Αποστολέας Θέμα: Χθές η Πάρνηθα, σημερα...  (Αναγνώστηκε 140902 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος SPATH

• Επισκέπτης
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • A PUBLIC PIECE OF DNA.
    • Προφίλ
Απ: Χθές η Πάρνηθα, σημερα...
« Απάντηση #75 στις: 22/07/07, 20:15 »
Ουτως οι αλλως εχετε ιδεα ποσες εντολες κατεδαφισεις εκρεμουν στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη? Μιλαμε για τεραστιο αριθμο. Και οχι απλα υποθεσεις αλλα υπαρχουν αποφασεις και εντολες κατεδαφισεις απειρων αυθαιρετων. Τωρα το αν εκτελουνται ποτε ειναι αλλο ζητημα... Βεβαια αν παρουμε ο καθενας μια αξινα και παμε ν αγκρεμισουμε τα αυθαιρετα θα μας που και μπαχαλους...
Ξεχναμε τι εγινε με τον υπουργο που ηθελε να τα νομιμοποιησει καποτε?Βγηκε βρωμα προς τα εξω και το καλυψανε σε μια νυχτα για να μη ρεζιλευτουνε?Και τι δε συμβαινει στο θεμα αυθαιρετα...Να πω επισης σε καποια ατομα που παραπανω ελεγαν οτι ειμαστε υπερβολικοι στο θεμα των εμπρηστων,η πυρκαγια στα Βριλλησια ηταν τυχαια?Δηλαδη μεχρι και τα ΜΜΕ ''πονηρευτηκαν'' πολυυυυυυυυυυυ στο συγκεκριμενο συμβαν...Ειπε ο ανθρωπος με τα οικοπεδακια=''τι ειναι μια φωτια παραπανω τωρα στο χαμο?''.
IF THE FACTS DON'T FIT THE THEORY,CHANGE THE FACTS.

Αποσυνδεδεμένος Υπνοβάτης...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • I love it when it rains potatoes
    • Προφίλ
    • Ypnovatis
« Απάντηση #76 στις: 28/07/07, 02:11 »
Μια καταπληκτική μελέτη έδειξε το ε΄ξης καταπληκτικο: :Ρ
Μετά το κάψιμο της Πα΄ρνηθας η Αθήνα απέκτησε 2,200,000 αυτοκίνητα παραπάνω... Όποιος κατάλαβε κατάλαβε...

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: 28/07/07, 16:15 »
Ακουγα μια συζητηση για το τι θα απγινουν τα ελαφια που απεμειναν.Επειδη δεν υπαρχει η απαραιτητη χλωριδα ο αριθμος των ελαφιων που υπαρχει αυτη τη στιγμη θα μειωθει πολυ περισσοτερο μεσα στο φετινο αλλα και το επομενο καλοκαιρι :-\...

Αλλα ας μην κοιταμε μονο την Παρνηθα πια...παει αυτο......Στα συνορα αχαιας-κορινθιας η καταστροφη ειιναι κατι παραπανω απο μεγαλη.Τωρα ολοι οι αδιαφορι που α περνανε απο την εθνικη δεν θα αντικρυζουν τις καταπρασινες πλαγιες(ειχαν ξανακαει αλλα οχι τοσο πολυ) αλλα μια μαυρη αηδια... :-\
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος twist 1N my Sobriety

• Παλιός
  • χαλαρα θα εμενα στην tri-island area...
    • Προφίλ
    • έχουμε και Myspace...
« Απάντηση #78 στις: 29/07/07, 06:05 »
Μετά το κάψιμο της Πα΄ρνηθας η Αθήνα απέκτησε 2,200,000 αυτοκίνητα παραπάνω... Όποιος κατάλαβε κατάλαβε...

εγω δεν το επιασα αυτο  ???
Η μουσική μου στο http://www.myspace.com/ogatoulas

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: 29/07/07, 12:02 »

εγω δεν το επιασα αυτο  ???

