Αποστολέας Θέμα: Ήρθε το ΔΝΤ...  (Αναγνώστηκε 575043 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Τελευταία τροποποίηση: 12/05/11, 16:18 από s.s. »

Αποσυνδεδεμένος monoxeiras

• Θαμώνας
  • Αγαπα με αληθινα και θα σε δανειζω
    • Προφίλ
Απ: Ήρθε το ΔΝΤ...
« Απάντηση #1327 στις: 12/05/11, 07:30 »

Θεμα: Ηρθε το ΔΝΤ
Αλλαζουμε τον κοσμο, παιζουμε μονο με Gibson.

Αποσυνδεδεμένος Βραζίλης

• Δεν με λένε Bill!
  • Administrator
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Βασίλης + Βραζιλία = Βραζίλης
    • Skype - fronimitis
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • Κιθάρα
« Απάντηση #1328 στις: 12/05/11, 08:42 »
Εύχομαι ολόψυχα θανατάκι και γρήγορα.

Θα χαρείς με τον θάνατο κάποιου; Αν είναι διαδηλωτή, θα έχεις μια πολύ ωραία δικαιολογία για να σκοτώσεις κάποιον κι εσύ; (αστυνομικό συγκεκριμένα). Εγώ προτείνω το άλλο: να πεθάνεις εσύ για να γλυτώσει η χώρα από αρρωστημένα μυαλά σαν το δικό σου!

Θεμα: Ηρθε το ΔΝΤ

Πράγματι!
Δεν γίνεται συγκροτημένη συζήτηση όταν πεταγόμαστε από το ένα θέμα στο άλλο σχετίζοντας τα πάντα με τον ερχομό του ΔΝΤ. Αλλιώς, θα'πρεπε να τα βάλουμε στην συζήτηση τα πάντα, τουλάχιστον από την τουρκοκρατία και μετά...

Αποσυνδεδεμένος JP.M

• Παλιός
  • R'n'R DAMNATION
    • Προφίλ
« Απάντηση #1329 στις: 12/05/11, 09:39 »
καλά...κάποιος εύχεται τον θάνατο κάποιου ή κάποιων,λόγω του ότι βλέπει πολύ άσχημες εικόνες από τον μηχανισμό λειτουργίας τους και τις συμπεριφορές τους.
αν είναι λάθος ή σωστό ο καθένας το κρίνει,η γνώμη η δική μου...είναι λάθος,δεν θα μπορούσα να ευχηθώ τον θάνατο κάποιου έστω κι αν είναι ζώο(συγγνώμη από τα ζώα ζητώ).
κι αμέσως μετά βγαίνεις εσύ(βραζιλης),να τον διορθώσεις σαν υπεύθυνος πολίτης και σαν υπεύθυνος του φόρουμ και κάνεις το ίδιο λάθος για να γλυτώσει και καλά η χώρα από άρρωστα μυαλά,σωστός!!!
πάντως πόσο πολλαπλάσια είναι η ευθύνη κάποιου που λέει κάτι,από κάποιον που το πράττει?(ένας 30χρονος χαροπαλεύει και δυστυχώς δεν είναι ο μόνος που είναι θύμα αυτών που υποτίθεται πως η δουλειά τους είναι η ασφάλειά μας).

Αποσυνδεδεμένος Βραζίλης

• Δεν με λένε Bill!
  • Administrator
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Skype - fronimitis
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • Κιθάρα
« Απάντηση #1330 στις: 12/05/11, 11:41 »
κι αμέσως μετά βγαίνεις εσύ(βραζιλης),να τον διορθώσεις σαν υπεύθυνος πολίτης και σαν υπεύθυνος του φόρουμ και κάνεις το ίδιο λάθος για να γλυτώσει και καλά η χώρα από άρρωστα μυαλά,σωστός!!!

