Αποστολέας Θέμα: Ήρθε το ΔΝΤ...  (Αναγνώστηκε 575664 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Garvin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • There's no business like show business!
    • Προφίλ
Απ: Ήρθε το ΔΝΤ...
« Απάντηση #1350 στις: 13/05/11, 06:04 »
Συμφωνω με το συλλογισμο του κιρατζο...η κριση δεν είναι μονο οικονομικη εξαλλου...δεν υπαρχουν και πολλα να πει κανεις για αυτα τα βιντεο....
το χειροτερο ειναι οτι εχουμε να ακουσουμε πολλη μαλ***α αυτές τις μερες, οποτε προετοιμαστειτε... θα αρχισουν τα καναλια και οι σκεπτομενοι επαναστατες του καναπεως να πολωνονται, θα ακουσουμε σίγουρα καμια πίπα του στυλ ''γιατι δεν διαδηλωσατε για τον πατερα που τον σκοτωσαν οι μαυροι και θα διαδηλωσετε για τον αριστερο που τον δειρανε'' κλπ κλπ, ανουσιες συζητησεις που δεν καταληγουν πουθενα... εν όψει φοιτητικων εκλογων, θελω να δω πως θα τοποθετηθουν ολες αυτες οι εκκολαπτομενες βουλετολέρες.

http://www.newsbeast.gr/society/arthro/168759/se-diathesimotita-tesseris-astunomikoi-gia-xulodarmo-diadiloti/
τεθηκαν σε διαθεσιμότητα οι κωλόμπατσοι, αλλά δεν θα γίνει και τίποτα...θα βρουν κάνα κούγια και θα ξελασπώσουν...

τοση οργη δεν έχω ξανανοιώσει, ειλικρινα ρε παιδια...
http://www.youtube.com/watch?v=ke64AR4Dv8Q
μα ειναι δυνατόν ρε πού**η μου;

@ johnny darko: συμφωνώ μαζί σου φίλε μου, αλλά όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται έχουμε μάθει να απαιτούμε κάποια πράγματα, τουλάχιστον όσον αφορά το συγκεκριμένο σκηνικό... αν ένας διαδηλωτής σκοτωνόταν από αστυνομικό πριν απο 40-50 χρόνια δε θα γινόταν τίποτα, ίσως να μην το μαθαινε καν ο κόσμος...Σήμερα τουλάχιστον ξέρεις και ξέρω ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο, τουλάχιστον καίμε κι ένα δέντρο έτσι για το γ**ώτο...

Ίσως πρέπει να ανοίξει άλλο θέμα (ή να επανέλθει η αστυνομία και αλητεία) γιατί είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει μπόλικο feedback (και όχι άδικα), ας λέμε και βλακείες δεν πειράζει, αρκεί να συνειδητοποιούμαστε έστω και μεταξύ μας.
« Τελευταία τροποποίηση: 13/05/11, 06:15 από Garvin »

Αποσυνδεδεμένος Johnie Darko

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Up in smoke...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1351 στις: 17/05/11, 18:31 »
http://www.cosmo.gr/Politics/Hellas/323321.html
Aυτο μπορει να εξελιχθει στη σταγονα που θα ξεχειλισει το ποτηρι...
People say that tone is in the fingers...
and people also say that Les Pauls have more tone...
Les Pauls must therefore have more fingers...

Αποσυνδεδεμένος Βραζίλης

• Δεν με λένε Bill!
  • Administrator
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Βασίλης + Βραζιλία = Βραζίλης
    • Skype - fronimitis
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • Κιθάρα
« Απάντηση #1352 στις: 17/05/11, 19:29 »
Johnie Darko, από αποκαλύψεις σκανδάλων έχουμε χορτάσει, όπως και από κουκουλώματα σκανδάλων. Μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα, και καθόμαστε και τους κοιτάμε να καταστρέφουν την Ελλάδα. Μετά από αυτά που λέει ο Σούρλας για την δύναμη και τις βαθιές ρίζες του κυκλώματος, περιμένεις να υπάρξει διαλεύκανση; (δεν μιλώ για καταδίκη (=άγνωστη λέξη) ούτε επιστροφή χρημάτων (=ανέκδοτο!))

