Αποστολέας Θέμα: Ολυμπιακος  (Αναγνώστηκε 326636 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος philip the great

• Παλιός
  • Φύλο: Άντρας
  • ---KEEP ON ROCKING---
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακος
« Απάντηση #375 στις: 19/02/08, 21:23 »
Εκτός αυτού δίνει βαθμούς στην Ελλάδα, σωστά?
ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο ειναι το ποιο σημαντικο....γιατι να βγαινει μια ομαδα champions leage και αλλες 3 UEFA????

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #376 στις: 19/02/08, 21:28 »
Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό . Το παιχνίδι στην NOVA ? Ωραίος ο πρόεδρος ... Σου λέει χέστηκα για τους λεχρίτες οπαδούς μου που δεν έχουν λεφτά να πληρώνουν συνδρομητικό κανάλι...Εγώ πάλι που είμαι ΑΕΚτζής δεν πολυκαίγομαι κιόλας , αλλά τ' ανηψάκι μου που είναι γαβράκι ,βρίζει όλη μέρα...Κουράγιο Γιωργάκη ,εμείς στην ηλικία σου δεν είχαμε καν τηλεόραση και τ'ακούγαμε από το ραδιόφωνο. Θα κάνεις και εσύ το ίδιο σαν καλό παιδί που είσαι... ;)
Χμμ τα δικαιωματα των τηλεοπτικων αγωνων τα διαπραγματευεται η UEFA, και οχι οι ομαδες...

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #377 στις: 19/02/08, 22:16 »
Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό . Το παιχνίδι στην NOVA ? Ωραίος ο πρόεδρος ... Σου λέει χέστηκα για τους λεχρίτες οπαδούς μου που δεν έχουν λεφτά να πληρώνουν συνδρομητικό κανάλι...Εγώ πάλι που είμαι ΑΕΚτζής δεν πολυκαίγομαι κιόλας , αλλά τ' ανηψάκι μου που είναι γαβράκι ,βρίζει όλη μέρα...Κουράγιο Γιωργάκη ,εμείς στην ηλικία σου δεν είχαμε καν τηλεόραση και τ'ακούγαμε από το ραδιόφωνο. Θα κάνεις και εσύ το ίδιο σαν καλό παιδί που είσαι... ;)
Χμμ τα δικαιωματα των τηλεοπτικων αγωνων τα διαπραγματευεται η UEFA, και οχι οι ομαδες...
Δεν το'ξερα...Πάντως είναι λάθος για μένα ...Μήπως ξέρεις με ποιά λογική ισχύει κάτι τέτοιο;
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #378 στις: 19/02/08, 23:43 »
Μακράν το πιο βαρετό παιχνίδι CL που έχω παρακολουθήσει τα τελευταία 2-3 χρόνια.. Καλό αποτελεσματάκι πάντως.. Με σοβαρότητα μπορεί να πάει καλά στο Stamford Bridge.. Αυτή η Chelsea, δεν ξέρω αν έπαιξε επίτηδες έτσι σήμερα, αλλά είναι πολύ αργή ομάδα.. Με 10 πάσες έκαναν ότι μπορούσε να γίνει με 2.. Τσούκου τσούκου ball! :D

Αποσυνδεδεμένος Baphomet (Πέτρος)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #379 στις: 19/02/08, 23:48 »
Πολύ σωστός Ολυμπιακός σήμερα... δούλεψε καλά, αν είχε και λίγη τύχη μπορεί να κέρδιζε κιόλας. Όντως βαρετό το ματς, αλλά σε αυτή την φάση, όλα έτσι είναι. Ευτυχώς που δεν έπαιξε από την αρχή ο Ανελκά, φάνηκε ότι ήταν σε πολύ καλή φόρμα. Αντίθετα ο Μπελούτσι απογοητευτικός για άλλη μια φορά.