Σαν να λέμε οτι η Πάρνηθα, απορροφούσε τα καυσαέρια απο 2000000 αυτοκίνητα... Τώρα γιόκ...
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος Υπνοβάτης...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • I love it when it rains potatoes
    • Προφίλ
    • Ypnovatis
« Απάντηση #80 στις: 29/07/07, 13:24 »
Όχι μονο τα καυσαερια...!Έδινε οξυγόνο!
Επίσης βοηθούσε στην διατήρηση της θερμοκρασιας.
Ελπίζω να βοήθησα...!

Αποσυνδεδεμένος twist 1N my Sobriety

• Παλιός
  • χαλαρα θα εμενα στην tri-island area...
    • Προφίλ
    • έχουμε και Myspace...
« Απάντηση #81 στις: 30/07/07, 04:52 »
α καλα το φανταστηκα...

ποδηλατακι παιδια! ΜΜΜ, ποδαρακια, δικυκλο στη χειροτερη, αυτοκινητο μονο αν απαιτειται μεταφορα μεγαλυτερου φορτιου.

ετσι κι αλλιως εχουμε πηξει στο ιχ εδω στην αθηνα.
Η μουσική μου στο http://www.myspace.com/ogatoulas

Αποσυνδεδεμένος pNd

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: 30/07/07, 19:41 »
ποδηλατακι παιδια! ΜΜΜ, ποδαρακια, δικυκλο στη χειροτερη, αυτοκινητο μονο αν απαιτειται μεταφορα μεγαλυτερου φορτιου.

Συμφωνω, μεσα τα αυτοκινητα, εξω τα ποδηλατα

Αποσυνδεδεμένος George_JimMorrison

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Η εκδικηση μας θα ειναι το γελιο των παιδιων μας..
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: 09/08/07, 23:19 »

Και με αυτό το σκεπτικό, ότι θα γράψω, θεωρείται offtopic...
..καλώς ή κακώς , όλα μα όλα τα προβλήματα ,ακόμα και τα πιό μικρά, είναι πολιτικά.
Χωρίς να θέλω να γίνω κακός ,αυτή είναι η πλέον ωχαδερφιστική λογική του Ελληνα
Ακους εκει, δλδ μόνο οι πολιτικοί έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν κάτι. Λοιπόν, ακόμα και αυτοί,δεν μπορούν να αλλάξουν κάτι...Τη νοοτροπία του Έλληνα, που τα ρίχνει όλα πάνω τους. Να κάτσει να τα λουστεί αφού, αυτοί ψηφίστηκαν...

Δεν νομιζω οτι εννοουσε αυτο... μαλλον λαθος καταλαβες. Πολιτικη δεν ειναι μονο οι πολιτικοι και τα κομματα.
...Lend me your ears and i will sing you a song and i 'll try not to sing out of key...
..oh i get by with a little help from my friends...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: 10/08/07, 01:51 »
Πάρε τη παράθεση που έπρεπε να είχα κάνει...

Χωρίς να θέλω να φανώ κακιά, αλλά θα συμφωνήσω με τον Roufus-King, διότι, καλώς ή κακώς , όλα μα όλα τα προβλήματα ,ακόμα και τα πιό μικρά, είναι πολιτικά.Δεν λύνονται αν δεν αλλάξει η κοινωνία!Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει εάν δεν φύγουν οι λακέδες που τώρα λένε παχιά λόγια στη βουλή και το μόνο που ξέρουν είναι να ανταλλάζουν ευθύνες για τις πυρκαγιές και στο τέλος να κάνουν τις καμμένες εκτάσεις οικόπεδα!

Δεν κάνω λάθος λοιπόν, όταν δείχνω να έχω καταλάβει οτι εννοεί τους πολιτικούς.. Αλλα καλό θα ήταν να εστιάσουνε κάποιοι και στο υπόλοιπο offtopic μέρος του μηνύματός μου...
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: 10/08/07, 02:11 »
Μην μου την πεφτεις ρε.  :) :) :) Μια παρατηρηση εκανα, μου εδειξες οτι ηταν λαθος, οκ. Μην αρπαζεσαι
...Lend me your ears and i will sing you a song and i 'll try not to sing out of key...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: 10/08/07, 02:49 »
Μην μου την πεφτεις ρε.  :) :) :) Μια παρατηρηση εκανα, μου εδειξες οτι ηταν λαθος, οκ. Μην αρπαζεσαι

:P :P :P
Βλακεία μου, παραείμαι απότομος..