Αποσυνδεδεμένος Johnie Darko

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Up in smoke...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1353 στις: 17/05/11, 19:35 »
Oχι Βασιλη, ακριβως το αντιθετο, περιμενω ακομα μια προσπαθεια συγκαλυψης. Απλα ελπιζω οτι αυτη (η προσπαθεια συγκαλυψης) θα ειναι η σταγονα που θα ξεχειλισει το ποτηρι της αγανακτησης ωστε να απαιτησουμε εδω και τωρα αλλαγη πλευσης.
Δεν μιλαμε απλα για οικονομικο εγκλημα, απο τα λεγομενα του Σουρλα, μιλαμε για τεραστια διαπλοκη, τεραστια ποσα και με τεραστιες επιπτωσεις στο περιβαλλον και σε ολο τον πληθυσμο της Ελλαδας.
Για να μην πουμε για το ειρωνικοτερο και εξωφρενικοτερο (chic) ολων, οτι οι ιδιοι που κλεβουνε, οι ιδιοι ειναι "μεγαλοι ευεργετες και φιλανθρωποι και αποδεκτοι στην κοινωνια".
ΑΥΤΟ ειναι που μπορει να ξεχειλισει το ποτηρι (τουλαχιστον ετσι οπως το βλεπω εγω).
« Τελευταία τροποποίηση: 17/05/11, 19:38 από Johnie Darko »
People say that tone is in the fingers...
and people also say that Les Pauls have more tone...
Les Pauls must therefore have more fingers...

Αποσυνδεδεμένος monoxeiras

• Θαμώνας
  • Αγαπα με αληθινα και θα σε δανειζω
    • Προφίλ
« Απάντηση #1354 στις: 20/05/11, 17:07 »
Αν πουλαγαμε /κλειναμε τα παντα και μεταφερομασταν ως χωρα αποκλειστικα και μονο στο facebook? Ουτε χρεη, ουτε διοδια, ουτε ευρω, ουτε δραχμες, ουτε τιποτα. Θα κανουμε ολη μερα e-gov και farmer και ηλεκτρονικη διαβουλευση και ηλεκτρονικη διακυβερνηση και blogging και social networking και και e-class και chat και e-διαφανεια. Φανταστειτε! 11.000.000 friends ο καθενας. Ανικητοι θα ειμαστε.. Αν μας την εσπαγε και κανας περιεργος του ΔΝΤ/ΕΚΤ/Γερμανος τον βγαζαμε και απο friend. Και θα ηταν και πολυ τρεντι πιστευω, ειδικα αν ειχαμε και τιποτα ιδιου χρωματος ipads ολοι...
« Τελευταία τροποποίηση: 20/05/11, 17:15 από monoxeiras »
Αλλαζουμε τον κοσμο, παιζουμε μονο με Gibson.

Αποσυνδεδεμένος Garvin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1355 στις: 24/05/11, 16:33 »
http://el-democracy.blogspot.com/2011/05/5_24.html

προσπαθω να βρω τη χθεσινη συνεντευξη του παπακωνστανινου στον παπαχελα...χωρις ιχνος αντιληψης της καταστασης, όντας υπερβολικά κυνικός, λίγο πολύ ανέφερε ότι αν δεν παρουμε την 5η δοση του δανειου θα χρεοκοπησουμε...που σημαινει και αλλες περικοπες, και αλλες αυξησεις κλπ κλπ...

