Αποστολέας Θέμα: Ολυμπιακος  (Αναγνώστηκε 333870 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MechMech

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακος
« Απάντηση #950 στις: 10/05/10, 14:05 »
Τα ιδια λεμε. Οι λυσεις (και μαλιστα φτηνοτερες αι καλυτερες παντου):

Του χρονου ο Ολυμπιακος ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ:

-Vujcic (Δε θα του γινει ανανεωση και πολυ λογικα κατ'εμε)    Maric. ΤΕΛΕΙΑ.
-Penn (σταματαει το μπασκετ και ακολουθει προπονητικη καριερα στο Ohio) Σιγα μη μου λειψει. ΜκΚαλεμπ. Καλυτερος απο ΚΑΘΕ αποψη.
-Beverley (δε νομιζω να του ανανεωθει...) Κωστας Βασιλειαδης. Ειλικρινα αν δεν παρουμε πισω αυτον τον παιχτη φετος απλα πεταμε ευκαιρια στα σκουπιδια.
-Childress (μαλλον γυρναει ΝΒΑ)  Rudy Fernandez. Εξισου εκρηκτικος και αθλητικος, ΠΙΟ προικισμενος σκορερ, και ευρωπαιος. Φευγει απο ΝΒΑ φετος. Θα κοστισει, αλλα λιγοτερο απο Τσιλι σιγουρα.
-Sofo (μαλλον πηγαινει ΝΒΑ, σιγουρα παντως θα παει στα summer camp) Νομιζω οτι θα ναι εδω και του χρονου, προσωπικα. Αλλιως τρεχα γυρευε...
-Halperin? (τον βλεπω αμφιβολο για τη νεα χρονια...)  Δεν θα λειψει σε κανεναν. Καποιον αμερικανο στυλ Γουειφερ (μη σου πω τον ιδιο το Γουειφερ). Δευτερο Νικολας δε βρισκουμε δεν πα να χτυπιομαστε.......

Αποσυνδεδεμένος Eagle Of Kamelot

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Set the flag and carry on, carry on into unknown
    • Προφίλ
« Απάντηση #951 στις: 10/05/10, 14:32 »
@ΜechMech: Για να τους παρεις ολους αυτους που λες, πρεπει ολη η υπολοιπη μπασκετικη Ευρωπη να αναλωθει σε μεταγραφες απο εμπορικο κεντρο...εκ των πραγματων, δν γινεται κατι τετοιο...

Εdit: Aσε που παλι θα πρεπει να ριξεις 3 καραβια λεφτα...

Αποσυνδεδεμένος Dr Bluz (G.K.)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #952 στις: 10/05/10, 14:45 »
Maric: Οντως καλος παικτης...
McCalebb: Οταν βλεπω play maker κατω του 1,90 αντε 1,88 με πιανει αναγουλα. Τοσα χρονια (Edney, Penn, Beverley,παλι  Penn, Greer, Blakney) δεν εχεις βαρεθει να σε ποσταρει ο Δημητρός..?
Βασιλειαδης: Καλος σουτερ, αλλα πολυ αργος, με αργα ποδια στην αμυνα και κακες τοποθετησεις στα ριμπαουντ... Δε νομιζω οτι χωραει στο ροστερ με ενα καλο και αλλα 4 κακα στοιχεια...
Rudy: Ειναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ. Στα play off σε μερικες φασεις επαιζε το Phoenix μονος του (οσο αντεξε κι αυτος). ΜΑΚΑΡΙ να τον χτυπησουμε αν φυγει...

Γενικα ομως μην περιμενετε ολοι αυτοι της Partizan να παιξουν το ιδιο καλα οπου κι αν πανε. Αυτοι φαινονται ΠΟΛΥ καλυτεροι χαρη στο ομαδικο μπασκετ.
Εχουμε δει Lawrence Roberts (no comments), Dusan Kecman (...), Novica Velickovic (μετριοτατος στη Real), Milenko Tepic (επισης μετριος)

Παντως συμφωνω πως αν ο Rudy θελησει να περασει τον Ατλαντικο ΠΡΕΠΕΙ να αποκηθει... Οπως πιτστευω και ο Maric.
« Τελευταία τροποποίηση: 10/05/10, 14:47 από G.K. »

Αποσυνδεδεμένος MechMech

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #953 στις: 10/05/10, 15:17 »
@ΜechMech: Για να τους παρεις ολους αυτους που λες, πρεπει ολη η υπολοιπη μπασκετικη Ευρωπη να αναλωθει σε μεταγραφες απο εμπορικο κεντρο...εκ των πραγματων, δν γινεται κατι τετοιο...

