Στάλθηκε από: ruounikz στις: Σήμερα στις 00:35 » ""Σε αυτο που συμφωνησαν ολοι εκει αλλα και σε συζητησεις που ειχα με διαφορους τις επομενες μερες καταληξαμε πως για χρονια μας παραμυθιαζαν με ψεματα πως ολα ειναι καλα και λιγο ακομα υπομονη και θα γινουμε μια δυνατη οικονομια αφου μπηκαμε στην Ευρωπη και το χρημα ραιει και πως χωριστηκαμε σε ομαδες συμφεροντων αδιαφορωντας για το συνολο της χωρας. ""
Αυτό συμφωνήσατε όλοι ? Ότι σας Παραμύθιαζαν για χρόνια ? Τι λες ?
Εγώ πιστεύω πάλι ότι κανένας δεν σας παραμύθιαζε, απλά τρόφοδοτούσανε τις ομάδες συμφερόντων σας και όλα μέλι γάλα.
Κοινός παραμυθιάζατε τον εαυτό σας, ότι όλοι οι Έλληνες ανήκουν σε ομάδες συμφερόντων και αφού τροφοδοτούνε εσάς από ψηλά, τροφοδοτούνε και τους υπόλοιπους.
Όταν ξαφνικά κόπηκε το μέλι, τότε ανακαλύψατε, πως είναι να ψάχνεις για δουλειά, να μη βρίσκεις δουλειά, να μην έρχεται από πουθενά έτοιμο ψιλικοκό, να μην έχεις μέλλον ενώ έχεις όρεξη και εφόδια για να δουλέψεις και ω τι φοβερό αλλά υπήρχαν Έλληνες που τα περνούσανε χρόνια αυτά, που όχι μόνο δεν τους παραμυθιάζανε, όχι μόνο δεν παραμυθιάζανε τον εαυτό τους, αλλά τους δίνανε μελάκι και δεν βάζανε ούτε το δαχτυλάκι τους!!!!
Εμένα πάλι, ούτε με παραμύθιασε κανένας, ούτε τρόφοδότησε κανένας την ομάδα συμφερόντων μου, μιας και δεν άνηκα σε κάποια ομάδα συμφερόντων.
Όταν μπήκαμε στην Ευρώπη, από που και ως που θα έρεε το χρήμα και θα γινόμασταν μια δυνατή οικονομία ? Με μαγικό τρόπο ? Για θα μας δίνανε φράγκα οι Ευρωπαίοι επειδή είμαστε όμορφοι ? Άσε που ότι φράγκα πήρανε, όσοι πήρανε από επιδοτήσεις, τα επενδύσανε σε μη παραγωγικούς αποθηκευτικούς χώρους.
Εκτός και αν όχι οι ανώτεροι, αλλά η ομάδα συμφερόντων σου, με το μελάκι, έκανε κάποιο παραγωγικό έργο! Μη σας κατηγορώ και άδικα! Γιατί οκ, δίνω αλαφρυντικά σε όσους όταν αρπάζει η χεράκλα τους, δεν τα βάζει στη τσεπάρα τους, αλλά παράγουν έργο.
JPM, η ευκαιρία είναι μπροστά τους, δε χρειάζεται να την βρουν τώρα πια. Ρίξε μια ματιά γύρω σου και είτε περάσει το ακρομεσοκοντομακροπροθεσμο, είτε όχι, τα σκλαβάκια περιμένουν στη σειρά.