Ρε αστα αυτα και λεγε τα εκει που τα πιστευουνε. Το τρολαρισμα "φιλε" παππου το εχεις κανει ψωμοτυρι, ειρωνευεσαι οτιδηποτε δεν συμφωνεις μαζι του, κανεις εμετικα σχολια (πχ ΛΑ.Ο.Σ = αριστερα), κανεις οικονομικους ελεγχους σε ατομα που προτεινουν σοσιαλισμο πραγματικο (να δεις τι μου θυμιζει αυτο, α ναι, κατι σε Παγκαλο-πασοκους μου κανει αυτο, που οταν δεν εχουν κατι να πουνε, αρχιζουν τους ελεγχους στους αλλους για να αποπροσανατολιζουν την κοινη γνωμη), αφηνεις υπονοιες οτι εγω, ο La Flic και οσοι ειναι κατα της κυβερνησης, ειναι κομματοσκυλα, οπαδοι και οτι δεν ξερουν τι τους γινεται (τωρα πως γινεται ΕΣΥ να τα ξερεις ολα και να χεις δικιο και για ολα...), εμενα μου επιτιθεσαι διαρκως ειτε με υπονοουμενα που προσπαθω να προσπερασω, ειτε με ειρωνεις κτλ... Εγω τουλαχιστον δεν εχω επιτεθει ποτε σε κανεναν εδω μεσα τοσα χρονια, ουτε προκαλεσα κανεναν με εμπρηστικες δηλωσεις. Λεω την γνωμη μου, αλλα σεβομαι και τις αποψεις αλλων και δεν τους ειρωνευομαι, ουτε αφηνω μπηχτες (εκτος αν με εχουν πρωτα προκαλεσει). Οποτε σου ξαναλεω, κοιτα την καμπουριτσα σου πρωτα...
Μπορει να εχεις γνωσεις (και που σαι, δεν ειμαστε πλεον στο 60, ολες οι πληροφοριες που χρειαζεται καποιος ειναι ενα κλικ μακρυα πλεον, οποτε μην νιωθεις και "καπως" που εχεις τοοοσες γνωσεις), μπορει να εχεις αποψη και καλα κανεις, αλλα ο τροπος που επιλεγεις για να απαντησεις σε συνομιλητες σου ειναι τις περισσοτερες φορες απο απαραδεκτος μεχρι εμπρηστικος για την συζητηση.
Για αυτο, αν σε χαλαει που σου μιλανε με τον ιδιο τροπο που εσυ μιλας και φερεσαι, μην ζητας απονομη δικαιοσυνης απο τον Βασιλη γιατι ουτε μλκας ειναι να μην βλεπει πως μιλας και πως προκαλεις ΕΣΥ, ουτε κανενας χωροφυλακας. Στο κατω κατω δεν σε εβρισα, απλα σε χαρακτηρισα πως κατα την γνωμη μου εισαι καπως, οπως ακριβως χαρακτηρισες κι εσυ εμενα.
Αν δεν αντεχεις να σου μιλανε οπως εσυ μιλας σε αλλους, τοτε ειτε σταματα να μιλας με αυτον τον τροπο ή αλλιως παρε τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια.
Οσο για τα υπολοιπα που λες περι μικροκαταθετων που εχουν 300δισ, ισως ειναι "μικροκαταθετες" οπως εσυ και οντως να εχουν χρηματα. Τραβα βρες τους λοιπον, αγοραστε τις εταιρειες που ναι "τσαμπα" οπως λες, κανε συναιτερισμους ή οτι αλλο νομιζεις, καντε τις κλικες σας και αφηστε απο εξω οσους δεν μπορουν να συνεισφερουν σαν μετοχοι στις "λαϊκες" εταιρειες σας ή δεν γνωριζουν το αντικειμενο που ασχολειται η εταιρεια...
Εγω προτιμω να προτεινω λυσεις ριζικης αλλαγης του πολιτικου, οικονομικου και κοινωνικου σκηνικου, μιας αλλαγης που την εξουσια θα την εχουν οι πολλοι, τους καρπους της δουλειας θα τους εχουν οι πολλοι κτλ κτλ.
Κατσε εσυ να βρεις Ελληνες επιχειρηματιες και εφοπλιστες που δινουν μαχη υπερ πατριδος και συνταξου μαζι τους να νικησετε την κακια ΕΕ και το ΔΝΤ για να βοηθησετε τους πολιτες της χωρας μας. Εξαλλου ειναι γνωστο οτι ολοι οι πλουτοκρατες αυτο εχουν στο μυαλο τους, να βοηθανε την χωρα τους... Για αυτο καθε εφοπλιστης εχει μεσο ορο κερδη στον χρονο απο καθε καραβι του 65 εκατομ. € και πληρωνει φορο 5.900€, οσο και ενας "καλοπληρωμενος" δημοσιος υπαλληλος που τα "ξυνει" ολη μερα και δεν προσφερει τιποτα. Βλεπεις ετσι θα λυθουν τα προβληματα της Ελλαδας, κοβωντας μισθους απο δημοσιο και ιδιωτικο τομεα, καταργωντας συλλογικες συμβασεις, κλεβοντας τα χρηματα των ασφαλισμενων και προσφεροντας τιποτα αλλο περα απο φτωχεια, ανεργια, ανελιξη κοινωνικη και βιωτικη και κανοντας τα χατηρια της πλουτοκρατιας.
Γιατι να φορολογηθουν οι πλουσιοι; Αυτοι βοηθανε την χωρα, ενω η λαϊκη φλεμπα δεν βοηθαει σε τιποτα περα απο το να "υπαρχει"...
Αντε πηγαινε και πες και τις ιδεες σου στον ΓΑΠ, μπορει να του αρεσουν και να τις προωθησει... Κυβερνηση ειναι, οτι θελει κανει, ουτε καν εγκριση απο το ιδιο του το κομμα δεν χρειαζεται...
Και κατι ακομα, Ο Γαλιλαιος ηταν εκτος απο διανοητης και επιστημονας και οραματιστης και σκεφτοταν 100 χρονια μπροστα απο την εποχη του.
Το ακριβως ΑΝΤΙΘΕΤΟ απο σενα που θες να παραμεινουν τα πραγματα οπως εχουν πανω κατω, χωρις καποια επαναστατικη ιδεα, χωρις πραγματικο οραμα για εναν πραγματικα καλυτερο κοσμο παγκοσμια για ολους.
Οποτε μην τον συγκρινεις με σενα, ειναι τουλαχιστον προσβολη να συγκρινεις εσενα με ενα μεγαθηριο... Και βεβαια τετοιες ατυχεις συγκρισεις απλα αποδεικνυουν ποσο ψωνιο εισαι και τι ιδες εχεις για τον εαυτουλη σου (που φαινεται εξαλλου και απο το ποσο σεβεσαι τους συνομιλητες σου).
Λοιπον, μαθε πρωτα εσυ τροπους και μετα ελα και κανε μας μαθηματα και ζητα να μας κανουν ντα που σε "κακολογησαμε" αδικως...
Και γυρνα να διαβασεις τι σχολια εχεις κανει, με ποιον τροπο απευθυνεσαι και σκεψουν αν εσενα αρχιζε καποιος να σου μιλαει οπως εσυ μιλας, εσυ πως θα αντιδρουσες;
Αντε, εσυ που δεν εισαι κομματοσκυλο λοιπον (ενω ολοι οι αλλοι ειμαστε), κανε τις ιδεες σου πραξη και σωσε την Ελλαδα. Εγω θα προσπαθω απλα να ενημερωνω για οσα η tv δεν λεει και να παλευω με πορειες και αλλες "γραφικοτητες" για το καλο οχι μονο του τοπου, αλλα ολου του πλανητη και αρα και για μενα (οχι τιποτα αλλο, αλλα γιατι αν δεν πω οτι το κανω και για μενα, ποιος ξερει τι θα πεις μετα)...
Και για το ποιος φταει για την σημερινη κριση, αν θες δηλαδη να αποδωσουμε παντου ευθυνες, τοτε ψαξτες στους φηφοφορους ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που ολα αυτα τα χρονια ενω βλεπανε τις ρεμουλες, την κοροϊδια, τις κλεψιες, τα σκανδαλα και την βρωμα και δυσωδια σε ολα τα επιπεδα, κανανε μουγκα και τρεχανε να ριξουνε το ψηφοδελτιο ειτε γιατι ηταν απλα οπαδοι, ειτε γιατι θα βολευοντουσαν... Αλλα για μισο λεπτο, μηπως εισαι κι εσυ ενας απο αυτους; (Λεω τωρα, δεν ξερω). Μηπως εχεις ενοχες για αυτο και για αυτο εχεις νευρακια με οσους κατακρινουν την πολιτικη ΠΑΣΟΚ και ΓΑΠ;
Μπα, εσυ δεν εισαι "κομματοκαφρος", αποκλειεται να ψηφιζεις ΠΑΣΟΚ ή/και ΝΔ...
Κι οσο για τις καταβολες σου, καθολου δεν με ενδιαφερουν... Δεν υπαρχουν πατριωτες σε καποια σημεια της ΕΛλαδας μονο, οποτε το σχολιο σου περι "αγαπης για τον τοπο", στο επιστρεφω λεγοντας σου οτι δεν εισαι ο μονος πατριωτης, ουτε ο μονος (μαζι με τους συμπολιτες του τοπου σου) που παλευει για το καλο του τοπου.
Και κατι τελευταιο, εκανες τοσες παραθεσεις και ειδα οτι το μονο που σε ενοιαξε ηταν οσα ενιωσες οτι σε "προσβαλλουν", (παρολο που οσα σε "προσβαλλουν" ηταν κατευθειαν απαντησεις σε δικα σου επιθετικα σχολια αλλα τεσπα), αλλα σε οσα σου ειπα δεν απαντησες τιποτα... Αοριστιες του τυπου "300 δισ μικροκαταθετων υπαρχουν" δεν ειναι απαντηση σε αυτα που σε ρωτησα... Μου θυμιζουν τις "γενικοτητες" που κοροϊδευουν και αφοριζουν οσοι επιτιθενται πχ στο ΚΚΕ και στην αριστερα γενικοτερα για οσα η αριστερα λεει οπως πχ "να παρουν τα χρωστουμενα απο την πλουτοκρατια"... Αλλα μιας και εσυ δεν μιλας με γενικολογα αλλα με στοιχεια, πες μου πως θα βρεις τους καταθετες αυτους και πως θα τους πεισεις να σου δωσουν τα χρηματα τους για να τα επενδυσεις σε εταιρειες λαϊκης βασης...