Νομιζω υπερβαλλεις λιγο οσον αφορα το τι θα κανει η υπολοιπη ευρωπη... Επιπλεον, θυμιζω, αδειαζει το μισο μας ροστερ αυτο το καλοκαιρι, και πολλοι απο αυτους τους παικτες ειναι ακριβοπληρωμενοι. Ο δε Τσιλντρες, αν φυγει, αφηνει ακριβως 3 ΚΑΡΑΒΙΑ ΛΕΦΤΑ ανεκμεταλλευτα, με περιθωρια και για μπουρμπουαρ. Ανετα παιρνουμε ΜκΚαλεμπ με λεφτα του Πενν και του Μπεβερλι, ανετα παιρνουμε Μαριτς με λεφτα Βουιτσιτς και ανετα παιρνουμε εναν αξιοπρεπη αμερικανο σκορερ με λεφτα Χαλπεριν. Λανγντον....?

Και τελος, σχετικα με το Βασιλειαδη, ο οποιος ακομα ανηκει κατα ενα ποσοστο στον Ολυμπιακο. Ομολογω πως δεν ξετρελλαθηκα οταν επαιζε για μας πριν απο 3 χρονια. ΑΛΛΑ:
1) Ομολογουμενως επαιζε πολυ καλυτερα στον ΠΑΟΚ, αρα ισως κατι τρεχει με εμας που δεν τον εκμεταλλευτηκαμε στο 100%.
2) Ξαναλεω οτι ειναι στο νημα με το Ρουμπιο να βγει MVP του Ισπανικου Πρωταθληματος, και μαλιστα ηταν πρωτος στη βαθμολογια μεχρι που ειχε ενα τραυματισμο το Μαρτιο. Οποτε, αν και να πω την αληθεια, δεν εχω δει ACB φετος, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ, κατι κανει καλα εκτος απο το σουτ.

Για μενα, δεδομενου του οτι θα ερθει πολυ φτηνα, αξιζει και με το παραπανω να τον εχουμε εστω και για τερμα παγκο. Εχει και ελληνικη υπηκοοτητα.....Γιατι οχι...?

ΥΓ. Οχι και μετριος ο Βελιτσκοβιτς...
ΥΓ2. Και απο περσι στην Παρτιζαν μετριος ηταν ο Τεπιτς, δεν αλλαξε κατι. Αλλο τι θα τον κανει ο Ζελικο...
« Τελευταία τροποποίηση: 10/05/10, 15:19 από MechMech »

Αποσυνδεδεμένος themos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Αγιάτρευτος ροκαμπιλάς
    • Προφίλ
    • Picos Apicos & The Pina Coladas
« Απάντηση #954 στις: 10/05/10, 15:40 »
"Ξέρω" πολύ λιγότερο μπάσκετ από πολλούς σε αυτό το thread...αλλά σε εμένα αυτό που έμεινε από το παιχνίδι ήταν γύρω στα 6 κοψίματα (κοινώς τάπες), 2-3 τουλάχιστον αστεία κλεψίματα, και αρκετά χαμένα ριμπάουντ που μεταφράστηκαν σε επιθετικά και εύκολους πόντους της Μπαρτσελόνα...όλα αυτά, χωρίς να θέλω να υπερ-απλουστεύσω, μου έδειξαν μία ομάδα που μπήκε με ψυχολογία loser και πολλά νεύρα στο παιχνίδι. Και όταν είσαι έτσι ψυχολογικά, δε χτυπάς τελικό Ευρωλίγκα.
Picos Apicos & the Pina Coladas on the Web:

www.picosapicos.gr
MySpace
Facebook

Αποσυνδεδεμένος blackie

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Take me down, I'm coming home, arena of pleasures
    • Προφίλ
« Απάντηση #955 στις: 10/05/10, 15:52 »
Ο Κλειζα ειναι σουτερ...και μαλιστα ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ...μη βγαζετε συμπερασματα λογω υψους...κανονικα ειναι ενα 3αρι με σωμα 4αριου(σα το Νοβιτσκι,ο οποιος επισης θεωρειται σουτερ)

Αποσυνδεδεμένος MechMech

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #956 στις: 10/05/10, 15:52 »
Ναι, δικιο εχεις, απλα τα αιτια του εκνευρισμου συζηταμε εδω, και λεμε οτι δεν ειναι αλλα απο την αβεβαιοτητα και τη ρευστοτητα που υπαρχει στο παιχνιδι της ομαδας, πληρει ελλειψει πλανου και σχεδιασμου.

