Λοιπον μερικες γρηγορες απαντησουλες γιατι φευγω για lineage

......θα επανερθω αργοτερα
@Mistral
Λογια-λογια-λογια και αποδειξη καμια...μονο εικασιες
1. Που θιγουνται οι φοιτητες?
2. Οσα συστηματα εχουμε υιοθετησει απο εξω , εχουν ηδη καλυτερευσει τα πραγματα.....αποδειξη: οι ενισχυτικες στα ΤΕΕ, κι αν θες κι ονομαστικα......Το 15ο ΤΕΕ ευκλειδη Θεσ/νικης εχει ενα ποσοστο 85% επιτυχιας των μαθητων που παρακολουθουσαν τις ενισχυτικες διδασκαλιες και δεν πηγαν σε ιδωτικο φροντιστηριο....αναλογες συνθηκες κι επιτυχιες στο 10 ΤΕΕ στο κοκκινου σχολειο επι της μοναστηριου Θεσ/νικης...μπορεις μονος σου να ελεγξεις τα αποτελεσματα.
3. Πες μας σε παρακαλω ποια ιστορια εχει δειξει (κι οχι μονο για την γιαννακου και την ΝΔ αλλα και επι ΠΑΣΟΚ) δεν εγιναν ουσιαστικες αλλαγες? ....δεν λεω μπορει να εγιναν λιγες....αλλα οχι κι οτι δεν εγιναν, ελεος...κι αν θες μπορω να στις ονομασω μια-μια!!
@ @Morpheus@
Αδερφε, περιμενω ενα καλυτερο επιχειρημα απο αυτο για σχολιασω....ενας ελεφαντας δεν μπορει να κρυφτει πισω απο μια βελονα!

@ Roufus
Μηπως θα μπορουσες να μας παραθεσεις στοιχεια σχετικα με το που διαβασες το συγκεκριμενο αμαρτημα?
@ inthewoods
1. Οπως ειπα και στην Σοφια πριν , μην κρινεις απο την σχολη σου ολα τα ελληνικα πανεπιστημια....παραδειγμα....στην δικια μου σχολη εγινε καταληψη επειδη η ΠΑΣΠ υπερψηφισε την καταληψη...τα μεν αριστερα σχηματα τις σχολης μου πηραν μολις 100 ψηφους συνολικα...και οπως βεβαια ξερουμε ολοι (πιστευω) η ΠΑΣΠ δεν κανει καταληψεις γιατι ειναι εναντιον του νομοσχεδιου (Αφου ο Γιωργακης δηλωσε οτι θα ψηφισουν υπερ της αναθεωρησης) ....το κανει απλα για να δημιουργησει εντυπωσεις και να προκαλεσει πολιτικο κοστος στην ΝΔ.
2. Οσον αφορα το ποσοι ψηφισαν υπερ της καταληψης και ποσοι τελικα ηταν εκει, θα σε παρακαλουσα κι εσενα να μας πεις :
..Ποσους φοιτητες εχετε εγγεγραμενους ενεργους στην σχολη σας?
...Ποσοι ψηφισαν στην Γ.Σ.?
...Ποσοι ψηφισαν υπερ?
...ποσοι ηταν καθημερινα στην καταληψη (και ιδιως απο την ΠΑΣΠ) ?
3. Σκεψου οτι για ολα αυτα που κατηγορεις την ΔΑΠ στην σχολη σου, στην δικια μου σχολη τα κανει η ΠΑΣΠ επειδη εχει την αυτοδυναμια...μην το ψαχνεις ετσι το θεμα, δεν θα βγει ακρη
4. Σε ποιο ερωτημα δεν σου απαντησα? ...σορυ μπορει να μου διεφυγε...κανε μια επαναληψη
5. Πρωτον , μην συγκρινεις σε παρακαλω αυτην τη παρωδια με τις καταληψεις του 73....ειναι ιεροσυλια αυτο!
Δευτερον, εγω δεν εχασα μονο ενα μηνα......υπηρξαν μαθηματα που καναμε μολις 5 φορες!! .....και μαλιστα μαθηματα ειδικοτητας!!! ......και υπαρχουν και παιδια που εχασαν εξαμηνο....και μην ξεχνας κατι, δεν ειμαστε ολοι υπερ των καταληψεων αλλα τρωμε τις συνεπειες κατακεφαλα, παρεα με εσας.....και κακως σου ακουγεται κουφιο , αν μη τι αλλο νομιζω οτι ως αριστερος , ξερεις πολυ καλα τι σημαινει, να την πληρωνει η μειοψηφια εξαιτιας του πληθους!!!
@ black sheep
ok, cancelour...you are excused...case dismised!!!!