Αποσυνδεδεμένος Raz

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • I dont give a fuck if you hate me
    • Προφίλ
Τρία ζήτω για το μέλλον αυτής της χώρας που θα είναι λαμπρότατο. ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ. Ίσως ο τελευταίος μεγάλος πράσινος τόπος της Αττικής παραδώθηκε στις φλόγες. Η Πεντέλη φλέγεται.
« Τελευταία τροποποίηση: 16/08/07, 13:20 από Raz »

Αποσυνδεδεμένος Jimi Pap

• Παλιός
  • Make music,not priests!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: 16/08/07, 13:25 »
Αστα ειμαι στο Γερακα αυτη τη στιγμη και ο ουρανος εχει γινει πορτοκαλι απο το συννεφο της φωτιας,μυριζει καμμενο και ο αερας φερνει σταχτες!Θα πνιγει η Αττικη απο τις πλημμυρες το χειμωνα... ::)

Αποσυνδεδεμένος eleos* (Βάλια πια....)

• Το ξανθό emoticon
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Μακρια, πολυ μακρια να ταξιδευουμε....
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: 16/08/07, 14:06 »
Να ταν μονο η Αττικη...
Να ταν μονο η Ελλαδα....
Screw prince charming!! Give me the guy ..with tattoos and a bad boy attitude!.....

Αποσυνδεδεμένος Arg0

• The Downstroker
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Είμαι συναυλιάς... τι να κάνουμε?
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: 16/08/07, 14:06 »
Mπράβο σε όλους αυτούς που θέλανε να γίνει η Αθήνα σελινιακό τοπίο... επιτέλους τα καταφέρανε...
If we are here not to do
What you and I wanna do
And go forever crazy with it
Why the hell are we even here?

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Όλα είναι στο μυαλό,πόνος και γιατρειά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: 16/08/07, 14:20 »
Όταν θα καταλάβουν κάποιοι ότι τα λεφτά δεν τρώγονται θα ναι αργά...
www.ektakta.gr
μάθε άμεσα ό,τι επηρεάζει την καθημερινότητά σου...απεργίες, εφημερίες νοσοκομείων, τηλέφωνα δημοσίων υπηρεσιών, έκτακτη επικαιρότητα...

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: 16/08/07, 14:38 »
Όπως στα καμμένα της Πεντέλης του 1998 ξεφύτρωσαν πολυκατοικίες έτσι και στα καμμένα του 2007 πολυκατοικίες θα ξεφυτρώσουν. Φταίνε και οι πολιτικοί που δε πήραν μέτρα, αλλά φταίτε και σεις που χτίζετε στα καμμένα!!

Αποσυνδεδεμένος Βραζίλης

• Δεν με λένε Bill!
  • Administrator
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Βασίλης + Βραζιλία = Βραζίλης
    • Skype - fronimitis
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • Κιθάρα
« Απάντηση #93 στις: 16/08/07, 14:39 »
Μην ξεχνάτε ποιοι είναι η ηθικοί αυτουργοί... αυτοί που ψηφίζουν δασοκτόνους νόμους, αυτοί που υποκλίνονται στο Κεφάλαιο και τις ορέξεις του, αυτοί που ενδιαφέρονται για την καλοπέραση των "κουμπάρων" και όχι για το οξυγόνο μας και των παιδιών μας, αυτοί που εθελοτυφλούν, αυτοί που αδιαφορούν για την ασφάλεια των δασών με τις ανεξέλεγκτες χωματερές, την ανοργανωσιά στην πρόληψη και καταστολή πυρκαγιών, κλπ κλπ...
Μαυρίστε τους όπως αυτοί μαυρίζουν τα δάση, τα βουνά και τα πνευμόνια μας!  >:(

Αποσυνδεδεμένος pNd

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: 16/08/07, 15:03 »
Μην ξεχνάτε ποιοι είναι η ηθικοί αυτουργοί... αυτοί που ψηφίζουν δασοκτόνους νόμους, αυτοί που υποκλίνονται στο Κεφάλαιο και τις ορέξεις του, αυτοί που ενδιαφέρονται για την καλοπέραση των "κουμπάρων" και όχι για το οξυγόνο μας και των παιδιών μας, αυτοί που εθελοτυφλούν, αυτοί που αδιαφορούν για την ασφάλεια των δασών με τις ανεξέλεγκτες χωματερές, την ανοργανωσιά στην πρόληψη και καταστολή πυρκαγιών, κλπ κλπ...