Δεν υποννοώ να τον σκοτώσει κάποιος, εννοώ ότι όποιος εύχεται τον θάνατο του άλλου δεν αξίζει να ζει ο ίδιος (καθώς δεν δίνει σημασία στην αξία της ζωής γενικά)
Ως υπεύθυνος του φόρουμ, μπορώ μονάχα να του αποκλείσω την πρόσβαση. Για τα μυαλά του δεν μπορώ να κάνω τίποτα.
« Τελευταία τροποποίηση: 12/05/11, 11:44 από Βραζίλης »

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1331 στις: 12/05/11, 12:30 »
Λοιπον σε αυτο το θεμα εχουμε διαβασει 1002 μαλακιες,το μακρυ και το κοντο του καθενος και εδω εχουμε γεγονοτα αμεση απορροια αυτου που λετε-ΔΝΤ(οπως η κρατικη τρομοκρατια και καταστολη) και μπαινεις Βασιλη να κανεις moderating με προτροπη του μονοχειρα.Ημαρτον.

Οι εργατικες απεργιες εχουν αμεση σχεση με το θεμα και θα συζητιουνται εδω.Η κρατικη καταστολη(αν σας φαινεται ο ορος βαρυς πειτε τον οπως θελετε) επισης.Αυτα τα γεγονοτα συμβαινουν ακριβως για αυτο το λογο.Αν θελετε να πειτε για την τουρκοκρατια υπαρχει και το θεμα για τον Κολοκοτρωνη.

Ο ανθρωπος χαροπαλευει.
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1332 στις: 12/05/11, 13:08 »
Λοιπον σε αυτο το θεμα εχουμε διαβασει 1002 μαλ***ες,το μακρυ και το κοντο του καθενος και εδω εχουμε γεγονοτα αμεση απορροια αυτου που λετε-ΔΝΤ(οπως η κρατικη τρομοκρατια και καταστολη) και μπαινεις Βασιλη να κανεις moderating με προτροπη του μονοχειρα.Ημαρτον.

Οι εργατικες απεργιες εχουν αμεση σχεση με το θεμα και θα συζητιουνται εδω.Η κρατικη καταστολη(αν σας φαινεται ο ορος βαρυς πειτε τον οπως θελετε) επισης.Αυτα τα γεγονοτα συμβαινουν ακριβως για αυτο το λογο.Αν θελετε να πειτε για την τουρκοκρατια υπαρχει και το θεμα για τον Κολοκοτρωνη.

Ο ανθρωπος χαροπαλευει.

Προσωπικη αποψη: Η κατασταση του ανθρωπου δεν προσφερεται για ασχετα topics σε φορουμς, στη μεγαλη σαλατα των 60 σελιδων που εχουμε φτιαξει σερφαροντας εδω και ενα μηνα απο τιςκαρεκλες μας και που περιλαμβανει  τουρκοκρατιες, ΔΝΤ, τρομοκρατιες, απεργιες, καταστολες, συνεταιρισμους, flames, ποιηματα, Κολοκοτρωναιους.

Μη τα ισοπεδωνουμε ολα. Δεν υπαρχει κανενας λογος να δωθει αλλη μια κοκορομαχια για το αν ειναι ontopic η κατασταση του ανθρωπου και η χρηση της σε θεμα ΔΝΤ. Το να βγει καποιος offtopic ειναι κατι πολυ συνηθισμενο, no harm done, συμβαινει και στα καλυτερα παιδια (το ξερω οτι θα σας φανει απιστευτο, αλλα μου εχει συμβει ακομα και μενα, του γιγαντα της διανοησης του ιντερνετ) Ειδικα οταν εχει παθος για αυτα που λεει.

Ειναι κριμα στο ιδιο τσουβαλι σε μια συζητηση για την Μπαρμπι Γοργονα να στριμωξουμε μετα απο 50 σελιδες και ενα σοβαρο τροχαιο, με τους ιδιους σχολιαστες, που με την κεκτημενη ταχυτητα τους σε 2-3 σελιδες θα το εχουν ευτελισει και αυτο...

