Καταρχάς ξέρω ότι το ερώτημα στην ουσία δεν έχει απάντηση (και τι μας ρωτάς τότε ρε φίλε κυριακάτικα;

)
Ναι, ο ήχος του SRV θεωρείται από πολλούς το Άγιο Δισκοπότηρο του blues ήχου και έχουν γραφτεί χιλιάδες γραμμές από enthusiasts που προσπαθούν να τον πετύχουν και τελικά δεν το καταφέρνουν, γιατί τα δαχτυλάκια του συγχωρεμένου δε τα πουλάνε κάπου (ακόμα

).
Σε κάθε περίπτωση, δε ζητάω κάτι τόσο ακριβές. Το θέμα μου είναι ότι δυσκολεύομαι να πετύχω έναν ημικαθαρό ήχο, που θα βρωμίζει με δυνατή πένα και παράλληλα να ξεχωρίζει στη μίξη (για lead μιλάω). Όποτε προσπαθώ να πετύχω κάτι τέτοιο, για να παίξω κομμάτια όπως το "Crossfire" του SRV ή το "Going Down" του Freddie King, καταλήγω να βρίσκω έναν κατάλληλο ήχο από πλευράς χροιάς και gain, που όμως δεν έχει το κατάλληλο punch για να μη χάνεται στη μίξη. Τελικά για να το αποφύγω αυτό, το αποτέλεσμα είναι να τιγκάρω το gain και ο ήχος να γίνεται AC/DC
Χρησιμοποιώ μια Epiphone Flying V Korina, ενισχυτή Marshall Haze Combo και από drive/booster to peod palmer overdrive και το artec dual booster. Θα παρακαλούσα οι ιδέες-προτάσεις σας να αφορούν καλύτερη εκμετάλλευση (κοινώς tweaking) των υπαρχόντων πραγμάτων και όχι αγορά πρόσθετου εξοπλισμού (Ήδη παλεύω να πείσω τον εαυτό μου ότι η απάντηση στο πρόβλημά μου ΔΕΝ είναι μια strat SSS

).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων παίδες!