Παπούκα, εγώ και να σε ρωτήσω κάτι τέτοιο

Δύσκολο πολύ. Άλλωστε αδιαφορώ περί βραχυπροθεσμίας. Δεν πιστεύω στα μαγικά κόλπα, ούτε και περιμένω από κάπου άμεσο κέρδος χωρίς να κοπιάσω. Άλλοι αυτό το λένε εργατικός, άλλοι μ....κας.
Ωραία όλη αυτή η ανάλυση σου, επικεντρωμένη ιδιαίτερα στο οικονομικό-πολιτικό κομμάτι, αλλά εγώ όλο αυτό που λες, το κοιτάω και από μια άλλη σκοπιά, που έχει να κάνει με τη συνεργασία του μεταξύ μας. Είμαι συναισθηματικός τύπος. Ωραίες οι επενδύσεις, το χρήμα και η ασφάλεια. Αλλά για την ασφάλεια, δεν ψάχνομαι και τόσο, τα δύο πρώτα, με ενδιαφέρει, να είναι τόσα όσα πρέπει και όταν πρέπει.
Δεν έχω βεβαίως βεβαίως κανένα πρόβλημα και ξέρω πολύ καλά τι έλεγα με το "ρίξτε φράγκα στο διπλανό σας". Το υποστήριζα και εξακολουθώ να το υποστηρίζω, χωρίς να κοιτάω καν παραπέρα. Ότι έχω πει σε προηγούμενα ποστ, δεν αλλάζει, άλλο έαν κάποιοι, δεν τα βρίσκουν ως επιχειρηματικά.
Άλλωστε ο μόνος λόγος που θέλω να με βγάλεις από το κόλπο και τον είπα παραπάνω, είναι ότι τελευταία είμαι συνεχώς ματιασμένος! Έτυχε να πάω σε κάτι άλλα ποστ που μας συζητάνε τώρα τελευταία και φόρεσα μπλε ματάκι και μια πλεξίδα σκόρδα, γιατί είχα μέρες τώρα πονοκέφαλο.
Johnie, επένδυσε με δουλειά και κόπο, αλλαγή ζωής, αν δεν έχεις φράγκα.
Κινγκ, εις το μέλλον θα δείξει η μπακαλοεπιχειρηματικότης, κατά πόσο θα βοηθήσει. Προς το παρόν, τα επιχειρηματικά μυαλά των κομμάτων, παρέα με το κόμμα που ασπάζεσαι, δημιούργησαν έναν τέλειο βούρκο. Και όμως είναι δυνατόν, αυτό οφείλεται και χάρη σε σένα.