αναρχικα (φασιστικα δλδ)
. . .
Σε ότι αφορά τους αγανακτισμένους τώρα. Η γνώμη μου είναι ότι έχει παρακαπελωθεί από τα τηλεοπτικά media. Δεν θέλω να κρίνω όμως μέχρι να δω αν θα υπάρξει συνέχεια. Αν δεν υπάρξει συνέχεια, τότε νομίζω θα είναι πολύ εύκολο να κρίνουμε τι σκοπούς εξυπηρέτησε.
Μη με παρεξηγησεις, αλλα ατακες του στυλ "μη φερετε σημαιες" ειναι φασιστικες...δεν ειμαι απο αυτους που πηγα με σημαια σημερα, αλλα αν καποιος ηθελε να τη φερει, εγω δε βλεπω το κακο. Ειπαμε να μην ειμαστε ρατσιστες, σοβινιστες, εθνικιστες, αλλα το να εχουμε εκμηδενισει την αξια της σημαιας και μαλιστα, να εχουμε περασει στον αντιποδα, ειναι τραγικο. Αλλα και παλι, αν αυτο πιστευει καποιος, ας το κρατησει για παρτη του.
Τελος παντων, ημασταν αρκετοι σημερα κι ελπιζω να επαναληφθει συντομα ή καλυτερα, αμεσα και λιγο πιο οργανωμενα. Οχι αποψη φρουρησης, μπροστα ημουν και κατι λιγοστοι ταγαραδες πηραν αμεσως ποδι απο τους διαδηλωτες, οταν πηγαν να ενοχλησουν τα ΜΑΤ, τα οποια πραγματικα δεν εδωσαν την παραμικρη αφορμη. Οργανωση εννοω σακουλες για τα σκουπιδια, νερακια (αν κ αυτο χρειαζεται χρηματα) και γιατι οχι, να φερουμε sleeping bags και να τη στησουμε στο Συνταγμα.
Χαρηκα, γιατι αυτη η κινηση με εβγαλε στο δρομο μετα απο καιρο και σε μεγαλο βαθμο, ηταν αυτο που ηθελα να δω. Μακρια απο κομματα κ συνδικαλιστικα σωματεια, με τις ιδεες μας να ειναι αντικειμενο συζητησης κι οχι αντιπαραθεσης, με νεους, γερους και οικογενειες εξω απο τη Βουλη. Και δεν ανοιξε ρουθουνι...