παρατηρησα επισης μια συγκεντωση για αυριο, χωρις πολιτικο χρωματισμο που φαινεται να εχει απηχηση...
http://apolitistosteki.blogspot.com/2011/05/facebook_24.html
http://www.facebook.com/event.php?eid=216395095051438&notif_t=event_invite

Αποσυνδεδεμένος Eagle Of Kamelot

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Set the flag and carry on, carry on into unknown
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος Garvin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1357 στις: 24/05/11, 23:36 »
κιρατζο νομιζω πως αυτη η προσπαθεια ειναι η αρχη γι' αυτο αυτο που προτεινες  ;)
οταν σου λεγα εγω για ''ειρηνικη διαδηλωση χωρις συνδικαλισμους'' κ εσυ μου γραφες facepalm... :P
μην λεω μεγαλα λογια, ελπιζω αυριο να ειμαστε πολλοι...

« Τελευταία τροποποίηση: 25/05/11, 00:05 από Garvin »

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1358 στις: 25/05/11, 02:06 »
Kρατα μικρο καλαθι γενικα..Αυτο που στην Ισπανια εγινε σε μια μερα εδω χρειαστηκε μια βδομαδα μεσα απο διαφορα περιεργα καλεσματα..Ασε που αλλες οι συνθηκες εδω αλλες στην Ελλαδα.
Και μερικες απο τις ομαδες που καλουν ειναι οτι να ναι οπως αυτοι οι 300 Ελληνες-ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 490ΠΧ-ΣΥΝΤΑΓΜΑ 2011ΜΧ χαχαχαχα..Κανονιστε να το καπελωσουν τιποτα τετοιοι και καθεστε με σημαιουλες να ζητατε ελεγχο απεχθους χρεους..

Ευχομαι να ξεκινησει εστω κατι.. ::)
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1359 στις: 25/05/11, 02:11 »
Kρατα μικρο καλαθι γενικα..Αυτο που στην Ισπανια εγινε σε μια μερα εδω χρειαστηκε μια βδομαδα μεσα απο διαφορα περιεργα καλεσματα..Ασε που αλλες οι συνθηκες εδω αλλες στην Ελλαδα.
Και μερικες απο τις ομαδες που καλουν ειναι οτι να ναι οπως αυτοι οι 300 Ελληνες-ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 490ΠΧ-ΣΥΝΤΑΓΜΑ 2011ΜΧ χαχαχαχα..Κανονιστε να το καπελωσουν τιποτα τετοιοι και καθεστε με σημαιουλες να ζητατε ελεγχο απεχθους χρεους..

Ευχομαι να ξεκινησει εστω κατι.. ::)

Eιμαι κ εγω αρκετα περιεργος να δω αν οι γκασμαδες θα εκδηλωθουν ή θα συμμετασχουν σωστα, διχως χρωματα, σημαιες και ακροτητες...

Αποσυνδεδεμένος Garvin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1360 στις: 25/05/11, 03:32 »
Κανονιστε να το καπελωσουν τιποτα τετοιοι και καθεστε με σημαιουλες να ζητατε ελεγχο απεχθους χρεους..

περιμενω κι εγω να σκασει κανα κκε στανταρ. πιστευω πως θα φαει κραξιμο και θα φυγει με χειροκροτηματα! Αλλά μη λες ''κανονιστε'', καλο θα ηταν να συμμετεχεις κι εσυ, κ αν δεις οτι ειναι μουφα φευγεις... εξαλλου τα ''υγειη'' μυαλα αυτο θα κανουν.