Μπορουμε ευκολα να αφιερωσουμε/ανοιξουμε ενα η εκατο θεματα για τον ανθρωπο και για την αστυνομικη βια. Δεν ειναι κοπος. Μισο κλικ θελει. Ποιος ο λογος να γινει εδω; Πιστευω οτι και εσυ θα νιωθεις  οτι περισσοτερο χανεται/ευτελιζεται/οπως θελεις πες το (ελλειψη ακριβεστερων εκφρασεων απο πλευρας μου) στην 60 σελιδα ενος θεματος γιατο ΔΝΤ η σοβαροτητα του ζητηματος, παρα ενισχυεται.

Ευχομαι, ολα να πανε καλα.
« Τελευταία τροποποίηση: 12/05/11, 13:22 από monoxeiras »

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1333 στις: 12/05/11, 13:16 »
S.S. καταννοω το θυμο σου και δεν εισαι ο μονος που το εχει, ομως καλο θα ηταν να μην ευχεσαι το θανατο κανενος ανθρωπου ( ακομα κι αν αυτος συμπεριφερεται ως υπανθρωπος ). Ηδη θρηνουμε ενα νεκρο 40χρονο Ελληνα στα Πατησια κι εναν μεταναστη στην ιδια περιοχη. Κανεις απο τους 2 δεν εφταιγε, κι ομως εμπλεξε σε ενα πολεμο που δεν ειχε καν τη γνωση πως υπηρχε!

Θα προτεινα απλως να αλλαξεις τη τελευταια γραμμη του post σου, διοτι τα βιντεο ειναι πιο ωφελιμα απο οποιαδηποτε αλλη επισημανση!

Kiratzo, το χειροτερο ειναι πως και τα ιδια τα ΜΜΕ φροντισαν ( τυχαιο; ) να κανουν απεργια. Και το κανουν κατ'επαναληψη αυτο, μη καλυπτωντας τις πορειες, παρα μια μερα μετα! Και βεβαια οταν ενα γεγονος ειναι στο "καυτο" σημειο κι εσυ το μεταφερεις "χλιαρο" αργοτερα, γλυτωνουν παρα πολλοι κυβερνητικοι παραγοντες την αναγκη να μιλησουν γι'αυτο!

Και ναι, ειμαι της αποψης πως ολα αυτα εχουν αμεση σχεση με το ΔΝΤ. Να θυμισω λιγο το ΔΝΤ και την κατασταση της Αργεντινης, οπου οι δυναμεις αστυνομιας ειχαν μετατραπει σε δυναμεις καταστολης ( οπως συμβαινει κι εδω πλεον ) και οι πολιτες εβγαιναν στους δρομους για τα αυτονοητα συναντωντας ισχυρη αντισταση απο τους "πληρωμενους" αστυνομικους! Κατι τετοιο βιωνουμε πλεον ως χωρα, οπου καθε πορεια καταληγει σε επιθεση των αστυνομικων εναντιων των πολιτων με την πρωτη ευκαιρια!

Να θυμισω μηπως και την Κερατεα; Ή να τονισω την απουσια αστυνομευσης στα Πατησια; Διοτι κλουβες των ΜΑΤ συνανταμε μονο στη Βουλη, στα Εξαρχεια, στη μεση της Ακαδημιας και γενικα σε σημεια τα οποια...προστατευουν τους λιγους κι οχι αυτους που εχουν αναγκη!
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1334 στις: 12/05/11, 13:46 »
Monoxeira η ενημερωση/συζητηση για τον ανθρωπο θα γινει απο εδω.Θεμα για καταστολη δεν ανοιγει..Παρομοιο θεμα υπηρχε παλια και βρισκεται στα σκουπιδια για λογους που δεν θα τους βρεις σε μενα.
Δεν εξευτλιζεται καθολου το γεγονος απο τη στιγμη που δεν το παρουσιαζω ετσι.Επιτελους μερικοι πρεπει να δουν την αλυσιδα των πραγματων.
TOMATOSE MOVIE

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1335 στις: 12/05/11, 14:17 »
Monoxeira η ενημερωση/συζητηση για τον ανθρωπο θα γινει απο εδω.Θεμα για καταστολη δεν ανοιγει..Παρομοιο θεμα υπηρχε παλια και βρισκεται στα σκουπιδια για λογους που δεν θα τους βρεις σε μενα.
Δεν εξευτλιζεται καθολου το γεγονος απο τη στιγμη που δεν το παρουσιαζω ετσι.Επιτελους μερικοι πρεπει να δουν την αλυσιδα των πραγματων.
Φαινεσαι πολυ σιγουρος οτι εχεις δικαιο και εδω ειναι η θεση τετοιων θεματων, και δεν εχω λογο να σε πεισω για το αντιθετο.
Προσωπκα μιλωντας μου φαινεται παντως ματαιο να γραψω τωρα ακριβως απο κατω για τροικες, δανεια, επιτοκια και συνεταιρισμους κλπ. Ας μεινει  για τους λογους που αναφερεις, για "ενημερωση/συζητηση για τον ανθρωπο".

« Τελευταία τροποποίηση: 12/05/11, 14:23 από monoxeiras »

Αποσυνδεδεμένος Βραζίλης

• Δεν με λένε Bill!
  • Administrator
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Skype - fronimitis
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • Κιθάρα
« Απάντηση #1336 στις: 12/05/11, 14:20 »
Kiratzoharris,
Το γεγονός ότι το είπε ο monoxeiras δεν σημαίνει ότι πρέπει οπωσδήποτε να διαφωνήσω μαζί του για να μη σου φανεί εσένα ότι με προτρέπει. Έχω δική μου κριτική σκέψη και μπορώ να την χρησιμοποιώ.

Το θέμα της συζήτησης εδώ δεν είναι άμεσα η κρατική καταστολή ή το αντάρτικο πόλεων. Έμμεσα, αν θέλαμε θα μπορούσαμε να μπλέξουμε και τα ΜΜΕ ως όργανα της πλουτοκρατίας, τους πολέμους για το πετρέλαιο, τα παιδιά στην αφρική που πεινάνε, την ελληνική λαμογιά και ωχαδερφισμό, κλπ κλπ. Αλλά προσπαθούμε να το αποφύγουμε αυτό γιατί το θέμα θα πλατύνει πέρα από τον ορίζοντα...

• Θαμώνας
    • Προφίλ
Απ: Απ: Ήρθε το ΔΝΤ...
« Απάντηση #1337 στις: 12/05/11, 14:24 »
Kiratzoharris,
Το γεγονός ότι το είπε ο monoxeiras δεν σημαίνει ότι πρέπει οπωσδήποτε να διαφωνήσω μαζί του για να μη σου φανεί εσένα ότι με προτρέπει. Έχω δική μου κριτική σκέψη και μπορώ να την χρησιμοποιώ.

Το θέμα της συζήτησης εδώ δεν είναι άμεσα η κρατική καταστολή ή το αντάρτικο πόλεων. Έμμεσα, αν θέλαμε θα μπορούσαμε να μπλέξουμε και τα ΜΜΕ ως όργανα της πλουτοκρατίας, τους πολέμους για το πετρέλαιο, τα παιδιά στην αφρική που πεινάνε, την ελληνική λαμογιά και ωχαδερφισμό, κλπ κλπ. Αλλά προσπαθούμε να το αποφύγουμε αυτό γιατί το θέμα θα πλατύνει πέρα από τον ορίζοντα...

Τι ειπε ο μονοχειρας? Οτι το θεμα ειναι το ΔΝΤ? Δε το ειπα εγω παιδια, μη με βγαζετε πιο εξυπνο απο οσο ειμαι. Και εγω στον τιτλο του topic το διαβασα.60 σελιδες πιο πισω....