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #380 στις: 20/02/08, 00:22 »
λοιπον τιποτα καινουργιο σημερα.ο ολυμπιακος επαιξε με το αναμενομενο παθος και την αναμενομενη σοβαροτητα(οσοι ηλπιζαν σε εμφανιση τυπου εργοτελη τους χτυπω φιλικα την πλατη) απεναντι σε μεγαλυτερης ποιοτητας ομαδα,που ομως δεν χτυπησε και τρελα το παιχνιδι(λογικο)
 με τις φετινες του εμφανισεις στο cl νομιζω οτι εχει πολυ τυχη στην αγγλια ο ολυμπιακος, με τη διαφορα οτι εκει θα δεχτει πολυ μεγαλυτερη πιεση.
παντως επιβεβαιωνεται η αποψη μου μετα απο και σημερα οτι ολη ομαδα του ολυμπιακου στηριζεται στον λεντεσμα...

Αποσυνδεδεμένος blackie

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Take me down, I'm coming home, arena of pleasures
    • Προφίλ
« Απάντηση #381 στις: 20/02/08, 00:34 »
ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο ειναι το ποιο σημαντικο....γιατι να βγαινει μια ομαδα champions leage και αλλες 3 UEFA????

Kαι τι εγινε που παιρνει βαθμους η "Ελλαδα"...
Καμια Ελλαδα δεν παιρνει βαθμους...
Οι ελληνικες ομαδες παιρνουν βαθμους...
Και στηγ τελικη τι με νοιαζει κυριοι ποσες ομαδες βγαινουν στο C.L η στο uefa...για να βγαινουν να παιρνουν λεφτα και να τρωνε σφαλιαρες?
Οχι κυριοι ας βγαζω 1 ομαδα στο C.L και ας φροντισουν να εχουν αξιοπρεπη πορεια ,αφηστε που νομιζω οτι οσο λιγοτερες ειναι οι θεσεις που οδηγουν στο θεσμο θα υπαρχει ανταγωνισμος...
Δεν θα υπαρχει η ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ καραμελα "να βγουμε δευτεροι για το C.L"...σκισου παρε το πρωταθλημα και τραβα με τα θηρια...η καθε ΠΑΕ ειναι μονη της εγω δε προκειται να χαρω για κανενα βαθμο του Ολυμπιακου η της ΑΕΚ...για τη παρτη τους παιζουν...ξεκολλατε...

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #382 στις: 20/02/08, 10:41 »

Αποσυνδεδεμένος LuNaFrEaK

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Spiral Out...
    • Προφίλ
« Απάντηση #383 στις: 20/02/08, 10:50 »
Θα περασει ο Θρυλος μεσα στην Αγγλια ρε κ θα γινει χαμος ;D
Παρολα αυτα σε μια χρονια που εχω περασει τους ομιλους,εχω κανει εκτος εδρας νικες κ εχω ριξει κ την 4αρα στο λαγο θα χοροπηδαω ως το τελος ακομα κ αν φαμε 70 γκολ εκει μεσα ;D ;D

Btw αυτος ο τυπος εχει υπ οψιν του σε ποια ομαδα πηγε?

http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=72453
We were all born screaming....

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #384 στις: 20/02/08, 11:12 »
Btw αυτος ο τυπος εχει υπ οψιν του σε ποια ομαδα πηγε?
http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=72453
Όσο και να μην μας αρέσει, οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη θεωρούνται ακόμα μικρής εμβέλειας.. Μια ομάδα που παίζει 10 χρόνια ακατάπαυστα CL επειδή βγαίνει πρώτη στο πρωτάθλημα της, και τελικά μόνο τη μία χρονιά περνάει στη φάση των 16, δεν είναι μικρής εμβέλειας; Εγώ θεωρώ τις συγκεκριμένες δηλώσεις εριστικές αλλά όχι άδικες..

Αποσυνδεδεμένος pa...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...παίζει να είμαι εγώ το μαύρο πρόβατο εδω μέσα..
    • Προφίλ
« Απάντηση #385 στις: 20/02/08, 11:32 »
Εγώ πιστεύω ότι όσα δε πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.. Δε λέω ότι δεν έχει άδικο. Η Ελλάδα στο ποδόσφαιρο είναι πολύ πίσω σε σύγκριση με την Ευρώπη αλλά η δουλειά του man που έκανε τις δηλώσεις είναι να παίζει μπάλα όχι να ασκεί κριτική για την ποιότητα και την δουλειά των αντίπαλων ομάδω του στις διοργανώσεις του CL. Ας κοιτάμε λίγο τη δουλειά μας..
Recordings!! Make your demo..