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1361 στις: 25/05/11, 03:42 »
Nαι με λαιβ συνδεση απο ιντερνετ..Εγω συμμετεχω εδω ;D

ΚΚΕ δεν θα σκασει το ΚΚΕ ειναι καθετα αντιθετο..Γενικα κανενας δεν πσιτευω οτι θα σκασει με σημαιες εκτος των πατριωτων..Γενικα περιμενω να ακουσω αποψεις που θα ακουστουν (αν προλαβουν να ακουστουν και δεν φυσουνισουν τα οργανα της ταξης) γιατι εδω η αληθεια ειναι οτι δεν ειχε  πολυ ακραια πραγματα..Ουτε για το εθνος ουτε για τους μεταναστες..Γενικα θα χει ενδιαφερον
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1362 στις: 25/05/11, 03:45 »
Παντως, στο FB σκανε διαφορα φρουτακια με τα τραγικα τους εθνικιστικα ή ντεμεκ αναρχικα (φασιστικα δλδ) σχολια...ελεος, δηλαδη τι πρεπει να γινει για να καταλαβουν μερικοι οτι δεν ειναι μαχη για επικρατηση της ιδεολογιας τους?

Αποσυνδεδεμένος Lo.Lee.Ta

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Venceremos
    • Προφίλ
« Απάντηση #1363 στις: 25/05/11, 11:37 »
Το Θέατρο του Παραλόγου, συνεχίζεται....Ένα κάρο μπλα μπλα μπλα, οικονομικά, πολιτικά, ΔΝΤιακα, κρισιακά, ΣτροςΚανικά κτλπ κτλπ. Ενδιαφερόμεθα για την επιβιωσή μας, για το μέλλον της χώρας, για για για για.....Αλλά ο καραγκιόζος ο Έλληνας παραμένεις καραγκιόζος Έλληνας, που του χρειάζεται 10 τόνους βούρδουλα για να στρώσει, αλλά ούτε κουβέντα...Μεταξύ μας, μεταξά.
Adios Muchachos!

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1364 στις: 25/05/11, 13:48 »
Παντως, στο FB σκανε διαφορα φρουτακια με τα τραγικα τους εθνικιστικα ή ντεμεκ αναρχικα (φασιστικα δλδ) σχολια...ελεος, δηλαδη τι πρεπει να γινει για να καταλαβουν μερικοι οτι δεν ειναι μαχη για επικρατηση της ιδεολογιας τους?

FB = Facebook?
Για αγωνα facebook μιλατε?
 :o

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1365 στις: 25/05/11, 13:57 »

FB = Facebook?

Oχι, για πινγκ-πονγκ...

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1366 στις: 25/05/11, 14:38 »

FB = Facebook?

Oχι, για πινγκ-πονγκ...
Αμαν!  Don't be so touchy. Πως κανετε ετσι, σα να σας μειωθηκαν κατα 4 τα likes και οι friends σας!

Ρωταω γιατι προ μερικων ημερων ειχα και εγω μια καλη ιδεα.

http://forum.kithara.gr/index.php?topic=78884.msg654451#msg654451

για κυβερνηση facebook.
Αμα τωρα εχει και επαναστα facebook ηρθε και εδεσε το γλυκο. Να παμε να κανουμε επανασταση myspace, θα παθουν την πλακα τους
« Τελευταία τροποποίηση: 25/05/11, 14:45 από monoxeiras »

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1367 στις: 25/05/11, 14:45 »

FB = Facebook?

Oχι, για πινγκ-πονγκ...
Αμαν!  Don't be so touchy. Πως κανετε ετσι, σα να σας μειωθηκαν κατα 4 τα likes και οι friends σας!

Δεν εχω καμια αναγκη να δικαιολογηθω/απολογηθω, αλλα επειδη δεν ειναι ωραιο να κερδιζουν τις εντυπωσεις οι τζαμπα μαγκες, να σου πω οτι δεν εχω facebook...το οτι μπορω και διαβαζω το τι λεει η σελιδα "Απεγνωσμενοι στο Συνταγμα" δεν νομιζω οτι σημαινει "αγωνας facebook".

Απο την αλλη, το οτι εχεις μονο ενα στα 79 ποστ που σχετιζεται με τη μουσικη, καταδεικνυει με τον καλυτερο τροπο τι εχεις ερθει να κανεις εδω...get a life!