Μπαινει ο Κλειζα μεσα, του δινουν τη μπαλα και του λενε βαλτη στο καλαθι. Με την Προκομ ΟΚ. Με την Ορλεαν ΟΚ. Με την Καχα ΟΚ. Αλλα φιλαρακο, εδω ειναι Μπαρτσα. Φαε μια ταπα. Φαε μια δευτερη. Φαε και μια τριτη. Ε μετα παιρνει αναποδες ο Κλειζα γιατι βλεπει οτι ολη του η κοσμοθεωρια εχει γκρεμιστει κι αρχιζει τα αψυχολογητα. Διοτι ποτε μεχρι τωρα δε χρειαστηκε να κανει την εξτρα πασα, ποτε δε χρειαστηκε να αφησει τη διεισδυση για αλλη φορα και να σκεφτει κατι καλυτερο.

Ο Σοφοκλης το ιδιο, τον οποιο αντιμετωπισαν με απλουστατες βοηθειες. Αν ειχε δουλεψει λιγο παραπανω την εξτρα πασα, θα ειχαμε πολυ ευκολα διποντα. Αλλα....οσο θηριο και να εισαι, δεν νικας Μορρις, Νντονγκ και Βασκεθ μαζι.

ΥΓ. Blackie:
Δε νομιζω οτι τον λες σουτερ τον Κλειζα. Συμφωνω οτι ειναι κατουσιαν 3αρι, αλλα καλως η κακως, με το κορμι που εχει και το ρολο που ειχε τοσο καιρο στο ΝΒΑ, πλεον στο 4 θα παιζει, οποτε 4αρι θα τον παιζει αμυνα κ.ο.κ. Και δεν ειναι κλασσικος σουτερ υπο την εννοια οτι δεν κινειται χωρις τη μπαλα οπως κανει ενας σουτερ. Ειναι παικτης ρακετας πια. Οσο λες σουτερ τον Πριντεζη, αλλο τοσο λες και τον Κλειζα.
Σουτερ δε σε κανουν τα ποσοστα στα τριποντα. Σουτερ ειναι πχ ο Λανγντον, οχι λογω ευστοχιας, αλλα λογω νοοτροπιας. Ο Μπαζιλε επισης.

Ο Νοβιτσκι δε νομιζω οτι μπορει να μπει σε κανενα καλουπι. Και πλει μεικερ θα μπορουσε να ειναι.... Αστον αυτον.
« Τελευταία τροποποίηση: 10/05/10, 16:01 από MechMech »

Αποσυνδεδεμένος blackie

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Take me down, I'm coming home, arena of pleasures
    • Προφίλ
« Απάντηση #957 στις: 10/05/10, 16:33 »
Aν παρατηρησεις το παιχνιδι του Κλειζα ειναι ακριβως παιχνιδι σουτερ(μοιαζει με τον Αλβερτη η τον Στογιακοβιτς αφου δε σου αρεσει ο νοβιτσκι).Προσεξε πως ο ρολος του δεν ειναι το ινσαιντ γκειμ(sic)...εγω τον βλεπω συνηθως στις γωνιες να πηγαινει για τριποντο...αυτος ειναι ο ρολος του σουτερ 3αριου...Λογω σωματος παιζει και μεσα στο καλαθι αλλα το παιχνιδι του ειναι κυριως εξω απο τη ρακετα...Ειναι ο ακριβως αντιδιαμετρικου τυπου παικτης σε συγκριση με τον τσιλντρες...

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #958 στις: 10/05/10, 16:43 »

Νομιζω υπερβαλλεις λιγο οσον αφορα το τι θα κανει η υπολοιπη ευρωπη... Επιπλεον, θυμιζω, αδειαζει το μισο μας ροστερ αυτο το καλοκαιρι, και πολλοι απο αυτους τους παικτες ειναι ακριβοπληρωμενοι. Ο δε Τσιλντρες, αν φυγει, αφηνει ακριβως 3 ΚΑΡΑΒΙΑ ΛΕΦΤΑ ανεκμεταλλευτα, με περιθωρια και για μπουρμπουαρ. Ανετα παιρνουμε ΜκΚαλεμπ με λεφτα του Πενν και του Μπεβερλι, ανετα παιρνουμε Μαριτς με λεφτα Βουιτσιτς και ανετα παιρνουμε εναν αξιοπρεπη αμερικανο σκορερ με λεφτα Χαλπεριν. Λανγντον....?