Αποσυνδεδεμένος philip the great

• Παλιός
  • ---KEEP ON ROCKING---
    • Προφίλ
« Απάντηση #386 στις: 20/02/08, 11:45 »

Και στηγ τελικη τι με νοιαζει κυριοι ποσες ομαδες βγαινουν στο C.L η στο uefa...για να βγαινουν να παιρνουν λεφτα και να τρωνε σφαλιαρες?
Οχι κυριοι ας βγαζω 1 ομαδα στο C.L και ας φροντισουν να εχουν αξιοπρεπη πορεια ,αφηστε που νομιζω οτι οσο λιγοτερες ειναι οι θεσεις που οδηγουν στο θεσμο θα υπαρχει ανταγωνισμος...
Δεν θα υπαρχει η ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ καραμελα "να βγουμε δευτεροι για το C.L"...σκισου παρε το πρωταθλημα και τραβα με τα θηρια...η καθε ΠΑΕ ειναι μονη της εγω δε προκειται να χαρω για κανενα βαθμο του Ολυμπιακου η της ΑΕΚ...για τη παρτη τους παιζουν...ξεκολλατε...
Tοτε φιλε μου [επειδη καταλαβα οτι δεν εισαι ολυμπιακος]δεν θα βγειτε ποτε στο champions leage γιατι ο ολυμπιακος θα περνει συνεχεια το πρωταθλημα και θα πηγαινει καθε χρονο CL 8) 8) 8) 8) 8) 8)........μαλλον θα εισαι καμια ομαδα που θα εχει καμια 10αρια χρονια να παει στο CL.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dκριμα ομως μπορει στην επομενη ζωη σου να εχεις αλλαξει ομαδα....... ;D ;D ;D ;D :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :-X :-X :-X :-X :                                                                                                                                                                                                                         τωρα οσον αφορα το χθεσινο ματσ ο ολυμπιακος επαιξε καλα αλλα με πολλα λαθη.....εχει ευκαιριες να βαλει γκολ αλλα η τσελσι ηταν καλα οργανομενη.....αν και δεν επαιξε τοσο καλα [ευτυχως για εμας].....παντος τωρα το πλεονεκτημα το εχει η τσελσι παιζουμε στο γηπεδο της και τα πραγματα θα ειναι πολυ δυσκολα.....θα προτειμουσα να παιζαμε εξω πρωτα και αν χαναμε να παιζαμε στο γηπεδο μας μετα και να δειχναμε τον καλυτερο μας εαυτο......μπορει να γινει και το αντιθετο ομως....οπως και να εχει ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ    8) 8) 8) 8) 8) 8)

Αποσυνδεδεμένος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #387 στις: 20/02/08, 11:49 »

Tοτε φιλε μου [επειδη καταλαβα οτι δεν εισαι ολυμπιακος]δεν θα βγειτε ποτε στο champions leage γιατι ο ολυμπιακος θα περνει συνεχεια το πρωταθλημα και θα πηγαινει καθε χρονο CL 8) 8) 8) 8) 8) 8)........μαλλον θα εισαι καμια ομαδα που θα εχει καμια 10αρια χρονια να παει στο CL.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dκριμα ομως μπορει στην επομενη ζωη σου να εχεις αλλαξει ομαδα....... ;D ;D ;D ;D :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :-X :-X :-X :-X :                                                                                                                                                                                                                         τωρα οσον αφορα το χθεσινο ματσ ο ολυμπιακος επαιξε καλα αλλα με πολλα λαθη.....εχει ευκαιριες να βαλει γκολ αλλα η τσελσι ηταν καλα οργανομενη.....αν και δεν επαιξε τοσο καλα [ευτυχως για εμας].....παντος τωρα το πλεονεκτημα το εχει η τσελσι παιζουμε στο γηπεδο της και τα πραγματα θα ειναι πολυ δυσκολα.....θα προτειμουσα να παιζαμε εξω πρωτα και αν χαναμε να παιζαμε στο γηπεδο μας μετα και να δειχναμε τον καλυτερο μας εαυτο......μπορει να γινει και το αντιθετο ομως....οπως και να εχει ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ    8) 8) 8) 8) 8) 8)
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟΝ ΤΑΠΩΣΕΣ...... 8) 8) 8) 8)....ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #388 στις: 20/02/08, 11:53 »
Μπραβο σε ολους.
Ταπωσατε μια προσπαθεια με ενα τοσο εκπληκτικο φιλαθλο πνευμα που δειξατε εδω.
Ωραια, αφου ειμαστε ικανοι για ολα, ας βγαλουμε τα ματια μας. Να γιατι εχουμε τοσο χαλια πρωταθλημα ( ειμαι ολυμπιακος, αλλα παν'απ'ολα φιλαθλος )
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος blackie

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #389 στις: 20/02/08, 12:18 »
[/quote]

Επειδη τετοια σχολια ειναι τυπου και επιπεδου οπαδικης εκπομπης  και μαζωξης μελων ΠΑΕ δεν θα ηθελα να συνεχισω απαντωντας περι "ταπων"...ελπιζω καποια στιγμη καποιοι να μεγαλωσουν και να αρχισουν να φερονται πιο ωριμα...
Συγχαρητηρια για το χ...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #390 στις: 20/02/08, 12:20 »
Την εποχή που ο ΠΑΟ πήγαινε στους "4" ,ή πέρναγε σε δεύτερη φάση ομίλων ,ή αντίστοιχα η Α.Ε.Κ έπαιζε ματσάρες με την Ρεάλ Μαδρίτης ,μέσα - έξω, ο ΟΣΦΠ έπαιρνε τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα "αέρα" ,έπαιρνε προκρίσεις απ'ευθείας σε ομίλους ,χωρίς προκριματικά και μας "ξεφτίλιζε" ως χώρα με κάτι 0-7 από Γιουβέντους κλπ.Αυτό βέβαια ,αρκούσε στους φίλους Ολυμπιακούς οι οποίοι κορόιδευαν τους υπόλοιπους ,ως "Ευρωπαίους".Τώρα που ο ΟΣΦΠ κάνει και αυτός μια καλή πορεία (επιτέλους),φόρεσαν το Ευρωπαικό "κοστούμι" και "ταπώνουν" κιόλας...Να'στε καλά...Μας κάνετε και γελάμε βρε παιδιά... ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #391 στις: 20/02/08, 12:23 »
Επειδη τετοια σχολια ειναι τυπου και επιπεδου οπαδικης εκπομπης  και μαζωξης μελων ΠΑΕ δεν θα ηθελα να συνεχισω απαντωντας περι "ταπων"...ελπιζω καποια στιγμη καποιοι να μεγαλωσουν και να αρχισουν να φερονται πιο ωριμα...
Συγχαρητηρια για το χ...
Blackie, δεν θα ήθελα να ήμουν στην θέση σου πάντως ;D ;D..
Τέτοιο τάπωμα... :D

Αποσυνδεδεμένος blackie

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #392 στις: 20/02/08, 12:25 »

Aσε...ειμαι κι ψηλος...ρομπα εγινα... ;D ;D ;D
(α ξεχασα για μπασκετ δε μιλαμε)

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #393 στις: 20/02/08, 12:34 »

Aσε...ειμαι κι ψηλος...ρομπα εγινα... ;D ;D ;D
(α ξεχασα για μπασκετ δε μιλαμε)
Εννοείται ότι μιλάμε για μπάσκετ :D..
Πάντως για να μην παρεξηγηθώ, δεν πολυσυμφωνώ με την άποψη σου "η κάθε ομάδα είναι μόνη της".. Αν δεν υπήρχε αυτή η ατέλειωτη κόντρα στους κόλπους των οπαδών και τα "δουλέματα", θα καταλαβαίναμε τι σημαίνει νίκη ελληνικής ομάδας.. Ας πάρουμε για παράδειγμα τους ομογενείς.. Όποια ομάδα και να παίζει θα πάνε στο γήπεδο να την δούνε γιατί όταν ο Blatter βγάζει τα μπαλάκια από τις κληρωτίδες φωνάζει "Panathinaikos, Greece", "Olympiakos, Greece", κ.λπ.. Αν μετά από κάθε μεγάλη νίκη ελληνικής ομάδας, δεν έβγαιναν οι ανεγκέφαλοι που διχάζουν και να λένε "να πως γίνονται τα διπλά στη Ευρώπη", "να ποιος είναι Ευρωπαίος και ποιος είναι Καναπέος" και τέτοια "χαριτωμένα" θα απολαμβάναμε τα παιχνίδια καλύτερα..