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1368 στις: 25/05/11, 14:52 »

FB = Facebook?

Oχι, για πινγκ-πονγκ...

Δεν εχω καμια αναγκη να δικαιολογηθω/απολογηθω, αλλα επειδη δεν ειναι ωραιο να κερδιζουν τις εντυπωσεις οι τζαμπα μαγκες, να σου πω οτι δεν εχω facebook...το οτι μπορω και διαβαζω το τι λεει η σελιδα "Απεγνωσμενοι στο Συνταγμα" δεν νομιζω οτι σημαινει "αγωνας facebook".

Απο την αλλη, το οτι εχεις μονο ενα στα 79 ποστ που σχετιζεται με τη μουσικη, καταδεικνυει με τον καλυτερο τροπο τι εχεις ερθει να κανεις εδω...get a life!
Να το αναδιατυπωσω... Ειμαστε δυο ανθρωποι που δεν εχουν facebook αλλα θα αρχισουν να κοκορομαχουν πληρως offtopic για το αν το "απεγωνσμενοι στο συνταγμα" ειναι αληθινος /facebook / πιγκγ-πονγκ αγωνας καθως και για το αν αληθεια καποιος παει στο προφιλ του αλλου και μετρησει συνολικα ποστς και ποστς σχετικα με κιθαρα και βγαλει αυτον με τα λιγοτερα  τοτε θα εχει δειξει σε αυτους που παρακολουθουν το thread στα Λοιπα με τιτλο "Ηρθε το ΔΝΤ" ποιος αληθινα  εκ των δυο μας εχει περισσοτερη ζωη? 

Δε βλεπεις το αυτοανερουμενο του ιδιου του νοηματος του "καυγα" μας?
« Τελευταία τροποποίηση: 25/05/11, 14:56 από monoxeiras »

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1369 στις: 25/05/11, 15:00 »
Διασκεδαστικο, αλλα δε θα μπω στην λουμπα να το συζητησουμε, ουτε καν υπαρχει καυγας...πιστευω οτι εχεις μια ηλικια ανω των 20, εχει κατασταλλαξει το μυαλο σου, βλεπεις, κρινεις και κανεις.

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #1370 στις: 25/05/11, 21:57 »
αναρχικα (φασιστικα δλδ)
. . .

Σε ότι αφορά τους αγανακτισμένους τώρα. Η γνώμη μου είναι ότι έχει παρακαπελωθεί από τα τηλεοπτικά media. Δεν θέλω να κρίνω όμως μέχρι να δω αν θα υπάρξει συνέχεια. Αν δεν υπάρξει συνέχεια, τότε νομίζω θα είναι πολύ εύκολο να κρίνουμε τι σκοπούς εξυπηρέτησε.
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1371 στις: 25/05/11, 23:00 »
Στον Ζουγκλα παντως εχει τη συνελευση που γινεται αυτη τη στιγμη..

Περα απο ολα τα πανηγυρακια και τις γελοιοτητες που ακουσα αυτο το απογευμα αυτο ειναι απο τα πιο σημαντικα πραγματα..
TOMATOSE MOVIE

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1372 στις: 26/05/11, 00:15 »
αναρχικα (φασιστικα δλδ)
. . .

Σε ότι αφορά τους αγανακτισμένους τώρα. Η γνώμη μου είναι ότι έχει παρακαπελωθεί από τα τηλεοπτικά media. Δεν θέλω να κρίνω όμως μέχρι να δω αν θα υπάρξει συνέχεια. Αν δεν υπάρξει συνέχεια, τότε νομίζω θα είναι πολύ εύκολο να κρίνουμε τι σκοπούς εξυπηρέτησε.

