Κιράτζο και εσένα και το παππού πιστεύω στο συγκεκριμένο Θέμα. Για να το λέτε κάτι θα ξέρετε. Αναρωτιέμαι όμως, πως γίνεται να τριγυρνάω στα λάθος μέρη. Πως γίνεται να μην τους βλέπω τριγύρω μου. Νικαια, Κορυδαλλός, Πειραιάς ακόμη και Αθήνα. Συνήθως, αυτοί που βλέπω, είναι πρεζάκια, γύφτοι, μετανάστες και ο έλληνας απουσιάζει. Ή ξέρω γω μπορεί να είναι παρόν με ελάχιστη παρουσία. Ακόμη λοιπόν και αν κυκλοφορώ σε λάθος περιοχές...γιατί σε αυτές τις περιοχές που λέτε εσείς και είναι τόσο μεγάλο το φαινόμενο, δεν βγήκαν κάποιοι να τα φωνάξουν ?? Γιατί οι γείτονές μου, δεν μου μετέφεραν αυτό το μήνυμα ?? δεν τους ενδιαφέρει ?? Γιατί είτε οι δημοσιογράφοι (δεν μπορεί όλοι να είναι "κακοί"), οι αυτοί που γράφουν στο Ίντερνετ ή δεν ξέρω που αλλού, δεν το "γράψανε στον ουρανό με κόκκινα τεράστια γράμματα ?"
Εγώ απλά θα απαντούσα γιατί κανένας δεν θέλει να ανοίξει το σπίτι του, στον διπλανό του.
Δεν ξέρω όμως ποια είναι η δική σας απάντηση.
Ας πούμε, ξέρω ότι δεν υπάρχει καθόλου Πρόνοια στην Ελλάδα και υποφέρουν οι ασθενείς ομάδες. Αλλά δεν άκουσα ποτέ και για ασθενείς Ελληνικές ομάδες. Εκτός από συνταξιούχους και μοναχές άνεργες μητέρες με παιδιά.
Δείξανε κάπου τη φτώχια του Έλληνα και δεν το πήρα χαμπάρι ?? Έστω αυτό μικρό ή μεγαλύτερο μέρος.
Για την ανεργία ας πούμε και τις δυσκολίες του Έλληνα, το ξέρω εδώ και 10 χρόνια.
Αλλά εδώ και 10 χρόνια, ξέρω για μία σταθερή χαζή νοοτροπία, που την αναφέρει αναλυτικά ο La Flic.
Όχι φίλε La flic, δεν τα γνωρίζω έτσι τα πράγματα, εσύ έγραψες ολόκληρη ανάλυση και σε ευχαριστώ κιόλας,
εγώ φίλε μου, γνωρίζω από αυτά που βλέπω!
Όταν εγώ πήγα 3 Λυκείου, άντε πες και λίγο στη 2 Λυκείου, τότε βγήκα ας πούμε για να πιω κάνα καφέ.
Εδώ τώρα βλέπεις το 14χρονο - 16χρονο να έχει γυρίσει το κόσμο, ντυμένος μοντέλο, με χοντρό χαρτζιλίκι
και τουπέ που θα ζήλευε και εργοστασιάρχης!
Και να ήτανε μόνο αυτό, άσε τους μικρούς.....Οι γονείς και αν έχουνε πάθει Ζαμπάμπα! Μιλάμε τώρα για
ανθρώπους που πριν μερικά χρόνια, είχανε διαφορετική νοοτροπία και ξαφνικά αλλάξανε τα φώτα σε ότι πίστευαν!
Δηλαδή ναι μεν ωραία η ανάλυση σου και μαρέσουν και όπως τα λες, αλλά έχω τόσα παραδείγματα τριγύρω μου
που ποτίσανε την ζωή μου και δεν χρειάστηκα αναλύσεις για να τα καταλάβω, μιας και τα βίωσα στο πετσί μου.
Βέβαια, το έχω εγώ να λέω ότι φταίει και ο κόσμος. Δεν μπορεί μερικοί άνθρωποι να μας κάνουνε ότι θέλουνε,
να το ξέρουμε, να το λέμε, να μην κινούμαστε δυνατά να κάνουμε κάτι, αλλά να φταίνε μόνο αυτοί.
Εμένα αυτό δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου.
Ακόμη ας πούμε και ο Χίτλερ που έπεισε τόσους Γερμανούς, δεν μπορεί να έπεισε όλους τους Γερμανούς.
Κάποιοι ήτανε εναντίον του. Κάποιοι θα αγωνιστήκανε εναντίον του.
Τι έχουνε λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι ? έχουνε κάνα ιδιαίτερο γονίδιο, που δεν τους κάνει υποχείρια όργανα
ή σκλάβους

Διότι αν δεχτώ ότι τα ΜΜΕ και όλα αυτά είναι που φοβίζουν το κόσμο και ο κόσμος υπακούει, τότε θα
πρέπει να δεχτώ, ότι μια ζωή θα είμαστε έτσι. Λίγοι που έχουν το γονίδιο, θα αντιστέκονται και θα
εξελίσσονται και οι υπόλοιποι θα χορεύουν σε ότι ρυθμό τους χτυπήσουνε τα ΜΜΕ και οι Μεγάλοι.
Δεν μπορώ να περιμένω, από τους αποχαυνωμένους που μέχρι στιγμής, κάνανε ότι άμεσα ή έμμεσα
τους λέγανε, ξαφνικά ή με πολύ αγώνα να ξεσηκωθούνε.
Χρειάζεται Τσουνάμι για να τους ξεσηκώσει.
Εκτός και αν μέσα στην αποχαύνωση τους και την πίεση, ξεσηκωθούνε, αλλά χωρίς να ξέρουνε καλά
καλά γιατί ξεσηκώνονται.
Έτσι απλά λόγω ξαφνικής πανωλεθρίας, να υπάρχει μετά και ανάπτυξη.
Προχτές έβλεπα ένα ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ, με τις Ατομικές Βόμβες, Χιροσίμα - Ναγκασάκι.
Δεν ξέρω αν θα ξαναπέσουν τέτοιες ή παρόμοιες βόμβες, αλλά αυτό πιστεύω είναι που
φοβάται ο κόσμος περισσότερο και όχι, τα οικονομικά κόλπα των Μεγάλων ή τα κόλπα των ΜΜΕ.
Το έχουμε πεί Johnie σε προηγούμενο ποστ.
Όπως έχει αναφέρει και ο παππούς το Καλύτερα μιας ώρας Ελεύθερη Ζωή παρά.......
Είναι ένα δίλλημα αυτό. Δεν είναι ένα Must όπως το χρησιμοποιήσανε κάποτε.
Τι είναι λοιπόν αυτό το οποίο έχουνε μερικοί άνθρωποι και δεν πείθονται με γυάλινες χαντρούλες, σε αντίθεση με το μάλλον μεγαλύτερο ποσοστό, από όσα αναφέρατε, που μόλις δει γυάλινη χάντρα ορμάει
Κιράτζο, πολυτέλεια είναι, όταν σου περισσεύουν από μία απλή διαβίωση και αντί να τα μοιράζεσαι με τον διπλανό σου που είναι σε δύσκολη θέση, τα χρησιμοποιείς για μια πιο Large διαβίωση.
Δεν μπορείς και να κοιτάς συνεχώς μπροστά αλλά και συνέχεια πίσω. Για να καταφέρεις το 1 πρέπει κάποιο από τα 2 να ρίξεις. Ή να ρίξεις και τα 2 μαζί ακολουθώντας αυστηρά κάποιο μέτρο.