Πάντως δεν μπορώ να πω ότι είναι και ακραία η άποψη σου όταν βλέπουμε τα ίδια πράγματα να συμβαίνουν μεταξύ οπαδών Ρεάλ-Μπαρτσελόνα, Μίλαν-Γιουβέντους, Πόρτο-Μπενφίκα,κ.λπ.. Μόνο οι Άγγλοι είναι πιο ήπιοι αλλά αυτοί έχουν άλλα άσχημα (ειδικά όταν πιούν γαλόνια μπύρες)..

Αποσυνδεδεμένος blackie

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #394 στις: 20/02/08, 12:50 »
Μόνο οι Άγγλοι είναι πιο ήπιοι αλλά αυτοί έχουν άλλα άσχημα (ειδικά όταν πιούν γαλόνια μπύρες)..

Πιστεψε με δε θα δεις κανενα οπαδο της Σιτυ πχ να πανηγυριζει επειδη η Γιουναιτεντ πηρε το CL το 99.και να εισαι σιγουρος οτι στο τορινο και στο μισο μιλανο πανηγυρισαν χτες τον ασσο της Λιβερπουλ...ετσι ειναι...
Επειδη εγω λοιπον δεν ειμαι πορωμενος,δεν ξερω αν εχω δωσει λαθος εντυπωση,(ισως επειδη ειμαι εριστικος με ολυμπιακους,με τζιγγερικους,γιαννακοπουλικους,οριτζιναλ κοκ)ουτε βλεπω τις ΠΑΕ ως ιδεολογια η "θρησκεια" η οτιδηποτε αλλο...Τις βλεπω ως διασκεδαση και χαβαλε...
Αυτα ας τα βλεπουν αυτοι που βριζουν αθλητες που ενω αγωνιζονται με τα χρωματα της εθνικης(η ΜΟΝΗ ελληνικη ομαδα οι αλλες ειναι εταιριες που χρησιμοποιουν το παθος των οπαδων για δικους τους σκοπους και ο ποιος πιστευει πως το ποδοσφαιρο δεν εχει πολιτικο παρασκηνια ειναι απλως αφελης)επειδη τυχαινει να αγωνιζονται σε αντιπαλη ΠΑΕ...

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #395 στις: 20/02/08, 13:00 »
Μόνο οι Άγγλοι είναι πιο ήπιοι αλλά αυτοί έχουν άλλα άσχημα (ειδικά όταν πιούν γαλόνια μπύρες)..
Πιστεψε με δε θα δεις κανενα οπαδο της Σιτυ πχ να πανηγυριζει επειδη η Γιουναιτεντ πηρε το CL το 99.
Σωστό, βέβαια αυτό έχει να κάνει με τοπικούς παράγοντες αλλά ποτέ δεν θα ξεχάσω την εικόνα των παιχτών και οπαδών της Manchester U να χειροκροτούν παραταγμένοι σε 2 σειρές τους παίχτες της Chelsea που πέρναγαν ανάμεσα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος..

Ας το δω αυτό στη Ελλάδα και μετά θα πάω στο Άγιο Όρος να μονάσω.. :D

Αποσυνδεδεμένος blackie

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #396 στις: 20/02/08, 13:14 »
Ας το δω αυτό στη Ελλάδα και μετά θα πάω στο Άγιο Όρος να μονάσω.. :D

Κρατα και για μενα ενα κελι... ;)

Αποσυνδεδεμένος LuNaFrEaK

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Spiral Out...
    • Προφίλ
« Απάντηση #397 στις: 20/02/08, 13:34 »
Πραγματικα ποσο καιρο θα μας λετε για την 7αρα της Γιουβεντους ρε Αεκακια?Πραγματικα ειμαι πολυ χαρουμενος με το Γαυρο φετος για πολλους λογους αλλα ρε ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ!!Κανε τα μισα απ οτι εχω κανει εγω κ μετα γυρνα να μου την πεις!Κοιταξτε για μια φορα τις ομαδουλες σας κ σταματηστε να ασχολειστε με τον Ολυμπιακο..Αντε μπραβο καθε χρονο τσουρεκια με το τι κανουμε εμεις!Κ εσεις κ ο Βαζελος που μας εχει πρηξει με τις παλαι ποτε εμφανισεις του!Χ.....ΚΑΜΕ!!!Με γεια σας με χαρα σας ο καθενας!Αλλα αν σας τσουζουν 5 πραγματα δν φταιει ο Γαυρος..Αντε μπραβο ξαναλεω..Κ το πρωταθλημα στην Ελλαδα εχει ανεβει πολλα επιπεδα για οσους λενε οτι εχουμε τα χαλια μας εντελως..αυτα..
Πραγματικα μου σπανε τα νευρα ομως..Καθε χρονο εχουμε καποιον πικραμενο να γκρινιαζει κ να υπενθυμιζει υπερηφανα πως ο Θρυλος εφαγε 7αρα απο τη Γιουβε κ 4αρες απο Γιουναιτεντ κλπ..ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΑΣ ΔΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!Καθε χρονο τα ιδια..Ποτε θα ασχοληθειτε με τις ομαδουλες σας..Βαρεθηκα την κακομοιρια κ τη μιζερια σας..Get a life..
We were all born screaming....

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #398 στις: 20/02/08, 13:58 »
LUNAFREAK ΜΗ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΣΕ...Είναι σαν να μας λες ότι έχουμε δίκιο ,με το ύφος που απαντάς και ξέρω ότι έχεις άλλη πρόθεση...Αν διαβάσεις παραπάνω τι έγραψαν κάποιοι φίλοι Ολυμπιακοί ,θα καταλάβεις και την απάντηση και τα περί Γιούβε...Όσο για αυτά που έχω κάνει ως Α.Ε.Κ ,είναι πολύ λιγότερα από αυτά που έχεις κάνει ως Ολυμπιακός ,αλλά είναι πολύ πιο καθαρά και δύσκολα ,οπότε τα δικά σου να τα χαίρεσε...Οπότε μη μου μιλάς για μιζέρια ,γιατί εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το ήθος της ομάδας μου και με αυτά που πρεσβεύει...Κάθε πρωτάθλημα που πήρε το Αεκάκι όπως το λες ,άξιζε για δύο από αυτά που πήρατε εσείς και ο βάζελος...Γιατί εμείς μόνο όταν παίζουμε "εξωγήινη" μπάλλα παίρνουμε πρωτάθλημα στην Ελλάδα.Και ελπίζω να μην γίνουμε ποτέ σαν εσάς :P

Αποσυνδεδεμένος Raz

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • I dont give a fuck if you hate me
    • Προφίλ
« Απάντηση #399 στις: 20/02/08, 15:17 »
Καλά με την εφτάρα πια έχουν μαλλιάσει τα αυτιά μου ???να το ακούω.Τι παει να πει ρε παιδιά 7-0? ΤΟΣΟ πια μεγάλη διαφορά έχει το 7-0 από το 5-0? Αμα αρχισουμε να λεμε τις πεντάρες των ελληνικών ομάδων στο c.l...Ο ολυμπιακος ηταν GTP εκείνη τη χρονια.. Φέτος πάντως ο Ολυμπιακος εχει την καλυτερη ομαδα στην ελλαδα και δεν χωραει και πολλη αμφισβητιση..
Ναι, κοιτάω το παρόν είμαι ανώμαλος 8)
Ο ολυμπιακος μπορουσε και τη νικη χτες αμα ειχε λιγο πιο μακρυ λαιμο ο τοροσιδης, αλλα πσιτευω οτι θα ειναι πολυ καλο το ματς στο σταμφορντ (διοτι αμα βαλουμε γκολ μετα οι αγγλοι κυνηγάνε 2 για να περάσουνε).. το 0-0 ειναι καλύτερο σκορ απο όσο φαίνεται.
Όσο για τη βαθμολογία της Ελλάδας φυσικά και μας ενδιαφέρει όλους μας. Εμενα προσωπικά με πειράζει που είμαστε(είμασταν) κάτω από την ..Βουλγαρία, Ελβετία κλπ κλπ στην βαθμολογια αυτή, που δεν εχει να κάνει μόνο με τους συλλόγους αλλά με το ποδόσφαιρο στη χώρα μας διοτι μεσω αυτής φαίνεται το ποδοσφαιρικο επιπεδο της ελλάδας, του πρωταθλήματος, των παιχτών και των ομάδων..