Και τελος, σχετικα με το Βασιλειαδη, ο οποιος ακομα ανηκει κατα ενα ποσοστο στον Ολυμπιακο. Ομολογω πως δεν ξετρελλαθηκα οταν επαιζε για μας πριν απο 3 χρονια. ΑΛΛΑ:
1) Ομολογουμενως επαιζε πολυ καλυτερα στον ΠΑΟΚ, αρα ισως κατι τρεχει με εμας που δεν τον εκμεταλλευτηκαμε στο 100%.
2) Ξαναλεω οτι ειναι στο νημα με το Ρουμπιο να βγει MVP του Ισπανικου Πρωταθληματος, και μαλιστα ηταν πρωτος στη βαθμολογια μεχρι που ειχε ενα τραυματισμο το Μαρτιο. Οποτε, αν και να πω την αληθεια, δεν εχω δει ACB φετος, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ, κατι κανει καλα εκτος απο το σουτ.

Για μενα, δεδομενου του οτι θα ερθει πολυ φτηνα, αξιζει και με το παραπανω να τον εχουμε εστω και για τερμα παγκο. Εχει και ελληνικη υπηκοοτητα.....Γιατι οχι...?

ΥΓ. Οχι και μετριος ο Βελιτσκοβιτς...
ΥΓ2. Και απο περσι στην Παρτιζαν μετριος ηταν ο Τεπιτς, δεν αλλαξε κατι. Αλλο τι θα τον κανει ο Ζελικο...

Δε νομιζω πως υπερβαλλω...πιστευεις οτι καμια αλλη ομαδα δε θα χτυπησει καποιον απο τους παικτες που αναφερεις?? Το θεωρω πολυ δυσκολο να παρει ο ΟΣΦΠ ολους αυτους τους παικτες...

Αποσυνδεδεμένος MechMech

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #959 στις: 10/05/10, 17:14 »
Ωραια. Ποιοι ειναι οι ανταγωνιστες μας λοιπον? Η Μπαρτσελονα, ο Παναθηναικος και κυριως η Ρεαλ που ειναι σε ιδια φαση με εμας, χτιζει ομαδα. Απο αυτες, οι πρωτες δυο ουτε κουβεντα για γκαρντ. Αρα δε νομιζω να μας απειλουν στο θεμα του ΜκΚαλεμπ και πολυ λιγοτερο στο θεμα του Βασιλειαδη που εχει και τυπικη υποχρεωση στον Ολυμπιακο (δεν ξερω λεπτομερειες, αλλα για καποιο λογο τον πληρωνουμε ακομα κατα ενα ποσοστο). Η Ρεαλ επισης εχει περιφερειακους σκορερ. Δε νομιζω οτι καποια αλλη ομαδα ειναι σε θεση να μας τους παρει αν τους επιθυμησουμε (λογω χρηματων). Με τον Σαν Εμετεριο ισχυουν τα ιδια, δεν ξερω κατα ποσο θελει να τον κρατησει η Καχα, αλλωστε δεν ειναι δα και ο Μεσσιας.

Παμε στον Μαριτς. Εκει θα γινει χαμος. Θα τον θελει και η Ρεαλ σιγουρα (πασχει απο ψηλους), κι εμεις κι ο παναθηναικος επισης σιγουρα, διοτι πιθανοτατα χανουνε τον Πεκοβιτς. Ισως και η Μπαρτσα, για να αποκτησει επιτελους ενα βαρυ 5αρι. Αρα θα παει σε οποιον δινει τα πιο πολλα (ισως παιξουν ενα ρολο οι γνωριμιες του Ζελικο αλλα απο κει και μετα...). Νομιζω μπορουμε να ειμαστε εμεις που θα δωσουμε τα πιο πολλα.