Μη με παρεξηγησεις, αλλα ατακες του στυλ "μη φερετε σημαιες" ειναι φασιστικες...δεν ειμαι απο αυτους που πηγα με σημαια σημερα, αλλα αν καποιος ηθελε να τη φερει, εγω δε βλεπω το κακο. Ειπαμε να μην ειμαστε ρατσιστες, σοβινιστες, εθνικιστες, αλλα το να εχουμε εκμηδενισει την αξια της σημαιας και μαλιστα, να εχουμε περασει στον αντιποδα, ειναι τραγικο. Αλλα και παλι, αν αυτο πιστευει καποιος, ας το κρατησει για παρτη του.

Τελος παντων, ημασταν αρκετοι σημερα κι ελπιζω να επαναληφθει συντομα ή καλυτερα, αμεσα και λιγο πιο οργανωμενα. Οχι αποψη φρουρησης, μπροστα ημουν και κατι λιγοστοι ταγαραδες πηραν αμεσως ποδι απο τους διαδηλωτες, οταν πηγαν να ενοχλησουν τα ΜΑΤ, τα οποια πραγματικα δεν εδωσαν την παραμικρη αφορμη. Οργανωση εννοω σακουλες για τα σκουπιδια, νερακια (αν κ αυτο χρειαζεται χρηματα) και γιατι οχι, να φερουμε sleeping bags και να τη στησουμε στο Συνταγμα.

Χαρηκα, γιατι αυτη η κινηση με εβγαλε στο δρομο μετα απο καιρο και σε μεγαλο βαθμο, ηταν αυτο που ηθελα να δω. Μακρια απο κομματα κ συνδικαλιστικα σωματεια, με τις ιδεες μας να ειναι αντικειμενο συζητησης κι οχι αντιπαραθεσης, με νεους, γερους και οικογενειες εξω απο τη Βουλη. Και δεν ανοιξε ρουθουνι...

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1373 στις: 26/05/11, 01:44 »
Ε τοτε και να μη φερεις την ιδεολογικη σου σημαια ειναι φασιστικο..Και να μην πεις ενα συνθημα που σε εκφραζει ειναι φασιστικο..Γιατι ειναι φασιστικο να κρατηθει εξω απο εθνικο-πατριωτικα πλαισια?Αν νομιζετε οτι αυτο που σας ενωνει με τους γυρω σας ειναι το υφασμα και οι εθνικοι υμνοι οκ...Στην Ισπανια παντως που δεν τους ενωνει κατι τετοιο μια χαρα τα πανε(τουλαχιστον για αυτα τα πραγματα που θελαν..)..

Παντως εχει και ΑΥΡΙΟ συγκεντρωση στις 6 και συνελευση στις 9.Εκτιμιση δικια μου ειναι οτι θα εχει πιο πολυ κοσμο!
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #1374 στις: 26/05/11, 02:00 »

Μη με παρεξηγησεις, αλλα ατακες του στυλ "μη φερετε σημαιες" ειναι φασιστικες...δεν ειμαι απο αυτους που πηγα με σημαια σημερα, αλλα αν καποιος ηθελε να τη φερει, εγω δε βλεπω το κακο. Ειπαμε να μην ειμαστε ρατσιστες, σοβινιστες, εθνικιστες, αλλα το να εχουμε εκμηδενισει την αξια της σημαιας και μαλιστα, να εχουμε περασει στον αντιποδα, ειναι τραγικο. Αλλα και παλι, αν αυτο πιστευει καποιος, ας το κρατησει για παρτη του....
Χαρηκα, γιατι αυτη η κινηση με εβγαλε στο δρομο μετα απο καιρο και σε μεγαλο βαθμο, ηταν αυτο που ηθελα να δω. Μακρια απο κομματα κ συνδικαλιστικα σωματεια, με τις ιδεες μας να ειναι αντικειμενο συζητησης κι οχι αντιπαραθεσης, με νεους, γερους και οικογενειες εξω απο τη Βουλη. Και δεν ανοιξε ρουθουνι...
Αντιλαμβάνεσαι ότι φάσκεις και αντιφάσκεις έτσι?
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry