@Nefelh
1. Η κυβέρνηση μου στερεί την ελευθερία μου και καταπατά τα δικαιώματά μου, όταν τρώνε τα λεφτά μεταξύ τους, όταν αυθαιρετεί, όταν κάτι πράγματα που όλος ο ελληνικός λαός αντιτίθεται, όταν στη συγκεκριμένη περίπτωση μου στερεί τη μάθηση.
Το επιχείρημα αυτό στο έφερα απλά και μόνο για να τονίσω το γεγονός, όπως εσύ νοιώθεις ότι σου στερούνται τα δικαιώματά σου με τις καταλήψεις, έτσι κι εγώ νοιώθω εξαπατημένος όταν βλέπω την κυβέρνηση να πράττει όχι για καλό όλων, αλλά για καλό των επιχειρηματιών και δικό της. Φαντάσου τί ενίσχυση οικονομική θα λάβει από τους ιδιώτες με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.
2.ΜΗν λες τέτοια λόγια...ΜΗν το παρακάνουμε...Θα πάρεις Δάνειο??Ε αυτό δεν είναι λύση, με συγχωρείς.
ΈΤσι έλεγαν και για τη Δημόσια Υγεία όπως προανέφερα και τελικά βλέπουμε σήμερα που έχουμε καταλήξει...Και μην προσπαθείς να με πείσεις για το αντίθετο, γιατί δυστηχώς η μοίρα τα έφερε έτσι που το μάθημά μου το έμαθα πολύ καλά.
Στο ιδιωτικό απλά κανείς δεν τα ξήνει...Έτσι είναι το σύστημα.
Αν δεν θα έχεις λεφτά, τότε τέρμα οι σπουδές...Από δημόσιο παν/μιο δεν θα είσαι αρεστός.
3. Στο εξωτερικό τα Δημόσια Πανεπιστήμια όντως είναι πολύ καλά.
Μην κάνεις το λάθος όμως και μπερδεύεις τα πράγματα με το εξωτερικό.
Θα σου αναταπαντίσω λέγοντας, η Γερμανία, η Αγγλία είναι στην ΕΕ. Κι εμείς είμαστε.
Θεωρείς ότι είμαστε ή θα γίνουμε ποτέ ισάξιοι με δαύτους?

Όσο για το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να σπουδάσουν όλοι και ότι απλά είναι κόλλημα των γονιών κλπ κλπ, είμαι ο πρώτος που το είπα αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας.
Να μην σπουδάσεις για τον α, β λόγο, μαγκιά σου.
Όχι επειδή σου το απαγορεύει, ο κάθε Κωστάκης.
Αυτά...Με κούρασες κούκλα αμάν!Έκθεση έγραψα πάλι..

Ciao!
Υ.Γ : τονίζω πάλι ότι προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα αντικειμενικά, στην τελική η κατάληψη δεν με συμφέρει καθόλου...Έχω και ένα μεταπτυχιακό να προλάβω...(δεν είμαι κομματικοποιημένος, χιλιοστή φορά που το λέω)..