Ρουντι: ΑΝ ερθει Ευρωπη, θα τον χρειαστουμε μονο αν ο Τσιλντρες δεν ανανεωσει, στην οποια περιπτωση ΑΝΕΤΑ μπορουμε να πλειοδοτησουμε. Εννοειται οτι θα βρουμε απενταντι Μπαρτσελονα που θα εχει κι ενα προβαδισμα λογω γνωριμιων. Αλλα ξαναλεω, αν φυγει ο Τσιλι, αμεσως αμεσως εχουμε ελευθερωσει το μισο μπατζετ της ομαδας και σιγουρα εκει δε θα γινουν τσιγκουνιες.

Αρα νομιζω οτι ρεαλιστικα μπορουν να γινουν ολες αυτες οι δυνατες κινησεις και να καταληξουμε και με μικροτερο προυπολογισμο απο τα προηγουμενα χρονια. Φτανει να κινηθουμε εγκαιρως. Στο παρελθον χασαμε μεγαλους παικτες (Περπερογλου, Νικολας) λογω ολιγωριας, οχι για αλλο λογο.

Βεβαια, ολα αυτα δε εχουν καμια σημασια αν δεν αλλαξει ο Γιαννακης. Η ομαδα δε θα ξεφυγει ποτε απο τη χρυση μετριοτητα.

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #960 στις: 10/05/10, 17:25 »
Αν και στα 32 του αισίως, και ο McIntyre μοιάζει με πολύ καλή λύση στον άσσο για οποιαδήποτε από τις 2 μεγάλες ομάδες της Ελλάδας.. Απ'ότι έχω ακούσει πάντως, η Σιέννα έδωσε τρελά λεφτά για το buy-out του και έτσι δεν νομίζω να είναι διατεθειμένη να τον πουλήσει σε καλή τιμή..

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #961 στις: 10/05/10, 17:40 »
@MechMech: Ξεχνας τη ΤΣΣΚΑ, που μπορει να μην ειχε καμια ομαδαρα φετος, αλλα παντα εχει λεφτα...συν τις αλλοις, ολο κ καποιον μπορουν να παρουν Καχα Λαμποραλ κ Βαλενθια, που του χρονου θα ειναι Ευρωλιγκα...κ εγω βαζω κ το NBA, στο οποιο πανε πλεον και παικτες που παλιοτερα ουτε για να πετσετοφεροντες δν εκαναν....συν αυτα που ειπες, βλεπεις οτι δν παιζεις μονος σου στο μεταγραφικο παζαρι.

Αποσυνδεδεμένος MechMech

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #962 στις: 10/05/10, 18:00 »
Η ΤΣΣΚΑ δεν παιζει, οχι. Εδω και 2 χρονια εχει ξεκαθαρισει οτι παιζει για την κυριαρχια στο ρωσικο πρωταθλημα. Γι αυτο εφυγαν Λορμπεκ, Μορρις, Παπαλουκας και Μεσινα. Ειχαν δηλωσει σαφεστατα οτι ο προυπολογισμος θα πεσει και θα συνεχισει να πεφτει οσο η ομαδα μπορει να εξασφαλιζει μια αξιοπρεπη παρουσια στην Ευρωλιγκα και να ειναι πρωτη στη χωρα της.

Η ΤΣΣΚΑ μονο χαρη στις υπαρχουσες μοναδες της ειναι ακομα εδω. Σιγα σιγα θα περασει στο περιθωριο. Και θα συνεχισει να πουλαει παικτες αν εχει την ευκαιρια. Σιγουρα οχι να αγοραζει.

Τωρα αμα μου βαλεις και το ΝΒΑ..... Ελεος. Μιλαμε για ρεαλιστικα σεναρια. Αμα ητανε, θα καναμε ολοι στην Ευρωπη μεταγραφες μετα τον Αυγουστο για να δουμε τι και ποιος θα παει ΝΒΑ. Ας κανουνε μια κρουση στους παραπανω, και βλεπουμε για το ΝΒΑ. Στο μεταγραφικο παζαρι υπολογιζω τις ευρωπαικες δυναμεις, και εξηγησα το σκεπτικο μου.

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #963 στις: 10/05/10, 18:11 »
@ΜechMech: Νταξει, διαφωνουμε, συμβαινει κ αυτο...απλα, δε θα ειναι τοσο ευκολο γιατον ΟΣΦΠ να χτυπησει ολους αυτους τους παικτες...

