς,ή ο Μαντούκα;Ο Σκόκο είναι πολύ καλός,αλλά μέσο επιθετικός.
Ελπίζω πραγματικά όλη τη χρονιά που έρχεται οι συμφορουμίτες φίλοι της ΑΕΚ να χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο μου post για να με "κράζουνε",ειλικρινά το ελπίζω.Αλλά πιστεύω ότι φέτος θα είμαστε τραγικοί.Στον μόνο που ελπίζω είναι ο Δώνης γιατί πιστεύω ότι είναι ταλαντούχος προπονητής,αλλά  και η ΑΕΚ είναι η πρώτη μεγάλη ομάδα που αναλαμβάνει.
« Τελευταία τροποποίηση: 29/07/08, 14:49 από MACMISIAS »

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #641 στις: 15/08/08, 19:10 »
Αρχίσαμε... :P

Αποσυνδεδεμένος Valantis

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #642 στις: 15/08/08, 20:25 »
λιγο στραβα αρχισαμε.. αλλα θα στρωσουμε οπου να 'ναι.. ;)
Ο μάγκας ειναι έξω στην ζωή και οχι μεσα σε ενα φόρουμ...

Αποσυνδεδεμένος Ιππέας

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...με τ'αλογάκι μου συχνά,τριγυρίζω στα βουνά..
    • Προφίλ
« Απάντηση #643 στις: 15/08/08, 21:05 »
Αν έμπαινε και το δεύτερο στο 94΄ τότε νά ΄βλεπες στρώσιμο..Πάει η χρονιά χαμένη και το ταμείον κατά διαόλου..Εννοείται ότι με εμφάνιση σαν τη χθεσινή, δεν υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #644 στις: 25/08/08, 20:16 »
Και για οποιον αμφισβητησε καποτε το ποσο καλο...παιδι ειναι ο Ριβαλντο:

http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=931670&lngDtrID=246

Ολοι για τα λεφτα παιζουν. Για τα λεφτα καθισε στην Ελλαδα, για τα λφτα μαλωσε με τον Ολυμπιακο! Θα παει στο Ουζμπεκισταν! Μα τι ξεπεσμος ειναι αυτος;
DreamCatcher

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #645 στις: 25/08/08, 20:32 »
Φεύγει 25 Αυγούστου.Αυτό τα λέει όλα.Τέτοιο κρέμασμα σε ομάδα δεν έχει ξαναγίνει...Α ρε δύσμοιρη ομαδάρα μου... :P

Αποσυνδεδεμένος master of puppets

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • γνωστός και ως....master of ΜΠΑΜΠΗΣ....
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #646 στις: 25/08/08, 20:43 »
ειναι σιγουρο? ? ? ? ? ? ? ? να ανοίξουμε σαμπάνιες? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? στο επισημο της ΑΕΚ γιατι δεν γράφει τπτ? μην μας κοπεί η χαρά στην μέση!!!! ειναι 100% σίγουρο?

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #647 στις: 25/08/08, 20:52 »
Και εγώ θα χαιρόμουνα ρε master αλλά τώρα τι προλαβαίνουμε να κάνουμε.Εδώ διώξαμε και τον Τόζερ που θα μπορούσε να παίξει κάπως στη θέση του .Τώρα ποιός; :-X

Αποσυνδεδεμένος studio54

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • SeatNet
« Απάντηση #648 στις: 25/08/08, 20:55 »
Να συμπληρώσω ότι και ο Χετεμαι είναι τραυματίας.......
 :( :( :( :( :(

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #649 στις: 25/08/08, 21:00 »
Ο Κονέ ή ο Σκόκο.Και επίθεση με Μπλάνκο και Εντίνιο που έχει κάνει μισό παιχνίδι...Α ρε κατάντια...