Αποσυνδεδεμένος Eagle Of Kamelot

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Set the flag and carry on, carry on into unknown
    • Προφίλ
« Απάντηση #1338 στις: 12/05/11, 15:38 »
Καλα, καποιος ευχεται το θανατο καποιου και σιγουρα δε το λεει με χιουμορ και ειναι ακομα μελος
Λοιπον σε αυτο το θεμα εχουμε διαβασει 1002 μαλ***ες,το μακρυ και το κοντο του καθενος και εδω εχουμε γεγονοτα αμεση απορροια αυτου που λετε-ΔΝΤ(οπως η κρατικη τρομοκρατια και καταστολη) και μπαινεις Βασιλη να κανεις moderating με προτροπη του μονοχειρα.Ημαρτον.
Ο ανθρωπος χαροπαλευει.

Ελεος...τι σχεση εχει το ΔΝΤ με το αν τα ΜΑΤ πλακωσαν καποιο στο ξυλο? Δηλαδη αν δεν ειχαμε ΔΝΤ, δε θα μπορουσε να γινει?

Ημαρτον πρεπει να πουμε οι υπολοιποι, που ποστ σαν αυτο του s.s. (και δεν το λεω για τον s.s. προσωπικα, οποιος και να το ελεγε θα το αντιδρουσα) υπαρχουν ακομα στο φορουμ, καθως και το μελος που το ποσταρε.

Αποσυνδεδεμένος draned

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1339 στις: 12/05/11, 15:53 »
Εδω Eagle ενα μελος λεγοταν Waffen SS (για πολυ καιρο) και ενας αλλος εβαλε, προσφατα, στην υπογραφη του στρατιωτικο τραγουδι απο τα Waffen SS και ακομα μας τιμανε με την παρουσια τους (υπο περιορισμο ο ενας πρεπει να πω).
Κλειστον λογω κρισης.

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1340 στις: 12/05/11, 16:04 »
Εδω Eagle ενα μελος λεγοταν Waffen SS (για πολυ καιρο) και ενας αλλος εβαλε, προσφατα, στην υπογραφη του στρατιωτικο τραγουδι απο τα Waffen SS και ακομα μας τιμανε με την παρουσια τους (υπο περιορισμο ο ενας πρεπει να πω).

Δεν το επιδοκιμαζω, αλλα το θεωρεις το ιδιο? Ειναι το ιδιο να εχεις nickname Αδολφος με το να ευχεσαι το θανατο καποιου?

Και προς Θεου, δεν επιδοκιμαζω τιποτα απο τις "πρακτικες" της αστυνομιας...ειδικα οταν ο συγκεκριμενος "αστυνομικος" φαινεται προς χρησιμοποιησε τη σιδερενια λαβη του οπλου για να χτυπησει εναν ηδη αδρανοποιημενο "αντιπαλο".
« Τελευταία τροποποίηση: 12/05/11, 16:06 από Eagle Of Kamelot »

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1341 στις: 12/05/11, 16:31 »
To έκανα έντιτ,η αλήθεια είναι ότι ήμουν αρκετά φορτωμένος όταν το πόσταρα με όσα έζησα χτες.
Αυτό βέβαια δεν αναιρεί ότι:
α.Βραζίλη είσαι ένα θλιβερό μικροαστικό ανθρωπάκι.Η αδράνεια έχει γίνει δεύτερη φύση σου,η αλήθεια είναι ότι ούτε να εκνευριστώ μαζί σου δεν μπορώ.
β.Kamelot είσαι πιο γλοιώδης και από μύξα.Ελπίζω τουλάχιστον το modeliki να σου αρκεί.

Γειά σας.

Αποσυνδεδεμένος Lo.Lee.Ta

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Venceremos
    • Προφίλ
« Απάντηση #1342 στις: 12/05/11, 16:54 »
Είμαι αντίθετος στη βία αλλά και στη προκλητικότητα. Ο αστυνομικός ελεεινός, που βάρεσε και ο άλλος ελεεινός που φόρεσε το στρατιωτικό αρβυλάκι σήκωσε τα μπατζάκια του φόρεσε και το μαυρομπλουζέ κουκουλίδιο και την είδε επαναστάτης ΜαγκεΡοκέ.
Κάποια στιγμή θα τους συμμορφώσω και τους 2. Σε μένα δεν περνάνε, ούτε εξουσίες, ούτε μαγκιές.
Εγώ θα τους κάνω άνθρωπους αυτούς τους δύο και τις παρεούλες τους.
Ποδίτσες και στο σχολειό να ξαναμάθουν γράμματα.