Αποσυνδεδεμένος MechMech

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #964 στις: 10/05/10, 19:32 »
Συμφωνοι, δεν ειπα ευκολο. Κι εγω "ελπιζω" οτι θα τους χτυπησει. Επιχειρηματολογω υπερ της λογικης με την οποια πιστευω οτι ΜΠΟΡΕΙ να τους χτυπησει.
Εν ολιγοις, ειναι η πιο ευρωστη ομαδα της Ευρωπης και ειναι και η ομαδα η οποια κανει το μεγαλυτερο "αδειασμα" συμβολαιων αυτο το καλοκαιρι, οποτε αναμενω να εχει τον πρωτο λογο στα μεταγραφικα. Στην τελικη δεν ειπα να φερουμε και το ΛεΜπρον.

Ελπιζω να μη φανηκα υπερβολικα ισχυρογνωμων. Πολυ καλα και ορθολογικα αυτα που γραφτηκαν.

ΥΓ.Μολις προσεξα οτι περασα τα 500 ποστ και εγινε "εδω ειναι το σπιτι μου". Εεεεεεελα ρε αδερφια!  :)
« Τελευταία τροποποίηση: 10/05/10, 19:33 από MechMech »

Αποσυνδεδεμένος Lo.Lee.Ta

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Venceremos
    • Προφίλ
« Απάντηση #965 στις: 10/05/10, 19:43 »
Από εδώ και μπρος....Vatos Locos....Αγκαλιαζόμαστε σφιχτά και σταυρωτά, με την ανάλογη μυστική χειρονομία....Ότι δεις και ότι ακούσεις....OMERTA...Welcome to VIP Kithara fight Club..΄.Οι υφιστάμενοι θα σε χαιρετούν με το επιφώνημα "AVE!!!" (τρις)
« Τελευταία τροποποίηση: 10/05/10, 19:46 από XoLiDoXoS »
Adios Muchachos!

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #966 στις: 10/05/10, 20:04 »

Ελπιζω να μη φανηκα υπερβολικα ισχυρογνωμων. Πολυ καλα και ορθολογικα αυτα που γραφτηκαν.

Απλα, θα δωσουμε ραντεβου στη Λαυριου για να δουμε τι θα "χτυπησεις" φετος το καλοκαιρι :P ;D

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #967 στις: 10/05/10, 22:39 »
Από εδώ και μπρος....Vatos Locos....Αγκαλιαζόμαστε σφιχτά και σταυρωτά, με την ανάλογη μυστική χειρονομία....Ότι δεις και ότι ακούσεις....OMERTA...Welcome to VIP Kithara fight Club..΄.Οι υφιστάμενοι θα σε χαιρετούν με το επιφώνημα "AVE!!!" (τρις)
Το ξέρεις ότι δεν έχεις καθόλου καλή αίσθηση του χιούμορ ε? ::)
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος Lo.Lee.Ta

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Venceremos
    • Προφίλ
« Απάντηση #968 στις: 10/05/10, 23:37 »
Για να το λες, κάτι θα ξέρεις. Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.
Adios Muchachos!

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #969 στις: 11/05/10, 17:28 »
Λοιπό το αποτέλεσμα πάνω κάτω ήταν ψιλοαναμενόμενο βάσει της απόδοσης των ομάδων όλη τη χρονιά.Η φετινή μπάρτσα στην καλή της μέρα δεν παίζεται από καμία ομάδα στην ευρώπη,όπως και η περσυνή πάνω-κάτω(με ιλιασόβα,άντερσεν) η οποία είχε την ατυχία να πέσει σε έναν από τους μεγαλύτερους ευρωπαίους παίκτες όλων των εποχών στα καλύτερά του.
Η μόνη μου ελπίδα ήταν να πιάσει σούπερ απόδοση ο ολυμπιακός και να του βγούν τα τρικ στην ρακέτα ενώ παράλληλα να σπάσει και τα καλάθια η μπάρτσα(κάτι που έκανε και την παρασκευή βέβαια αλλά και πάλι προκρίθηκε).Τίποτα από τα 2 δεν έγινε οπότε πολύ φυσιολογικά ήρθε η ταρίφα.

Σχετικά με μεταγραφές το μεγαλύτερο πρόβλημα του ολυμπιακού φέτος ήταν η έλλειψη σουτέρ,πράγμα που προήλθε από την τελείως άστοχη μεταγραφή του Γούειφερ(ενώ ήταν ελεύθερος ο καουκένας).Καλή λύση για το 2 είναι και ο Λάγκτον που τελειώνει το συμβόλαιό του(αν και ειναι 34 βέβαια) και ο τρίπκοβιτς που προσωπικά τον προτιμώ(καλή ηλικία,φοβερά χαρακτηριστικά,φονικό σουτ και φυσικά είναι Σέρβος).