Αν περιμενουμε τις κολοεκλογες για να σωσουμε τα δαση, τοτε δεν θα μεινει τιποτα...

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: 16/08/07, 15:08 »
Αν περιμενουμε τις κολοεκλογες για να σωσουμε τα δαση, τοτε δεν θα μεινει τιποτα...

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Σωστά, ας πετάξουμε μολότωφ.... Με πυροσβεστικό υγρό...

Θα προσπαθήσω παρόλα αυτά, να μην σχολιάσω το "Κωλοεκλογές"...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: 16/08/07, 15:15 »
Παλι καιγεται ο τοπος γμτ....... Και οι αλλοι παιζουν τις κολοκυθιες ποτε τους βολευει περισσοτερο να γινουν εκλογες, λες και ειναι δικο τους θεμα..... Σκατα  >:( >:( >:( :( :( :( :( :(

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Έτσι να συμβιώνουμε, σαν τον σκύλο με τη γάτα...
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: 16/08/07, 16:13 »
Ψάχνοντας για κάποιο άλλο θέμα, έπεσα τυχαία πάνω σε μια εικόνα της Πάρνηθας πριν την πυρκαϊά. Συγκεκριμένα μια εικόνα του Ιανουαρίου του 2007 από το ΟΙΚΟ της καθημερινής. Είναι πραγματικά ενδιαφέρον. Κοιτάξτε την.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathcommon_3_11/01/2007_1286192
Δεν στενοχωριέμαι για ότι έχασα αλλά για ότι θα μπορούσα να είχα κερδίσει. Αυτό που είχαμε το κουβαλάμε πάντα, αυτό που δεν κερδίσαμε το ονειρευόμαστε.

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Έτσι να συμβιώνουμε, σαν τον σκύλο με τη γάτα...
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: 16/08/07, 16:39 »
Και κάτι άλλο.

Όταν κάποτε είχαμε κάνει μύνηση κατά παντός υπευθύνου για μια φωτιά που είχε ξεσπάσει σε ένα σκουπιδότοπο [(ευτυχώς κατά την διάρκεια του χειμώνα) διότι, όπως φαντάζομαι γνωρίζετε, η πυροσβεστική υπηρεσία δεν έχει το δικαίωμα να προβεί σε προανάκριση μετά από πυρκαϊά σκουπιδότοπου παρά μόνο έπειτα από καταγγελία], ο εισαγγελέας μας είχε καλέσει και μας ανέκρινε επί 5 ώρες. Διότι, λέει, κάποιο κακό σκοπό είχαμε για να προβούμε σε μύνηση για ένα τόσο απλό θέμα.

Όταν πλέον απογοητευτούμε εντελώς και αναγκαστούμε να προσφύγουμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο να είστε σίγουροι ότι θα μας κατηγορήσουν για Εθνική προδοσία. (Μάγος είμαι?)
Δεν στενοχωριέμαι για ότι έχασα αλλά για ότι θα μπορούσα να είχα κερδίσει. Αυτό που είχαμε το κουβαλάμε πάντα, αυτό που δεν κερδίσαμε το ονειρευόμαστε.

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: 16/08/07, 20:57 »
Συμφωνώ. Και μόνο για τις πυρκαγιές μέσα στην Αθήνα (εαν είναι δυνατόν!) αξίζει κανείς να μαυρίσει τα 2 κόμματα των υποταγμένων. Φτάνει πια. Αρκετά τους φάγαμε στη μάπα τόσα χρόνια. Οι νέοι θέλω να πιστεύω οτι θα τους γυρίσουν τη πλάτη. Οι γέροι να πα να.....