Adios Muchachos!

Αποσυνδεδεμένος draned

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1343 στις: 12/05/11, 16:59 »
Δεν το επιδοκιμαζω, αλλα το θεωρεις το ιδιο? Ειναι το ιδιο να εχεις nickname Αδολφος με το να ευχεσαι το θανατο καποιου?

Στην ουσια και τα δυο ειναι στην ιδια κατηγορια με το σκεπτικου καποιου που βρισκεται μακρια απο ιδεολογικες "παρεμβολες" αντικειμενικοτητας και κρινει οσο πιο ουδετερα γινεται το καθε γεγονος, αφου στην ουσια και τα δυο ειναι εμμεση αναφορα στην βια και το μισος.

Εγω απλα ηθελα να πω, να πεταξω σποντα για να λεμε την αληθεια, οτι το forum (οχι μονο το συγκεκριμενο) στερειται της αντικειμενικοτητας την οποια το ιδιο εχει ως σημαια. Δηλαδη μπορει καποιος να βρισει, εξευτελισει, ειρωνευτει κτλ μια συγκεκριμενη ομαδα γενικα και αοριστα και αν το κανει με πλαγιο τροπο και ειναι σχετικα προσεχτικος σε οτι λεει μπορει να την γλιτωσει (αυτο εξαρταται και απο την γενικοτερη ευαισθησια και συμπαθεια ενος "forum" σε συγκεκριμενες ομαδες). Αν ομως το ιδιο γινει σε ατομο το οποιο συμμετεχει στο forum και εκφερει αποψη παρομοια με της προαναφερθεισας ομαδας τοτε μονο αρχιζουν οι αντιδρασεις και οι επιπληξεις. Εμενα αυτο μου φαινεται λαθος, γιατι πιστευω με βαση την αντικειμενικοτητα που επικαλουνται ολοι οι αλλοι (οχι ομως εγω και το λεω ανοιχτα) και η αμεση και η εμμεση καθως η γενικη και η προσωπικη επιθεση θα επρεπε να αντιμετωπιζονται το ιδιο οσο και να ενοχλει αυτο, ακομα και εμενα τον ιδιο.

Δεν διεκδιδω δαφνες αντικειμενικοτητας, εχω συγκεκριμενες ιδεες και αποψεις τις οποιες τις εχω "πληρωσει" (δεν ειμαι πλεον πιτσιρικας) οποτε οτι λεω και κανω ειναι με βαση αυτες, πραγμα το οποιο δεν το κρυβω. Αλλα ταυτοχρονα οτι λεω και κανω, φροντιζω να μην φερνει σε δυσκολη θεση ασχετα ατομα (εκτος και αν επιθυμω κατι τετοιο) οποτε μερικες φορες προτιμω να το βουλωνω. Οποτε για να σου απαντησω σε αυτο που λες, θα πρεπει να συμπεριλαβω πολλους παραγοντες για να την αιτιολογησω και επειδη η απαντηση μου θα ειναι εντελως μεροληπτικη και οχι τοσο αρεστη: τηρω σιγη ιχθυος.
Κλειστον λογω κρισης.

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1344 στις: 12/05/11, 17:03 »
β.Kamelot είσαι πιο γλοιώδης και από μύξα.Ελπίζω τουλάχιστον το modeliki να σου αρκεί.

Ναι, βλεπεις παντα ημουν "κολλητος" των mods, παντα συμφωνουσα με οσα εκαναν κι ελεγαν, ενω τωρα που ειμαι mod σε 4 πινακες (δισκοκριτικες, μουσικα νεα, συναυλιες και αναζητηση τραγουδιων), την εχω δει ακομα πιο "γ*μω κ δερνω" και σβηνω συνεχεια posts, κανω παρατηρησεις κλπ.

Αυτα βεβαια, δεν τα λεω για να δικαιολογηθω, μην νομιζεις δηλαδη και οτι θιχτηκα, αλλα για καταλαβεις ποσο ακυρα ειναι αυτα που λες...

@draned: Δε διαφωνω μαζι σου, αλλα καθαρα προσωπικα, δε με νοιαζει καθολου τι ονομα εχει καποιος, εφοσον δεν ειναι ευθεως προσβλητικο. Τι τον λενε Πινοσετ, τι Waffen SS, τι Che Guevara, Stalin και Mao, το ιδιο και το αυτο μου κανει...η συμπεριφορα του καθενος, νομιζω οτι ειναι αυτη που μετραει.

Αποσυνδεδεμένος Βραζίλης

• Δεν με λένε Bill!
  • Administrator
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Skype - fronimitis
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • Κιθάρα
« Απάντηση #1345 στις: 12/05/11, 18:13 »
s.s.,
Κάνεις την απόφασή μου πολύ εύκολη. Έχεις προσβάλλει τα μέλη του φόρουμ κατ' επανάληψη και δεν υπάρχει κανένας ενδοιασμός στο να σου αποκλειστεί η πρόσβαση στο φόρουμ για πολύ καιρό, ή για πάντα. Στο καλό, και να μη μας γράφεις (στο φόρουμ).

draned,
Όλοι όσοι εξέφρασαν ακραίες απόψεις με προκλητικό τρόπο, έχουν αποκλειστεί από το φόρουμ, για λίγο ή για πάντα. Αν έχει πέσει στην αντίληψή σου κάτι τέτοιο που συμβαίνει ακόμα και τώρα, ατιμώρητο, τότε στείλε μου ΠΜ.
« Τελευταία τροποποίηση: 12/05/11, 18:17 από Βραζίλης »

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
Απ: Απ: Ήρθε το ΔΝΤ...
« Απάντηση #1346 στις: 12/05/11, 20:44 »
Kiratzoharris,

Kαλα οτι να ναι...Δεν μπορω να στο κανω πιο λιανα συνεχισε να ειρωνευεσαι!
Παράθεση
Ελεος...τι σχεση εχει το ΔΝΤ με το αν τα ΜΑΤ πλακωσαν καποιο στο ξυλο? Δηλαδη αν δεν ειχαμε ΔΝΤ, δε θα μπορουσε να γινει?

Ενταξει μπορει να εισαι εξω απο το χορο και καλα κανεις.

Με απλα λογακια και στους 2 σας.
Υπαγομαστε στο ΔΝΤ
.
Η κυβερνηση περναει σκληρα μετρα λογω αυτου
.
Οι πανεργατικες απεργιες γινονται λογω αυτων
.
η κρατικη βια εχει φτασει σε αυτα τα δυσθεωρητα επιπεδα λογω των σκληρων μετρων και του φοβου αντιδρασης(οπως ειναι οι απεργιες)
.
Συμβαινει ενα τετοιο γεγονος στην Πανεργατικη απεργια λογω της αυξημενης κρατικης βιας

Ε ποσο πιο λιανα.

TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος Johnie Darko

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Up in smoke...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1347 στις: 12/05/11, 21:15 »
Oσο τραγικο και αποτροπαιο να ειναι ο θανατος ή ο θανασιμος τραυματισμος ενος διαδηλωτη, αλλα τοσο τραγικοι και αποτροπαιοι ειναι οι θανατοι που επιβαλλονται καθημερινα με εμμεσους τροπους στην πλειονοτητα των πολιτων απο ΔΝΤ, ΕΕ, κυβερνηση και τα τσιρακια τους.
Δεν θα επεκταθω παραπανω στο συγκεκριμενο ζητημα, μιας και δεν ειναι ουτε η πρωτη, ουτε η τελευταια φορα που κατι τετοιο γινεται. Ισως απλα εχουμε αρχισει να ευαισθητοποιουμαστε λιγο περισσοτερο τωρα που η βια ειναι πιο κοντα μας απο ποτε και οχι μονο μεσω τηλεορασης και αυτο μας κανει να οργιζομαστε περισσοτερο κτλ. Το οτι η αστυνομια ειναι σαπια και οτι η πλειονοτητα των αστυνομικων ειναι το λιγοτερο ακαταλληλοι το ξερουμε εδω και δεκαετιες, δεν το ανακαλυψαμε τα 2 τελευταια χρονια. Η αυθαιρεσια του "κρατους" και των μηχανισμων του, η σχεδον μαφιοζικη λειτουργια ολου του κρατους σχεδον απο ιδρυσης του, ολα αυτα δεν ειναι καινουρια.
Οποτε ή κανουμε κατι για να αλλαξουμε τα πραγματα ή απλα κλαιγομαστε, οργιζομαστε κτλ. Αλλα αναρωτιεμαι, οταν θα ερθει αυτη η καταραμενη ωρα να ξαναβαλει ο Ελληνας το χερι του κοντα στην καλπη, τι θα κανει; Και επισης ειμαι περιεργος, ποτε επιτελους θα μαθουμε να απαιτουμε;
Τεσπα, αμπελοφιλοσοφιες...
Εδω ειμαστε, για να μην φευγουμε και "offtopic" : http://tvxs.gr/news/%CE%AD%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%88%CE%B1%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CF%80%CE%B1%CE%BD/%C2%AB%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%BA%CE%B5%CE%BB-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%C2%BB

Δεν δινω σημασια στον τιτλο του αρθρου, οσο στο περιεχομενο του αρθρου 14 της δανειακης συμβασης (μνημονιο) που υπεγραψαν οι πολιτικοι μας (οσοι υπεγραψαν) παρανομως, χωρις εγκριση απο το κοινοβουλιο.
Αν ΑΥΤΟ δεν ειναι πραξικοπημα, τοτε η χουντα ηταν απλα παιδικο παρτυ κυριοι... 
People say that tone is in the fingers...
and people also say that Les Pauls have more tone...
Les Pauls must therefore have more fingers...

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1348 στις: 13/05/11, 00:41 »
Kiratzoharris,

Kαλα οτι να ναι...Δεν μπορω να στο κανω πιο λιανα συνεχισε να ειρωνευεσαι!
Παράθεση

Ενταξει μπορει να εισαι εξω απο το χορο και καλα κανεις.

Με απλα λογακια και στους 2 σας.
Υπαγομαστε στο ΔΝΤ
.
Η κυβερνηση περναει σκληρα μετρα λογω αυτου
.
Οι πανεργατικες απεργιες γινονται λογω αυτων
.
η κρατικη βια εχει φτασει σε αυτα τα δυσθεωρητα επιπεδα λογω των σκληρων μετρων και του φοβου αντιδρασης(οπως ειναι οι απεργιες)
.
Συμβαινει ενα τετοιο γεγονος στην Πανεργατικη απεργια λογω της αυξημενης κρατικης βιας

Ε ποσο πιο λιανα.

Ρε Κιρατζο, σοβαρα το λες τωρα αυτο?? Δηλαδη πριν το ΔΝΤ, ολα ηταν ζαχαρη και δε γινοντουσαν απεργιες και πορειες? Η' γινοντουσαν και δεν ειχαμε τραυματισμους διαδηλωτων?

Αυτο το "αστυνομια και αλητεια" υπαρχει απο γεννεσεως του φορουμ...αρα αυτα γινοντουσαν και πιο πριν, δε μας φταιει το ΔΝΤ, τουλαχιστον οχι αμεσα.

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1349 στις: 13/05/11, 01:17 »
Πφφ το εξηγησα ειναι αμεσα συνδεδεμενη η κατασταση που ζουμε σημερα με το ΔΝΤ και το συγκεκριμενο περιστατικο  εκτος και αν εδω εχουμε συζητησει μονο θεματα δημοσιονομικης πολιτικης(α-χα καλο ε) και δεν το ξερω.Αν υπηρχε αστυνομια και αλητεια θα το βαζα εκει.
TOMATOSE MOVIE