Παράθεση
Και ισως καποια στιγμη αποκτησει και ενα ισσοροπημενο ροστερ(γιατι δε γινεται ο ασσος σου να ειναι ο Τεοντοσιτς και η αλλαγη του ο Πεν και ο Μπεβερλυ οταν ο αλλος βγαζει Ρουμπιο και εχει Μπαζιλε και Λακοβιτς...ουτε ο Ολυμπιακος να μην εχει 2αρι και οι αλλοι να εχουν ΛαΜπομπα)
Βtw αλλαγή του τεόντοσιτς είναι ο παπαλουκάς ενώ κάποιος μάλλον πρέπει να ενημερώσει τον μπατζίλε για την νέα του θέση γιατί εδώ και 10 χρόνια παίζει δυαροτριάρι.

Αποσυνδεδεμένος MechMech

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #970 στις: 11/05/10, 21:13 »
Γιατι, μενει ελευθερος  φετος ο Τριπκοβιτς??? Αν ναι, δε το συζηταμε. Ο τυπος ειναι ο επομενος Στογιακοβιτς. Μια ματια στο youtube πειθει...
Αν και αποτι θυμαμαι απο το ευρωμπασκετ, ειναι τραγικος στην αμυνα... Ποσο χειροτερος απο το Χαλπεριν ομως..?

Η μεταγραφη του Γουειφερ καθολου αστοχη. Απλα τον χειριστηκαμε ΠΟΛΥ ασχημα. Κι ο Νικολας πρωτο χρονο στη Μπενετον ολο βηματα εκανε και τωρα ειναι το καλυτερο 2αρι της ευρωπης, αντε μετα το Ναβαρο. Θελουν υπομονη τετοιοι παικτες.

ΥΓ. Μια χαρα ειναι ο Μπαζιλε, δε χρειαζεται να τον ενημερωσει κανεις για τιποτα...
« Τελευταία τροποποίηση: 11/05/10, 21:19 από MechMech »

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #971 στις: 12/05/10, 01:30 »
Ελεύθερος δεν μένει,αλλά έχει μικρό buy-out ιδιαίτερα για τ πορτοφόλι των αγγελοπουλαίων.
Ο νίκολας πήγε στον Παναθηναικό έτοιμος παίκτης από την εφές.Ο Γούειφερ πάτησε για πρώτη φορά ευρώπη φέτος και προφανώς ομάδα που θέλει να διεκδικήσει ευρωλίγκα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να βασιστεί για τη θέση 2 σε παίκτη που θέλει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να προσαρμοστεί.

Αποσυνδεδεμένος MechMech

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #972 στις: 12/05/10, 11:30 »
Οσο και να ναι το πορτοφολι των αγγελοπουλαιων, δεν ειμαστε για να κανουμε και buy-out οπου λαχει.

Και να σου πω την αληθεια, αν και το σουτ του παιδιου ειναι το κατι αλλο, νομιζω οτι κατα τα αλλα δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο σαν παιχτης. Λιγνος και ελαφρυς, κακος αμυντικος και με πολυ περιορισμενες κινησεις.

Ενταξει, δε λεω, απο τα 6.25 τα βγαζει τα λεφτα του, αλλα μονο αυτο...?

1000 φορες προτιμω το Βασιλειαδη, και με το επιπροσθετο καλο οτι ειναι δικο μας παιδι, συν το οτι εχει δειξει οτι μπορει να παρει ματς πανω του. Προσωπικοτητα χρειαζεται αν πας για ψηλα. Και εχει και το ρεκορ τριποντων στην Α1.

Οσο το σκεφτομαι, τοσο πιο πολυ πορωνομαι. Πραγματικα αυτο το παιχτακι το ΘΕΛΩ :P

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #973 στις: 12/05/10, 12:31 »
Επιστροφη στα ποδοσφαιρικα:

http://www.youtube.com/watch?v=vJz38WZ7_C0&feature=fvw

βρηκαμε το νεο προπονητη του κ.Κοκκαλη! Τα κανει ολα και συμφερει!
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Neikos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Deserted Sea
« Απάντηση #974 στις: 12/05/10, 14:27 »
χαχαχαχα σωστοστ!!